523 keer bekeken

LET OP: CLUBS SCHOONT LEDENLIJST OP!

 • woensdag 19 december 2012 @ 08:12
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen allen, CLUBS.NL is begonnen met het opschonen van de ledenlijsten en op mijn clubs zie ik ook al dat de ledenlijsten iets zijn gedaald in aantal. ZIE STATISTIEKEN, maar dus geen ongerustheid, degenen die 2 jaar of langer niet hebben gekeken op clubs is men nu aan het verwijderen, daarna nog degenen die langer dan een HALF JAAR niet hebben gekeken, dwz ingelogd, aangeklikt ten minste op één club,...?! Doe uw voordeel hiermede?

  Als de 2e ronde volgt zullen de ledenlijsten vermoedt ik soms met 1/3 of de helft verminderen? Mogelijk dat enkele clubs gheel verdwijnen?

  Een goede dag voor allen vandaag.

  En (tip) voor de vele bezoekers, u kunt GRATIS lid worden, indien u ook wilt reageren op een forumbericht b.v.? 

  Gewijzigd op 2018-06-11 07:17:03
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 20 oktober 2012 @ 08:39
  #1

  GOEDEMORGEN voor alle leden: CLUBS.NL zal in december de ledenlijsten weer opschonen, dat houdt in dat als u 26 weken lang (half jaar) niet meer actief bent geweest op clubs (al LEEST u de berichten maar even en KLIKT U DUS AAN op (al uw...?) clubs!!!

  Ikzelf klik ELKE DAG even mijn clubs aan (oké ik heb er niet al te veel maar dan toch 1x per week minimaal???) Bent u een half jaar niet op clubs geweest kan het zijn dat uw cublidmaatschap komt te vervallen! Voor de zekerheid in forums aantal clubs dit ook geplaatst voor het geval dat u zelfs ook uw cluppost niet leest?

  TIP: bekijk (AL) uw clubs minimaal 1x per week even allemaal??? DANK mede namens alle beheerders en operators en de overige wel actieve leden...!!!  98.gif

  EEN GOED HERFSTWEEKEND VOOR ALLEN.

  CLUBBERICHT:

  Beste eigenaar, operator, beheerder, maar vooral, beste Clupper!

  Twee weken geleden is er een release geweest op Clubs. Daar hebben jullie als het goed is niet echt iets van gemerkt omdat het de release betrof van een nieuwe tool voor het team van Clubs. Met deze tool zijn we o.a. veel beter in staat jullie als eigenaar/operator of beheerder van een club beter te informeren over dingen waar we mee bezig zijn, voor zover het dingen zijn waar jullie direct mee te maken krijgen. Wij noemen deze berichten de "operatormail". Voorheen, tot 2009, maakten we hier vaak gebruik van, vandaag dus voor het eerst weer.

  We hebben 2 zaken te melden:

  Langere doorlooptijd afhandeling Clubmailing
  Allereerst, met de invoering van deze tool kan het gebeuren dat de afhandeling van Clubmailings iets meer tijd kan kosten. Hiervoor is een melding opgenomen op de beheerpagina onder het onderdeel Clubmail wanneer je een nieuwe mailing aanmaakt. In de praktijk zul je dat alleen ervaren wanneer wij een Clubblad uitsturen. Dit heeft te maken met de grote omvang van adressenlijst van Clubblad-ontvangers.

  Inactieve leden
  Het tweede wat we graag onder de aandacht willen brengen zijn de inactieve leden.
  Tot 2009 hanteerden we softwarematig een grens van 26 weken. Was een lid 26 weken niet meer op Clubs geweest dan zorgde een speciaal script er voor dat de status van dat lid op inactief kwam te staan. Het lid werd daarmee automatisch afgemeld van alle clubs en hij of zij ontving geen mailings meer. Feitelijk stopte daarmee het lidmaatschap op Clubs. Sinds 2009 hebben we wel handmatig actie ondernomen maar het zal duidelijk zijn dat dit te weinig resultaat heeft gehad. In december willen we de database gaan opschonen. Enerzijds om natuurlijk cluppers die al te lang niet meer zijn geweest op de status inactief te zetten, maar anderzijds om Nicknames vrij te maken. De vraag is nu alleen, hoe gaan we dat doen. In 1 actie een complete opschoning? Of moeten we het stapsgewijs doen? We weten dat er een aantal clubs zijn die misschien wel 60% van hun ledenlijst zien krimpen. Dat kan dus een vervelend gevoel opleveren voor jou als eigenaar/operator of beheerder van zo'n club. Een dergelijke nare varrassing willen we jullie niet bezorgen vandaar dat we overleg willen.

  Wij horen graag jouw mening!
  Dit weekend starten we daarom op de Masterclub een discussie waar jullie vragen op in te haken en je mening kenbaar te maken. Ben je nog geen lid van de Masterclub, meld je dan aan, we zorgen er voor dat je zo spoedig mogelijk kunt deelnemen aan de discussie. Maar als je alleen wilt lezen wat anderen te zeggen hebben is dat uiteraard ook prima. En heb je wat anders met het team van Clubs of je mede-eigenaar/operators/beheerders te delen, doen! Het forum van de Masterclub is er voor.

  Tot zover deze eerste Operatormail, en veel plezier op Clubs!

  Het team van Clubs

   


   

  Gewijzigd op 2018-06-11 07:17:29
  handtekeningafbeelding