832 keer bekeken

VERKEERSRUZIES of OPZETTELIJKE incidenten met voertuigen

 • maandag 06 september 2021 @ 00:39
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, MAN AANGEHOUDEN DIE MET TRACTOR INREED OP AUTO n.a.v. VERKEERSRUZIE met bejaard echtpaar. Ook het geweld in het verkeer en een KORT LONTJE neemt hand over hand toe? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:47

  Tractor doorboort auto bij verkeersruzie in Wouwse Plantage

  Een verkeersruzie in het Brabantse dorp Wouwse Plantage is gisteren uitgelopen op een vechtpartij waarbij enkele klappen zijn gevallen en een tractor is ingereden op een auto. De tractor doorboorde de auto met de hooischudder, die normaal wordt gebruikt om gemaaid gras op te schudden. De 43-jarige bestuurder van de tractor is aangehouden voor mishandeling en poging tot doodslag.

  Het slachtoffer, een 73-jarige man uit Huijbergen, reed gistermiddag samen zijn vrouw (70) achter de tractor. Volgens de politie ontstond er ruzie nadat de auto tweemaal probeerde de tractor in te halen, maar de bestuurder van de trekker dit tegenhield door naar links te sturen. "Na de tweede inhaalpoging zette de tractorbestuurder zijn voertuig stil voor de auto en stapte uit. Ook de automobilist stapte uit en er ontstond een woordenwisseling", schrijft de politie.

  De ruzie liep uit op een vechtpartij, waarbij de tractorbestuurder de automobilist tegen de grond sloeg en hem daarna een trap gaf, schrijft Omroep Brabant. Daarna stapte de verdachte in zijn tractor en reed hij achteruit tegen de auto van het slachtoffer waar de vrouw nog in zat, aldus de politie. "Toen de tractor de auto raakte doorboorde een van de hooischudders de motorkap." Daarna reed de verdachte weg. De automobilist raakte door de mishandeling gewond. Zijn vrouw in de auto bleef ongedeerd.

  Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en poging tot doodslag. De verdachte is later aangehouden in zijn huis in Wouwse Plantage.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • maandag 21 oktober 2019 @ 00:32
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, MAN DIE GISTEREN OP BEZOEKERS TERRAS INREED, deed dit vermoedelijk na een ruzie met anderen OPZETTELIJK. Hij is overigens nadat hij zich meldde, aangehouden.   

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • VANDAAG, 06:24 • AANGEPAST VANDAAG, 16:41

  Automobilist die inreed op terras Deventer gearresteerd, politie vermoedt opzet

  Verwrongen stoelen en tafels op het terras in Deventer ANP

  In Deventer is een auto vannacht ingereden op het terras van een kebabzaak in het uitgaansgebied. Daarbij vielen vijf gewonden, vier van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie houdt rekening met opzet.

  De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor, maar kon later op de dag later worden opgepakt. Hij meldde zich elders in het land bij de politie. De 37-jarige verdachte komt uit Deventer.

  Volgens de politie ging er een ruzie vooraf aan het incident. Daarbij hield de politie een persoon aan. De bestuurder van de auto was waarschijnlijk ook betrokken bij de ruzie. Waar het conflict over ging, weet de politie nog niet. Een woordvoerder verwacht dat het nog een aantal dagen duurt tot de reconstructie van het incident klaar is.

  Bekijk hier de beelden van de vechtpartij:

  0:14  Volume 10%

  Deze vechtpartij ging vooraf aan terrasaanrijding in Deventer 

  0:27 Volume 10%

  Auto rijdt in op terras in Deventer: meerdere gewonden 

  Zie oorspronkelijke artikel

  Buurtbewoners werden wakker van de ruzie, zagen de auto het terras op stuiven en spullen in het rond vliegen. Ook hoorden ze mensen gillen, zeggen ze tegen RTV Oost.

  "Er stond een zwarte auto voor de zaak en die waren ze aan het molesteren", zegt een vrouw uit een appartement boven de winkelpanden. "Mensen stonden op elkaar in te slaan. Er stond een groep van ongeveer 20 mensen rond die auto. Ineens hoorde ik heel veel lawaai, ik hoorde mensen schreeuwen, paniek..."

  Hij heeft bewust gas gegeven en is weggereden, maar hij had ook om de terrassen heen kunnen rijden, zegt ze.

  Toevallige passanten

  "Er lagen drie mensen dicht bij elkaar bij de parfumzaak. Die bleven liggen en schreeuwden, ze hadden heel veel pijn. Een meisje probeerde heel snel weg te komen omdat ze zo geschrokken was, maar moest later toch weer gaan liggen en is met de ambulance meegegaan."

  De woordvoerder van de politie zegt dat de gewonden aanspreekbaar zijn, maar wel voor behandeling in het ziekenhuis moeten blijven.

  Op het terras liggen verwrongen stoelen, tafels en fietsen. Ook op naastgelegen terrassen is schade en overal liggen glasscherven. De politie heeft het gebied afgezet voor onderzoek.

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2019-10-21 00:33:34
  handtekeningafbeelding
 • zondag 03 maart 2019 @ 00:15
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE MOET MEER EN MEER INGRIJPEN BIJ VERKEERSRUZIES. De agressie in het verkeer lijkt toe te nemen.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie grijpt steeds vaker in bij verkeersruzies

  Politie grijpt steeds vaker in bij verkeersruzies

  02 maart 2019 08:33 Laatste update: 4 minuten geleden

  316    

  Het aantal verkeersruzies waar de politie aan te pas moet komen, is in zes jaar tijd verdubbeld. In 2018 waren er ruim 6.400 van die gevallen, zegt de Nationale Politie tegen EenVandaag.

  In 40 procent van de verkeersruzies was er sprake van geweld. "Zorgelijk", zegt woordvoerder Egbert-Jan van Hasselt. "Het lijkt wel alsof we met zijn allen een korter lontje hebben."

  De meeste meldingen komen uit de regio's Midden-Nederland, Haaglanden en Oost-Nederland. Van Hasselt raadt mensen aan bij conflicten op de weg vooral kalm te blijven.

  Van de automobilisten is 13 procent naar eigen zeggen weleens betrokken geweest bij een verkeersruzie, meldt EenVandaag op basis van onderzoek onder ruim 23.000 automobilisten.

  Veel ruzies door gevaarlijke situatie op de weg

  Door 52 procent van die ruzies ontstond een gevaarlijke situatie op de weg. Daarbij ging het onder meer om automobilisten die elkaar abrupt lieten remmen in druk verkeer of elkaar bewust van de weg probeerden te rijden.

  Ook gebeurt het geregeld dat een conflict in het verkeer uitloopt op een vechtpartij.

  Ook niet-automobilisten komen geregeld in verkeersruzies terecht. Met 27 procent zijn fietsers van alle weggebruikers het vaakst betrokken bij een conflict in het verkeer.

  Nieuwsbrief

  Door: ANPBeeld: Hollandse Hoogte

  316  reacties  

  Lees meer over:

  Verkeer  Binnenland 

   

  handtekeningafbeelding
 • zondag 17 april 2016 @ 02:12
  #1

  Goedemorgen, een 30-jarige man uit Haarlem heeft zaterdagmorgen vroeg op de Stentorstraat in Amsterdam met opzet een politieauto geramd. De man reed tegen de wagen aan, nadat agenten hem bij een controle aan de kant hadden willen zetten.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4283852/2016/04/16/Bestuurder-zonder-rijbewijs-ramt-opzettelijk-politieauto.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

   

  Gewijzigd op 2019-03-03 00:11:33
  handtekeningafbeelding