1031 keer bekeken

POLITIE LAKS BIJ AANGIFTEN?

 • zaterdag 22 december 2018 @ 01:00
  #20
  reactie op (#19) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE NEEMT AANGIFTEN EN GEVALLEN VAN STALKING SERIEUZER. De aanpak van deze feiten kan echter beter. We zien een aantal gevallen waarin stalken toch tot zelfs doden leiden, zoals enkele dagen geleden in Rotterdam. Onderzoek naar optreden reclassering en politie in zaak-Humey

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  'Politie neemt stalken serieuzer, maar aanpak kan beter'

  GISTEREN, 17:46

  BINNENLAND

  Leerling komt met bloemen aan bij het Design College, een dag nadat de 16-jarige Humeyra werd doodgeschoten ANP

  GESCHREVEN DOOR

  Anna Mees en Carmen Dorlo redacteur Online

  De 16-jarige Humeyra had aangifte van stalking gedaan tegen haar ex Bekir E.. Die had ook een contactverbod. Dinsdag werd Humeyra doodgeschoten bij haar school in Rotterdam, E. wordt verdacht haar te hebben gedood. Vanwege het verleden van E. en Humeyra gaat de Inspectie Justitie en Veiligheid gaat onderzoek doen naar de aanloop van de fatale schietpartij. Waarom is het zo lastig om stalkers aan te pakken?

  De deskundigen die we in dit artikel citeren, spreken zich uit over stalking in het algemeen. Zij doen geen uitspraken over de zaak-Humeyra.

  Het is belangrijk om te weten met wat voor een soort stalker je te maken hebt, zegt forensisch psycholoog en lector aan de Hanzehogeschool Eric Blaauw. Boze ex-partners vormen de grootste groep stalkers, blijkt uit zijn onderzoek. Sommigen zijn nog verliefd en accepteren het einde van de relatie niet, anderen zijn uit op wraak. E. zou Humeyra eerder een dreigfoto met vuurwapens hebben gestuurd; dat kan duiden op wraakgevoelens.

  En dat is belangrijk voor de politie om te weten, zegt Blaauw. "Verschillende types brengen verschillende gevaren mee. Bij de aangifte zou de politie moeten kijken om wat voor een soort stalker het gaat. Dat vereist maatwerk en deskundigheid van specialisten."

  De verschillende daderprofielen volgens Blaauw:

  • de verliefde stalker, gericht op herstel van de relatie
  • waanstalker, denkt dat hij een relatie heeft terwijl het slachtoffer dat niet denkt
  • de sadistische stalker, wil iemand kapotmaken
  • de ex-partner, die aan meerdere punten voldoet: gericht op herstel van de relatie, gericht op wraak, maar ook kinderen in het spel

  Ook is het belangrijk hoe er op de stalker wordt gereageerd. Door de politie, het slachtoffer, maar ook een eventuele hulpverlener van de stalker, zegt Nico van Oosten, senior adviseur huiselijk en seksueel geweld bij kennisinstituut Movisie. "Sommige professionals laten soms nodeloos lang stalking toe. Dan ga je zonder het door te hebben mee in het patroon van de stalker."

  Van Oosten had laatst nog een gesprek met een slachtoffer waarbij dit het geval was. "Haar stalker mailde haar constant." Toen het slachtoffer dit stopte, begon hij naar haar advocaat te mailen. "En haar advocaat bleef de hele tijd die mailtjes doorsturen. Zo werd ze toch steeds geconfronteerd met het stalken."

  Beperkte training

  Blaauw denkt dat de aanpak van stalking door de politie beter kan. "Door de jaren heen is de politie stalking serieuzer gaan nemen. Maar ik denk dat ze nog niet voldoende voor uitgerust zijn."

  Vooral de training van politieagenten op het gebied van huiselijk geweld is zeer beperkt, zei hoogleraar gendergerelateerd geweld Renée Römkens gisteravond bij Nieuwsuur. Zij is er groot voorstander van dat deze wordt uitgebreid.

