Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 december 2009 @ 16:05 door herman_dad , 1485 keer bekeken

WIE VAN DE LEDEN IS AL OP DE NIEUWE CLUBS GEWEEST? Ik denk al velen eigelijk al is het alleen al uit een gezonde nieuwsgierigheid. Laat u even weten, hieronder - op VERSTUUR klikken, 'opslaan' is verdwenen maar als u verstuurt wordt het opgeslagen onder dit bericht b.v.

Als operators (eigenaar staat er nu bij de STATISTIEKEN) en beheerders voor de vormgeving/nieuwsberichten etc. van de clubs hebben we in de nieuwe vorm geen inzicht meer in de leden, het aantal leden DAT DAADWERKELIJK OP DE CLUB IS (GEWEEST). Dat was in de oude vorm wel zo en ik zie ook dat de module 'LAATSTE BEZOEKERS' overal kennelijk is verdwenen, mogelijk door Clubs zelf? Slechts het aantal leden - iets minder dan eerst maar vele nieuwe leden tussen 23 okt, en verleden week de migratie hebben zich niet opnieuw (nog) aangeneldt, helaas - en het aantal bezoekers sinds de migratie zijn te zien, worden 'doorgeteld'...? Bezoekt u thans ook weer ELKE DAG de (uw) clubs?

Wat vindt u van de nieuwe Clubs 2.0? Ik zie toch als je je er even toe zet dat e.e.a. wel is veranderd maar in zekere vorm hetzelfde is gebleven, alleen andere plaats etc. Even zoeken en routine opdoen weer. Ook b.v de POLLS zijn er niet meer en achtergrondmuziek - speciaal rot voor enkele muziek, radioclubs - is er ook niet meer mogelijk. Wel slechts 4 (nieuwe) nieuwsberichten mogelijk maar ook - NIEUW - 4 BLOGberichten, zoals dit dus. En dat zijn eigenlijk 4 mogelijkheden erbij waar alle leden ook weer commentaar op kunnen geven.

WAT VINDT U - voorzover u hier al bent geweest en ja het is nog maar kort, de nieuwe clubs, maar uw eerste indruk?  

Herman (handtekeningen lukt wel bij sommigen, anderen nog niet... zien we)Reacties

 • albus_severus
  zaterdag 11 januari 2014, 23:00
  Het is dan wel een hele late reactie, maar goed, ik zal u mijn mening geven over de nieuwe clubs, ik vind de nieuwe clubs heel erg leuk geworden zo ;)! Rest mij nog om u en de andere leden een hele goede en enerverende nacht toe rte wensen, bij deze :D!
 • herman_dad
  donderdag 3 december 2009, 07:08
  GOEDEMORGEN Jeroen, bedankt voor je reactie! Ik begrijp dat je je hier toch weer een beetje 'thuis' voelt op de nieuwe vorm 'Clubs'? Ik hoop op meer reacties van meer leden!
 • jeroen007
  woensdag 2 december 2009, 22:55
  goedeavonde lees ook ook al hier dezelfde berichte en ik vint het toch wel leuk zo op de clubs heb ik de andere clubs ook al op gezegt maar ik blijf maar kijke hier op clubs nu en ga nu echt morgeochtende weer verder, goedenacht voor de lede hier.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.