53 keer bekeken

ACHTERVOLGINGEN IN HET VERKEER

 • maandag 22 oktober 2018 @ 00:30
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, WEDEROM EEN FATALA AFLOOP VOOR EEN BESTUURDER DIE VOOR DE POLITIE OP DE VLUCHT SLAAT. Ditmaal in Utrecht op de A12, waar hij na een achtervolging de macht over het stuur verloor en een andere auto raakte. De inzittenden van dit voertuig raakten gewond.  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Automobilist komt om bij politieachtervolging op A12 bij Utrecht

  GISTEREN, 09:14

  REGIO

  Het ongeluk gebeurde bij de afrit Kanaleneiland KOEN LAUREIJ

  Op de A12 bij Utrecht is vannacht een automobilist om het leven gekomen. Hij was op de vlucht geslagen voor de politie, die hem in Wilnis wilde controleren vanwege zijn slingerende rijgedrag.

  De automobilist wilde echter niet stoppen en ging er met hoge snelheid vandoor. Op de A12 bij de Utrechtse wijk Kanaleneiland ging het mis. Hij tikte eerst nog een andere auto aan, voor hij zelf crashte. Door de enorme klap vloog het motorblok uit het voertuig. Dat kwam meters verderop in de berm terecht.

  Een omstander meldt aan RTV Utrecht dat twee inzittenden van de andere auto naar het ziekenhuis zijn gebracht. Hun verwondingen zouden meevallen.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Utrecht

  handtekeningafbeelding
 • maandag 01 oktober 2018 @ 00:17
  #1

  Goedemorgen, ACHTERVOLGINGEN LOPEN SOMS VERKEERD AF, meestal voor de achtervolgde autobestuurder en/of andere inzittenden. De reden waarom automobilisten vluchten bij een controle of anderszins is meestal in eerste instantie onduidelijk, daarom treedt er meestal bij allen een enorme stresssituatie op met soms fatale gevolgen, zoals in onderstaande gebeurtenis:

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Bestuurder van 19 crasht na politieachtervolging Houten

  VANDAAG, 09:22

  AANGEPAST OM 10:45

  BINNENLAND

  In Houten is een automobilist afgelopen nacht gecrasht na een achtervolging door de politie. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit IJsselstein, is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

  Rond 01.45 uur gaf de politie in Houten een stopteken aan een auto, omdat het kenteken bij de agenten argwaan had gewekt. De bestuurder trapte echter op het gaspedaal, en de surveillancewagen zette de achtervolging in.

  De vluchtauto botste even later tegen een paal, reed achteruit tegen de politiewagen aan, en ging er daarna weer met grote snelheid vandoor. Uiteindelijk kwam de auto in de berm terecht en belandde hij ondersteboven in een sloot. De bestuurder werd uit de auto geslingerd.

  De agenten vonden hem even verderop in het water:

  Video afspelen

  00:30

  Jongen zwaargewond na achtervolging door politie

  Het slachtoffer is gereanimeerd en door een traumateam afgevoerd. Vanuit een politiehelikopter is met warmtebeeldcamera's gecheckt of er mogelijk nog andere inzittenden uit de auto waren geslingerd, maar dat leverde niets op.

  De politie wil nog niet reageren op de vraag waarvan de automobilist wordt verdacht.

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding