5365 keer bekeken

ZEER OPVALLENDE VERHALEN of 'óok dát nog'...

 • vrijdag 20 augustus 2021 @ 08:37
  #80
  reactie op (#79) herman_dad

  Goedemorgen, BEN JE ALS AGENTE OP VAKANTIE, KOM JE NOG EEN 'BEKENDE' TEGEN, man door Spaanse politie opgepakt en zal volgens EU regels worden overgeleverd. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  UPDATE 21-11-21 09.00 uur: OOK DIT VERHAAL IS EVEN LEUK.... ook dát nog tussen alle corona(rellen) ellende door.....

  "Pop die niet stopte met praten' houdt vier politie-eenheden bezig

   GISTEREN, 12:39 IN REGIONAAL NIEUWS

  Een beveiliger schakelde de politie in nadat hij een stem had gehoord op een verlaten vuilnisbelt.

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 19:45

  Agent op vakantie loopt gezochte crimineel tegen het lijf in Torremolinos

  Agenten van de Spaanse politie (archief) AFP

  De politie in het Spaanse Torremolinos heeft dankzij een Nederlandse agent op vakantie een gezochte crimineel uit Haarlem aangehouden. De 24-jarige verdachte werd gezocht voor een steekpartij in zijn woonplaats. De agent herkende de man in een café en schakelde de Spaanse politie in. De Nederlandse politie bevestigt het verhaal aan NH Nieuws na berichtgeving in Spaanse media.

  Een woordvoerder vertelt dat de agent van de Haarlemse politie eerst de recherche belde met de vraag of de verdachte nog werd gezocht. Toen dat zo bleek te zijn, lichtte ze Spaanse collega's in. Nu wacht de man in de cel op overlevering aan Nederland.

  De verdachte werd in juni aangehouden voor een steekpartij in Haarlem. Hij zou daar een 28-jarige man zonder woon- of verblijfplaats met een mes hebben gestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis.

  In het zonnetje

  De verdachte kon na de steekpartij al snel worden aangehouden maar werd na een tijdje onder voorwaarden vrijgelaten, in afwachting van zijn rechtszaak. Het Openbaar Ministerie ging tegen die vrijlating in beroep en kreeg gelijk. Maar toen de politie de Haarlemmer wilde ophalen, was hij vertrokken.

  Sindsdien was de man spoorloos, tot de toevallige ontmoeting met de agent in Torremolinos. De woordvoerder zegt trots te zijn op zijn collega. "Ja het is een mooi verhaal. We gaan haar zeker nog in het zonnetje zetten."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  Gewijzigd op 2021-11-21 08:07:48
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 05 augustus 2021 @ 08:54
  #79
  reactie op (#78) herman_dad

  Goedemorgen, SLAPEND STEL IN AUTO OPGEPAKT VOOR 24x tanken zonder te betalen. In feite een schrijnend gebval, dakloos en geen geld.... sad

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 20:03

  Slapend stel in auto opgepakt na 24 keer tanken zonder te betalen

  De politie heeft vanochtend in Etten-Leur een man en een vrouw uit Polen aangehouden, omdat ze ervan worden verdacht dat ze 24 keer met hun auto hebben getankt zonder te betalen.

  Volgens de politie werden de 32-jarige man en 28-jarige vrouw gevonden in een auto die al enkele dagen op een plein in Etten-Leur geparkeerd stond. Uit registraties in politiecomputers bleek dat met de wagen 24 keer was getankt zonder daarvoor te betalen.

  Agenten vonden de twee slapend in de auto. "Nadat agenten hen wakker hadden gemaakt, vertelden ze in gebrekkig Engels dat ze dakloos waren", zegt de politie. Het paspoort van de man lag volgens hem als onderpand bij een garage waar zijn autoband werd gerepareerd. "Hij werd emotioneel en gaf direct toe dat hij enkele keren getankt had zonder te betalen."

  De vrouw was, zo blijkt uit onderzoek, hierbij in elk geval één keer aanwezig. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om beide personen aan te houden. Ze zitten nu vast, meldt Omroep Brabant.

  De auto waarin ze werden gevonden was een blauwe Chevrolet met een Pools kenteken. De recherche is een onderzoek begonnen en zal hierbij ook camerabeelden bekijken.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 24 juni 2021 @ 08:46
  #78

  Goedemorgen, ZOON ZIET BEROVING BEJAARDE MOEDER 'LIVE' OP BEVEILIGINGSCAMERA, belt politie en één van de DADERS, EEN VROUW DOET ZELF DE DEUR OPEN EN DACHT.....'ook dát nog'.... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •OPMERKELIJK • GISTEREN, 12:28

  Zoon ziet beroving van bejaarde moeder op beveiligingscamera gebeuren

  ANP

  Een zoon van een 82-jarige vrouw is via een beveiligingscamera getuige geweest van de beroving van zijn moeder. Hij alarmeerde de politie en die hield vier verdachten aan die via een babbeltruc de woning van de vrouw waren binnengekomen.

