2534 keer bekeken

ALGEMENE info voor degenen die ook meer over justitie, politie, politiek etc....willen weten

 • donderdag 02 augustus 2018 @ 07:59
  #24
  reactie op (#23) herman_dad

  Goedemorgen, nu nog een groter artikel over 'Buitenaards leven' en wat is wel waar en wat niet, maar leest u zelf en vooral oordeelt u zelf... maar? Juist ja, eigelijk al...een  'publiek geheim dat'...? En nu komen steeds meer 'officials' met mededelingen, al dan niet nog een beetje bedekt maar soms ook gewoon OPENLIJK. Ieder die dit leest WEET DAN, overigens 61% Aardse bevolking gelooft al in bestaan buitenaards INTELLIGENT leven, maar u die dit goed leest nu ook. Zeker natuurlijk u wilt zien met eigen ogen, wie niet, maar zie verder... en vooral ook DEELT U DIT ARTIKEL VERDER emaill, op clubs.nl, FACEBOOK, TWITTER ETC...!!

  Mogelijk wordt er al iets opgehelderd over de 'dood', waarom? En wie zou dit niet willen weten, gelovig in (een) 'God', hemel, hel etc. of niet gelovig. Maw als dit waar is, dan zijn ook de boeken hier genoemd, 'Buitenaardse Beschaving' waar (echt gebeurd) en Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg. SAMEN??? Dat nu legt het boek uit hoe dit kan, leest u het daar en géén utopie... GAAT U OOK MEE?    

  EEN GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG VAN DE EERSTE ORDE:

  Wat weten we van buitenaards leven? Veel meer dan de meesten van ons weten en vaak ook nog niet willen weten. Een foto collage voor u van Google, Twitter, YouTube en andere media. Wat denkt u of vindt u zelf? Alle meningen hier welkom maar ook ‘in het goede’ beantwoorden, naar een sociaal maatschappelijk aanvaardbaar taalgebruik….s.v.p.

  Zie ook de LINKS en zoekt u zelf verder. Natuurlijk, niet alles zal waarheid bevatten of fantasierijke ‘fakenews’.

  Doch we wisten het al van de OUDHEID, EGYPTENAREN en zegt u het zelf maar:

  en ook toen hebben we kennelijk niet naar onze buitenaardse begeleiders, stichters en de levenswegwijzers geluisterd.  Maya’s, Azteken…o.a.

  Er is over een breed vlak, duizenden jaren geleden, na deze ‘oud-testamentische ontmoetingen, nadat een aantal buitenaardse zaken gebeurden, in boeken opgetekend, later ‘Heilige geschriften’ als de Tora (oude Joodse testament), de Bijbel, (christelijke en oude Joodse testament en Nieuwe Testament naar de eigen bevindingen van de MENS VAN TOEN (?!!) opgeschreven en naar (absolute?) waarheid doorgegeven tot de dag van vandaag. In latere fase is daar de Koran, islamitische maar ook op oude testament geïnspireerde heilige schrift nog weer bijgekomen. Alsmede Hindoestaanse geloofsgebruiken en daar alles, van alle Geloven afgescheidenen weer naar eigen inzichten en de absolute waarheden van hen die dit zo voelen, heden ten dage nog… en ‘bestaat ‘God’ wel? Vele nog streng in de Leer zijnde gelovigen, zijn heel bang dat de wetenschap mogelijk eerstdaags anders aantoont’?

  Zeker er was wel ‘iemand’ vermoedelijk ‘alien’ die ‘Jaweh’ heette. Toevallig? Maar heden?

  Zij zullen liever niet willen weten, maar het komt op ons allen af… Hoe dan ook en er voor weglopen heeft geen zin. Natuurlijk zijn een aantal verhalen uit het Oude Testament ook zeker waar, zelfs letterlijk vaak maar dat wil niet zeggen dat het niet ‘buitenaards was’. Ook overblijfselen gevonden in latere tijden, eeuwen terug en nu nog vaak bestaande als toeristische trekpleister zijn er. En juist deze overblijfselen (h)erkennen we soms nu anno 2000 ook als ‘mogelijk buitenaards’, de Pyramides is Egypte maar ook Zuid-Amerika en elders vaak.

