5364 keer bekeken

ZEER OPVALLENDE VERHALEN of 'óok dát nog'...

 • woensdag 17 augustus 2022 @ 00:42
  #90
  reactie op (#88) herman_dad

  Goedemorgen, WEER EEN GEVAL 'OOK DAT NOG' en neen we hebben er geen beelden van dus 'bewijs' is heel mager. Per ongeluk gewist.... Alsnog een getuigenoproep

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  En nog wat andere ook dat nog berichten:

  UPDATE 21-11-22 23.00 uur: 

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  UPDATE 19-08-22 17.00 uur: De man meldt zichzelf dan maar.... verstandig.

  RTV Noord

  In samenwerking met RTV Noord

  NOS Nieuws•Gisteren, 18:44

  Camerabeelden masturberende man in trein gewist door fout politie

  De politie geeft toe fouten te hebben gemaakt bij de aangifte van een jonge vrouw die eind vorige maand werd lastiggevallen in een trein. Een man masturbeerde tegenover haar terwijl hij naar haar keek, maar de politie vond het niet nodig dat ze dezelfde dag aangifte zou doen. Door die beslissing gingen camerabeelden verloren.

  De vrouw deed haaverhaal afgelopen weekend bij RTV Noord. Op 28 juli nam ze 's avonds de trein van Buitenpost naar Groningen. Toen ze de masturberende man opmerkte, schreeuwde ze het uit, maar hulp van andere passagiers bleef uit.

  Eenmaal uit de trein belde ze de politie, maar die vroeg haar om twee weken later aangifte te doen. Toen de aangifte eenmaal in behandeling was, bleek Arriva de camerabeelden van het incident al te hebben verwijderd. Dat is een standaardprocedure, na drie dagen.

  'We hadden sneller moeten zijn'

  "Achteraf gezien hadden we daar sneller en directer op moeten handelen, door bijvoorbeeld collega's langs te sturen om de aangifte op te nemen", zegt een woordvoerder van de politie Noord-Nederland vandaag tegen de regionale omroep. "Die keuze is op dat moment niet gemaakt. Dat had anders gemoeten. Dan hadden we ook camerabeelden veilig kunnen stellen."

  De woordvoerder zegt dat de kwestie intern is uitgezocht en besproken. "We doen er alles aan om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Iemand doet melding van dit feit en dan willen we zo snel mogelijk kunnen handelen."

  Alsnog een getuigenoproep

  De politie roept getuigen van het incident in de trein nu op om zich te melden. Hetzelfde geldt voor mensen die na aankomst van de trein in Groningen de verdachte hebben zien uitstappen. Erna liep hij richting het centrum.

  Volgens het signalement van de politie droeg de man een grijze trainingsbroek, een blauw shirt en slippers. Op zijn gezicht had hij een tatoeage van een spin.

  Gewijzigd op 2022-11-21 22:22:56
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 13 augustus 2022 @ 08:12
  #89

  Goedemorgen, TWEE AGENTEN ONWEL NA INADEMEN OF CONTACT MET KWIK, vermoedelijk gebruikt o.a. om synthetische drugs te maken.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Track 88

  NOS Nieuws•Vandaag, 00:09

  Agenten onwel geworden na vondst bakken met kwik in woning Geleen

  Twee agenten zijn onwel geworden nadat ze in een woning in de Limburgse plaats Geleen bakken met kwik vonden. De chemische stof kan volgens de brandweer gebruikt worden om synthetische drugs te maken.

  In het huis stond een "behoorlijke hoeveelheid" kwik, meldt een woordvoerder van de brandweer aan persbureau het ANP. Andere hulpverleners die in het huis zijn geweest, hebben geen klachten. Uit voorzorg zijn ze wel ontsmet. Er is volgens de brandweer geen gevaar voor de omgeving.

  De brandweer ging aan het begin van de avond naar de woning toe omdat er melding was gedaan van stank. Onderzoek van de politie moet nog aantonen of de kwik ook bedoeld was om drugs te maken. De bewoner is aangehouden.

  De brandweer en een speciale dienst van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gaan onderzoeken hoe het kwik veilig uit de woning gehaald kan worden, meldt L1.

  Gewijzigd op 2022-08-13 08:14:03
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 12 augustus 2022 @ 00:29
  #88

  Goedemorgen, VOORKOMING MISDRIJVEN, DIEFSTAL?? De Gemeente Cranendonck denkt daar héél anders over, HIER, DEZE FIETS STAAT NIET OP SLOT!!! Dank u... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Omroep Brabant

  In samenwerking met Omroep Brabant

  NOS Nieuws•Gisteren, 18:52

  Brabantse gemeente labelt fietsen zonder slot: 'Vooral handig voor dieven'

  De gemeente Cranendonck in Brabant heeft een opmerkelijke actie bedacht om fietsendiefstallen tegen te gaan. Tweewielers die niet op slot staan, krijgen een opvallend geel label aan het stuur om eigenaren te waarschuwen.

