1507 keer bekeken

RAMKRAKEN of PLOFKRAKEN op pinautomaten toegenomen

 • maandag 13 september 2021 @ 00:48
  #13
  reactie op (#12) herman_dad

  Goedemorgen, RAMKRAAK OP SPEELGOEDWEINKEL, UIT OP LEGO EN POKEMON.... Het wordt steeds krankzinnigger.... de misdaad?! 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • ZATERDAG, 12:52

  Ramkraak bij speelgoedwinkel, 'daders uit op Lego en Pokémon'

  EGIO15

  Een speelgoedwinkel van Intertoys in Voorburg is gisteravond doelwit geworden van een ramkraak. Volgens de manager van de winkel lijken de daders het gemunt te hebben op Lego en Pokémon-artikelen.

  De gevel van de speelgoedwinkel werd even na 21.30 uur geramd met een witte bestelbus. Volgens de politie is het nog onduidelijk of er iets is weggenomen. "Een deel van de gevel is kapot", zegt de manager tegen Omroep West. "Gelukkig zijn we voorbereid op dit soort gekkigheid en hebben we gelaagd glas in de pui, daarom hebben ze weinig kunnen uithalen."

  Een ramkraak op een speelgoedwinkel lijkt niet voor de hand te liggen. "Maar hier gaat heel wat geld in om", vertelt de manager. "Door het programma Lego Masters is Lego ontzettend populair geworden en ook Pokémon is veel geld waard. Ze zaten ook precies in die hoek met de ramkraak."

  Emotionele schade

  De speelgoedwinkel blijft vandaag gesloten. "Straks komen de hulptroepen en dan gaan we met z'n allen opruimen. Maandag gaan we dan weer open. Gelukkig is er niemand gewond geraakt en is er alleen materiele schade. En een beetje emotionele schade," aldus de manager. Wat er precies is gestolen en hoeveel er is buitgemaakt, wil de manager niet zeggen.

  Direct na de ramkraak begon de politie met een zoekactie, waarbij ook een politiehelikopter is ingezet. Getuigen hadden gezien dat er twee mannen in de bestelbus zaten en gaven ook het kenteken van de bus door.

  Tijdens die zoekactie volgde de politiehelikopter eerst een witte bus die niet bij de ramkraak betrokken bleek te zijn. Daarna werd de bus die daar waarschijnlijk wel voor is gebruikt, gevonden aan de Soesterbergstraat in Den Haag. Dat voertuig is in beslag genomen voor onderzoek.

  Er is nog niemand aangehouden voor de ramkraak. De politie roept mensen die iets hebben gezien of gehoord zich te melden.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 13 mei 2021 @ 00:55
  #12
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen, RAMKRAAK OP JUWELIER DEN HAAG, auto uitgebrand teruggevonden. BANK(KANTOREN), EN PINAUTOMATEN zijn er niet meer of de laatsten veel beter beveiligd en dus worden juweliers maar ook andere zaken met een 'ramkraak' of overval geconfronteerd.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  REGIO15

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 08:11

  Auto in brand na ramkraak op juwelier in Den Haag, daders vluchten op scooter

  Een juwelier in Den Haag is vanochtend vroeg doelwit geworden van een ramkraak. De auto waarmee de kraak is gepleegd, brandde uit. Er vielen geen gewonden.

  De kraak gebeurde rond 03.50 uur. Het is niet duidelijk of er iets is buitgemaakt. De twee daders vluchtten na de kraak op een scooter. De politie is naar ze op zoek.

  De brandweer rukte uit om de brandende auto te blussen. Voor de zekerheid zijn twee naastgelegen woningen tijdelijk ontruimd.

  De auto zonder kentekenplaten is inmiddels geborgen. Het is niet duidelijk of de auto in brand vloog door de botsing of dat de daders het vuur aanstaken, schrijft Omroep West.

  Het is niet de eerste keer dat er een ramkraak is gepleegd op de Haagse juwelier. Vorig jaar februari reden twee dieven met een gestolen auto in op de juwelier. Het lukte ze toen niet om door het beveiligde glas te komen.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  1.  
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 14 april 2020 @ 00:52
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, EN WÉÉR PLOFKRAKEN OP GELDAUTOMATEN AMSTERDAM. EN JUIST NU 'we' allen dit zo nodig hebben, gewoon je geld even trekken of storten bij een Bankautomaat (één van de zaken die nog steeds kunnen en mogen, moeten soms...) Maar de misdadigers verpesten dit voor een ieder, niet alleen voor henzelf trouwens... (doordenkertje) en meestal hebben ze ook 'niets'...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Het pand van Rabobank aan het Osdorpplein MIZZLE MEDIA/MICHEL VAN BERGEN

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 06:48 • AANGEPAST VANDAAG, 07:15

  Plofkraak en poging tot plofkraak in Amsterdam

  In Amsterdam is vannacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van Rabobank in het stadsdeel Osdorp. Het is niet bekend of er geld is buitgemaakt. De politie komt later vandaag met meer informatie.

