1345 keer bekeken

EVENEMENTEN, DEMONSTRATIES, herdenkingen, Troonswisseling e.d.

 • maandag 18 november 2019 @ 01:06
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, OOK VANDAAG ALS GEBRUIKELIJK 'SINT' INTOCHTEN in diverse gemeenten. En de nodige demonstraties van o.a. Pegida aanhangers daarbij, vooral in Den Bosch was het roemoerig, enkele rookbommetjes zelfs gegooid. Tsja... waar een kinderfeest al enkele jaren overigens, niet toe kan leiden? 'Kinderachtig' bijna zouden we kunnen stellen.

  DE INTOCHT VANDAAG IN AMSTERDAM IS RUSTIG VERLOPEN en zo hoort het ook... 

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • GISTEREN, 10:59 • AANGEPAST GISTEREN, 15:07

  Demonstraties bij intocht Sinterklaas in Den Bosch.

  Kick Out Zwarte Piet-aanvoerder Jerry Afriyie bij de intocht van Sinterklaas in Den Bosch ANP

  In Den Bosch zijn vanmiddag twee rookbommen afgestoken bij de plaatselijke intocht van Sinterklaas. Voor- en tegenstanders van Zwarte Piet waren op de been om te demonstreren.

  Bij de Wilhelminabrug in het centrum demonstreerde de lokale groep Den Bosch Kan Het met Kick Out Zwarte Piet. Er waren ook tegendemonstranten, onder wie supporters van FC Den Bosch. Die demonstreerden juist voor Zwarte PietOmroep Brabant maakt melding van één aanhouding.

  Voorstanders van Zwarte Piet voerden ook actie in Den Bosch ANP

  Enkele betogers hadden zich volledig zwart geschminkt ROB ENGELAAR

  Tijdens de demonstratie zijn volgens de politie een of meer rookbommen afgegaan van pro-Zwarte Piet-demonstranten. Deze zijn niet naar tegenstanders van Zwarte Piet gegooid. "Daarvoor staan de groepen ook veel te ver uit elkaar", zegt een woordvoerder tegen de Brabantse regionale omroep.

  Veel politie

  Na de intocht gingen de demonstranten weer naar huis. Tegenstanders van Zwarte Piet zijn onder politiebegeleiding uit de stad vertrokken.

  Veel demonstranten waren vanochtend met bussen, geregeld door Kick Out Zwarte Piet, naar Den Bosch gekomen. Voorstanders van Zwarte Piet op motoren maakten zo veel mogelijk herrie om daarmee de liedjes van de tegenstanders te overstemmen, meldt Omroep Brabant.

  In de Brabantse hoofdstad was veel politie op de been om de demonstranten zo veel mogelijk uit elkaar te houden.

  profielfoto Collin Beijk@CollinBeijk

  Nu de demonstranten van #KOZP weg zijn, gaan ook de pro-piet demonstranten er vandoor. Afgezien van twee rookbommetjes, veel spreekkoren en motoren die veel toeren maakten om de spreekkoren te overstemmen bleef het rustig bij de brug over de Dommel in Den Bosch. @omroepbrabant

  11 uur geleden

  De elf demonstranten die gisteren in Apeldoorn waren opgepakt bij de landelijke intocht van Sinterklaas zijn weer op vrije voeten. De Pegida-aanhangers weigerden naar een toegewezen demonstratievak te gaan, waarna de politie ze aanhield. Ze waren verkleed als Zwarte Piet.

  De landelijke intocht zelf verliep zonder noemenswaardige problemen: politie en burgemeester toonden zich tevreden. Er kwamen 25.000 bezoekers af op de intocht, die op tv door ruim 1,7 miljoen mensen werd bekeken. Vorig jaar stemden bijna 1,9 miljoen mensen af op de landelijke intocht, die toen in Zaanstad was.