  Toen de gemeente de plannen dinsdag bekendmaakte via Facebook, kon dat rekenen op veel hilariteit en verbazing bij het publiek, schrijft Omroep Brabant. Maak het dieven nog gemakkelijker, is de algemene strekking van de reacties. "Vooral superhandig voor fietsendieven, scheelt een hoop tijd", schreef iemand.

  'Zet je fiets op slot'

  Op station Maarheeze en in het centrum staan voortaan borden om te waarschuwen voor fietsendieven. Op het label dat aan sturen wordt gehangen, staat de tekst: 'Zet je fiets op slot. Maak het fietsendieven lastig.'

  Toen een verslaggever van de regionale omroep zelf ging kijken bij de fietsenstalling bij het station, zag hij meerdere gelabelde fietsen met een doorgeknipt slot of helemaal geen slot.

  De labels bij het station worden door handhavers opgehangen. In het centrum doen leden van het buurtpreventieteam dit.

  Gewijzigd op 2022-08-12 00:30:04
  handtekeningafbeelding
 • maandag 01 augustus 2022 @ 00:38
  #87

  Goedemorgen, ECHTPAAR GOOIT TROUWRING BIJ RUZIE UIT AUTO EN ZOEKT DEZE weer OP GEVAARLIJKE WIJZE OP DE WEG.... Daarover belden meerderen de  politie en de ring is niet meer teruggevonden want zij moesten de zoekactie ook staken... frown Ook dat nog, hopelijk houdt het huwelijk stand nu?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  In samenwerking met Omroep Brabant

  NOS Nieuws•Gisteren, 14:58

  Echtpaar ruziet op de weg vanwege weggegooide trouwring

  Een echtpaar heeft gisteren in Helmond voor een gevaarlijke situatie op de weg gezorgd. Een van hen had de trouwring in een boze bui al rijdend uit het autoraam gegooid. Daarna ging het stel te voet op zoek naar de ring, terwijl het verkeer over de N270 met 70 kilometer per uur voorbijreed.

  Volgens Omroep Brabant schrokken automobilisten van het stel en werd de politie verschillende keren gebeld.

  Het ruziënde paar is door de politie met een waarschuwing weggestuurd. Waarschijnlijk zonder trouwring, zegt een van de betrokken agenten tegen de regionale omroep. "Ze wisten ook niet precies waar ze moesten zoeken."

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 28 juli 2022 @ 00:39
  #86
  reactie op (#85) herman_dad

  Goedemorgen, GELUKKIG GAAT GEWONE WERK OOK DOOR EN OVER GELUK GESPROKEN, BABY NET GERED UIT KINDERWAGEN DIE IN GRACHT REED in Den Haag. De moeder sprong er direct achteraan en omstanders, politie deden de rest. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Google Streetview

  In samenwerking met Omroep West

  NOS Nieuws•Gisteren, 14:47•Aangepast gisteren, 15:29

  Kinderwagen met kind rijdt Haagse gracht in

  In Den Haag kreeg een moeder vanmorgen de schrik van haar leven toen ze de kinderwagen met haar kind erin de gracht in zag rijden. Ze sprong er direct achteraan en kreeg de peuter met de hulp van omstanders snel weer op de kant. Volgens de politie maakt het kind het goed.

  "De vrouw had haar auto geparkeerd en de buggy niet op de rem gezet", vertelt getuige Peter Duivesteijn tegeOmroep West. "De kade loopt iets schuin af, toen is die zo het water ingereden. Het is een ongeluk waarbij je denkt: als het mij maar niet overkomt", voegt hij eraan toe.

  Duivesteijn woont aan de andere kant van de Bierkade en hoorde toen hij vanmorgen de straat op ging, iemand om hulp schreeuwen. Hij zag een vrouw in het water liggen en wist gelijk dat het foute boel was. Terwijl hij naar de overkant rende, riep hij naar iemand om 112 te bellen.

  Redder in nood

  Ondertussen was een andere vrouw die voorbijfietste de gracht al in gesprongen om de moeder te helpen het kind te redden. Samen met twee omstanders slaagden ze erin de peuter veilig aan de kant te krijgen. "Gelukkig zat het kind vast in de buggy, daardoor was het makkelijk om hem uit het water te krijgen", aldus Duivesteijn.

  De vrouw is op de kade opgevangen met warmtedekens. Het kind is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, maar maakt het volgens de politie goed.