  Ook is geprobeerd een geldautomaat op te blazen in een ander deel van de stad, op de Oostelijke Handelskade. Ook daar doet de politie nog onderzoek naar.

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2020-04-14 00:52:46
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 24 maart 2020 @ 00:21
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen. PLOFKRAAK IN AMSTERDAM VEROORZAAKT WEER VEEL SCHADE. Desondanks 'corona' gaat ook de misdaad 'gewoon' door... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 08:19 • AANGEPAST VANDAAG, 12:43

  Plofkraak bij Food Center Amsterdam, veel ruiten gesneuveld

  MIZZLE MEDIA / MICHEL VAN BERGEN

  In Amsterdam is vannacht een plofkraak gepleegd bij een bank op het terrein van groothandel Food Center Amsterdam. De daders zijn op de vlucht geslagen. Niemand raakte gewond.

  De kraak op een kluis van de bank gebeurde rond 00.30 uur vannacht aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West. De knal was volgens de politie uitzonderlijk hard. Onderdelen van de kluis zijn door de klap meer dan 50 meter wegblazen.

  De explosie veroorzaakte een groot gat in de muur, volgens de politie. Ook sneuvelden veel ruiten in de omgeving van de bank.

  Op sociale media schreven bewoners over de knal:

  profielfoto Barbara@Barbaaralin

  Heel harde knal in #020West. Toch niet ook nog een #plofkraak in deze situatie

  een dag geleden

  Er zijn volgens de politie minstens twee mannen betrokken bij de plofkraak. Zij zijn gevlucht op een motorscooter, die klaarstond in de buurt van het Food Center.

  Het is onbekend of er iets is buitgemaakt.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 29 november 2019 @ 00:27
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, PLOFKRAAKSCHADE IS ENORM, ONDERNEMERS DRAAIEN ER MEESTAL ZELF VOOR OP. Teven wordt en is dit dus een groot maatschappelijk probleem. Overigens wil Amsterdam wil af van geldautomaten in de buurt van woningen o.a. veel geldautomaten bij WONINGEN verwijderen en bij of IN winkelcentra o.a. samenvoegen. De winkelcentra, de kleinere afzonderlijke zijn overigens in de avond en nacht afgesloten voor publiek, dat dan ook weer geld kan 'trekken' in noodzaak.  

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •ECONOMIE • GISTEREN, 21:42

  'Plofkraakschade is enorm, en veel ondernemers draaien er zelf voor op'

  Plofkraak in Zundert SQ VISION

  • Annemieke van Put en Joris Zwetsloot

  Explosies bij plofkraken richten geregeld een ravage aan. Maar als de schrik wat gezakt is, begint de nasleep en schadeafhandeling. En dat is geen sinecure, blijkt uit een rondgang onder getroffen ondernemers.

  Het aantal plofkraken neemt fors toe. Met 61 kraken staat de teller nu al ruim 40 procent hoger dan vorig jaar, blijkt uit een inventarisatie van de NOS. En het jaar is nog niet voorbij.

  'Dit was een bomaanslag'

  De schade loopt vaak in de duizenden euro's. Hele gevels worden eruit geblazen en regelmatig moeten appartementen worden ontruimd vanwege instortingsgevaar.

  Bij Ronald Kraayeveld werd de gevel aan twee kanten verwoest. Hij is als galeriehouder eigenaar van een oud-bankgebouw van ABN Amro in Noord-Scharwoude, waar de pinautomaat maandagochtend werd opgeblazen. "Een plofkraak is een zwak woord, dit ging om een bomaanslag. Brokstukken zijn de straat door geslingerd en hebben sterren geslagen in ruiten van de buren tot 45 meter verderop."

  Zo zag dat eruit:

  HANS VRENEGOOR

  De schade aan het pand moet nog worden vastgesteld, maar van acht kunstwerken weet hij al dat ze niet meer te verkopen zijn. "Het gaat om een verkoopwaarde van enkele duizenden euro's", zegt Kraayeveld. "De schilderijen zijn door mijn zaak gevlogen: een lag over een stoel, de ander over een schildersezel. Toen ik binnenkwam, dacht ik dat ik gek werd."