  Bijbelse verhalen, geheel geïnspireerd op werkelijke buitenaardse gebeurtenissen, daadwerkelijke ontmoetingen en HULP van toen?! Waarschijnlijk wel, nagenoeg ‘zeker.

  En sinds vooral de 2e Wereldoorlog en DAARNA zijn er vele bewijzen geweest en gevonden, vooral het jaar 1947 was een opmerkelijk jaar: ‘piloot Kenneth Arnold, er vlogen zeker 9 op ‘vliegende schotels gelijkende voorwerpen langs mij heen’ en vooral ook Roswell 1947, de vondst van een ‘Flying saucer’ door de US Airforce bij Roswell, New Mexico, compleet met inzittenden’…gewoon in plaatselijke krant gestaan, enkele uren later weer herroepen, dit bericht, uit angst weer voor de wereldbevolking? En de 'Koude Oorlog' was net ontstaan na de 2e W.O...   

  We weten niet of déze foto echt is…. (ter informatie)

  Mogelijk, deze wel? Ook ter eigen inzicht.

  En mogelijk weten we al een beetje WELKE RASSEN er in het Universum nog meer zijn? U ziet in de Pleiaden MENSEN zoals u en ik... (boek Zij kwamen van 4000 lichtjaren ver... !) Zwitser Billy Meier zijn verhaal met ontmoetingen, óók weer jaren 1960, 1970..

  En daar hoort de Iargaan, planeet Iarga, ongeveer 10 lichtjaren van Aarde, nog bij (boek Buitenaardse Beschaving, Stefan Denaerde (Ad Beers, overleden 1998?) Even googlen die namen.

  https://stefandenaerde.nl/

  Nu echter anno 2000 zijn we zelf toch nog zover gekomen dat we technisch het Universum zelf kunnen ontdekken en daarvan maar een ‘zandkorrel van de Sahara’ nog maar hebben gevonden.

  ZIE ZELF DE LINKS EN DE FOTO’S, VERWIJZINGEN NAAR, naar uw aller eigen inzicht. Edoch… meer en meer komen er nu aanwijzingen, verklaringen van degenen die het kunnen weten, enkele malen uit de 2e hand, maar toch…???

  En dan zijn een aantal zaken waar? We hebben op deze Aarde alles zo’n beetje verkeerd ingericht, dat doen, deden in een (heel, heel ver…?) verleden meerdere planeten met levensvormen en zij hadden, HEBBEN geen kans tot overleven gehad (Universele ervaringen en MENS VAN AARDE…LUISTER DAARNAAR! Maar er is maar ÉÉN diersoort de eigenwijste op Aarde van allen en de gewelddadigste...meest moordzuchtige...DE HOMO SAPIENS (niet U die dit leest uiteraard, maar de INSTITUTIES: 

  POLITIEKE INSTITUTEN, MONETAIRE INSTELLNGEN, GELOOFS INSTELLINGEN, LANDEN - STATEN – NATIONALITEITEN…??

  Alles wat maar RIEKT NAAR ONDERLINGE DISCRIMINATIES, elimineren, ombouwen naar inzichten en goede raad van buitenaardsen… En de SOCIALE KLOOF (monetair!!) neemt steeds meer toe, gevolg: Vernietiging van Natuur en MENS, DIER en alles wat leeft… (Boek Buitenaardse Beschaving o.a.) En dus de SOCIALE KLOOF dichten en elimineren is de enige kans van slagen nog voor deze Aarde. Hoe? Utopie, kan niet hier? Zeker wel, lees boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg… Schokkend voor velen, vele ‘heilige huisjes en waarden (?), normen (?)’ totaal anders inrichten dan nu het geval nog is op elk gebied bijna van het menselijke en sociale leven.

  Enzovoorts… De ideale manier om een nog zeer primitieve samenleving als de onze, ZELF te doen vernietigen, immers daar heb je toch weer een onderlinge DEFENSIE (zelfvernietiging uiteindelijk) voor nodig, om je ‘eigen straatje te verdedigen’?? Al vele malen mogelijk gebleken en geactualiseerd, in het UNIVERSUM. En deze geesten die zichzelf hebben vernietigd, blijven voorgoed rond hun eigen toegewezen planeet draaien, zonder deze nog te kunnen bereiken in een 'wedergeboorte':...

