505 keer bekeken

ALGEMENE WAARSCHUWINGEN!!!

 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:03
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, EN W É É R men LEERT HET NIET !? POLITIE RUKT MASSAAL UIT VOOR N E P ONTVOERING VRIJGEZELLENFEEST.... of STUDENTTENGRAP..... of...  soms zelfs met nepwapens.... MAAR DOE DIT NIET MEER, HOU DAAR MEE OP, in deze tijd helemaal, WE KUNNEN ER OP WACHTEN, DAT ER EERSTDAAGS EEN KEER ECHT GESCHOTEN WORDT... in dit soort 'lollige' situaties!!? En dat er een slachtoffer valt zelfs wellicht..... door een mis verstand daarbij. En wie krijgt dan de schuld...?? Buiten nog andere gevolgen als: 

  "Afgelopen jaren hebben wij als Nationale Politie vaker signalen gegeven dat dit soort geintjes veel geld en capaciteit kosten die we niet hebben", schrijft de politie op Instagram. "Ook gaat het ten koste van de verkeersveiligheid, het creëert onrust en kan leiden tot ongewenste gevolgen." Zo kunnen agenten onnodig vuurwapens inzetten of kunnen tijdens achtervolgingen aanrijdingen ontstaan.

  Dir artikel wordt op ALLE NIEUWSCLUBS geplaatst, svp ook delen, delen via....   NAAR JA OF DAT HELPT??? Er blijven er altijd weer die... de eigenwijste op deze Aarde zijn... 

  Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl allen social media

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  Zie en lees verder art NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 12:45

  Politie rukt massaal uit voor ontvoering Zwolle, blijkt vrijgezellenfeest

  De politie in Zwolle dacht gistermiddag in te grijpen bij een ontvoering, maar het bleek te gaan om een vrijgezellenfeest. Iemand had gemeld hoe een man een auto in werd getrokken en een zak over zijn hoofd kreeg. De politie rukte massaal uit, onder meer met een politiehelikopter.

  Al snel werd de auto gevonden en aan de kant gezet. Toen ontdekten de agenten dat de man voor de grap was ontvoerd voor zijn vrijgezellenfeest, meldt RTV Oost.

  Hoewel er van een ontvoering dus geen sprake was, is de politie niet te spreken over de situatie. "Afgelopen jaren hebben wij als Nationale Politie vaker signalen gegeven dat dit soort geintjes veel geld en capaciteit kosten die we niet hebben", schrijft de politie op Instagram. "Ook gaat het ten koste van de verkeersveiligheid, het creëert onrust en kan leiden tot ongewenste gevolgen." Zo kunnen agenten onnodig vuurwapens inzetten of kunnen tijdens achtervolgingen aanrijdingen ontstaan.

  Desondanks wenst de politie het aanstaande bruidspaar een fijne bruiloft toe, maar de zaak wordt hoog opgenomen. "Ondanks deze wensen zullen wij wel onderzoek doen naar de strafbaarheid van deze gedragingen en een proces-verbaal zal naar het Openbaar Ministerie worden gestuurd."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Oost.

  Gewijzigd op 2021-08-31 21:46:03
  handtekeningafbeelding
 • zondag 02 mei 2021 @ 00:24
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, WAARSCHUWING UMCG VOOR 'SPELLETJE' MET DRANKDOPJES IN DRANK door met name jongeren. Dit wordt ingeslikt en kan in de slokdarm of maag grote schade aanrichten. Nog een wonder dat er niet ergere dingen zijn gebeurd het kan levensgevaarlijk zijn zelfs. Mogelijk door verveling bij de jongeren de afgelopen tijd? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Op deze röntgenfoto is het ingeslikte bierdopje duidelijk te zien UNIVERSITAIR MEDISCH CENTRUM GRONINGEN

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •OPMERKELIJK • VANDAAG, 14:49

  Gronings ziekenhuis waarschuwt voor 'levensgevaarlijk' drankspel met bierdopjes

  Verpleegkundigen van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) waarschuwen op Instagram voor de risico's van een drankspel waarbij deelnemers bierdopjes in een glas bier proberen te gooien. Als dat lukt, moet iemand het glas leegdrinken. Maar volgens de verpleegkundigen is het gevaar van het spel dat naast het bier ook de bierdop naar binnen verdwijnt.

  De afgelopen twee à drie weken kwamen bij het UMCG drie jongeren binnen met een bierdopje in hun slokdarm, zegt endoscopieverpleegkundige Lisanne Kempinga. "Dat is voor ons echt veel. Dat kan geen toeval zijn. We zijn bang dat dit een rage gaat worden. Daar hebben we allesbehalve zin in."

  Schade

  Het UMCG legt op Instagram uit wat er kan gebeuren als je een bierdopje inslikt. "De dop kan vast komen te zitten in je slokdarm of in je maag. Aangezien de doppen groot en scherp zijn, kan dit schade veroorzaken aan het weefsel van de slokdarm en de maag."

  Ingeslikte bierdoppen worden verwijderd met een gastroscoop, een flexibele slang die via de keel wordt ingebracht. Verpleegkundigen proberen de dop vervolgens te pakken met een netje. "Daar zit een kapje omheen, een soort condoom, om de slokdarm te beschermen", zegt Kempinga.