  De politie neemt jaarlijks zo'n 2000 aangiftes van stalking op. 25 procent van de Nederlandse vrouwen is weleens gestalkt, tegenover een gemiddelde 18 procent in de EU. Bij 10 procent was de stalking fysiek (8 procent in de EU), blijkt uit cijfers van het Europees Agentschap voor Fundamentele Rechten.

  Voor de politie is het lang niet altijd duidelijk waar de grens ligt tussen normaal, overlastgevend en strafbaar gedrag, schrijft een woordvoerder in een reactie. "Daarom heeft de politie verschillende hulpmiddelen ontwikkeld, om stalkingszaken tijdig te kunnen herkennen."

  De politie zegt ook te kunnen optreden als er nog geen sprake is van strafbare feiten. "De politie wil in een vroeg stadium ingrijpen, voordat iemand zich helemaal heeft vastgebeten in de stalking. Vaak blijkt een stopgesprek met de stalker en voorlichting aan het slachtoffer voldoende."

  Meldknop

  Maar niet alle stalkers houden er dan mee op. Slachtoffers die gevaar lopen kunnen in veel gemeenten een meldknop krijgen. En rechters kunnen een locatieverbod en een contactverbod opleggen. Stalkers mogen dan niet meer op bepaalde plaatsen komen en geen contact meer hebben met het slachtoffer. Bekir E. had zo'n contactverbod, maar hield zich daar niet aan.

  "Als iemand gevaarlijk is en je hebt niet genoeg bewijs om hem of haar vast te zetten, dan is het heel simpel: dan moet het slachtoffer onderduiken," zegt Blaauw. "Dat is natuurlijk een vergaande maatregel waar slachtoffers veel last van hebben."

  Veel slachtoffers weten niet dat stalken een misdrijf is waarvoor ze een aangifte, en niet alleen een melding, moeten doen.

  Nico van Oosten

  Volgens Van Oosten is het niet alleen het handelen van de politie waar nog veel te winnen is. Slachtoffers weten vaak niet hoe ze moeten reageren en voelen zich bedreigd en bang. "Veel slachtoffers weten niet dat stalken een misdrijf is waarvoor ze een aangifte, en niet alleen een melding, moeten doen. Het beste is om bij elk nieuw incident met de stalker weer opnieuw aangifte te doen."

  Want stalkers hebben allemaal een ding met elkaar gemeen. "Ze kunnen moeilijk tegen een 'nee'. Stalken is grensoverschrijdend gedrag en stalkers accepteren dus geen grenzen."

  Bij Alice Kruiter hield de stalking door haar ex-partner maanden aan. Bekijk in deze video wat er precies gebeurde en wat dit met haar deed.

  Video afspelen

  00:54

  'Ik had voor de zekerheid een mes onder mijn kussen'

  BEKIJK OOK

  Onderzoek naar optreden reclassering en politie in zaak-Humeyra

  Bekir E. dreigde eerder al Humeyra te vermoorden

  Moord 16-jarige Humeyra was vlak voor politieafspraak over stalking

  Verdachte schietincident Rotterdamse school is eerder veroordeeld

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 18 december 2018 @ 00:18
  #19
  reactie op (#16) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg#16: ONDERZOEK NAAR BEJEGENING SLACHTOFFERS DOOR POLITIE EN OM. Al vele malen eerder zijn hier berichten overin de media dat dit niet goed verloopt. Zie eerdere berichten hierover ook. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Onderzoek naar bejegening zedenslachtoffers door politie en OM

  VANDAAG, 12:38

  BINNENLAND

  Een wijkagent en een zedenrechercheur aan het werk HOLLANDSE HOOGTE / JORIS VAN GENNIP

  Er komt een onderzoek naar hoe de politie en het Openbaar Ministerie slachtoffers van zedenzaken bejegenen. Naar aanleiding van het onderzoek moeten politie en OM slachtoffers mogelijk beter gaan behandelen.

  De Inspectie Justitie en Veiligheid benadert 80 slachtoffers en hoopt van minimaal 55 van hen te horen hoe zij vinden dat er met hen is omgegaan. Het gaat vooral om slachtoffers van aanranding en verkrachting, omdat die zedendelicten het vaakst bij de politie gemeld worden.