  De ‘(Heilige?) Geest van ons allen is mogelijk ‘eeuwig in leven, en na de dood komt ieder weer terug op Aarde? Maar het lukt wel of niet op Aarde maar een tussenweg is er niet, en dan ‘blijft de menselijke geest voor eeuwig in het Universum zonder nog Aarde te kunnen bereiken (gezamenlijke HEL voor allen) of we creeeren een HEMEL op Aarde voor allen, zie en lees verder in boek Van Homo sapiens naar homo galacticus…(bron en gebaseerd op Buitenaardse Beschaving)

  Heden anno 2000 weten we veel meer dan u en ik officieel WETEN maar o.a. deze 12 astro- en kosmonauten hebben o.a. al verklaard al dan niet ‘openbaar’ DAT we, de NASA al weten of zelfs contacten hebben met buitenaardsen of met buitenaards leven zijn geconfronteerd. En dan nog vele wetenschappers (van naam, lees boek Van Homo sapiens… weer)

  En als er hedendaagse astro- of kosmonauten zijn die zeggen: Nee hoor we weten niet of er buitenaards leven is, zeker ‘ergens ver weg in Universum moet het haast wel, maar contacten? Nee hoor?! DAN VERLOOCHENEN ZIJ DEZE (VROEGERE) COLLEGA’S en andere wetenschappers van henzelf….

  Astronauta-relata-s…

  Astronaut Leroy CHIAO, heeft samen met Russische collega bij ruimtewandeling dit voorbij zien vliegen met hoge snelheid. Hij heeft dit later zelf verklaard, en waarom hem dan niet geloven?

  En deze 12 astro- en kosmonauten verklaarden in feite expliciet, of in wat bedektere termen dát zij wel degelijk ontmoetingen of waarnemingen tenminste van Ufo's, buitenaardsen hebben gehad. TWAALF man... dus? Als het er ééntje was dan, maar 12? 

  Ook wetenschappers van naam verklaarden dit al vaak ‘vlak voor hun dood’ zich niet meer gehouden voelend aan hun geheimhoudingsplicht van toen.., Boyd Busman, 34 patenten op zijn naam, bijvoorbeeld: VS, Rusland en China werken samen met buitenaardsen in Area 51…

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos 28 jul.:

  HUMANS WORKING ALONG SIDE ALIENS IN AREA 51, CHILLING STORIES AND STOLEN FOOTAGE! http://alien-ufo-sightings.com/2016/05/humans-working-along-side-aliens-area-51-chilling-stories-stolen-footage/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft (vertalingen zijn altijd gebrekkig Nederlands...)

  Mensen werken langs kant Aliens in gebied 51, koelen verhalen en gestolen beelden! http://alien-ufo-sightings.com/2016/05/humans-working-along-side-aliens-area-51-chilling-stories-stolen-footage/ … via @alienufovideos

  Deze foto zijn tekeningen, behalve links boven, maar wellicht naar echte bevindingen?

  Richard Gerhard Huisken @Aeolus1969

  Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid… ZIE VERDER:

  https://www.ninefornews.nl/breng-bewijs-buitenaards-bezoek/

  Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid

  in Buitenaards 28 juli 2018 12:15 6 Reacties 3,665 Bekeken

  Als de overheid bewijs heeft dat de aarde is bezocht door buitenaardsen, moet dat nu naar buiten worden gebracht. Dat heeft de voormalige woordvoerder van Project Blue Book gezegd.

  “Laat het zien aan de nationale academie van wetenschappen. Verberg het niet langer. Laat het zien! We zitten erop wachten! We wachten al veel te lang!” zei de gepensioneerde kolonel David Shea tegen zender WTOP.

  “Tot nu toe is het nog niet gebeurd en ik weet niet waarom,” vervolgde hij.

  Klopt niet

  In 1969 kondigde Shea aan dat Project Blue Book en daarmee het onderzoek van de Amerikaanse overheid naar UFO’s was beëindigd, maar afgelopen december onthulde de New York Times dat het onder een andere naam werd voortgezet en tot op zijn minst 2012 nog actief was.

  Het hoofd van dit nieuwe project, Luis Elizondo, zei dat ook dit onderzoek nooit is beëindigd en dat hij nog tot oktober vorig jaar voor het Pentagon onderzoek deed naar UFO’s.

  Wat de overheid zegt klopt niet en Shea wil antwoorden.

