356 keer bekeken

NIEUWE POL en OPROEPJE...

 • woensdag 15 december 2010 @ 08:17
  #1

  'EIGENAREN' en beheerders van de onderstaande clubs wensen alle LEDEN EN BEZOEKERS PRETTIGE FEESTDAGEN en een goed en gezond 2011.

   

  Tevens oproep voor ALLE LEDEN van deze clubs, het valt de laatste dagen, weken op - ZIET U ZELF OOK EENS DE STATISTIEKEN, wel veel BEZOEKERS VAN 'BUITEN'62.gif - dat maar heel weinig leden nog op de club kijken? Er zijn er zelfs enkelen die zich 'ooit' een keer hebben aangemeld en daarna nooit meer hier lijken te zijn geweest, zien we via de 'ledenlijst'. WILT U OOK WEER EENS bijlezen hier en ook vaker dan 1of 2x per jaar3.gif? Elke dag met name op Justitiele Dwalingen nieuwe berichten en de andere clubs ook heel regelmatig. 

  En zie ook de POLLS even op de clubs, vandaag 15-12 op Just. Dwalingen, een NIEUWE POLL ivm de oproep PVV voor 'preventieve aanval op Iran'? Mogen we weer even op uw aller stem rekeken? Dank!  

  TER ATTENTIE: Er zijn ook wel wat leden toch die van ALLE 4 (5) DE CLUBS LID ZIJN EN ZIJ ONTVANGEN dit 4x per e-mail ook nog eens,.helaas is dit technisch niet te voorkomen... 10.gif

  EN OM HET U NÓG MAKKELIJKER TE MAKEN DAN WE KUNNEN:

  ZIE VERDER b.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justitiele-dwalingen-politieke-blunders.clubs.nl/ of http://archief-justdwalingenpolitiek.clubs.nl/ Dank!

  Bovendien scroll ook even naar beneden, vaak UPDATES toegevoegd aan de afzonderlijke nieuwsblokjes. 1.gif

  Gewijzigd op 2018-06-11 07:32:58
  handtekeningafbeelding