1473 keer bekeken

Opmerkelijke zaken, blunders over politiemensen in de fout.

 • zaterdag 14 mei 2022 @ 00:57
  #11

  Goedemorgen, BLUNDER VAN AGENTE IN OPLEIDING, LAAT LAPTOPTAS MET ZEER VERTROUWELIJKE GEGEVENS IN AUTO ACHTER en die wordt gestolen... Dat hoort dus niet bij de opleiding.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:27

  Vertrouwelijke papieren gestolen uit auto van agent in opleiding

  Vertrouwelijke gegevens uit auto van agent in opleiding gestolen OMROEP BRABANT

  Een agent in opleiding bij de politie Oost-Brabant heeft vertrouwelijke documenten in haar auto laten liggen. De documenten zaten in haar laptoptas, die gestolen werd uit haar auto in een parkeergarage in Eindhoven.

  De daders namen haar laptop, een usb-stick en documenten mee, schrijft Omroep Brabant. In de documenten staan persoonsgegevens zoals namen, adressen, bsn-nummers en leeftijden van verschillende personen.

  De agent in opleiding heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek naar de diefstal. De politie betreurt dat de gegevens op straat zijn beland, betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd. Ze hebben het datalek gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van  Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • maandag 10 december 2018 @ 00:23
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen, OOK WEER OPMERKELIJK, meisje van 16 jaar zonder geldige ID NACHT IN DE CEL. De politie verklaart dat het 'niet anders kon' maar toch? 'Ouders bellen'? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Meisje van 16 met valse ID nacht in cel: 'Goed bezig, agent'

  GISTEREN, 21:49

  BINNENLAND

  Fietsers op de Nobelstraat in Utrecht, waar het meisje tegen de lamp liep ROB HUIBERS / HOLLANDSE HOOGTE

  Ongeloof op sociale media over een beslissing van de politie in Utrecht om zaterdagnacht een minderjarig meisje vast te zetten dat zich niet kon legitimeren. Een wijkagent twitterde vanochtend dat de tiener een nacht in de politiecel moest doorbrengen, nadat ze in een kroeg tegen de lamp was gelopen met een vals ID-bewijs.

  "Het zal mijn dochter maar zijn, niet even thuis brengen en stevig kringgesprek met de ouders voeren, nee. Vastzetten dat crimineeltje. Goed bezig agent!", reageert iemand en "Burgertje pesten lijkt de nieuwe moraal bij de agenten." Ook klinkt er wel bijval voor de beslissing: "Regels zijn regels, gelden ook voor haar. Niks meer aan doen, houden zo."

  Wijkagent Horeca Utrecht

  @WijkagentHoreca

  Minderjarig meisje toonde portier op de #nobelstraat een ID die niet van haar was. Omdat zij zelf geen ID mee had, volgde er een aanhouding. Zij mag nu de rest van de nacht bij ons in een cel doorbrengen... #nix18

  17 uur geleden

  Volgens de politie was het geen buitensporige maatregel, maar toen bekende Utrechter Henk Westbroek (zo'n 35.000 volgers) zich ermee bemoeide, kwamen de reacties los. "Bedankt voor het keihard aanpakken van de Utrechtse misdaad. Terecht dat dit met trots wordt meegedeeld", zei hij.

  Niet trots

  Van trots is geen sprake, reageert wijkagent Emile Vermeulen. "Integendeel. Ik hou die cel ook liever beschikbaar voor zware boeven dan voor een meisje." Hij legt uit dat het 16-jarige meisje een legitimatiebewijs van een vriendin had laten zien bij een café in de stad, en zich daarna bij de opgetrommelde politie niet zelf kon legitimeren.

  Het is niet ons beleid om een minderjarig meisje midden in de nacht achter te laten in de binnenstad van Utrecht.

  Wijkagent Vermeulen

  Vermeulen vertelt dat in zo'n geval geprobeerd wordt om de tiener, die dus minderjarig is, zo snel mogelijk over te dragen aan haar ouders. "We zijn moreel verplicht om zorg te dragen voor een minderjarige. In dit geval kregen we ze niet te pakken. En het is niet ons beleid om een minderjarig meisje midden in de nacht achter te laten in de binnenstad van Utrecht."

  Thuis afzetten gebeurt soms wel, geeft hij toe, maar vaak alleen als ze toevallig in de buurt woont. "We gaan niet stad en land afrijden om een ID-bewijs op te halen."