  Onopgelost

  “Het Pentagon heeft met verschillende UFO-projecten door de jaren heen tienduizenden cases verzameld, en hoewel de meeste daarvan verklaarbaar zijn, blijft vijf procent onopgelost,” zei hij.

  “Betekent dat dat het ruimteschepen van andere beschavingen zijn? Nee, niet noodzakelijkerwijs,” vervolgde hij.

  Overtuigend bewijs

  “Het betekent dat er niet genoeg gegevens waren om te kunnen bepalen wat het was,” aldus Shea. “Dus dat is het probleem.”

  Elizondo zei in oktober vorig jaar tegen CNN dat er ‘zeer overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn’.

  [WTOPSputniknews

  Richard Gerhard Huisken‏ @Aeolus1969

  NASA’s front man admits the existence of Area 51 and extraterrestrial life

  Vertaald vanuit het Engels dooMicrosoft

  Nasa's front man geeft toe dat het bestaan van gebied 51 en buitenaards leven http://notfromearth.co/nasas-front-man-admits-the-existence-of-area-51-and-extraterrestrial-life/ …

  NASA’s front man admits the existence of Area 51 and extraterrestrial life

  TOPICS:Area 51Extraterrestrial Life

  http://notfromearth.co/nasas-front-man-admits-the-existence-of-area-51-and-extraterrestrial-life/

  HOE MOETEN WE VERDER OP DEZE PLANEET AARDE:

  Maar er is maar één UNIVERSEEL STRAATJE, DAT VAN DE HOMO SAPIENS… 7 miljard zielen nu.

  En dat nu moet toch een iedere ziel gaan doordringen, de (HEILIGE, voor de gelovigen onder ons) GEEST MOET OM in denken en vooral DOEN. >> Boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg…

  De tools hiervoor zijn o.a.:

  Boeken Buitenaardse Beschaving (uitgever Anhk Hermes)

  Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg… GAAT U OOK MEE? Uitgever Kirjaboek of via Google en boeken overal te verkrijgen via Bol.com, Bruna.nl, Amazon, Libris.nl en alle boekhandels. Een must het laatste boek vooral voor ALLE POLITICI, VOORGANGERS van welk geloof dan ook, wetenschappers en ieder die met geld, monetaire systeem te maken heeft, ALLE HOMO SAPIENS ALDUS…

  En TOEN GINGEN WE NAAR DE MAAN:

  Een wonderlijk verhaal van de 2e man op de Maan: Buzz Aldrin, opgetekend en gepubliceerd op: Alien-ufo-sightings’ en Buzz Aldrin: On the Moon we were ordered by aliens to move away http://alien-ufo-sightings.com/2015/07/neil-armstrong-on-the-moon-we-have-ordered-the-aliens-to-move-away/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Buzz Aldrin: op de maan werden we besteld door aliens om weg te gaan http://alien-ufo-sightings.com/2015/07/neil-armstrong-on-the-moon-we-have-ordered-the-aliens-to-move-away/ … via @alienufovideos

  Of even kopieren en plakken:

  http://alien-ufo-sightings.com/2015/07/neil-armstrong-on-the-moon-we-have-ordered-the-aliens-to-move-away/

  Zeker, vroeg ik mijzelf ook al af, áls we van Buitenaardse identiteiten ‘de opdracht kregen al bij de eerste Apollo 11 missie, om nooit meer terug te komen’, waarom zijn we dat dan wel gaan doen? Óm angst onder het grote wereldpubliek – en speciaal de streng gelovigen onder ons – te voorkomen is de verklaring? Ze zouden het toch hebben kunnen houden op: ‘Iets technisch, óke we hebben het nu gered, maar we gaan niet meer want het is te gevaarlijk gebleken’? Het grote publiek zou dat zeker geloofd hebben.

  Wel zijn ineens de laatste 3 vluchten, A18 tot A20 ‘afgeblazen’ door NASA, MAAR DÁT HEEFT OOK EEN VERMOEDELIJKE buitenaardse oorsprong…? Gelezen ook in boek Van Homo sapiens naar homo galacticus.     

