732 keer bekeken

OVERLIJDEN IN POLITIECEL of DOOD DOOR VUURWAPEN POLITIE

 • dinsdag 18 augustus 2020 @ 06:48
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, VERWARDE MAN DOOR POLITIE DOODGESCHOTEN BLIJKT BEKENDE DUITSE 'INFLUENCER' TE ZIJN. De Rijksrecherche doet ook hier onderzoek.

   Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 15:10

  'Door politie doodgeschoten man in Amsterdam was bekende influencer'

  Politie in de buurt van de plaats waar de man werd neergeschoten INTER VISUAL STUDIO

  De verwarde man die donderdag werd doodgeschoten door de politie in Amsterdam, is vermoedelijk een bekende influencer en fotomodel uit Duitsland.

  Volgens AT5, dat zich baseert op Duitse media, gaat het om de 23-jarige Samuel Seewald, die 170.000 volgers op Instagram heeft onder zijn artiestennaam Sammy Baker.

  Op de pagina van de man staan veel condoleances en ook op Twitter verschijnen reacties. Zijn vader schrijft op Facebook dat zijn zoon "vermoord is door de Amsterdamse politie".

  profielfoto larsi@LausHRO

  Rest in peace Sammy 🙏 #sammybaker #samuelseewald #sammy_bkr

  een dag geleden

  Agenten zagen afgelopen donderdag hoe een verwarde man met een mes rondliep in de buurt van een speeltuintje in Amsterdam-West. Volgens de politie dreigde hij zichzelf te verwonden met het mes.

  Na herhaaldelijk waarschuwen liep de man op de agenten af. Toen de agenten hem wilden aanhouden stak hij volgens de politie om zich heen. Hij zou daarbij een agent in een kogelvrij vest hebben geraakt.

  Vermist

  Op videobeelden is te zien hoe de politie de man met een politiehond probeert te overmeesteren. Uiteindelijk zijn er drie schoten te horen. Vrijwel direct daarna overleed de Duitser, reanimatie mocht niet meer baten.

  Volgens NH Nieuws was de man al sinds woensdag vermist. De rijksrecherche onderzoekt het incident, zoals gebruikelijk bij fatale schietincidenten door de politie.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 28 april 2020 @ 01:27
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, ARRESTANT na arrestaie, IN ZIEKENHUIS OVERLEDEN. Hij was eerder al in een politiecel geplaast, als verdacht bij of van een steekpartij in AmsterdamNooord. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 14:07

  Arrestant (34) overleden na aanhouding in Amsterdam

  Een arrestant die is opgepakt voor betrokkenheid bij een steekpartij in Amsterdam-Noord, is vannacht in het ziekenhuis overleden. De man van 34 werd gisteren aangehouden nadat een vrouw was neergestoken.

  De verdachte werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel werd in een cellencomplex. De politie maakte niet bekend waaraan de arrestant is overleden.

  De 73-jarige vrouw werd gisteren in een woning aan de Kometensingel gewond aangetroffen. Buurtbewoners belden de politie toen ze haar om hulp hoorden roepen.

  De aanleiding van de steekpartij ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 11 november 2014 @ 00:25
  #1

  Goedemorgen, geen reden voor een strafrechtelijk onderzoek in een zaak uit 2011, waarin een arrestant buitensporig zou zijn behandeld en later in de cel overleed. Dit besliste het Gerechtshof vandaag in een klachten procedure en dus 'zaak gesloten' tenzij nog mogelijkheden voor het Europees Hof maar meestal ook niet.

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3787199/2014/11/10/Agent-en-arts-vrijgesproken-na-dood-Ihsan-Gurz.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek -

  Gewijzigd op 2020-04-28 01:24:26
  handtekeningafbeelding