  Als iemand zich bij een horecagelegenheid legitimeert met een vals bewijs, krijgt hij of zij meestal eerst een reprimande, zegt de politieagent. Gaat iemand nog een keer in de fout, dan wordt hij vaak doorgestuurd voor een straf bij Halt. Dat bureau liet vorig jaar weten dat steeds meer tieners betrapt worden. Jaarlijks gaat het om honderden jongeren.

  In dit geval kon het meisje zich helemaal niet legitimeren. Daarvoor krijgt ze een bekeuring.

  De politie wordt overigens door de horeca-zaken zelf ingeschakeld. Zij willen geen minderjarigen in hun café omdat ze strafbaar zijn als alcohol schenken aan iemand onder de 18 jaar.

  Vermeulen begrijpt dat zijn korte bericht van vanochtend bij mensen in het verkeerde keelgat kon schieten. "Er is niets zo multi-interpretabel als een bericht van 140 of 280 tekens." Toch blijft hij actief twitteren, zegt hij. "De insteek van het gebruik van sociale media is dat ik erop laat zien wat we allemaal meemaken als horecapolitie in Utrecht. Daar zitten af en toe hele heftige zaken in, en soms wat mindere zoals deze."

  De wijkagent ziet in de aandacht ook wel een positief aspect: volgens hem moet de politie ieder weekend wel tien keer langskomen omdat tieners een vals ID-bewijs tonen. "Het idee van het versturen van de tweet was ook om aan de jongeren aan te laten zien dat zoiets niet altijd onschuldig blijft. Ook al was dit wel een uiterste maatregel."

  BEKIJK OOK

  Meer jongeren om valse ID-kaart naar Halt

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 02 december 2018 @ 00:49
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, OOK INTERN GROTE KRITIEK OP AANHOUDING Michael P. Ook OM blijkt VERKEERDE MIDDELEN, toestemming voor (-) hebben verleend? 

  Samenwerking OM en politie

  'Arrestatie Michael P. verdient geen schoonheidsprijs'

  Onvrede bij politie over arrestatie Michael P.

  03:03

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  Kritiek binnen politie op hardhandige arrestatie Michael P.

  01 december 2018 13:01 Aangepast: 01 december 2018 13:01

  Michael P.

  Binnen de politie is onvrede ontstaan over de manier waarop Michael P. vorig jaar is gearresteerd. Meerdere politiemensen hebben kritiek geuit, blijkt uit het onderzoek dat de Rijksrecherche deed na de hardhandige aanhouding van P., de moordenaar van de 25-jarige Anne Faber.

  RTL Nieuws heeft het 578 pagina’s tellende Rijksrecherche-onderzoek ingezien. Zowel vanuit het verhoorteam als vanuit het arrestatieteam zijn kritische opmerkingen gemaakt. 

  Direct verhoren

  Het ongenoegen van het arrestatieteam richt zich met name op de aanhoudingsstrategie van het Openbaar Ministerie. Het OM wilde dat bij de aanhouding onmiddellijk aan Michael P. werd gevraagd waar Anne Faber was. 

  Onvrede bij politie over arrestatie Michael P.

  0:00/0:00

  Uit het onderzoek van de Rijksrecherche naar de aanhouding van Michael P. blijkt onvrede over de gang van zaken.

  Daarmee was de teamleider van het arrestatieteam het niet eens. "Ik had daar moeite mee omdat wij weg willen blijven van zaken als verhoor. Dat is zeer ongebruikelijk. Wij zijn er om de verdachte aan te houden en om hem over te brengen, maar niet om hem een verhoor af te nemen."

  Van het Openbaar Ministerie hoefde P. in eerste instantie niet op zijn zwijgrecht te worden gewezen. Ook mocht de politie de verdachte 'stevig beetpakken.' De teamleider was verbaasd over die instructie: "We willen ons niet laten leiden door de emotie van een zaak."

  Grijs gebied

  Het Openbaar Ministerie gaf eerder toe dat de arrestatie-instructie niet schriftelijk was vastgelegd en niet duidelijk was: “Deze instructie/opdracht was, zeker achteraf bezien, onvoldoende concreet geformuleerd voor het team dat met de uiteindelijke uitvoering was belast.” Vijf politiemensen van het arrestatieteam werden enige tijd als verdachte gezien in het onderzoek van de Rijksrecherche.

  Binnen het arrestatieteam ontstond twijfel of de opdracht wel strookte met de bevoegdheden. "Formeel gezien bevonden wij ons sowieso in een grijs gebied. Zo is tijdens een evaluatie op een later moment besproken dat wanneer zo'n situatie zich weer in de toekomst voordoet, dit wel iets beter dichtgetimmerd moet worden", zegt één van de leden van de arrestatie-eenheid. "Dat zijn wel dingen die vrij cruciaal zijn, vooral wanneer justitie opdracht geeft maar later misschien bedacht dat het toch iets te veel van het goede is geweest. Mijn collega's kregen het gevoel dat justitie haar keutel introk."

