5353 keer bekeken

BEDREIGINGEN EN GOLF VAN LIQUIDATIES in Amsterdam

 • donderdag 20 augustus 2020 @ 07:19
  #79
  reactie op (#78) herman_dad

  Goedemorgen, WRAKINGSVERZOEK IN ZAAK 'TAGHI', advocaat Meijering, zelf in opspraak ook gebracht door het OM in deze zaak, Advocaten bij Marengo-proces boos op OM, 'advocatuur wordt geshamed'  zie vorige berichten, WRAAKT DE rechters-commissarisen in deze zaak. Het wordt in juridische zin een steeds harder gevecht en er is maar een lachende, wel als boer met kiespijn, maar tocvh? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Advocaat Nico Meijering ANP

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 12:47 • AANGEPAST GISTEREN, 13:18

  Wrakingsverzoek in liquidatieproces rond Taghi

  Advocaat Nico Meijering heeft namens zijn cliënten twee rechters-commissarissen gewraakt in het liquidatieproces Marengo rond Ridouan Taghi.

  Meijering wraakte de rechters-commissarissen dinsdag toen zijn cliënt, een van de verdachten in het Marengo-proces, verhoord zou worden. De advocaat staat onder andere verdachte Saïd R. bij.

  Meijering: "Aan het begin van de zitting stelde ik de manier waarop ik door de rechters-commissarissen werd bejegend aan de orde. Bij mijn cliënt riep die bejegening de vrees op dat ze partijdig zouden zijn. De reactie van de betrokken rechter-commissaris nam die vrees niet weg. Toen hebben we gewraakt", aldus de advocaat van het kantoor Ficq & Partners. Hij zegt dat andere advocaten zich hebben aangesloten bij het wrakingsverzoek.

  Wrakingskamer

  De rechtbank Amsterdam bevestigt het wrakingsverzoek. "Het verzoek is inderdaad ingediend", zegt een woordvoerder van de rechtbank. "Wanneer de wrakingskamer de zaak behandelt, is nog onbekend."

  De verhoudingen in het Marengo-proces staan al langer op scherp. Vorige week werden er bij openbare zittingen felle verwijten gemaakt tussen advocaten en andere procespartijen. Toen dreigde een van de andere advocaten met een wraking.

  Marengo-proces

  In het Marengo-proces staan zeventien verdachten terecht voor verschillende moorden en pogingen tot moord. Voor het geven van de opdrachten voor deze moorden worden Ridouan Taghi en Saïd R. vervolgd.

  Taghi werd eind vorig jaar in Dubai aangehouden. Afgelopen week waren er drie inleidende zittingen in het monsterproces, volgende week is er weer een zittingsdag.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 15 augustus 2020 @ 06:29
  #78
  reactie op (#76) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg MARENGOPROCES: GROEP TAGHI HAD CORRUPT CONTACT BIJ MARECHAUSSEE. Het proces wort steeds ínteressanter'ook in juridische zin.

  Spanningen bij Marengo-proces, advocaat gaat klagen over rechters

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 20:44

  'Groep Taghi had corrupt contact bij de marechaussee'

  Ridouan Taghi NIEUWSUUR

  De criminele organisatie van Ridouan Taghi had ten minste één corrupt contact bij de marechaussee op Schiphol. Diegene heeft in 2015 123 keer informatie opgevraagd in computersystemen van de politiemeldt NRC. Onder de opgevraagde namen zou ook een valse identiteit zijn geweest waar Taghi gebruik van maakte.

  Volgens NRC staat dit in een proces-verbaal uit een rijksrechercheonderzoek met de naam 'Zegekruid'. De betrokken marechaussee is dit jaar tot een celstraf van een half jaar veroordeeld wegens het schenden van het ambtsgeheim.

  Deze week kwam het bij de rechtszaak tegen de groep van Taghi tot een botsing tussen het OM en een aantal advocaten. Het OM had een proces-verbaal aan het dossier toegevoegd waarin advocaten van het lekken van geheime informatie naar de groep van Taghi worden beschuldigd. Over het lekken van informatie door een corrupte marechaussee werd niets gezegd.

