899 keer bekeken

GOEDE KERSTDAGEN

 • maandag 20 december 2021 @ 00:48
  #7
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, VOOR ALLE LEDEN EN BEZOEKERS en LEZERS van de nieuwsclubs hier GOEDE KERSTDAGEN 2021 EN VAST EEN BETER.... laten we het zo maar verwoorden 2022 gewenst.  

  Voor alle leden en ook de VELE EN STEEDS MEER WORDENDE (dagelijkse) BEZOEKERS uit het NL-talige gebied van de nieuwsclubs, DANK ALLEN VOOR UW BEZOEK!! 

  Het nieuws deze dagen is allesbehalve opbeurend.... DE LANGDURIGE CORONACRISIS, DE SITUATIE IN OOST-EUROPA met de verhouding tot RUSLAND, DE ENERGIE-, KLIMAAT-, WOONCRISIS, UW EN ONS ALLER  GELD, hoofd boven water houden etc. etc... Nu ja hoop blijven houden en ook herhaling maar weer van 3 jaar geleden:  

  VOORAL DE 'GELE HESJESPROTESTEN', INTERNATIONALE VREDE EN VEILIGHEID (EUROPA) EN OOK MOGELIJK AANKOMENDE WERELDSCHOKKENDE GEBEURTENISSEN, bv de grote vraag sinds ons bestaan: #bestaatGodwel?

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: VEEL NIEUWS OVER JUSTITIELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEKE BLUNDERS. En ook: EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige info: http://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ -http://stadgroningen.clubs.nl/  Ook nog eens voor allen extra aandact voor het boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... Gaan we het echt redden op deze wereld, of...??? Zie clubhome op elke nieuwsclubs, plaatje...

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 18 december 2020 @ 11:31
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen aan alle vele bezoekers vandaag WELKOM en blijft u ook kijken, lezen komende tijden!? Dank en zie vooral forum/Universum oa en geeft u deze clublink ook weer door?! Dank en nu al meer dan 3000 bezoekers en zie ook de andere nieuwsclubs op clubhome Maatschappelijke Belangen Info!

  Begin januari hopen we weer meer te kunnen doen hier maar stemt u ook op de polls oa even? 

  Dank en allen goede feestdagen voor zover in deze tijd dan!

  handtekeningafbeelding
 • zondag 15 december 2019 @ 00:46
  #5
  reactie op (#4) Vomie

   WIJ WENSEN ALLE LEDEN EN DE VELE (TERUGKERENDE) BEZOEKERS OP DE NIEUWSCLUBS HEEL GOEDE FEESTDAGEN 2019!

  En laten we het op déze wereld in ieder geval rustig houden?! Mede namens de...   

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/  

  Gewijzigd op 2019-12-15 00:50:17
  handtekeningafbeelding
 • maandag 15 december 2014 @ 09:27
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Hallo leden ik wens u ook allen een goede kerstsfeer en een gezond 2015 ook voor uw gezinsleden en dat de wereld maar mag veranderen te gunste voor ons allemaal! Zal het ook even op de andere clubs zetten zo weer en wens u verder nog een goede dag ook. Ik begrijp nu ook dat er morgen niet veel berichte zijn of de clubs dicht dan?

  Gewijzigd op 2014-12-15 09:30:12
 • maandag 15 december 2014 @ 07:28
  #3
  reactie op (#2) jeroen007

  Goedemorgen, even 'dienstmededeling' zoal u zelf ook neem ik aan leest, CLUBS.NL ligt er vannacht tussen 00.00 uur en en nog nader tijdstip ergens in de (latere?) ochtend uit voor groot onderhoud, dat wil zeggen voor de nieuwsclubs, meestal heb ik begin van de nacht al enkele artikelen geplaatst en in de vroege ochtend weer nog enkelen en het weerberichtje, daarna weinig op clubs, tenzij een wereldnieuwsitem plotseling, soms. Morgen, dinsdag dus mogelijk 'even niet'?

  Clubpost:

  Onder voorbehoud van de testresultaten, zal in de nacht van maandag 15 december op dinsdag 16 december aanstaande Clubs offline zijn vanwege groot onderhoud. Rond 00.00 uur maandagavond zal Clubs offline gaan en dat zal naar verwachting de hele nacht en een deel van de ochtend in beslag gaan nemen. Op Clubs zal de storingspagina getoond worden tijdens het onderhoud.

  Gewijzigd op 2018-06-11 06:49:31
  handtekeningafbeelding
 • zondag 14 december 2014 @ 12:54
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  goede middage ook hier een zonige dage hoor en wens u ook wel een pretige kerstdage en niewe jaar hoor vast. 1.gif  ja hoor kopiere gaat dus en al me clps evetjes nog hoor.

  Gewijzigd op 2014-12-14 12:55:15
 • zondag 14 december 2014 @ 07:31
  #1

  41.gif

  VOOR ALLE LEDEN EN DE VELE (dagelijks terugkerende?) BEZOEKERS van de nieuwsclubs wensen wij een goede Kersttijd 2014 en vast een voorspoedig en gezond 2015 toe84.gif

   

  Gewijzigd op 2018-06-11 06:49:41
  handtekeningafbeelding