  Een samenvatting van de landelijke Sinterklaasintocht van dit jaar in Apeldoorn:

  1:02 Volume 10% 

  Zie video in oorspronkelijke artikel

  Dit was de landelijke Sinterklaasintocht van 2019

  Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) demonstreerde in zes steden en ook op Curaçao. De organisatie meldde dat meer dan duizend mensen zich gisteren hebben uitgesproken "voor een Sinterklaasfeest zonder racisme en uitsluiting". Wel zijn de KOZP'ers naar eigen zeggen vrijwel overal bedreigd of belaagd door pro-Pietdemonstranten.

  De intochten in onder meer Utrecht, Amsterdam, Venlo, Brielle, Bussum, Denekamp, Wijchen, Deurne en Tilburg verliepen voor zover bekend zonder problemen.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2019-11-18 01:06:48
  handtekeningafbeelding
 • zondag 20 oktober 2019 @ 00:17
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, BIJ ADE WÉÉR BEROVINGEN MET PEPPERSPRAY VAN BEZOEKERS. 130 mensen behandeld aan de ogen en merkten later dat ze beroofd waren. De politie roept gedupeerden nadrukkelijk op om aangifte te doen. Het lijkt een nieuw misdadig gegeven te zijn geworden?  

  Martin Garrix baalt van pepperspray-incidenten Nederland Martin Garrix baalt van pepperspray-incidenten RTL-NIEUWS

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 13:50 • AANGEPAST VANDAAG, 19:15

  Opnieuw berovingen met pepperspray op ADE, 130 feestgangers naar ehbo.

  Martin Garrix op het podium in de RAI Amsterdam -

  Bij een optreden van dj Martin Garrix in de Amsterdamse RAI zijn vannacht tientallen mensen beroofd. Onbekenden spoten de bezoekers pepperspray in het gezicht en stalen sieraden, geld en mobiele telefoons.

  "Ik stond te genieten van het concert, ik ben fan van zijn shows", vertelt een bezoeker bij AT5. "Toen zag ik mensen weglopen en kreeg ik zelf ook een scherp gevoel in mijn keel en ogen. Bij de ehbo waren al meer mensen met dezelfde klachten. Ik ben heel lang bezig geweest met uitspoelen, ik bleef ook maar hoesten. Dat heeft een half uur geduurd."

  De politie laat weten dat de afgelopen nacht zo'n 130 personen zijn behandeld door de ehbo. Hoeveel mensen waardevolle spullen kwijt zijn, is nog niet duidelijk. Ook is nog onbekend hoeveel zakkenrollers er actief waren op het dancefeest. De politie roept gedupeerden nadrukkelijk op om aangifte te doen.

  "Ik vind het vreselijk voor de mensen die vannacht last hebben gehad van het pepperspray-incident tijdens mijn show", schrijft de dj, die in het echt Martijn Garritsen heet, op sociale media. "En ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er mensen zijn die dit soort dingen doen." De dj is wel tevreden over het optreden. "Ondanks deze vervelende situatie was het wel een heel bijzondere avond."

  Herhaling van vorig jaar

  De actie met pepperspray lijkt een herhaling van vorig jaar, Ook toen werd bij een optreden van Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event met pepperspray gespoten, ook toen aan de rechterkant van de zaal in de RAI. "Ik snap niet hoe dit nu weer heeft kunnen gebeuren. Je wordt echt goed gefouilleerd. Je jas, je tas, alles wordt nagekeken", zegt een bezoeker bij NH Nieuws.

  Een andere bezoeker zegt tegen de NOS juist niets gemerkt te hebben van de goede beveiliging. Waardeloos, vindt hij. "Vorig jaar was het niet goed, en dit jaar was dat niet anders", zegt de 24-jarige Pieter. "De bewaker zei: 'goedenavond, loop maar door'. En dat zei hij ook tegen een vriendin en een vriend van mij. Ik ben niet aangeraakt."

  De actie van vorig jaar herinnert hij zich nog. Ook dit jaar had hij door dat er iets aan de hand was. "Ik stond rechts en dacht: het is weer zover. We zijn toen wat dichter naar de nooduitgang gelopen, zodat we vroeg naar buiten konden. Na een minuut of twee, drie was de prikkel weg."