  Taghi werd in december opgepakt in Dubai. Nieuwsuur reisde eerder dit jaar af naar die stad en zag wat de schuilplaats was van Taghi:

  Zie video in oorspronkelijke artikel

  Hoe Ridouan Taghi werd opgepakt in Dubai

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 14 augustus 2020 @ 15:01
  #77
  reactie op (#75) herman_dad

  Goedemiddag, VAN DE 5 VERDACHTEN AANGEHOUDEN in deze zaak is er eén weer  vrijgelaten, de pollitie is druk met deze zaak bezig. Een daad van zinloos geweld pur sang.

  Vuurwapen en horloge gevonden in zaak-Bas van Wijk

  Zie en lees verder art. van NOS-Nieuws Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 19:26

  Een van de vijf verdachten in moordzaak Bas van Wijk vrijgelaten

  Bloemen bij de plek waar het zaterdag gebeurde ANP

  Een van de vijf mannen die gisteren werden aangehouden in verband met de dood van de 24-jarige Bas van Wijk, is vrijgelaten. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De man was volgens het OM niet betrokken bij de dodelijke schietpartij. De andere vier worden morgenmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris, schrijfAT5.

  De Haarlemmer Van Wijk werd zaterdag doodgeschoten op een strandje in park De Oeverlanden in Amsterdam. De toedracht is nog onduidelijk; mogelijk sprak hij iemand aan die een horloge van een vriend wilde stelen. Gisteren werden vijf verdachten in de leeftijd van 18 tot 26 opgepakt voor de fatale schietpartij.

  Dit zijn beelden van de aanhoudingen in Zandvoort:

  0:58 Zie video in oorspronkelijke artiekl 

  Beelden van de aanhouding van een verdachte in Zandvoort in verband met de dood van Bas van Wijk

  Voor morgen is een stille tocht georganiseerd in Badhoevedorp, de plaats waar Van Wijk opgroeide, meldt NH Nieuws. In verband met de coronamaatregelen wordt belangstellenden gevraagd om een erehaag langs de route van de stille tocht te vormen. Ook krijgen mensen het verzoek een mondkapje te dragen.

  "We willen niet het risico lopen dat de stille tocht voor extra verspreiding zorgt van het virus. Om die reden is in overleg tussen de familie, organisatie en de gemeente Haarlemmermeer besloten om alleen de familie en vrienden in de stille tocht te laten lopen", laat de organisatie aan het ANP weten.

  De nabestaanden benadrukken dat de stille tocht geen politiek karakter heeft. Meerdere politici hebben over Van Wijks dood getweet en zondag is er een demonstratie gepland in Amsterdam.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  Gewijzigd op 2020-08-21 07:42:41
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 12 augustus 2020 @ 02:10
  #76
  reactie op (#74) herman_dad

  Goedemorgen, VANDAAG WEER 'MARENGOZAAK' (Taghi) verder en ADVOCATEN VAN KROONGETUIGE VOL IN DE AANVAL op het OM, ivm eerdere beschuldigingen aan hun adres. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd....

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Advocaat Yassine Bouchikhi arriveert bij de extra beveiligde rechtbank op Schiphol ANP

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 11:14 • AANGEPAST GISTEREN, 15:04

  Advocaten bij Marengo-proces boos op OM, 'advocatuur wordt geshamed'

  In de rechtszaal op het Justitieel Complex Schiphol is de eerste van drie voorbereidende zittingsdagen aan de gang tegen de criminele organisatie rond Ridouan Taghi. Op de eerste dag gaat het niet alleen over de voortgang van hun dossiers, maar ook over het handelen van sommigen van hun advocaten.

  In totaal staan zeventien verdachten voor de rechter in het Marengo-proces. Zij worden verdacht van meerdere moorden, pogingen tot moord en voorbereidingen daarvoor. Hoofdverdachte Ridouan Taghi is niet aanwezig.