  De bierdopjes worden verwijderd met een gastroscoop UNIVERSITAIR MEDISCH CENTRUM GRONINGEN

  De endoscopieverpleegkundige zegt dat de getroffen jongeren 's avonds of 's nachts binnenkwamen, onder invloed van alcohol. "Door de alcohol kunnen bepaalde reflexen worden uitgeschakeld. Het kan zijn dat de jongeren daardoor niet eens hebben doorgehad dat ze een bierdopje inslikten. Overigens waren ze wel snel weer ontnuchterd."

  Of ook andere ziekenhuizen te maken hebben met de 'drankrage' is niet bekend; Kempinga heeft daar van collega's uit andere ziekenhuizen niets over gehoord. Maar de boodschap van het UMCG is duidelijk: "Niet doen! Dit is levensgevaarlijk."

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zondag 31 januari 2021 @ 00:49
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, WAARSCHUWING KENNELIJKE HONDEHATER ACTIEF IN VORDEN, punaises in gehaktballen verstopt die honden vinden en opeten....

   Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  In Vorden zijn gehaktballen neergelegd met gekleurde punaises POLITIE.NL

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:21

  Politie Vorden waarschuwt hondenbezitters voor gehaktbal met punaises

  De politie in Vorden waarschuwt hondenbezitters voor gehaktballen met punaises. De ballen zijn aangetroffen langs een fietspad bij landgoed het Enzerinck, een populair wandelgebied dat net buiten het Gelderse dorp ligt.

  Volgens Omroep Gelderland zijn er in korte tijd twee meldingen binnengekomen over de schadelijke gehaktballen. In een geval moest een hond die daarvan had gegeten, met spoed naar de dierenarts. Die liet het beest braken.

  "Hierdoor heeft de hond het overleefd. Dit had heel anders kunnen aflopen", laat de politie weten op Facebook.

  Wie in Vorden nog zo'n gehaktbal met punaises aantreft, wordt verzocht om direct de politie te bellen.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Gelderland 

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 13 juli 2012 @ 21:29
  #1

  WAARSCHUWING.

  Ik ben vanavond gebeld door een Engels sprekende man, met inderdaad zuidelijk 'Italiaans accent' op mijn huistelefoonnummer (?) en zag dat dit uit 'het buitenland' kwam ??

  - 'Dat ik speciaal geselecteerd was om specifieke producten uit Italie te ontvangen en of ik daarin geinteresseerd was en of ik 'pizza's kende'?

  - Hoezo? Waarom ik, o ik neem aan 'reklame, nee dank u ben niet geinterresseerd!' (onderwijl denkende, leuk de EU, maar gaat dat nu al zo ver, denkende aan de telefoonreklame's hier ook in eigen land ('bel me niet register' o.a.)

  - Nee geen reklame en we 'vragen ook geen geld'20.gif maar alleen om het juiste adres te checken zodat we een doos naar u kunnen sturen en dan hoeft u pas over 14 dagen (?) 97,50 euro (dacht ik) te betalen?!'20.gif

  - NEE, dank u en zeker niet geinteresseerd!!!' En uiteraard daarna direct verbinding verbroken.   

  ZEER VREEMD TELEFOONTJE uiteraard, waarom zou men UIT ITALIE mensen - mogelijk door de gehele EU heen dus - maar ook hier bellen met zo'n verzoek en 'verrassing'? Want... er leven hier genoeg NL-Italianen al heel lang mét PIZZERIA'S (lekker) etc.etc.. dus volop hier te verkrijgen als we dat zouden willen.

  Er werd gebeld met telef. nr. 00390559399 (inderdaad Italie) en even gegoogeld, en daaruit komt niet direct een gerenomeerd Italiaans restaurant (keten) naar voren, alleen even het tel.nr. intikken op Google en u ziet zelf, o.a. 'meldingen Strang Calls register' etc. Zie b.v. eens: http://www.tellows.it/num/0559399?lang=nl  Een nummer (mogelijk bestaand, zal wel?) in Firenze, Italie. En als het wel 'goed zou zitten' dan een vreemd manier zo.

  Maar even een waarschuwing voor allen en geeft u e.e.a. even door, ook mogelijk per e-mail aan vrienden etc. of via (uw eigen) clubs.nl ? Want er zullen zeker weer mensen zijn die hier toch op de één of andere manier OP INGAAN... en wáárom zou een bedrijf uit Italie zoiets doen? VREEMD.... dacht het niet, als men zo iets zou willen, dan via geijkte kanalen (call-centers hier te lande b.v. toch?) Dank!! 

  Voor leden clubs.nl: Dit bericht wordt op meerdere forums clubs social media geplaatst, o.a.: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ - http://europese-unie.clubs.nl/ - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ - http://justittieledwalingen.clubs.nl/ - - en andere. (indien per e-mail verder gezonden, dan namen/e-mailadressen etc. en eventueel bovenstaande deleten voor doorzending aan (-)! Dank! 95.gif

  Gewijzigd op 2018-06-07 13:36:33
  handtekeningafbeelding