  Op de beelden zag de zoon dat de verdachten het huis in Den Haag doorzochten. De drie vrouwen (23, 28 en 59) en een man (50) hadden zich kort daarvoor voorgesteld bij de vrouw als nieuwe buren. Ze wilden dat 'vieren' met cake. Een van de vrouwen hield het slachtoffer aan de praat terwijl de drie anderen op zoek gingen naar waardevolle spullen.

  De zoon zag het live gebeuren, zegt de politie. Hij probeerde vervolgens zijn moeder te bellen, maar kreeg haar niet te pakken. Daarop schakelde hij de politie in.

  Een van de vrouwen deed zelf de deur open voor de agenten. Ze zijn allemaal aangehouden.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 15 juni 2021 @ 06:51
  #77
  reactie op (#76) herman_dad

  Goedemorgen, DUIKERS OP NOORDZEE, BEZIG MET NATUURBEHEER AANGEZIEN VOOR DRUGSCRIMINELEN..... Ook dat nog feitje, maar ja enig begrip was er wel over en weer?  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  De actie van de politie op zee JOOST VAN UFFELEN

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 22:53

  Duikers worden door politie aangezien voor drugscriminelen

  Een duikexpeditie op de Noordzee is gisteren uitgelopen op een politieactie. Vrijwilligers van Stichting Duik de Noordzee Schoon werden aangezien voor drugssmokkelaars, waarna het schip door een zwaarbewapende politie-eenheid werd onderschept.

  De vrijwilligers vertrokken vrijdag vanuit Vlissingen om het hele weekend op verschillende plekken in de Noordzee afval op te duiken. Toen ze zondag op het punt stonden om terug weer te keren, werd hun schip door de politie aangehouden.

  "Er hing een helikopter boven ons schip en we werden klemgevaren door twee politieboten", vertelt expeditieleider Ben Stiefelhagen aan Omroep Zeeland. "Er sprongen twaalf zwaarbewapende politieagenten uit van een speciaal arrestatieteam bij ons aan boord. 'Handen omhoog!', riepen ze."

  Drugsboot

  Speciaal opgeleide agenten van de dienst DSI enterden het schip. De bemanning werd gedwongen om met de handen op de reling te gaan staan. Stiefelhagen vertelt dat hij het hele weekend al een groot vrachtschip zag varen in de buurt van hun boot. Dat schip werd verdacht van cocaïnesmokkel. "En de kustwacht dacht dat wij overboord gezette cocaïne uit het water opdoken."

  Volgens Stiefelhagen werd er urenlang niet gezegd waarom de politie op het schip was. "We moesten onze koers wijzingen en in plaats van Vlissingen moesten we naar Rotterdam varen", vertelt Stiefelhagen. "Daar hebben we uren vastgezeten en zijn we ondervraagd. Ze behandelden ons als zware criminelen."

  Uiteindelijk werd duidelijk dat de vrijwilligers geen verdachten waren en mochten ze weer gaan. Stiefelhagen zegt begrip te hebben voor de politieactie. "De politie heeft deze actie goed voorbereid en professioneel aangepakt. Achteraf kunnen we erom lachen en is het een bijzondere ervaring."

  Vreemd vaargedrag

  De politie bevestigt dat het schip gisteren is onderschept. "Er was een melding binnengekomen dat een schip mogelijk verdovende middelen vervoerde", zegt een woordvoerder. "Ter plekke zagen we in de buurt van dat vrachtschip een ander, kleiner schip dat vreemd vaargedrag vertoonde. Er is toen besloten om beide schepen te controleren."

  Volgens de woordvoerder is er bij die controle niets verdachts aangetroffen. "Ook het vrachtschip waar het in eerste instantie om ging is niets gevonden."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Zeeland 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 02 mei 2021 @ 00:38
  #76

  Goedemorgen, EVEN IETS LUCHTIGERS: 'INRAAK' BLIJKT ZWANENDANS TE ZIJN.... Men dacht aan inbraakgeluiden te horen en belden de politie. Of de zwanen zijn aanghouden is onbekend.... Maar inzet van groot materieel en mensen Meerdere politieauto's, een hondengeleider en een helikopter werden ingezet om de inbreker op heterdaad te betrappen.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  POLITIE UTRECHT LEIDSCHE RIJN

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •OPMERKELIJK • GISTEREN, 14:35

  Inbraak blijkt luidruchtige vrijpartij te zijn

  De politie van Utrecht ging vannacht af op een melding van een woninginbraak maar stuitte op een luidruchtig potje dierenliefde.

  Een bewoner van Vleuten dacht dat dat er in zijn woning werd ingebroken. De melder had gehoord, schrijft de politie op Instagram, dat iemand de deur probeerde in te trappen en dacht hierbij iemand met een witte jas te hebben gezien.

  Meerdere politieauto's, een hondengeleider en een helikopter werden ingezet om de inbreker op heterdaad te betrappen. De agenten troffen echter een ander soort daad aan. Namelijk twee zwanen die aan het paren waren. Volgens iemand in de straat ging het er luidruchtig aan toe en botsten de zwanen al doende ook tegen een muur.

  Toen de spanning eenmaal uit de lucht was, konden de wegen van politie, buurtbewoners en zwanen zich weer scheiden.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zondag 07 maart 2021 @ 00:26
  #75
  reactie op (#74) herman_dad

  Goedemorgen, NEPAGENT DEELT NEPBOETE'S UIT.... uiteindelijk is hij door omstanders die het niet vertrouwden en de ECHTE politie opgepakt en krijgt nu van hen een ECHTE boete....

  Ook dat nog  zijn neplegitimatie is inbeslaggenomen. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 13:10

  Nepagent (19) deelt boetes uit in Brabants dorp

  De politie heeft gisteren een 19-jarige nepagent opgepakt in Oud Gastel. De man probeerde boetes uit te schrijven in het Brabantse dorp, niet ver van Roosendaal.

  De man verscheen rond 16.00 uur plotseling op straat en sprak dorpsbewoners aan, meldt Omroep Brabant. Terwijl hij zich met een (vervalst) legitimatiebewijs voordeed als politieman, schreef hij de nepboetes uit.

  Een groep omstanders vertrouwde het niet, waarop de man ervandoor ging. Aanvankelijk in zijn auto, maar nadat die was klemgereden door een aantal omstanders, rennend. Toen hij even later zijn auto kwam ophalen werd hij door buurtbewoners en de politie opgewacht. Een speurhond van de politie vond het weggegooide legitimatiebewijs in de bosjes terug.

  De verdachte is opgepakt, verhoord en nadat hij een verklaring had afgelegd gisteravond om 22.00 uur weer vrijgelaten. Tegen hem wordt een (echt) proces-verbaal opgemaakt, laat de politie weten.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • maandag 08 februari 2021 @ 00:13
  #74
  reactie op (#73) herman_dad

  Goedemorgen, 'HIJ WAS EEN BEETJE DOM', INBREKER GEPAKT DOOR.... VOETSPOREN IN DE SNEEUW.... Ook dat nog  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  ANP

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 15:47

  Voetstappen in de sneeuw verraden inbreker in Roosendaal

  In Roosendaal is vanochtend een 41-jarige man aangehouden nadat hij had ingebroken in een bestelwagen. De politie kwam de man dankzij het winterse weer op het spoor: de inbreker werd verraden door zijn voetstappen in de sneeuw.

  De politie kreeg vanmorgen een melding van een getuige dat er werd ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond in Roosendaal. Volgens de politie sloeg de man een ruitje in, waarna hij uit de laadruimte van de wagen kratten met gereedschap meenam.

  Agenten waren snel ter plaatse en zagen de man nog wegrennen. Het kostte de agenten niet veel moeite om de verdachte te vinden. "Op hun gemak volgden de agenten de sporen in de sneeuw en konden zo de inbreker achterhalen", aldus de politie.

  De man is aangehouden en zit nog vast. Het gestolen gereedschap is ook teruggevonden, meldt Omroep Brabant. De bestelwagen waarvan het ruitje was ingetikt is weggesleept. De eigenaar kan zich melden bij de politie.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van  Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 03 februari 2021 @ 00:15
  #73
  reactie op (#72) herman_dad

  Goedemorgen, COLLEGA'S VAN OMGEKOMEN AGENT BIJ VERKEERSONGEVAL HALEN 120.000 EURO op via crowdfunding. Zijn vrouw, ook politieagente raakte zwaargewond.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 23:49

  Haagse agenten halen ruim 120.000 euro op voor familie omgekomen collega

  Collega's van een politieagent (30) die maandag omkwam bij een ongeluk hebben via crowdfunding binnen acht uur meer dan 120.000 euro opgehaald voor zijn familie, meldt Rijnmond.

  De agent uit Maassluis kwam bij Bergen in Noord-Holland om het leven bij een frontale botsing met een vrachtwagen die op de verkeerde weghelft reed. Zijn 35-jarige vrouw, ook agent, raakte zwaargewond bij het ongeluk. Het stel heeft twee dochters.

