Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 16 januari 2010 @ 17:53 door herman_dad , 1601 keer bekeken

Wat vindt u hiervan?! Een schandalige zaak, geef uw commentaar onder dit artikel?! Dank!

Fiscus plukt verlamde agent

 

media_xl_97350.jpg
Agent Rob Oostrom raakte verlamd bij een reddingspoging.

UTRECHT - De politieman die een jaar geleden op het station van Driebergen-Zeist verlamd raakte, terwijl hij een man met zelfmoordneigingen het leven redde, dreigt de helft van zijn uitkering kwijt te raken.

 

De verlamde man krijgt geld uit het politiefonds maar de belastingdienst wil de helft inpikken. De politievakbond ACP vindt dit te gek voor woorden, meldt het AD in de krant van zaterdag.Politieagent Rob Oostrom liep een hoge dwarslaesie op toen de suïcidale man hem in de hals, borst en gezicht stak. De voorzitter van de politiebond, Gerrit van der Kamp vindt het "te gek voor woorden dat de minster van financiën met zijn blauwe vingers aan de uitkering moet komen van een tijdens zijn werk invalide geraakte politieman. Dat gaat wat ons betreft alle fatsoensnormen en morele normen te buiten."De politievakbond voert nog onderhandelingen met het ministerie van Binnenlandse Zaken, maar heeft weinig vertrouwen in een goede afloop.Zaterdag 23 januari en maandag 25 januari worden er benefietfietstochten gehouden voor Oostrom. (AHA)

 

16/01/10 15u17Reacties

  • jeroen007
    zondag 24 januari 2010, 18:16
    goedenavonde ik vint het een groot schandaal hioe de belastingendienst deze man behandelt!! deze politieman had toch bijna zijn leven verloren en nu eigelijk ook zoals hij nu verlamt is toch? wat vint u daar nuvan? jeroen

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.