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 27 juli 2022 @ 00:40
  #85

  Goedemorgen, BIZAR IS NOG TE ZACHT UITGEDRUKT, MAN FILMT VERDRINKING VRIEND. NU OPGEPAKT DAARVOOR.... Inderdaad is dit strafbaar. Niet het filmen maar het in hulpeloze toestand laten van zijn 'vriend'...  Wellicht komt ook nog een beetje 'dood door schuld' in beeld?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie Eenheid Oost-Brabant

  In samenwerking met Omroep Brabant

  NOS Nieuws•Gisteren, 15:20

  Man opgepakt voor filmen verdrinkingsdood van vriend

  Een man die vorige week filmde hoe zijn vriend verdronk in een zwemplas in Brabant is door de politie opgepakt. Het Openbaar Ministerie onderzoekt in hoeverre de man uit Den Bosch (53) schuldig is aan het achterlaten van iemand die in een hulpeloze toestand verkeerde.

  Zijn vriend, ook een 53-jarige Bosschenaar, verdronk vrijdag in een plas in Rosmalen. Vermoedelijk werd hij onwel. De politie onderzoekt of de verdachte alles heeft gedaan om de zwemmer te helpen. "Toen we bij de plas arriveerden, hadden we vrij snel in de gaten dat er een filmpje van de verdrinkingsdood was gemaakt. De verdachte heeft de beelden zelf aan de politie overhandigd", zegt de woordvoerder van het Openbaar Ministerie bij Omroep Brabant.

  De politie zag de man die de verdrinkingsdood filmde aanvankelijk als getuige. In overleg met het Openbaar Ministerie is de Bosschenaar enkele uren later toch opgepakt nadat zijn filmpje was bekeken.

  "Duidelijk is dat hij niet direct te hulp is geschoten. In hoeverre hij wist dat zijn vriend in nood verkeerde, maakt deel uit van het onderzoek. De verdachte is pas later in actie gekomen en heeft toen de zwemmer uit het water gehaald", aldus het OM.

  handtekeningafbeelding
 • zondag 27 februari 2022 @ 00:32
  #84
  reactie op (#83) herman_dad

  Goedemorgen, EEN SLOOT VOL GEDUMPTE SINAASAPPELEN?? WIE OF WAT..? VRAAGT DE POLITIE ZICH OOK AF... Mocht u er meer van weten dan...kiss maar waarom als iemand ze kwijt wilde niet bij een verzorgingstehuis of Voedselbank dan afgegeven? Of 'stinkt' het zaakje...?? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 15:14

  Mysterieuze dumping van sinaasappelen in de Betuwe

  Honderden sinaasappelen in de sloot bij Zoelen POLITIE.NL

  Wie heeft er honderden, misschien wel duizenden sinaasappelen gedumpt in de Betuwe? Voor die vraag staat de politie nadat vanochtend drie sloten bij Echteld, Zoelen en Beusichem vol lagen met de citrusvrucht.

  Het was hobbyfotograaf Diana van Dijk die de sinaasappelen vanochtend als eerste zag liggen. Bij mist is het vaak fantastisch fotograferen, zegt ze. Maar in dit geval werd ze toch verrast door wat ze aantrof.

  "De sinaasappelen lagen op drie plekken in de sloot. En ik hoor net dat ze ook nog op een andere plek in de Betuwe liggen", vertelt ze bij Omroep Gelderland. "En waarom? Geen enkel idee."

  "Ik weet wel dat er veel afval wordt gedumpt in het buitengebied. Keukens. Tuinhuisjes. Koelkasten, Je komt van alles tegen. Kippen of hanen zie ik ook rondlopen; mensen hebben die eerder aangeschaft als hobby maar willen ze daarna niet meer hebben en dumpen ze", aldus Van Dijk. "Maar zo veel sinaasappelen? Dat is een beetje bizar."

  De sinaasappelen in de mist in de sloot DIANA VAN DIJK

  De politie is inmiddels op de hoogte van de dumping van de sinaasappelen en is begonnen met een onderzoek.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Gelderland

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 08 februari 2022 @ 00:50
  #83
  reactie op (#82) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE VINDT 26 GESTOLEN DUIVEN BIJ ONDERZOEK.....maar wel vermoedelijk hele dure. Een zaak van duivenmelken dus...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 20:40

  Politie vindt 26 gestolen wedstrijdduiven, drie aanhoudingen

  De gestolen duiven POLITIE

  Bij een controle op de A16 bij Moerdijk heeft de politie vanochtend in een auto 26 wedstrijdduiven gevonden. Ze bleken gestolen te zijn in België. Er zijn drie verdachten aangehouden.