  Gebroken schouder

  Ook bij het verhoorteam is ongenoegen ontstaan over de manier waarop P. is aangehouden. In de transportbus van het arrestatieteam liep P. een gebroken schouder op. Dat zou het verhoor kunnen bemoeilijken. Eén van de verhoorders zegt tegen de Rijksrecherche: "Ik realiseerde me dat wij hier een enorme kluif aan kregen, vanwege de aanpak van het arrestatieteam."

  Haast was geboden, omdat er hoop was dat Anne Faber nog zou leven. Michael P. vertelde uiteindelijk pas na twee dagen verhoor waar hij Anne Faber had begraven. 

   

   Lees ook

  Strafrechtexperts: hoge straf Michael P. niet uniek, wel uitzonderlijk

  Vertrouwelijke stukken

  Het Openbaar Ministerie laat in een reactie weten dat het betreurt 'dat vertrouwelijke stukken publiek zijn gemaakt'. Verder reageert het OM niet inhoudelijk op de kritiek van de politiemensen, omdat de zaak onder de rechter is. Ook de politie wil niet inhoudelijk reageren.

  Ook de advocaten van Michael P. willen inhoudelijk niet reageren op de berichtgeving van RTL Nieuws.

  Michael P. ontvoerde en verkrachtte Anne Faber vorig jaar. Het lichaam van de 25-jarige Utrechtse vrouw werd na een vermissing van bijna twee weken op 12 oktober 2017 in Zeewolde gevonden. 

  RTL Nieuws / Jeroen Wetzels en Yoeri Vugts

  Michael P. Vermissing Anne Faber Nederland

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 30 november 2018 @ 00:39
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, OPMERKELIJK ZAAK 'ANNE FABER' niet in juridische zin, hoger beroep, maar wel: VERDACHTE WIL GETUIGEN, POLITIEMENSEN O.A. LATEN HOREN EN LATER DAN SCHADEVERGOEDING VAN POLITIE, OM, omdat hij zegt mishandeld te zijn tijdens zijn arrestatie en 'zijn rechten zijn ontnomen' in juridische zin. Hij heeft overigens bewijsbaar bij de arrestatie een gebroken schouder opgelopen en ook zou hij 'daarna niet op zijn rechten zijn gewezen'. De OvJ gaat hiermede uiteraard niet akkoord, we wachten dan de rechter af in deze toch in die zin opmerkelijke zaak.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Nieuwe getuigen in hoger beroep zaak Anne Faber

  GISTEREN, 16:23

  AANGEPAST GISTEREN, 17:10

  BINNENLAND

  Het hof in Arnhem tijdens de regiezitting vanmiddag over de dood van Anne Faber ANP

  Na de veroordeling van Michael P. voor de dood van Anne Faber hebben zich twee nieuwe getuigen gemeld. Tegen één van hen zou P. hebben gezegd een vrouw te willen pakken en doden. Dat bleek vandaag tijdens de regiezitting voor het hoger beroep in de zaak.

  De getuige fietste in de zomer van vorig jaar met Michael P. door de bossen bij Zeist toen ze een vrouw tegenkwamen die aan het hardlopen was. P. zou hebben gezegd: "Zullen we haar pakken? Maar dan moet ze wel dood."

  Een tweede getuige zou toen Anne Faber vermist was, geschreeuw en een gil hebben gehoord in de buurt van Soesterberg. De advocaten van Michael P. willen deze getuigen in het hoger beroep graag spreken.

  Ook wil de verdediging een aantal getuigen horen die betrokken waren bij de aanhouding van Michael P. Zijn advocaten claimen dat de arrestatie met veel geweld gepaard ging. Ook zou P. niet zijn gewezen op zijn recht om te zwijgen.

  Getuigen

  Wat het Openbaar Ministerie betreft hoeven de door de verdediging gevraagde getuigen niet te worden gehoord. Voor het optreden van de politie tijdens de arrestatie zou de verdediging alleen een punt hebben als daarmee het recht van Michael P. op een eerlijk proces zou zijn geschonden. Volgens de advocaat-generaal is dat niet gebeurd.

  Op 13 december beslist het hof over het horen van de getuigen. De inhoudelijke behandeling vindt plaats op 28 en 29 mei. Michael P. was overigens zelf niet bij de zitting aanwezig.