  Nog een aantal foto’s o.a. van de APOLLO vluchten waren er tot de Apollo 20 gepland, (reserve) bemanningen waren opgeleid en vluchten bekend waar naar toe, betaald etc… en ineens zegt de NASA ‘we voeren de laatste 3 vluchten niet meer uit, dus tot Apollo 17? En uit wetenschappelijk oogpunt alleen al heel vreemde, krankzinnige beslissing, op WIKIPEDIA een artikel waarin alles klopt, alle vluchten en redenen waarom niet..? Maar een ieder kan zo’n artikel maken..  dus?? Dus als er iets absoluut geheim moet blijven en ‘misleiding’, zouden wij het wellicht ook zo hebben gedaan?

  Verhaal Apollo 18: Zie YouTube toch naar de Maan, om te kijken wat er met de Russen was gebeurd die eenzelfde systeem hadden nagemaakt als de VS, NASA…? Maar dus daarbij waren omgekomen. Overigens opmerkelijk, in de zomer 2017 op RTL Late Night zagen we ‘enkele Nederlanders die er een sport van maken ‘geheime verlaten plaatsen te filmen’ en daarbij in Baikonur de Russische ruimtebasis, 2 geheime SPACESHUTTELS nog niet afgebouwd, filmden… dus waarom in 1970 etc. ook niet hetzelfde (geheime) idee gehad …?

  Apollo 15 vond bij toeval, foto’s van een BUITENAARDS SCHIP, zeer groot op achterzijde, Zuidpool Maan… en verhaal gaat Apollo 20 heeft onderzocht, samen met een Russische en VS astronaut en astronaute…Opmerkelijk 1970, 1980 in die jaren gingen VS en Rusland ineens samenwerken… maar ook WERELDLIJK, de ontspanning Oost-West ontstond, val Muur etc… in 1989, uiteindelijk.

  Heeft de ruimtevaart, het Universum ons samengebracht?

  Thans is dit helaas weer anders, lees het boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, waarom?

  Zie en google Apollo 18, A-20 YouTube o.a. Ook gemeld door Discovery Channel TV, de vondst van het buitenaardse gygantische schip dan, nog niet dat we later mogelijk wel zijn teruggekeerd en hebben onderzocht, het Apollo 20 verhaal …

  Zie o.a. de aanduiding AS20-1020 op deze foto’s? Vooral de ondeste: Dus zijn ze mogelijk echt of niet?!

  De NASA verklaart bij hoog en laag dat de laatste 3 vluchten niet meer hebben gevlogen en de overgebleven combinaties ofwel zijn gesloopt (miljoenen dollars of nog veel meer en was al betaald, gemaakt…en de wetenschap dan, je benut toch alles…?)

  Of in een museum terecht zijn gekomen? Maar we weten niet exact, ‘geheim’(?) hoeveel combinaties er zijn gebouwd al is er ook een Wikipedia artikel over dat ‘precies klopt’ en een ‘hoax’? Zie ook eerder in dit artikel daarover…. 

  Als bewijs daarvoor ligt deze laatste Saturnus-V Apollo combinatie – die dus nooit gevlogen heeft, dat is wel duidelijk bij deze, maar… (???) nog op NASA Johnson Space Center in Houston. Het bewijs hierboven, hier ligt voor vele miljoenen Dollars destijds en niet naar de Maan gevlogen en onderzoek daar gedaan? Een wetenschappelijke misdaad in feite, dus: WAAROM NIET, wat is er dan gebeurd?

  ZIE VERDER LINKS:

  Homo sapiens#FBPE‏ @Homosap97831912 

  Alien UFO Sightings @alienufovideos 

  UFOSFACTS‏ @UfosFacts 

  ufo-hunters‏ @UfoHuntersCom

  9fornews @9fornews

  Area51 @area51org

  Veel ook te vinden nog op andere social media o.a.:

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum/universum-en-artikelen-over-het-heelal-en-buitenaardse

  SVP VERDER DELEN OP:

  RETWEETEN, retweeten, retweeten, het weten van voor een groot publiek en bewustwording van de verkeerde zaken waarmede we op Aarde bezig zijn (Zie en lees de boeken hierboven genoemd…? Graag OP:

   Twitter

   

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 04 juli 2018 @ 01:12
  #23
  reactie op (#22) herman_dad

  Goedemorgen, GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG, WETENSCHAP: VEEL OF ALLE LEVEN OP DE WERELD ZAL BINNENKORT uitsterven? Lees het artikel van Panorama hieronder.