  Agenten zagen tijdens de controle de duiven in een mand zitten. De inzittenden van de auto, een man (47) en een vrouw (57) uit Oekraïne en een 32-jarige Rotterdammer, konden volgens de politie niet goed uitleggen waarom zij de vogels bij zich hadden. "Uit de ringen om de duivenpoten bleek dat de dieren uit België afkomstig waren en niet uit Polen, zoals ze verklaarden."

  Een agent wist via de ringen de rechtmatige Belgische eigenaar te achterhalen, meldt Omroep Brabant. De politie nam contact met hem op en toen hij zijn duiventil controleerde bleek hij inderdaad 26 wedstrijdduiven te missen.

  De duiven zijn in beslag genomen en gaan terug naar België. Het drietal zit vast voor verhoor. De politie vermoedt dat de duiven waren bestemd voor een nieuwe eigenaar in Oekraïne.

  Dure duiven

  Bijzondere wedstrijdduiven kunnen veel geld opleveren. In 2017 werd een recordbedrag van 360.000 euro neergelegd voor de postduif Golden Prince. Dat record sneuvelde eind 2018, toen in China 2,7 miljoen euro werd betaald voor een duif.

  In 2019 werd een duivenmelker uit België in één klap miljonair, toen zijn 5-jarige duif Armando bijna 1,3 miljoen euro opbracht op een onlineveiling. Hoeveel de 26 gestolen duiven waard zijn, is niet bekend.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 05 februari 2022 @ 00:43
  #82
  reactie op (#81) herman_dad

  Goedemorgen, INTERNATIONAAL GEZOCHTE SCHOT OPGEPAKT TIJDENS HET JOGGEN, liep kennelijk toch niet hard genoeg.... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 18:38 • AANGEPAST GISTEREN, 19:05

  Voortvluchtige Schot opgepakt in Bergen op Zoom tijdens het joggen

  De politie heeft vanmiddag in Bergen op Zoom een voortvluchtige man uit Schotland gearresteerd. De 56-jarige man werd internationaal gezocht in verband met een inbeslagname van ongeveer een ton cocaïne en zeker 28 miljoen 'Etizolam'-pillen (een kalmeringsmiddel), zo meldt het Openbaar Ministerie.

  De Schot werd door een arrestatieteam opgepakt, terwijl hij aan het joggen was, meldt Omroep Brabant. Naast de drugsgerelateerde verdenkingen werd de man ook door de Schotse politie en de National Crime Agency gezocht voor betrokkenheid bij twee gevallen van brandstichting.

  Volgens Schotse media gaat het om Jamie Stevenson, ook bekend als 'The Iceman'. De man zou volgens Schotse media al 18 maanden op de vlucht zijn. Hij ontvluchtte het Verenigd Koninkrijk toen hij op borgtocht werd vrijgelaten.

  Er werd nog een man opgepakt, maar wie dat is en waarom hij werd aangehouden, is niet duidelijk. Beide mannen worden uitgeleverd.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van  Omroep Brabant. 

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 12 januari 2022 @ 00:36
  #81
  reactie op (#80) herman_dad

  Goedemorgen, DIEF VAN AUTOKATALYSATOR KOMT OM HET LEVEN ONDER DE AUTO... waar hij lag om te stelen. De krik begaf het waarschijnlijk. Dit is wel een hele zware straf..... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 17:04

  Stelen katalysator onder auto wordt dief in Rotterdam fataal

  De politie onderzoekt de auto waaronder de dode man lag MEDIA TV

  Een 53-jarige man is gisteren in Rotterdam om het leven gekomen, toen hij een katalysator onder een auto probeerde te stelen. Dat zegt de eigenaar van de auto tegen RTV Rijnmond.

  De eigenaar vermoedt dat de dief de krik heeft gebruikt om onder de auto te kunnen kruipen en de katalysator los te schroeven. Terwijl hij dat deed, heeft hij waarschijnlijk met zijn voeten de krik aangestoten, waardoor die lossprong en de auto op hem viel.

  Katalysatoren van Toyota zijn volgens de eigenaar makkelijk te demonteren en daarom geliefd bij dieven. Hij spreekt uit ervaring want op zijn vorige woonadres in Rotterdam-West werd ook al eens geprobeerd het onderdeel te ontvreemden. Nieuw kost zo'n katalysator 1500 euro, tweedehands circa 500 euro.

  Noodlottig ongeval

  De eigenaar van de Toyota vond de man gisterochtend onder zijn auto, toen hij zijn dochtertje van vijf jaar naar school wilde brengen. Hij zette zijn dochter op de achterbank en liep om de auto heen naar de bestuurderskant, toen hij plots twee benen onder de auto zag uitsteken.

  Hij sloeg alarm maar politie en ambulancemedewerkers konden niets meer doen, omdat de man al was overleden.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Rijnmond

  handtekeningafbeelding