  De omgekomen man werkte bij de politie Eenheid Den Haag. "Met deze actie willen wij namens al jouw collega's ervoor zorgen dat je meiden zich geen zorgen hoeven te maken. We zullen als een grote familie om jullie heen blijven staan", schrijven zijn collega's.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel vaRijnmond.

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 21 januari 2021 @ 07:08
  #72
  reactie op (#71) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIEMENSEN BRENGEN EER EN LAATSTE GROET aan terminaal zieke collega die nog maar kort te leven heeft kreeg deze ineens te horen.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 19:56

  Agenten brengen massaal eerbetoon aan doodzieke collega 'Hennep Harry'

  Zie video in oorspronkelijke artikel

  0:44

  Tientallen agenten brengen eerbetoon aan doodzieke collega in Neede

  Tientallen agenten van de politie Oost-Nederland zijn vanmiddag in colonne door de straat van hun zieke collega gereden. De 62-jarige man uit Neede in de Achterhoek hoorde twee weken geleden dat hij een tumor in zijn hoofd heeft en dat hij niet lang meer heeft.

  Zijn collega's wilden 'Hennep Harry' een hart onder de riem steken. De politie verzoekt zijn echte naam niet te gebruiken. Hij dankt zijn bijnaam aan zijn carrière bij de politie, waar hij vooral belast was met het oprollen van wietplantages. Toen duidelijk werd dat hij ongeneeslijk ziek is, kwamen zijn collega's twee dagen geleden op het idee van de morele steunbetuiging.

  Tientallen motoren gingen stoet voor

  Een colonne van ongeveer 130 auto's reisde vanmiddag af naar Neede, waar Harry met zijn gezin woont. De stoet werd begeleid door tientallen motorrijders.

  Met de Achterhoekse agent gaat het slecht. " We willen afscheid van hem nemen. En dat deden we zo, ook met partners. Iedereen kent hem. Je zag het ook aan alle motoren en auto's, het was een hele geliefde collega", zegt politewoordvoerster Chantal Westerhoff.

  Ook sleepauto's reden mee, medewerkers van Essent en mensen die de hennep weghaalden. "Buren en familie hebben ook coronaproof afscheid kunnen nemen. Het was overweldigend."

  Laatste groet

  Twee weken na de diagnose kan hij niet meer praten. Wel kreeg hij de actie van zijn collega's bewust mee. Hij reageerde verrast en er vloeiden volgens RTV Oost de nodige tranen. Harry wist van niks, hij had alleen gehoord dat hij voor het raam moest gaan zitten. Waarna zijn collega's naar hem zwaaiden.

  Ook omwonenden maakten vanmiddag van de gelegenheid gebruik om een laatste groet te brengen aan hun buurman.

  RTV OOST

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Oost

  handtekeningafbeelding
 • zondag 17 januari 2021 @ 06:53
  #71
  reactie op (#70) herman_dad

  Goedemorgen, AUTO MET GEVAARLIJKE LACHGASFLESSEN IN VOORRAAD bekeurd, maar werden weer ingeladen en doorgereden dus 2e maal een boete daarvoor: 6450 euro totaal.... dat is niet om te lachen...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 15:04

  Politie kan niet lachen om auto met gevaarlijke lading en verdubbelt boete

  Dertien volle lachgastanks, heel even op straat in Amersfoort POLITIE.NL

  De politie heeft vanochtend in Amersfoort een reeks bekeuringen uitgeschreven aan een automobilist die dertien volle cilinders met lachgas vervoerde. Omdat de man de cilinders daarna doodleuk weer inlaadde en doorreed, wordt het boetebedrag verdubbeld tot 6450 euro. "Hem zal nu het lachen wel vergaan", laat de politie weten op Facebook.

  Het bezit van lachgas is niet verboden. Maar wie lachgas vervoert, moet wel voldoen aan bepaalde eisen. En daar ging het mis, meldt RTV Utrecht.

  Zo kon de automobilist geen vervoersdocument tonen met daarop vermelding van de lading (1600 euro boete), lag de lading los (500 euro) en ontbraken de juiste etiketten op de cilinders (375 euro). Ook werd de auto niet geventileerd en ontbraken waarschuwingsstickers die aangeven dat je een gevaarlijke lading vervoert (750 euro).

  De chauffeur kreeg in totaal dus 3225 euro aan boetes opgelegd. Hoewel de politie hem erop wees dat hij de cilinders moest achterlaten, deed hij dat niet en dat kwam hem dus op een verdubbeling te staan.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Utrecht.

  handtekeningafbeelding