  Kraayeveld kocht het pand, waarin zijn partner ook atelier houdt, in 2013 en verhuurt sindsdien de ruimte voor de pinautomaat van ABN Amro. "Er zit woonbestemming op het pand, maar ik wilde er bewust niet gaan wonen."

  De ondernemer kon aanvankelijk geen verzekeringsmaatschappij vinden die het risico van een plofkraak wilde dekken. "Uiteindelijk zijn we bij ABN Amro terechtgekomen, omdat de pinautomaat van dat bedrijf was."

  Aparte clausule

  Daarom maakte ABN Amro een uitzondering voor Kraayeveld, door een aparte clausule in de verzekering op te nemen. "Tot nu toe ben ik tevreden over hun inzet, maar het is natuurlijk nog even afwachten wat we terugkrijgen."

  Bij particulieren zit een 'plofkraakpolis' vaak standaard in de opstal- en inboedelverzekering, zegt het Verbond van Verzekeraars. Maar ondernemers moeten dit vaak expliciet afspreken met een verzekeraar, als de verzekeraar die optie überhaupt aanbiedt.

  Niemand belt me om te vragen hoe het met me gaat.

  Amsterdamse ondernemer

  Een ondernemer uit Amsterdam (hij wil niet bij naam genoemd worden), die samen met zijn vrouw een schoonheidssalon runt in Amsterdam, voelt zich behoorlijk in de steek gelaten. Hij werd twee keer in korte tijd slachtoffer van een plofkraak.

  De eerste poging in september mislukte. Maar deze maand, toen de poging wel 'slaagde', kwam daar ook materiële schade bij. "Een ruit is gesneuveld, er zitten scheuren in de muur en een meubelstuk is verpest. Er wordt niets geregeld, dat is wat mij dwarszit. De verzekeraar zegt doodleuk niets te vergoeden en van de eigenaren van de pinautomaten heb ik niets gehoord. Niemand belt om te vragen hoe het met me gaat."

  Onze hele voorruit ligt aan diggelen.

  Ondernemer Rob Lamers

  Ondernemer Rob Lamers, die een brillenzaak heeft in Zundert, zit met hetzelfde probleem. Hij werd afgelopen week de dupe van een plofkraak een paar meter verderop. "Onze hele voorruit ligt aan diggelen", zegt Lamers.

  Het was de tweede keer in een paar maanden in de Molenstraat in Zundert. Met een pinautomaat naast de deur was Lamers al bang dat hem zoiets zou overkomen. Hij had daarom speciaal veiligheidsglas laten zetten, waardoor het nu met de schade relatief meevalt.

  "Het is een mooie ster, want het is veiligheidsglas, dus dat blijft wel aan elkaar hangen." Ook zijn de kozijnen wat ontzet en is de muren een beetje gescheurd.

  De plofkraak in Zundert SQ VISION

  De verzekeraar van de winkeleigenaar gaf niet thuis, en bevestigt aan de NOS dat plofkraken nooit worden vergoed. Lamers: "Er staat ergens dat de schade altijd wordt gedekt, behalve bij een ontploffing."

  Ook de verhuurder van het pand dat hij huurt, wil niet voor de kosten opdraaien. "De verhuurder doet allerlei dingen, behalve als het van buitenaf aangebrachte schade is. Dus ik voel aan m'n water dat ik zelf opdraai voor de schade."

  Lamers' buurman heeft meer schade. Hij heeft een cafetaria die direct grenst aan het pand van de plofkraak. Zijn ruiten en lichtbak zijn verwoest. Tijd voor een interview heeft hij door al het gedoe niet, maar hij laat de NOS wel weten dat hij alle schade vergoed krijgt.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 25 oktober 2019 @ 01:39
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, AANTAL PLOFKRAKEN GELDAUTOMATEN NEEMT WEER TOE? Zorgelijk voor allen niet alleen de misdaad en de veiligheid maar ook GELDAUTOMATEN ZIJN ONONTBEERLIJK voor contant geld opnemen waar velen nog afhankelijk van zijn.  

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 14:13

  Zorgen om toename plofkraken, 'zodra geldla opengaat, duwen ze explosieven erin'

  De criminelen hebben in het winkelcentrum in Spijkenisse een ravage achtergelaten ANP

  De banken maken zich zorgen over een toenemend aantal plofkraken op pinautomaten. Na een aantal jaren van daling, stijgt het aantal plofkraken weer. In heel 2018 waren er 43 plofkraken, dit jaar waren het er al 49, blijkt uit cijfers van de politie.