  'Heel vervelend'

  "Dit is natuurlijk heel erg vervelend", reageert een woordvoerder van het Amsterdam Dance Event over het pepperspray-incident. "Je ziet het vaker, mensen maken misbruik van het feit dat er heel veel mensen samen komen." Volgens de woordvoerder is er niet heel veel wat de organisatie kan doen. "We fouilleren iedereen uitgebreid bij de ingang, meer kunnen we niet doen. Alle tassen en jassen worden gecheckt."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  Gewijzigd op 2019-10-20 00:18:14
  handtekeningafbeelding
 • zondag 13 oktober 2019 @ 01:02
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, KLIMAATPROTEST, 130 actievoerders aangehouden. Na de 'Stadhouderskade blokkade' nabij het Rijskmuseum deze week, nu ook de Blauwbrug nabij het Stadhuis bezet. We kunnen wellicht nog meer van deze protestacties verwachten?

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIO • VANDAAG, 11:25 • AANGEPAST VANDAAG, 15:14

  130 klimaatactivisten in Amsterdam opgepakt, 380 euro boete

  ANP

  In Amsterdam heeft de politie circa 130 klimaatactivisten aangehouden, nadat ze urenlang de Blauwbrug in het stadscentrum hadden bezet. De betogers horen bij de groepering Extinction Rebellion, die al de hele week actie voert in de hoofdstad. De brug is weer vrijgegeven, de activisten krijgen een boete van 380 euro.

  De actievoerders hadden geen toestemming om de brug af te sluiten. Toen ze weigerden plaats te maken, hield de politie hen aan, meldt NH Nieuws. Naast de mensen die zijn aangehouden zijn er ook nog 250 actievoerders in bussen gezet en naar randen van de stad overgebracht, in opdracht van de gemeente.

  Het arresteren van de betogers gebeurde zonder geweld:

  Video afspelen

  00:21

  Demonstranten opgepakt op Blauwbrug in Amsterdam

  Extinction Rebellion is opgericht in Groot-Brittannië. De laatste tijd laat de wereldwijde beweging geregeld van zich horen. Deze week werden op diverse plaatsen in de wereld honderden betogers opgepakt.

  Vriendelijk vragen

  Ook in Amsterdam zijn al dagen activisten op de been. Maandag werden zeker tachtig mensen aangehouden bij een blokkade. Met hun acties willen ze klimaatmaatregelen afdwingen. "Onze overheid is al dertig jaar op de hoogte van de problemen en doet niets. Op een gegeven moment is de tijd van vriendelijk vragen en petities ondertekenen voorbij", zei een woordvoerder van Extinction Rebellion begin deze week.

  EXTINCTION REBELLION

  Meerdere schippers meldden aan AT5 dat de onderdoorgang van de brug tussen de Prinsengracht en de Leidsegracht vanochtend ook enige tijd geblokkeerd was. Klimaatactivisten hadden hangmatten onder de brug gehangen en lagen er zelf in. Inmiddels zijn de hangmatten doorgesneden. Wie dat deed, is onduidelijk maar een politiewoordvoerder laat weten dat het niet door agenten is gedaan. De demonstranten belandden in het water.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  Gewijzigd op 2019-10-13 01:02:50
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 26 maart 2019 @ 00:18
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, VROUW DIE BEDREIGEND LIED opf LEUS ZONG NAAR BAUDET, AANGEHOUDEN. Veel politici zijn over de uitlatingen zeer verontwaardigd? Doch zie ook o.a. vele Tweets weer op artikelen bij de andere nieuwsclubs die stellen dat er ook wel vaak selectief te werk wordt gegaan met 'bedreigingen', uitingen van weer andere rechtse politici, of linkse... deze uitdrukkingen al erg genoeg 'ingeburgerd', zijn op zich al bedreigend voor 'de ander'...allen zijn lid van maar één club, HOMO SAPIENS, nu ja POLITIEK, HET INSTITUUT maakt de vreselijkste zaken in 'de mens' los.    