  Volgens het Openbaar Ministerie (OM) blijkt uit gekraakte beveiligde berichten dat een aantal advocaten in 2015 informatie uit dossiers van verdachten heeft doorgespeeld naar de organisatie van Taghi. Op dat moment golden er beperkingen, waardoor de informatie niet gedeeld mocht worden.

  De advocaten zijn woest dat het OM de berichten heeft toegevoegd aan het dossier, volgens hen zonder goed te checken of de berichten waar zijn. De advocaten noemen het een " "kwaadaardige strategie" van het OM om de verdediging onmogelijk te maken.

  “ OM verklaart de oorlog aan de verdediging

  advocaat Nico Meijering

  Advocaat Flokstra deed daarom een verzoek aan de rechtbank om meer tijd te krijgen om de onderste steen boven te krijgen. Voor de zitting van 27 augustus willen de advocaten overleg met de cliënten en de deken.

  Advocaat of verdachte?

  Nog voor het OM aan dat gedeelte begon, vroeg advocaat Bouchikhi de rechtbank of hij het OM mocht onderbreken. Hij wilde dat de rechtbank het OM verhinderde om door te lezen, omdat het "pure laster en onzin" zou zijn.

  Andere advocaten tijdens de zitting ondersteunden het standpunt dat "de advocatuur wordt geshamed". Bouchikhi vroeg de rechter of hij zijn toga aan moest houden of hem uit moet trekken en in het verdachtenbankje plaats moest nemen.

  Het OM heeft volgens de advocaten tot op heden geen klacht ingediend bij de Orde van Advocaten over het lekken, terwijl dat de normale gang van zaken is. Het OM mocht van de rechter toch verder gaan want "wat het OM wil zeggen, komt voor rekening van het OM".

  Telefoon kroongetuige

  Bij de zitting is kroongetuige Nabil B. aanwezig, die zelf ook verdachte is in de zaak. Het OM heeft van de voormalige anonieme advocaat van B. een telefoon gekregen die de kroongetuige in zijn cel zou hebben gebruikt om te whatsappen. De inhoud van deze berichten is nog niet bekend.

  Volgens het OM heeft de kroongetuige onder ede gelogen over een telefoon die hij in bezit had. Het is nog niet duidelijk welke consequenties dit heeft. Nabil B. bood tijdens de zitting zijn excuses aan dat hij hierover gelogen heeft. Maar volgens B. zijn er geen strafbare feiten mee gepleegd.

  De rechtbank hoopt in februari met de inhoudelijke behandeling van de zaak te kunnen beginnen.

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2020-08-12 02:20:03
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 11 augustus 2020 @ 01:19
  #75
  reactie op (#73) herman_dad
  handtekeningafbeelding
 • maandag 10 augustus 2020 @ 00:52
  #74
  reactie op (#72) herman_dad

  Goedemorgen, IN ZAAK 'TAGHI' ADVOCATEN (kantoor) IN OPSPRAAK, volgens OM waren het loopjongens voor Taghi'? Naast aanslagen tegen advocaten in deze zaak met één dode (Derk Wiersum) al is dit weer een opvallend gebeuren. Journalisten van 3 kranten hebben de processen-verbaal ingezien. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Aankomst van hoofdverdachte Ridouan Taghi bij de rechtbank in Amsterdam-Osdorp in mei ANP

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 20:04

  Advocaten in proces-verbaal beschuldigd van lekken naar organisatie Taghi

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in het Marengo-onderzoek naar de criminele organisatie van Ridouan Taghi een proces-verbaal aan het rechtbankdossier toegevoegd waaruit zou blijken dat advocaten als 'boodschappenjongens' voor de organisatie hebben gewerkt. Zowel De Telegraaf, als Het Parool en het AD hebben het proces-verbaal ingezien.