  Ook vannacht was het weer raak. Mensen die boven een winkelcentrum in Spijkenisse wonen, moesten in allerijl hun huis uit na een explosie bij een geldautomaat. Criminelen lijken steeds zwaardere middelen te gebruiken, klopt dat ook?

  Jasper van der Kemp, criminoloog aan de Vrije Universiteit (VU), vertelt dat criminelen zijn overgeschakeld op een nieuwe methode. Er is een soort wedloop gaande tussen de beveiliging door banken en criminelen. "Enkele jaren geleden hadden ze aan een aantal gasflessen genoeg om de voorkant van de pinautomaat eruit te blazen."

  Ook in Vlaardingen was het een enorme ravage na een plofkraak twee weken geleden:

  0:28 Volume 10%

  Zie oorspronkelijke artikel

  Plofkraak in Vlaardingen leidt tot ravage

  Tegenwoordig werkt dat niet meer, omdat er in de apparaten gasdetectie is aangebracht. Daardoor zijn criminelen overgeschakeld op het gebruik van explosieven, met een soort pizzaschuivers. "Dat is een redelijk platte schijf van ongeveer A5-formaat, waar ze een explosieve stof op doen, met een stok eraan. Vervolgens pinnen ze met een gestolen pas een klein bedrag. Zodra de geldla opengaat, duwen ze die erin", zegt Van der Kemp.

  Vorig jaar hadden we de Audibende die vooral in Duitsland plofkraken pleegde, omdat daar de beveiliging minder op orde was. Ook nu zijn er in Nederland waarschijnlijk groepen of koppels actief, vertelt de criminoloog. "Ze opereren denk ik vooral lokaal. Bijvoorbeeld in de grote steden zijn er meer dan genoeg automaten voor."

  Doordat de criminelen niet het risico willen lopen dat ze te weinig springstof gebruiken, worden er relatief zware explosieven ingezet. Van der Kemp noemt het een soort catch-22. "Hoe moeilijker het wordt, des te meer springstof er gebruikt wordt en hoe groter de schade is voor de gebouwen. We hebben dit jaar een aantal hele grote plofkraken gehad, waarbij gebouwen bijna ontwricht werden."

  Wat levert het op?

  Lang niet altijd wordt duidelijk hoeveel geld de dieven weten mee te nemen.Het AD berekende in december op basis van rechtbankverslagen dat gemiddeld ongeveer 100.000 euro wordt buitgemaakt.

  Dat bedrag gaat overigens alleen op voor zaken die voor de rechter komen, terwijl dat lang niet altijd zo is. Vaak weten de criminelen uit handen van de politie te blijven. Van der Kemp: "Maar dat het voor criminelen loont, blijkt wel uit het feit dat er genoeg daders zijn die moeite blijven doen en de risico's nemen om ze te plegen."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2019-10-25 01:41:29
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 30 juli 2019 @ 00:14
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, GROTE PLOFKRAAK weer in Venlo. Vele woningen en een hotel ontruimd. Meestal is de schade en de schrik bij omwonenden groter dan het te bereiken doel, namelijk GELD. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Tachtig woningen en hotel ontruimd na plofkraak Venlo

  TRACK 88

   VANDAAG, 07:04 AANGEPAST VANDAAG, 10:30

  BINNENLANDREGIO

  Tachtig woningen en een hotel zijn ontruimd na een plofkraak aan de Keulsepoort in Venlo. De omgeving van de pinautomaat is afgezet.

  De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de omgeving onderzocht, maar geen achtergebleven explosieven aangetroffen. Het onderzoek is overgedragen aan de politie.

  Bekijk hier de ravage na afloop:

  Video afspelen

  00:25

  Ravage in Venlo na plofkraak

  De plofkraak was rond 03.30 uur vanochtend. Getuigen hebben gezien dat mogelijke verdachten met een scooter wegvluchtten. Er zijn geen gewonden gevallen.

  Mensen die in de buurt van de pinautomaat wonen zijn wel erg geschrokken, "Ik werd wakker van een hele luide knal", zegt een omwonende tegen 1Limburg. "Daar schrok ik wel van want je weet in eerste instantie niet wat er aan de hand is."