  Fietstocht

  P. werd op 17 juli veroordeeld tot 28 jaar en tbs met dwangverpleging voor het ontvoeren, verkrachten en doden van de 25-jarige Anne Faber. Die werd eind september 2017 vermist, toen ze een fietstocht maakte via Soest. Ze maakte nog een selfie voor haar vriend, maar verdween daarna spoorloos.

  Er werd twee weken intensief naar Anne gezocht, maar haar lichaam werd pas gevonden op aanwijzing van Michael P. Hij had haar begraven in een natuurgebied in Zeewolde.

  P. bleek al eerder te zijn veroordeeld voor de brute verkrachting van twee minderjarige meisjes. Op het moment dat Faber verdween zat hij in een forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. Die lag op de route van zijn slachtoffer.

  BEKIJK OOK

  Michael P. krijgt 28 jaar en tbs voor verkrachten en doden Anne Faber

  Tijdlijn: de vermissing van Anne Faber

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 21 november 2018 @ 00:36
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, NEPFACEBOEKBERICHT... van de POLITIE, DOOR FACEBOOK VERWIJDERD. Een klein maar zeer dom foutje hoewel wellicht goedbedoeld. De verwijdering was vanwege haatdragend taalgebruik. Laten we het daar maar op houden.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Facebook verwijdert nepbericht van politie om 'haatdragend taalgebruik'

  GISTEREN, 11:28

  REGIO

  Om de belangstelling van jongeren te wekken, heeft de politie Zaanstreek gisteren een nieuwsbericht in straattaal op Facebook geplaatst. Het stukje werd een paar uur later door Facebook verwijderd omdat het in strijd was met de richtlijnen van het sociale medium. Later bleek nog dat het hele bericht was verzonnen.

  De politie wilde met het bericht meer jonge volgers trekken. Het beschreven incident is niet gebeurd, erkent een woordvoerder. "Het was een nepbericht, een grapje."

  Het stuk ging over een melding van een jongen die zich raar gedroeg in het huis van zijn ouders. Hij was stoned en dronken. Zijn vriend wist hem niet onder controle te houden, schrijft de politie. Hij zou in de buurt hebben geroepen dat hij iedereen wilde slaan. De politie, die volgens het bericht op het incident af was gekomen, ging uiteindelijk terug naar het bureau om donuts te eten.

  Jonko's en bieries

  "In de osso van zijn ouders was deze alles behalve lit. De boy bleek ter plaatse helemaal skaffa en panja te zijn na gebruik van jonko's en bieries", schreef de politie in straattaal. "Nadat hij een affoe van zijn tabacca op de grond had gegooid, ging hij challa. De buurt was heet. Hij schreeuwde dat hij iedereen pakkie zou geven. De halve hood ging brokko om deze sannie", stond ook in het verwijderde bericht, meldt NH Nieuws.

  "De politie ging hierop met hun waggie terug naar hun poppo matties om donuts te klappen."

  10.000 reacties

  Volgens de politie had het bericht binnen twee uur meer dan 10.000 reacties, ruim 5000 likes en werd het 1700 keer gedeeld. Daarna haalde Facebook het offline. "Je bericht is in strijd met onze richtlijnen voor de community met betrekking tot haatdragend taalgebruik", stond in de melding die Facebook gaf. Wat er precies haatdragend wordt gevonden, staat er niet bij.

  De politie zegt teleurgesteld te zijn dat het bericht is verwijderd. "Hij is loesoe", schrijft de politie in een reactie op Facebook. Oftewel: het bericht is weg. Wie het wil lezen, kan terecht op de Instagrampagina van de jeugdagenten Zaanstreek. Daar staat het nog wel.

  jeugdagenten.zaanstreek

  KEN JE DEZE TORRIE AL? Omdat wij meer jeugdige volgers willen zullen wij dit bericht in straattaal schrijven: Gisteren kregen wij de melding dat een kill helemaal loco ging. In de osso van zijn ouders was deze alles behalve lit. De boy bleek ter plaatse helemaal skaffa en panja te zijn na gebruik van jonko's en bieries. Zijn brada wist deze matsko niet onder controle te houden. Deze swa wilde niet loesoe gaan en bleef straight staan. Hij wilde eerst een donnie hebben voor de shoppa. Nadat hij een affoe van zijn tabacca op de grond had gegooid ging hij challa. De buurt was heet. Hij schreeuwde dat hij iedereen pakkie zou geven. De halve hood ging brokko om deze sannie. De boy schreeuwde dat hij wel een brakka zou plegen of iemand zou kantelen om aan buit te komen. Blauw riep hem nog na: broeja no di mi mang. De chiengboy wist niets terug te zeggen en liep weg via een stigga. We gingen hierop met onze waggie terug naar onze poppo matties om donuts te klappen. #Repost #Politie #Zaanstreek #straattaal #torrie #kill #wierie #bierie #jonko #popo #instacops #instagent #donnie #shoppa #jeugd #boy #girl #photooftheday #storyoftheday #instagood #fun #swag #lol #like

  1 DAG GELEDEN

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Noord Holland

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 29 augustus 2018 @ 00:35
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, OOK OPMERKELIJK, AGENT DIE VROUWELIJKE COLLEGA KWETST EN BELEDIGD in St. Klaasgedicht is terecht gestraft, vindt de rechter.