  Aanleiding is onder meer het optreden van de politie in de Hoornse zedenzaak. Een 28-jarige vrouw spoorde zelf de man op die haar aanrandde. Hij stal haar telefoon en zij kon op afstand zien waar die zich bevond. "Ik heb altijd de informatie doorgespeeld aan de politie, maar die hebben er weinig mee gedaan", zei het slachtoffer eerder.

  Motie

  De inspectie concludeerde eind vorig jaar dat de politie in deze zaak steken heeft laten vallen. Zo was de communicatie met het slachtoffer niet proactief en helder en "had het politieoptreden voortvarender mogen zijn".

  Naar aanleiding daarvan verzochten Kamerleden de minister in een motie om onderzoek te doen naar de bejegening van slachtoffers. Minister Grapperhaus zegde dit toe. De inspectie streeft ernaar komende zomer de onderzoeksresultaten te publiceren.

  BEKIJK OOK

  Sylvia spoorde zelf haar aanrander op: 'De politie deed niets'

  Waarom je wel/niet zelf op boeven moet jagen

  Vrouw speurt haar aanrander zelf op

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 09 november 2018 @ 00:33
  #18
  reactie op (#17) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE ONTMOEDIGT AANGIFTES MISBRUIK IN KINDEROPVANG. De redenen kunnen we slechts naar raden, maar waarschijnlijk (mede) door de werkdruk of mogelijk 'gebrek aan hard bewijs' in eerste gesprek al? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  'Politie ontmoedigt aangiftes misbruik in kinderopvang'

  VANDAAG, 22:37

  BINNENLAND

  ANP

  De Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (Boink) wil dat de politie elke melding van seksueel misbruik met jonge kinderen goed onderzoekt, zoals dat enkele jaren terug al werd geadviseerd door de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen. Nu gebeurt dat volgens Boink-voorzitter Jellesma namelijk niet.

  Jellesma krijgt een aantal keren per jaar van ouders te horen dat de politie het doen van aangifte ontmoedigt. "Dat is dan het topje van de ijsberg. Lang niet alle ouders bellen Boink", zegt hij.

  De Kamerfracties van PvdA, CDA en VVD zeggen naar aanleiding van zijn oproep tegen RTL Nieuws dat ze minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid om opheldering willen vragen over de afhandeling van vermoedens van misbruik in de kinderopvang.

  Slim rechercheren

  De politie mag zich niet verschuilen achter het argument dat kinderen tot 4 jaar moeilijk te verhoren zijn, ze moet slim rechercheren, zegt Jellesma. Zo moeten politiemensen onmiddellijk de computer en telefoon van de beschuldigde controleren, voordat hij de gelegenheid krijgt om ze te wissen.

  Ook moeten de rechercheurs de kinderen niet vertellen dat ze van de politie zijn. "Daders maken de kinderen bang dat hun ouders naar de gevangenis moeten als ze er met iemand over praten. Als je dan zegt dat je van de politie bent, klappen ze dicht."

  De politie zegt in een reactie tegen RTL Nieuws elk signaal van mogelijk misbruik op een kinderdagverblijf serieus te nemen. Wel wordt ouders een beeld geschetst van de haalbaarheid van een aangifte. "Mensen ervaren dat soms als een ontmoediging, maar dat is zeker niet de bedoeling."

  Een ouderstel vertelde vanavond in de RTL-uitzending over hun ervaringen. Zedenadvocaat Richard Korver stelde dat er regelmatig te snel besloten wordt om een zaak te seponeren.

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 02 juni 2018 @ 00:16
  #17
  reactie op (#16) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE GAAT SLACHTOFFERS MISDRIJF BETER BESCHERMEN, bij de aangifte wordt al bekeken en gereageerd... op eventuele bescherming nodig is.

  Zie en lees verder art. RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  01 juni 2018 08:31

  Politie gaat kwetsbare slachtoffers beter beschermen.

  © ANP

  De politie, het Openbaar Ministerie (OM) en Slachtofferhulp Nederland gaan kwetsbare slachtoffers meer en beter beschermen. Ze willen zo voorkomen dat iemand in korte tijd opnieuw slachtoffer wordt.

