1103 keer bekeken

Kwalijke slordigheid

 • woensdag 28 februari 2018 @ 07:39
  #5
  reactie op (#4) gerrit72

  Goedemorgen, KWALIJKE SLORDIGHEID ook hierbij, VERKEERDE ONSCHULDIGE BURGERS TONEN in 'media'(opsporingsberichten, het komt wel eens vaker voor. Nu in Brabant bij Omroep Brabant. Overigens heeft elke lokale omroep zijn 'Bureau... opsporing'... Laten we hopen dat allen bij de tijd zijn én vooral blijven in de berichtgevingen. 

  Zie en lees verder art. van NU.nl: (bron)

  Woensdag 28 februari 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Politie brengt onschuldige 'frauderende' tiener in beeld op Omroep Brabant 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 27 februari 2018 18:09 Laatste update: 27 februari 2018 21:50

  • De politie heeft maandag een onschuldige 16-jarige jongen in beeld gebracht in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant.

  In samenwerking met De Bode

  Dat laat de politie Zeeland-West-Brabant weten op zijn website.

  In het programma was te zien hoe de tiener in Tilburg geld aan het pinnen was. Daarbij vermeldde de politie dat hij gebruikmaakte van een gestolen pinpas.

  Dinsdagochtend meldde de 'verdachte' zich met zijn vader op het politiebureau. Hij was er door diverse mensen op gewezen dat zijn pintransactie in het programma te zien was. Na verder onderzoek bleek dat hij met zijn eigen pinpas geld had opgenomen

  Een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant zegt tegen NU.nl het incident te onderzoeken. "Meer kan ik er op dit moment niet over melden."

  Samenwerking

  De politie maakt het opsporingsprogramma Bureau Brabant is samenwerking met Omroep Brabant en productiebedrijf Van E-Media. "Wij zijn in principe verantwoordelijk voor de inhoud van het programma", zegt de politiewoordvoerder. De politie onderzoekt wat er fout is gegaan in het eigen proces.

  De politie schrijft op zijn website dat de beelden uit de uitzending zijn gehaald en dat de fout in de komende uitzending van Bureau Brabant wordt aanstipt.

  Door: NU.nl

  Lees meer over: 

  Bureau Brabant Omroep Brabant Politie

   

  Gewijzigd op 2018-06-11 06:20:54
  handtekeningafbeelding
 • maandag 01 februari 2016 @ 22:12
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Tja als ik het idee heb dat de inbreng kennelijk niet echt interessant gevonden word door de meesten hier,waarom zou ik dan nog de moeite nemen om dingen in te brengen?

 • maandag 01 februari 2016 @ 15:53
  #3
  reactie op (#2) gerrit72

  Ja heb wel gelezen en schandalige zaak weer, een slordigheid die niet had gemogen , maar net ook op andere clubs al geconstateerd weinig reacties van de leden een euvel overal, maar GEWOON DOORGAAN HOOR!! Dank voor de inbreng.

  Gewijzigd op 2016-02-01 15:55:07
  handtekeningafbeelding
 • maandag 01 februari 2016 @ 13:00
  #2

  Er word weinig van gevonden kennelijk ;)

 • donderdag 28 januari 2016 @ 22:56
  #1

  In Nijmegen heeft de politie een bevel tot aanhouding op straat laten slingeren. Erg vreemd dat dit zomaar kan, want er liggen dus dan gewoon persoonsgegevens van iemand op straat met dat deze persoon aangehouden moet worden en de reden waarom. Eigenlijk zou daar naar mijn idee een grote schadevergoeding aan verbonden moeten zitten. Wat vind u?