  In het proces-verbaal staat dat een aantal strafrechtadvocaten informatie uit strafdossiers aan de organisatie heeft doorgespeeld, informatie die nog onder de geheimhoudingsregels viel. De organisatie bleef zo op de hoogte van het onderzoek. De advocaten Khalid Kasem en Yassine Bouchikhi worden genoemd en ook raadslieden van het kantoor Ficq & Partners.

  Het OM schrijft ook dat verdachten onder druk zijn gezet om advocaten in de arm te nemen die "plat" waren. "Ik weet sowieso dat bepaalde raadslieden zo lek zijn als een mandje", zou kroongetuige Nabil B. hebben verklaard. Advocaten die meewerkten, zouden daarvoor ook geld hebben gekregen.

  Khalid Kasem

  Het AD hoorde in mei van bronnen bij politie en justitie dat advocaat Khalid Kasem informatie uit het onderzoek naar de organisatie zou hebben gelekt. Kasem ontkende dat met klem en vroeg de Nederlandse orde van advocaten onderzoek te doen naar de beschuldigingen. Of dat onderzoek is gestart, is niet bekend.

  De deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten, Mr. Evert-Jan Henrichs, zegt nu in De Telegraaf dat hij "zo nodig de stukken bij het OM zal opvragen en een onderzoek zal instellen".

  Reactie advocaten

  De genoemde kranten hebben hun bericht aan de betrokken advocaten voorgelegd. "Met dat proces-verbaal opent het OM de aanval op meerdere advocaten, waaronder een aantal van ons kantoor", schrijft het kantoor Ficq & Partners.

  Volgens het kantoor houdt die aanval verband met "problemen" rond kroongetuige Nabil B. "Vanwege onze wettelijke geheimhoudingsverplichting kunnen wij niet inhoudelijk reageren op de PGP-berichten. Het OM weet dat ook."

  profielfoto Ficq & Partners@FicqPartners

  Reactie op mediaberichtgeving inzake 26Marengo.

  7 uur geleden

  Advocaat Bouchikhi spreekt van een "niet eens halfbakken" proces-verbaal waaraan geen waarde moet worden toegedicht. Ook beschuldigt hij het OM van trial by media. Het Parool schrijft dat advocaat Kasem via zijn raadsvrouw laat weten dat het proces-verbaal de mening verwoordt van de rechercheur die het opschreef, en niet van het OM. Kasem blijft erbij dat hij niet heeft gelekt.

  Het Openbaar Ministerie zal pas op dinsdag, wanneer het Marengo-proces wordt hervat, reageren. In het Marengo-proces staan Taghi en vooralsnog zestien medeverdachten terecht voor vele liquidaties en moordplannen.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zondag 09 augustus 2020 @ 01:15
  #73
  reactie op (#72) herman_dad

  Goedemorgen, MAN DOODGESCHOTEN OP OVERVOL STRAND AMSTERDAM. Of het een liquidatie was in het criminele milieu of in de relationele sfeer is nog onduidelijk. De dader is voortvluchtig.

  'Man werd bij Amsterdams strandje doodgeschoten toen hij dief aansprak'

   17:57 IN BINNENLAND 

  Het slachtoffer is de 24-jarige Bas uit Badhoevedorp. De dader is nog steeds voortvluchtig.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 17:46 • AANGEPAST GISTEREN, 20:58

  Man overleden na schietpartij op drukbezocht strand in Amsterdam

  Reanimatie aan de Nieuwe Meer in Amsterdam AT5

  Een man die vanmiddag zwaargewond raakte bij een schietpartij op een strand in Amsterdam, is overleden. Het slachtoffer was 24 jaar oud. De politie is op zoek naar de schutter.

  Rond 16.30 uur werd plotseling geschoten op een van de stranden aan de Nieuwe Meer, in het zuidwesten van de stad, niet ver van het Amsterdamse Bos. De politie wil nog niets zeggen over de toedracht van de schietpartij. Veel mensen hebben het zien gebeuren en die worden eerst gehoord.