  Agenten moeten gaan inschatten hoe groot de kans is op intimidatie of zelfs wraak of vergelding als iemand aangifte doet.

   

  Adresgegevens afschermen

  Politie en Justitie kunnen in zo'n geval adresgegevens van het slachtoffer afschermen of de verdachte een contactverbod opleggen. Als het slachtoffer minderjarig is of wanneer sprake is van huiselijke geweld wordt altijd extra bescherming aangeboden.

  "Deze werkwijze van politie, OM en Slachtofferhulp Nederland stelt het slachtoffer nog meer centraal'', zegt minister Sander Dekker van Rechtsbescherming. "De aanpak biedt betere bescherming en begeleiding waar nodig. Dat kan veel extra leed voor slachtoffers voorkomen. Eén keer slachtoffer zijn is al erg genoeg."

  Om de nieuwe aanpak te laten slagen, krijgt de politie 124 fte's extra om de kwetsbaarheid van slachtoffers te beoordelen. Nieuwe Europese regels, zoals de EU-richtlijn Minimumnormen slachtoffers, stellen strengere eisen aan de nazorg voor slachtoffers.

  Meer op rtlnieuws.nl:
  Verdachte verplicht naar rechtszaal als slachtoffer spreekt

  RTL Nieuws

  Gewijzigd op 2018-11-09 00:36:11
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 23 mei 2018 @ 00:20
  #16
  reactie op (#15) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE PAST AANGIFTE ZEDENMISDRIJF TEKSTUEEL AAN. Dit nav klachten over onduidelijkheid en ook 'een kennelijke weigering' doch dat lag aan de tekst van de aangifte opzet. Dit wordt nu duidelijkere en aangepast.

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  22 mei 2018 19:10

  Politie past teksten aan over aangifte bij zedenmisdrijf.

   (Archieffoto)

  Voor de zomer moet de informatie op de website van de politie over (aangifte bij) zedenmisdrijven zijn aangepast. De politie doet dat op verzoek van de Tweede Kamer. Slachtoffers zouden zich nu ontmoedigd voelen om aangifte te doen van wat hen is overkomen.

   

  De grootste pleitbezorger van de tekstwijzigingen is GroenLinks-Kamerlid Kathalijne Buitenweg, die daarvoor een Kamermeerderheid meekreeg.

  Andere misdaden

  Eerder schreef ze al op Facebook dat ze door de teksten die nu op de website van de politie staan, niet het idee krijgt dat slachtoffers worden aangemoedigd om aangifte te doen. "Over de gevolgen van een valse aangifte lees ik niks bij andere misdaden." 

  Foto van de facebooksite Kamerlid Buitenweg.

  Valse aangiftes

  Buitenweg vindt het raar dat de politie mensen die aangifte willen doen van een verkrachting, aanranding of ander zedendelict bijvoorbeeld vraagt na te denken over de gevolgen daarvan voor de verdachte. Ze wil dat de politiewebsite slachtoffers juist over de drempel helpt om hun zaak aan te geven. Tegelijkertijd zouden agenten een betere training moeten krijgen om valse aangiftes te herkennen.

  De politie heeft een communicatiebureau ingeschakeld om de teksten bij te schaven, schrijft minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) aan de Kamer. Daarbij raadpleegt de politie ook justitie en instanties die zich over slachtoffers van zedenmisdrijven ontfermen. Voor de zomer moet de klus zijn geklaard.

  Meer op rtlnieuws.nl:

  RTL Nieuws / ANP

  Gewijzigd op 2018-11-09 00:39:01
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 17 april 2018 @ 00:26
  #15
  reactie op (#14) herman_dad

  Goedemorgen, de POLITIE IS NOG STEEDS ARGWANEND (?) OF LAKS BIJ SEKSUEEL GETINDE AANGIFTEN als aanranding, verkrachting of bij (tantra) massage?

  Zie en lees verder art. NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Slachtoffer tantramasseur: 'Ik kreeg sceptische blikken bij de politie'

  GISTEREN, 18:44

  AANGEPAST GISTEREN, 20:31

  BINNENLAND

  "Ik zou niet aan die aangifte beginnen, je hebt geen bewijs." Het is een veelgehoorde zin, wanneer slachtoffers van seksueel misbruik met hun verhaal naar de politie stappen. Veel van hen vangen uiteindelijk bot, vooral omdat ze bij de politie niet weten wat ze met de aangiftes aan moeten.

