1032 keer bekeken

STORINGEN OP CLUBS?

 • maandag 24 september 2018 @ 05:59
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, WOENSDAG 26 SEPT. A.S. CLUBS NIET ALTIJD BEREIKBAAR wegens werkzaamheden aan de site. Veel lezers, bezoekers hier elke dag, MOCHT CLUBS.NL WOENSDAG tijdelijk voor u ONBEREIKBAAR ZIJN, komt u dan svp op een later tijdstip of volgende dag weer terug!? DANK EN ZIE DE FORUMTOPICS of ook POLL's op clubs en wilt u ook meediscusieren? GRAAG u heeft b.v. meer ruimte voor discussies dan de 'beperkte tektstruimte op Twitter/Instagram. U kunt ook GRATIS GEWOON LID worden van clubs.csm en daarmede toegang tot het forum.

  Zie berichtje van clubmaster zelf:     

  Aanstaande woensdag (26 september) wordt er in de live omgeving aan Clubs gesleuteld. Dit kan gedurende de hele dag leiden tot storingsmeldingen en onbereikbaarheid van Clubs.nl

  Onze excuses voor het ongemak! 
  Met vriendelijke groet,
  ClubMaster van Clubs.nl

  ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden endagelijks terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/ -  Dank!

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 14 september 2018 @ 12:58
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemiddag, DE STATISTIEKEN ZIJN AL 2 DAGEN ONTREGELT. Jammer want voor de leden en de vele bezoekers/lezers op clubs, vooral Maatschappelijke Belangen Info dagelijks meer dan 300+, soms 500, 600+ al (dagelijks?) terugkerende bezoekers en ook de andere nieuwsclubs vaak al meer dan 100+ en soms veel meer... BLIJFT U WEL KIJKEN, BIJLEZEN elke dag en ook uw mening, eigen bevindingen etc. in het forum zijn vn harte welkom!  Zie berichtje van: (het is bekend dus en hoeft niet meer gemeld te worden, wordt aan gewerekt nemen we aan...)

  VIP:ClubMasterClubMaster

  Beheerder

  7917

  ! donderdag 13 september 2018 @ 21:30

  #3

  De statistieken worden 's nachts verzameld, als daar om één of andere reden een verstoring op dat tijdstip is geweest dan zijn ze niet berekend. 

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 09 januari 2015 @ 07:26
  #1

  Goedemorgen, voor ALLEN, de leden en BEZOEKERS van deze clubs o.a. STORINGEN momenteel op diverse onderdelen als u aanklikt b.v. FORUM (niet alles?) en andere zaken, dam krijgt u een ERROR? Neem aan dat clubs.nl dit al in de gaten heeft en er aan werkt, en voor BEZOEKERS VOORAL, komt u op een later tijdstip dan even weer terug, DANK!! 117.gif


  En sorry voor het ongemak!  96.gif 

  handtekeningafbeelding