  Bovendien voorspelt ook dit boek dit, vóór einde deze eeuw maar dan om andere redenen in principe. TENZIJ WIJ HOMO SAPIENS alle discriminaties gaan elimineren en de AARDE DUURZAAM MAKEN in al zijn levensvormen. Tenzij we ook de AANBEVELINGEN IN DIT BOEK AANVAARDEN EN UITVOEREN, 'utopie' en 'waanzinnig' grote onzin, of toch wel? Er is dus nog zeker wel één kans? Kort gezegd, gelezen:

  We hebben de perfecte ALS GÉÉN ANDER MEEST ONDERLINGE discriminerende instituten geschapen die ons zullen gaan vernietigen. Hieronder de drie grootste daarvan.

  Namelijk; POLITIEK. jazeker en vooral 'partij' politiek, de zogenaamde 'democratie'?? Ook Wikipedia laat daarover al eeuwen eerdere negatieve uitlatingen zien. Is dit wel zo goed voor ALLEN of uitermate discriminerend voor velen, de minderheid die bij stemming NIET HUN ZIN KRIJGT? Onrechtvaardigheid pur sang...en dus juist niet 'het meest rechtvaardige systeem'?! Voor allen, ALLE 7 MILJARD WERELDWIJD.  

  Aanhaling daaruit en zie en lees zelf verder Wikipedia:

  Zo stelde De Tocqueville dat vrijheid en gelijkheid op gespannen voet met elkaar staan. Een te grote vrijheid gaat ten koste van de gelijkheid, maar andersom geldt hetzelfde. Ook waarschuwde hij voor de tirannie van de meerderheid. Niet alleen kunnen minderheden zo in de verdrukking komen en hun toevlucht zoeken in geweld, ook de meerderheid zelf kan hier het slachtoffer van worden.

  ‘Tirannie van de meerderheid’, daar hebben we allen dagelijks mee te maken, alleen realiseren we het ons niet (meer), maar denk aan de Brexit bijvoorbeeld. En als in 1933 er al geen politieke institutie meer zou zijn geweest, was er nooit ‘een Hitler en het Nazisme’ aan de macht gekomen, ook de HOLOCAUST had dus nooit plaats gevonden. De ‘politiek’ is dus de ‘intellectuele dader’ van de Holocaust… en het kan wéér gebeuren, ook hier is al weer geroepen ‘willen jullie meer of minder…’ en ‘dan gaan we dat doen’ op een democratische VERKIEZINGSBIJEENKOMST…

  Mens Homo sapiens, laat de POLITIEK VOOR WAT HET IS, blijf daar vandaan... maar ook dat is nu meer uitgelegd in boek, OMBOUWEN NAAR WERELDWIJDE ONZELFZUCHTIGE TRUSTS - DUS JUIST MET DE EU, Afrikaanse UNIE EN... etc... voor de meest 10-12 onderwerpen als b.v. 'voedselvoorziening'... woningbouw, 'infrastructuur', omgang met onze andere dierenwereld, etc...en dat voor 'eeuwig' goed regelen. En vooral de JEUGD zou dit nu moeten gaan regelen, geheel uitgelegd n het boek daarover! Eén 'politieke', zo we dat nog ZO willen noemen dan beweging die dit gaat uitvoeren in de komende decennia al... GOED EN MEEST VERSTANDIG VOOR HET MILIEU, zie nu dan weer onder, het artikel van Panorama! En om de vraag te beantwoorden 'hebben we allen, ALLE 7 MILJARD Homo sapiens (!!) voedsel nodig', dáárvoor hebben we geen 'verkiezingssysteem' systeem nodig, net als alle andere onderwerpen in boek... 'Partijpolitiek' of democratie is daarvoor ook INEFFICIENT ALS GEEN ANDER INSTITUUT als er om de 4, 5 jaar weer andere 'goden en godjes' worden gekozen die het allemaal wel eens zullen 'veranderen', met name de popi-jopie politiek van heden... in NL o.a. PVV en vooral de FvD (lees ook boek daarover!).. maar elk land heeft deze politieke partijen die juist een GROOT GEVAAR VORMEN ook voor zelfs de voortgang van deze AARDE en dus uzelf, 'kiezer'... Vooral het in extreme doorvoeren van de absurditeit van het nationalisme, zie ook weer boek daarover meer uitleg... MET NAME ZIJ., deze politici tonen als geen ander aan: de ONWAARACHTIGHEID EN ONWAARHEID van het politieke systeem... hopelijk gaan vele ogen, jong én oud nu open? Pas na het lezen van het boek helaas denken we, maar daar zijn er al een aantal mee bezig... ook POLITICI van o.a. SP en GL en..' rechtse ' partijen ook al?   