  Aanvulling dd 26-3-19 Betrokken vrouw is door de politie aangehouden. Toch ook hier weer vele vragen bij DOOR VELEN, niet allen déze twitteraar, overigens terechte aanhouding maar....??! Zie een ook terechte vraag, Tweet hierover, ook de OVERHEID ZELF POLARISEERT EN DISCRIMINEERT, is 'niet politiek correct' t.a.v...? Ook een overdenking want waarom... Het zal wel zijn: 'we wisten niet wie die daders waren'...?? OVERHEID GEEF DÁÁR EENS ANTWOORD OP? 

   Mos Meijler  @mosjemeijler 21 m

  Maar gaan we vanaf nu dan ook elke bedreiger oppakken. Dus ook die mensen die #FreekdeJonge hebben bedreigd? Of #sylvanasimons 

  Mos Meijler  m@mosjemeijler 34 m 

  Als antwoord op @mosjemeijler Wat natuurlijk niet wegneemt dat wat ze zei heel erg fout is. En terecht dat ze is opgepakt

  EN OOK DIT IS EEN  B E D R E I G I N G voor velen, hou je mond ALS LERAAR want anders, als je misschien iets TE LINKS bent, dan wordt je...  AANGEGEVEN en mogelijk ontslagen? Zeker NIET ONMOGELIJK als er partijen komen die de MEERDERHEID verwerven of meerderheid in de Kamer er voor kunnen krijgen, dat idee? Ook weer een overdenking waard...en wanneer, in welke tijd hebben we dit soort praktijken voor het laatst in de geschiedenis gezien o.a. en in enkele landen heden nog? Ja was dat in EUROPA niet midden vorige eeuw of mag je dát dan weer niet zeggen? En gá zo maar door IN DE POLITIEK VAN HEDEN... synoniem aan polarisatie, onderlinge discriminatie, bedreigingen etc. etc.... en premier Rutte en ook andere politici gisteren: 'Democratie is een groot goed en moeten we verdedigen?!' Met een PARTIJpolitiek nauwelijks meer te realiseren anno 2019....       

   Aad@thuis #FBPE  @ik_thuis 44 m

  Daarom heeft @fvdemocratie ook een meldpunt waar je docenten aan kunt geven die links zouden zijn

  Tweet citeren

  jan timmer @timmer_anna

  Als antwoord op @LodewijkA en @Bert15 Ongelooflijk dat er mensen denken om hun gelijk te halen met bedreigingen onacceptabel!toon respect voor de medemens ook die anders zijn en denken

  GM WNL meldt net dat er nu weer ophef over een Tilburgs raadslid is dat getweet zou hebben op de dag verkiezingen dat 'een stem op FvD' een stem is voor een partij die staat voor racisme etc.' Waarom mag dit raadslid dit niet vinden (POLITIEKE DEMOCRATIE!!?) en alle overduidelijke ideeen en FOTO'S van 'de rechtse, andere politieke zijde' wel wordt getolereerd?? En dat je daar absoluut niets van mag vinden of VASTSTELLEN (FOTOS!!) WELLICHT? Inderdaad ook nu dus gesteund die ideeen door de, of 'een meerderheid van kiezers'? Nadenkend...   

  Even tot hier en vervolg: 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Vrouw opgepakt voor bedreiging FvD-leider Baudet bij protest

   VANDAAG, 17:12 AANGEPAST OM 17:57

  BINNENLAND

  ANP

  De politie heeft een vrouw van 21 jaar uit Nijmegen opgepakt op verdenking van bedreiging en opruiing tijdens een antiracismeprotest afgelopen zaterdag in Amsterdam.

  Op beelden die rondgaan op sociale media was de vrouw te zien. Ze zong: "Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf." Met Thierry wordt Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet bedoeld, die bij de Statenverkiezingen een overwinning boekte.

  Uit beelden die zijn gemaakt tijdens de betoging is niet goed te zien of andere betogers op de oproep reageren. Eén vrouw neemt nadrukkelijk afstand van de oproep.