  Ook andere inwoners van Venlo waren opgeschrikt, al waren ze niet allemaal onder de indruk:

  Video afspelen

  01:15

  'Ik dacht in eerste instantie dat het onweerde'

  Zo'n 70 tot 80 bewoners en hotelgasten werden enkele uren ergens anders opgevangen.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van L1

  Gewijzigd op 2019-07-30 00:15:25
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 20 november 2018 @ 00:17
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, RABOBANK SLUIT IN NACHTELIJKE UREN STORTINGSPINAUTOMATEN na plofkraak in Nieuwkoop, afgelopen nacht. Maar of dat een oplossing is? Nu vreest Horeca Nederland meer onveiligheid bij horeca-ondernemingen omdat zij 's nachts niet meer het geld al kunnen storten. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  'Plofkraakoplossing Rabobank maakt nachtelijke horeca mogelijk doelwit'

  VANDAAG, 17:37

  BINNENLANDECONOMIE

  WILLEM DUIVESTEIN

  Ondernemers kunnen 's nachts geen contant geld meer storten bij zogeheten 'sealbagautomaten' van de Rabobank. Na de plofkraak van vannacht in Nieuwkoop vindt de bank het niet meer veilig de circa 600 automaten open te houden. Koninklijke Horeca Nederland vreest nu dat horeca-ondernemers doelwit kunnen worden, omdat zij hun dagomzet voortaan pas de volgende ochtend kunnen storten.

  Plofkraken zijn een groot probleem voor banken. Het komt jaarlijks tientallen keren voor, met een piek van 79 plofkraken in 2016, en het geweld dat erbij gebruikt wordt neemt toe.

  Zwaardere explosieven

  Criminelen gebruiken steeds zwaardere explosieven om geldautomaten open te breken, meldt de Nederlandse Vereniging van Banken jaar na jaar. Dat vergroot ook het risico op slachtoffers onder omwonenden en passanten. Het plofkraakgeweld is een van de redenen dat banken het aantal geldautomaten terugbrengen, en de reden dat de Rabobank nu, na de eerste plofkraak op een sealbagautomaat ooit, dit specifieke type automaat 's nachts sluit.

  De bank erkent dat dit onhandig is voor cafés, snackbars en andere ondernemingen die tot laat open zijn, maar benadrukt dat 95 procent van de stortingen "overdag en net na zessen" plaatsvindt. "Natuurlijk is het makkelijker als een horeca-ondernemer zijn sealbags kwijt kan, maar voor nu moeten we deze maatregel nemen", zegt een woordvoerder van de Rabobank. "Veiligheid gaat boven gemak."

  Meer geld in de zaak

  Juist vanwege de veiligheid vindt Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het plan van de Rabobank "geen goed idee". Het gevaar van een overval wordt volgens de belangengroep groter als er minder momenten zijn waarop ondernemers hun geld kunnen storten, als ondernemers meer geld in hun zaak hebben of als zij bijvoorbeeld geld mee naar huis nemen - wat sterk wordt afgeraden door KHN (20.000 leden).

  "Wij adviseren ondernemers sowieso op verschillende momenten te storten, en dit niet altijd om 12 uur 's nachts door dezelfde persoon te laten doen. Ook is het verstandig als ondernemers op meerdere momenten per dag hun kassageld afromen en bijvoorbeeld in een kluis stoppen", zegt KHN-woordvoerder Bernadet Naber.

  Storting in een sealbagautomaat is niet de enige manier om geld veilig te stellen, maar wel een belangrijke. En, zo stelt Naber,"als je het tijdsbestek waarop je kunt storten met zeven uur verkort, maak je het op andere momenten minder veilig."

  BEKIJK OOK

  Twee aanhoudingen na plofkraak in Nieuwkoop

  ‘Audi-bende’ voor de rechter, plofkraken blijven probleem in Duitsland

  ING, Rabo en ABN werken samen met nieuwe gele geldautomaat

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 24 maart 2016 @ 00:57
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, plofkraken komen in Nederland bijna niet meer voor. In de eerste helft van 2015 werden nog 53 geldautomaten opgeblazen door dieven. In de laatste zes maanden van het jaar gebeurde dat nog maar drie keer, meldt de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) woensdag.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4268566/2016/03/23/Enorme-daling-aantal-plofkraken-in-Nederland.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/800001091/Misdaad/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl

  handtekeningafbeelding
 • zondag 11 januari 2015 @ 00:24
  #4
  reactie op (#3) Vomie

  Goedemorgen, de plofkraken op pinautomaten namen eerst laatste kwartaal 2014 af, nu weer één waar later 2 agenten bij gewond raakten door een achtervolging van een mogelijke verdachte?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/3827058/2015/01/10/Agenten-gewond-na-mislukte-plofkraak.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ - http://clubs-15-jaar.clubs.nl/

  Gewijzigd op 2016-03-24 00:51:38
  handtekeningafbeelding