  Het 'GELOOF', alle geloven in meest breedste zin (zonder enige vorm van discriminatie gesteld hier!) maar kort gezegd weer, ook 'HET GELOOF' is uitermate onderling discriminerend tussen de gehele mensheid met de EEUWENLANGE ONDERDRUKKINGEN, vele miljoenen slachtoffers op de meest afschuwelijke manier (oorlogen etc. omwille van  het 'eigen geloof...) en: 'Wij hebben gelijk. de absolute waarheid, en die ander met dat andere geloof niet', onze PROFEET, of profeten en noemt u zelf maar een naam (?) die had en heeft gelijk want het is toch zo geschreven in de TORA (Joods), BIJBEL (Christelijk) of KORAN (Islam) de meest grote geloven op deze wereld... allen met slechts dezelfde BRON: HET UNIVERSUM en daar komen en zitten ook onze stichters vandaan en KOMEN EERSTDAAGS NOG ÉÉNMAAL TERUG? Er komt dus niet één ‘God’ terug maar enkelen of meerderen en dat zijn hun nazaten weer, dit hoeft in het Christendom overigens niet persé 'Jezus van Nazareth te zijn'- lees boek... en zetten hun ruimtehelm af, net als op deze planeet met ‘leven’….’Waren de Goden kosmonauten?’ (Erich von Daniken!!) 

  'De OPENBARING' anno NU waarin we allen leven, gelovig of niet gelovig zelfs... 

  De basis van ons bestaan ligt in het Universum en reeds vele eeuwen geleden in ‘onze oudheid’de Egyptenaren, de Azteken en andere oude samenlevingen hadden toen al veelvuldig contact met buitenaardsen, zie en surf over de TWITTER berichten, de links hieronder en (bijna) allen zullen dit moeten toegeven…zie de beelden daar en andere gegevens! Sommige ‘fundamentalistische gelovigen’ zullen anders blijven beweren en nu zeker 'angst voor de dood'? Echter de gelovigen die er voor ‘weglopen’ of ontkennen die ‘gaan de strijd verliezen’, nu al lopen de kerken, synagogen, zelfs moskeeen binnenkort leeg, alleen de ouderen nog….of er blijven nog slechts enkele 'sectes' over?   

  Maar we laten allen in de ‘eigen waarheid’ en de ‘eigenwaarde’ de inschatting van de onderstaand links en de nu bijna en mogelijke ‘feiten’ die we, de mens, gaan kennen?! Indien dit wetenschappelijk meer en meer aangetoond kan worden… het zij zo als ‘men blijft geloven in de ultieme vrijheid van godsdienst’… zie ook daarover weer het boek van a tot z!    

  Zie verder daarover ook: en veel meer berichten daarover ook op Facebook… surf ook daar eens verder via allerlei links?!

  Richard Gerhard Huisken

  13 juni om 20:29

  Dat denk ik ook!

  BARBARAMILLER.NL

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft: Het keert terug naar het Universum Het is natuurlijk een theorie, maar wel iets om eens over na te denken. Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, is het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ en het ‘bewustzijn van de... ...

  En dus ook kunnen we een beetje aannemen, hoewel niemand  nog echt weet: Inderdaad gaat de ziel, IS DE ZIEL AL, een onderdeel van de omni-creativiteit, het grote onzichtbare en niet te bevatten energieveld dat het gehele Universum bestuurt en niet één persoon, een ‘God’ hoe we die ook noemen. (bron: boek Buitenaardse Beschaving, (1969 herdruk 2012) van ‘Stephan Denaerde, pseudoniem voor Ad Beers’, overleden 1997).  Volgens de Iarganen, planeet Iarga ontmoeting met (-) Googelt uzelf eens al deze namen en u zult zich verbazen…