  Veel mensen vragen zich volgens de politie af waarom er tijdens de demonstratie niet is ingegrepen. Een woordvoerster zegt dat agenten druk waren met het begeleiden van de stroom demonstranten. "Deze specifieke uitingen hebben wij dan ook niet live waargenomen", zegt ze in een filmpje op Twitter.

   Politie Amsterdam eo @Politie_Adam

  Eerder meldden wij dat naar aanleiding van filmpjes van de antiracisme demonstratie afgelopen zaterdag in Amsterdam een onderzoek was gestart. In dit onderzoek is vandaag een aanhouding verricht. Hieronder de laatste info:

  6 uur geleden

  Eerder vandaag noemde premier Rutte de bedreigingen aan het adres van Baudet totaal onacceptabel. "Dit kan absoluut niet", zei de premier bij aanvang van het wekelijkse coalitieoverleg. Burgemeester Halsema van Amsterdam noemt de oproep verwerpelijk. Ook andere politici veroordelen de oproep.

  Forum voor Democratie zegt vandaag niet op de bedreiging te reageren.

  BEKIJK OOK

  Rutte: bedreigingen aan adres Thierry Baudet 'totaal onacceptabel'

  Politie onderzoekt leus tegen Baudet bij anti-racismedemonstratie

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2019-03-26 07:26:33
  handtekeningafbeelding
 • maandag 25 maart 2019 @ 00:28
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE DOET ONDERZOEK NAAR 'DOODS'BEDREIGING tegen BAUDET tijdens anti-discriminatie demonstratie, afgelopen zaterdag in Amsterdam. E.e.a. ligt al zeer politiek gevoelig, zie hiervoor ook de rubrieken in de forums van de clubs: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en http://justittieledwalingen.clubs.nl/

   NOS @NOS â€‹59 m

  Rutte: bedreigingen aan adres Thierry Baudet 'totaal onacceptabel'

  Rutte: bedreigingen aan adres Thierry Baudet 'totaal onacceptabel'

  De premier benadrukt tegen De Telegraaf dat politici in veiligheid en vrijheid hun werk moeten kunnen doen.

  nos.nl 8 3 4

   Rutger Groot Wassink â€‹@RutgerGW 10 u

  Schokkend en onacceptabel. Dit past niet in de democratie en en in de demonstratie van gisteren. Alle signalen van belediging en strafbare uitingen worden terecht onderzocht door het OM. Demonstranten roepen op Baudet dood te schieten (link: https://www.telegraaf.nl/t/3340995/) telegraaf.nl/t/3340995/ via @telegraaf

  Demonstranten roepen op Baudet dood te schieten

  Er zijn beelden opgedoken van gemaskerde anti-fascisten die zaterdag tijdens een demonstratie in Amsterdam openlijk riepen Thierry Baudet te vermoorden.

  telegraaf.nl 385 235 478

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie onderzoekt leus tegen Baudet bij anti-racismedemonstratie

  VANDAAG, 14:25

  AANGEPAST OM 16:03

  BINNENLAND

  De politie in Amsterdam doet onderzoek naar een oproep van een deelnemer aan de anti-racismedemonstratie in Amsterdam. Op sociale media circuleert een filmpje dat tijdens de demonstratie van gisteren is gemaakt. Een in het zwart geklede demonstrant met een doek voor de mond zingt: "Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf." Met Thierry wordt Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet bedoeld.

  Uit de beelden is niet duidelijk op te maken of iemand op de oproep reageert. De meesten willen niets zeggen, één deelnemer neemt nadrukkelijk afstand van de oproep. Het filmpje is al tienduizenden keren bekeken. De beelden zijn gemaakt door Up!Network dat naar eigen zeggen een rechts georiënteerd mediaplatform is.

  Bekijk hieronder de beelden:

  Video afspelen

  01:06

  'Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf'

  De politie kan nog niet zeggen of er aangifte is gedaan. "Doorgaans doen wij daar ook geen mededelingen over, dat is iets tussen de aangever en de politie", zegt een woordvoerder.