  De politie wil graag beelden hebben van mensen die op het strand waren. Het gaat dan niet alleen om beelden van het incident, maar ook om selfies of filmpjes die daarvoor zijn gemaakt.

  Op het moment dat er werd geschoten was het druk op het strand. Omstanders zeggen tegen het Parool dat er veel kinderen in de buurt waren van de plek waar werd geschoten. Een getuige zegt: "Veel ouders renden naar de plek waar het gebeurde. Ze waren bezorgd."

  Opvallende schutter

  De schutter is een man met een opvallend signalement: hij heeft een sikje, draagt een hoed en een tasje en heeft een blauwe zwembroek aan. Wie hem ziet lopen, wordt aangeraden om de man niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen.

  profielfoto Politie Amsterdam eo @Politie_Adam

  Signalement verdachte schietincident Anton Schleperspad / park de Oeverlanden: - Man - 20/30 jr - lichte huidskleur - zwarte krullen - mager postuur - zonnebril, sikje, hoed op, blauwe zwembroek en tasje om. Ziet of (her)kent u de verdachte? Niet zelf benaderen maar bel 112!

  8 uur geleden

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  Gewijzigd op 2020-08-10 00:54:29
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 08 augustus 2020 @ 01:13
  #72
  reactie op (#70) herman_dad

  Goedemorgen, KANTOORPAND ADVOCAAT JAN-HEIN KUIPERS BESCHOTEN. Het is in de nachtelijke uren gebeurd en dus geen slachtoffer(s). Maar betrokkene doet veel grote en bekende strafzaken. o.a. de zaak Holleeder destijds. Onrust hierdoor weer binnen de beroepsgroep.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 09:33 • AANGEPAST GISTEREN, 11:39

  Kantoorpand van advocaat Jan-Hein Kuijpers in Amsterdam beschoten

  In Amsterdam is het kantoorpand van advocaat Jan-Hein Kuijpers beschoten. Het gebouw in de Falckstraat werd vannacht onder vuur genomen. Er is in elk geval door een ruit geschoten.

  De recherche onderzoekt het pand en de omgeving is afgesloten:

  0:25 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Kantoor advocaat in Amsterdam beschoten

  Kuijpers zegt in De Telegraaf dat hij geen idee heeft door wie zijn pand is beschoten. Kuijpers doet als advocaat grote strafzaken. Hij werkte voor onder anderen Willem Holleeder. De politie kan nog niet zeggen in welke hoek de dader moet worden gezocht en doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

  De beschieting zou tussen 04.00 en 06.00 uur zijn geweest.

  Jan-Hein Kuijpers ANP

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • maandag 20 juli 2020 @ 01:19
  #71
  reactie op (#70) herman_dad

  Goedemorgen, ONTVOERDE MAN BEVRIJDT DOOR POLITIE. Wat de reden was van de poging tot ontvoering is niet bekend, maar kennelijk was er een observatieteam in aktie, dus mogelijk met 'drugshandel' te maken? Met MISDAAD in ieder geval... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  ANP

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 15:04

  Ontvoerde man bevrijd in Amsterdam, zes verdachten aangehouden

  De politie in Amsterdam heeft vannacht een ontvoerde man uit een auto bevrijd en zes verdachten aangehouden. Een observatieteam van de politie kwam de auto's van de verdachten op het spoor. Het ging om twee auto's die uiteindelijk beide werden klemgereden door een arrestatieteam: een op de Marnixstraat en de ander op de Lijnbaansgracht.

  Het slachtoffer werd bevrijd uit de eerste auto. Toen hield de politie ook de eerste drie verdachten aan. Later volgden op de Lijnbaansgracht de andere drie. De ontvoering gebeurde gistermiddag in Amsterdam-West. Het slachtoffer hoeft niet naar het ziekenhuis.

  Geen contact

  De aanhoudingen verliepen niet zonder slag of sloot. Een omstander in de Marnixstraat had niet door wat er aan de hand was en kwam zich ermee bemoeien. Op beelden die de Amsterdamse nieuwszender AT5 ontving, is te zien dat de man op het arrestatieteam afrent en zijn jas uitdoet.