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  28 augustus 2018 15:09

  Agent gestraft die collega kwetste met sinterklaasgedicht.

  Archieffoto. 

  © ANP

  "Op de werkvloer heb je met een collega iets willen opbouwen. Nota bene een collega die op het punt stond om te gaan trouwen." Een politieagent die onder andere deze dichtregels voorlas tijdens een kerstviering op het politiebureau en daarmee een collega voor schut zette, heeft zich schuldig gemaakt aan plichtsverzuim.

  Dat heeft de rechtbank in Maastricht bepaald. De agent kreeg volgens de rechter terecht een disciplinaire straf opgelegd, te weten het inhouden van zestien verlofuren.

  'Je zult alleen Kerstmis moeten vieren'

  De agent had zich verkleed als Sinterklaas en riep de vrouwelijke agent op het podium. Daar sprak hij in dichtvorm: "Op de werkvloer heb je met een collega iets willen opbouwen. Nota bene een collega die op het punt stond om te gaan trouwen. Zoals iedereen weet is het zover niet gekomen en uit elkaar gespat zijn al jouw dromen. Je hebt liggen vloeken en schelden en tieren, maar je zult toch helemaal alleen dit jaar Kerstmis moeten vieren".

  Daarna zong hij een liedje over een eenzame kerst en gaf haar zakdoekjes om haar tranen te drogen.

  Ongepast

   

  De rechtbank vindt dat dit publiekelijk melden van de mislukte liefdesrelatie niet kan worden getolereerd. De agent is op een ongepaste manier omgegaan met een pijnlijke privékwestie, ook al was het een publiek geheim op de werkvloer.

  Meer op rtlnieuws.nl:

  RTL Nieuws / ANP

   

   

  Gewijzigd op 2018-11-30 00:43:16
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 30 januari 2016 @ 00:39
  #5
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, wordt niet vervolgd: de politieman die in een advertentie op Marktplaats onder meer kleding heeft aangeboden die hij heeft gedragen bij het onderzoek naar de vliegramp met MH17, wordt niet vervolgd. Naast de kleding stond in de advertentie ook een tissuezakje van Malaysia Airlines en een klein stukje 'materiaal' uit het ramptoestel te koop.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4234630/2016/01/29/Politieman-wordt-niet-vervolgd-na-advertentie-MH17.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPE Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 11 december 2015 @ 00:19
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, een agente die zorgt voor de bewaking van prinses Amalia opgymnasium Sorghvliet heeft op 13 oktober haar dienstwapen onbeheerd achtergelaten in een toilet van de school. Dat meldt de schoolleiding donderdag.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4205384/2015/12/10/Agente-vergeet-dienstwapen-op-wc-school-prinses-Amalia.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  .

  handtekeningafbeelding
 • maandag 30 november 2015 @ 00:14
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, zeker opmerkelijk, niet goed bij nageacht? Een medewerker van de politie is buiten functie geplaatst omdat hij ervan verdacht wordt dienstgoederen via internet te hebben aangeboden. Het gaat onder andere om kledingstukken die door de medewerker gebruikt zijn bij het onderzoek naar vliegramp MH17. De man is aangehouden op verdenking van verduistering, meldt de politiezondagavond.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Rampvlucht-MH17/article/detail/4198025/2015/11/29/Politiemedewerker-zit-vast-na-MH17-advertentie-Marktplaats.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/2316/Politie/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  .

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 10 juli 2015 @ 00:23
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, tegen een 41-jarige oud-politieman uit Dordrecht die ervan wordt verdacht dat hij minderjarige meisjes in de prostitutie heeft gebracht, is donderdag acht jaar gevangenisstraf geëist. Hij gaf de strafbare feiten in de rechtbank in Den Bosch in grote lijnen toe.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/32605/Dordrecht/article/detail/4097953/2015/07/09/Acht-jaar-cel-geeist-tegen-Dordtse-pooier-rechercheur.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  Gewijzigd op 2015-11-30 00:10:45
  handtekeningafbeelding