  De makers van het filmpje doen aangifte tegen demonstranten die hen het werk onmogelijk hebben gemaakt. "Dat waren er vijf of zes", zegt Avish Jajairam van Up!Network. "Ze duwden en dreigden de camera af te pakken en de beelden te wissen. Toen iemand een kapje voor de lens dichtsloeg, besloten de makers een goed heenkomen te zoeken.

  Op sociale media wordt de oproep massaal gedeeld en veroordeeld, ook door politici. "Bizar hoe bij bij deze lieden grenzeloze liefde voor vluchtelingen gepaard gaat met een dodelijke haat voor politieke tegenstanders", schrijft ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers.

  PVV-leider Geert Wilders twittert: "Ik zou zeggen: oppakken en vervolgen die gevaarlijke linkse gek van dat filmpje."

  Burgemeester Halsema noemt de oproep verwerpelijk. "Amsterdam kent een grote demonstratievrijheid en die wordt gekoesterd, maar kan niet worden misbruikt om anderen te intimideren."

  "Schandelijk dat dit soort clubs meeliepen gisteren", twittert GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil. "Anti-racisme is betekenisloos als er een oogje wordt dichtgeknepen bij racisme en fascisme vanuit de andere hoek."

  Duizenden deelnemers

  De demonstratie 'Samen tegen Racisme' was georganiseerd door linkse en anti-racismeorganisaties. Dit jaar keerden de deelnemers zich met name tegen Forum voor Democratie en in mindere mate de PVV. Die zouden steeds verder gaan "in hun omarming van racistische denkbeelden". Er liepen duizenden mensen mee.

  Volgens de politie verliep de demonstratie zonder incidenten. Er waren ook tegendemonstraties. Er werden drie mensen aangehouden wegens verstoring van de openbare orde.

  Dit is de hele hele reportage die Up!Network maakte.

   Zie originele artikel hiervoor. 

  De reportage die Up!Network over de demonstratie maakte

  BEKIJK OOK

  Universitair docent op non-actief na opmerking over Baudet

  De Jonge: actie tegen Baudet niet helemaal geslaagd

  Deel dit artikel: 

   

  Gewijzigd op 2019-03-25 05:21:04
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 05 mei 2016 @ 01:05
  #3
  reactie op (#2) Vomie

  Goedemorgen, hij was zestien toen hij in 1944 werd vastgezet door de Duitse bezetters in een politiecel op Amsterdam Centraal. Afgelopen dinsdag meldde de man zich opnieuw bij de plek met de vraag of hij in de cel mocht kijken waar hij toen werd vastgehouden. Op Facebook deelden de agenten het roerende oorlogsverhaal van de man.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4294818/2016/05/04/Man-bezoekt-72-jaar-na-oorlog-weer-politiecel.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 01 maart 2013 @ 16:51
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  hallo beste mensen ik denk wel dat het rustiger zal zijn dan toen met Bea die op de troon kwam  toch een heel andere tijd, niet dan? Nou nog een goede avond verder.

 • vrijdag 01 maart 2013 @ 07:42
  #1

  Goedemorgen, alles wordt uit de kast getrokken voor de zorg van de veiligheid, de dag van de troonswisseling, 30 april a.s. Dat was op 30 april 1980 niet anders, sterker nog, 3 dagen voordien was er al veel contingentie van politie- en veiligheidsdiensten, al dagen van 12 uur op, 12 uur af. Toen echter ook de aangekondigde 'krakersrellen'. Denkt u dat het nu rustig zal blijven, ik zelf denk van wel, misschien een ludieke actie of een 'verfbomgooier?

  Zie art. uit AD (bron):

  http://www.ad.nl/ad/nl/12366/Abdicatie-koningin-Beatrix/article/detail/3401738/2013/02/28/Alle-verloven-Nederlandse-agenten-ingetrokken-voor-troonswisseling.dhtml

  Gewijzigd op 2016-05-05 01:00:47
  handtekeningafbeelding