  Een van de agenten duwde hem vervolgens meteen op de grond. "Het werd hem snel duidelijk dat hij iets deed dat zeer ongewenst was", zegt de politie.

  Waarom de man gisteren werd ontvoerd, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar het motief en de betrokkenheid van de zes verdachten. Ze zitten op dit moment vast en mogen met niemand contact hebben, behalve met hun advocaat.

  Deel dit artikel:

   

  handtekeningafbeelding
 • maandag 08 juni 2020 @ 01:34
  #70
  reactie op (#69) herman_dad

  Goedemorgen, VERMOEDELIJKE HANDLANGER RIDOUAN TAGHI AANGEHOUDEN IN DUBAI. Het zoveelste vervolg in de grote 'MARENGO' zaak tegen hem. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 07:41 • AANGEPAST GISTEREN, 11:08

  Vermoedelijke handlanger Ridouan Taghi opgepakt in Dubai

  Amir Fatem Mekky DUBAI

  In Dubai is een vermoedelijke handlanger van Ridouan Taghi opgepakt. Het is Amir Faten Mekky, die de leider van een van de gevaarlijkste internationale criminele netwerken zou zijn. Dat netwerk houdt zich bezig met moord, drugshandel en witwassen.

  De autoriteiten in Dubai zeggen dat Mekky in verband wordt gebracht met "een van de beruchtste internationaal opererende misdadigers: Ridouan Taghi, het hoofd van de 'Engelen des doods-bende'" die in december vorig jaar in Dubai werd opgepakt en kort daarna aan Nederland werd overgedragen.

  Mekky wordt door Het Parool de financiële man van Taghi genoemd. Het Nederlandse Openbaar Ministerie wil alleen kwijt dat hij niet op verzoek van Nederland is aangehouden en dat er geen verzoek van Nederland ligt om hem uitgeleverd te krijgen.

  Speciale troepen

  Mekky heeft de Deense nationaliteit en zou twee jaar geleden met een vals paspoort Dubai zijn binnengekomen. Hij wist jaren uit de handen van Europese politieorganisaties te blijven.

  De arrestatie vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag. Speciale troepen vielen zijn huis in Dubai binnen. Hij wordt verhoord en er worden voorbereidingen getroffen om hem aan de "relevante autoriteiten" over te leveren.

  Dit zouden beelden van de arrestatie zijn:

  0:33 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Vermoedelijke handlanger Ridouan Taghi opgepakt in Dubai

  Die relevante autoriteiten zitten vermoedelijk in Zweden en Spanje. Beide landen verdenken hem van moord en beide landen zijn bij de opsporing in Dubai betrokken geweest, schrijft The New York Times.

  De Zweedse krant Expressen schreef vrijdag al over de aanhouding. Volgens de krant heeft Mekky lang in Malmö gewoond en werd hij gezocht omdat hij daar bij meerdere moorden betrokken zou zijn geweest. Hij heeft ook enige tijd vastgezeten, maar is wegens gebrek aan bewijs met een schadevergoeding van 20.000 euro vrijgelaten.

  De Spaanse politie bevestigt de arrestatie in Dubai van een man van Deense en Iraanse herkomst. Daarmee zou Mekky worden bedoeld. Hij wordt in Spanje met twee moorden in 2018 in verband gebracht. Hij zou naar Marokko zijn ontkomen en van daar naar de Verenigde Arabische Emiraten zijn gereisd.

  Taghi

  Ridouan Taghi werd op 16 december 2019 opgepakt in Dubai en drie dagen later overgebracht naar Nederland.

  Een van de rechercheurs vertelt in deze video hoe de aanhouding van Taghi verliep:

  0:49 Zie video in oorspronkelijke artikel

  'Toen we hem aanhielden was hij erg geschrokken'

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

   Gewijzigd op 2020-06-08 01:35:03
   handtekeningafbeelding