  Dat geldt ook voor Katie, ze werd tijdens haar scheiding slachtoffer van een tantramasseur. Toen ze eenmaal aangifte durfde te doen, voelde ze zich niet serieus genomen: "Ik kreeg vooral sceptische blikken bij de politie".

  Katie is niet de enige, zo blijkt uit onderzoek van het Meldpunt Tantra Misbruik. Van de honderd vrouwen die zich meldden, was er bij vijftig procent sprake van verkrachting door de masseur.

  We spraken met Katie. Zij vertelt haar verhaal om te voorkomen dat meer vrouwen slachtoffer worden. Katie wilde niet in beeld, je hoort haar verhaal in de video hieronder:

  Video afspelen

   01:37

  Slachtoffer tantramasseur: 'ik kreeg sceptische blikken, alsof ik niet serieus werd genomen'

  BEKIJK OOK

  Tantra-meldpunt: misbruikslachtoffers vangen nog steeds bot bij politie

  Seksueel misbruikt worden bij tantramassage en daarna moeten afrekenen

  Vrouwen waarschuwen voor misbruik door 'tantramasseurs'

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2018-05-22 06:27:33
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 20 augustus 2015 @ 06:16
  #14
  reactie op (#13) herman_dad

  Goedemorgen, de ex-vriend van Raja Draaisma uit Hoofddorp kreeg in december een nieuwe wapenvergunning, omdat de politie hem naar eigen zeggen niet wilde duperen. Zijn schietvereniging voldeed nog niet helemaal aan nieuwe regels, maar hij had al sinds 2004 zo'n vergunning, hij had geen verleden van geweld en bij hem thuis was alles in orde.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4124849/2015/08/19/Politie-wilde-ex-Raja-niet-duperen-met-weigeren-verlof.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ -

  Gewijzigd op 2018-04-17 00:22:54
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 18 augustus 2015 @ 06:55
  #13
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen, de politie is onvoldoende geschoold in het op de juiste manier beoordelen van stalkingszaken. Dat zegt forensisch psycholoog Eric Blaauw, die voor justitie verschillende onderzoeksrapporten heeft aangeleverd bij rechtszaken over stalking. De afgelopen weken was er veel aandacht voor de moord op Raja Draaisma en Linda van der Giesen die beiden hoogstwaarschijnlijk zijn vermoord door hun ex-partners.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4122988/2015/08/18/Politie-onvoldoende-geschoold-op-gebied-van-stalking.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek 

  Gewijzigd op 2018-05-22 06:28:39
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 31 juli 2015 @ 06:29
  #12
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen, slachtoffers van seksueel geweld moeten meteen aangifte kunnen doen, vindt een Kamermeerderheid. Nu zegt de politie vaak dat slachtoffers eerst bedenktijd moeten nemen voor ze aangifte doen. VVD en PvdA willen daarover opheldering van minister Ard van der Steur van Justitie.

  Dit o.a. n.a.v. één geval waar een journaliste in een eigen column, ervaring en in RTL-Boulevard o.a. daar aandacht aan had besteed.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4111169/2015/07/31/Kamer-snelle-aangifte-na-zedendelict-mogelijk-maken.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/8145/Zedendelicten/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-05-22 06:29:54
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 24 juni 2015 @ 00:20
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, één op de vijf aangiftes bij de politie wordt niet nader onderzocht. Dat meldt RTL Nieuws, dat onderzoek deed bij ruim 360.000 aangiftes die in bijna twee jaar tijd bij de politie binnenkwamen. Volgens RTL gebeurt dit ook bij misdrijven die voor slachtoffers zeer ingrijpend zijn, of waar een dader in beeld is....

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/13595/Kleine-criminaliteit/article/detail/4086877/2015/06/23/Een-op-de-vijf-aangiftes-niet-onderzocht.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-05-22 06:31:06
  handtekeningafbeelding