  Overigens nog heel streng gelovigen zullen naar verwachting wel weer de grootste onzin gaan uitkramen, weer de bekende bangmakerijen vooral nog voor henzelf.., volgens de ‘Bijbel’, dit zijn dan de duivels, de anti-christ, de anti.. etc… Ach laat hen, veelal ouderen nog in vrede maar denken dat zij rustiger weer sterven, heengaan in de ‘wetenschap’ hun eigen ‘geloofswaarde’ wetenschap dat ze naar de Heer, naar Hem (?) gaan… En bij een beetje nuchter verstand anno 2000 dan toch, DAT KAN TOCH NIET, een ‘oude man met een baard’ - zie soms oude tekeningen, schilderijen zelfs (?) in de Hemel die op een troon zit en je dan of naar de Hemel (alleen alle gelovigen uiteraard..) of naar de Hel sturen? Beiden bestaan niet, een ieder zou toch moeten begrijpen dat er juist in de 'dood' geen enkele discriminatie bestaat, voor élk levend wezen?!

  Iarganen: de ‘god’ die jullie nog zoeken kennen wij niet, die ZIT IN JULLIE ZELF, net als de ‘Duivel’ (??) en elke keer als jullie opnieuw worden geboren zitten alle voorgaande levens, geslachten weer in jullie. Goede nieuws: we zijn niet écht dood’, dan toch…’reincarnatie’.. Eigenlijk dus heel slecht nieuws voor ALLEN. alle homo sapiens gelovig of ongelovig…:

  WE KOMEN ALLEN IN DE HEL TERECHT, weer geboren ergens op aarde, misschien wel in de  3e (?) wereld…als baby'tje leef je dan maar heel kort, je moeder dan heeft geen eten voor je…? M.a.w. WE MOETEN NU ZELF (!), allen (politiek!!!) gaan zorgen dat het hier de HEMEL OP AARDE wordt, want dat is de universele grootste vredesoproep ooit -'nu of nooit’ - sinds het begin van ons bestaan!! En zijn we daarmede weer terug bij boek Van Homo sapiens naar homo galacticus… zie onder! Er komt maar één kans echter, het lukt of lukt niet nu, anders is de omni-creativiteit onverbiddelijk over het menselijke ras: ‘indien niet gelukt (geluisterd nu) dan blijft de menselijke geest voor altijd rond de ‘dan dood geworden Aarde zweven zonder deze nog ooit te kunnen bereiken’ (Iarganen). De eeuwige hel dus, OF kiest u voor de eeuwige Hemel op AARDE... 'Gaat u ook mee?' Maar:     

  Zie en lees vooral ook – VOOR ALLE VOORGANGERS EEN ‘MUST’, ‘pastoors, dominees, imans, rabbi’setc.etc… zij krijgen daar nu vragen over!! - het boek daarover meer, veels te veel voor hier... de uitleg waarom. Maar – VREDESOPROEP! - als er nog gelovigen blijven dan... vorm nu eens GEZAMELIJKE DIENSTEN... maar ja, vooral voor de ouderen onder ons die vanaf baby zijn opgevoed. 'gehersenspoeld, maar neem het je ouders niet kwalijk die weten en wisten ook nog niet beter dan! - in 'een' geloof, moeilijk of helemaal niet te aanvaarden... Maar het is de grote Universele opdracht, voor de gelovigen onder ons, de 'goddelijke opdracht, zo u wilt nog, van de omni-creativiteit'..Bovendien: ALLEN DIE GELOVEN, 'geloven al in het buitenaardse'...en kúnnen dus niet ontkennen? Doordenkertje...

  LEES BOEK  van a tot z rustig NOGMAALS DAAROVER... 

  En MONETAIR SYSTEEM als grote discriminatiepoot op deze wereld, ook daarover lees het boek en u begrijpt het... nu vooral de jongeren dan en sommige ouderen: WE MOETEN DEZE AARDE SOCIAAL RECHTVAARDIG MAKEN VOOR ELKE ZIEL - 7 MILJARD WEER - OP AARDE en elke ziel moet toegang hebben tot de huidige technische middelen o.a. voordat we ons Homo galacticus kunnen en mogen noemen en toegelaten worden tot het Universum.

  En het HELDENDOM, in 'geloof' (de profeten toen al en heden nog, gezien als een held (?) net als nu de sport- muziekhelden en noem maar op?) en 'politiek' maar ook o.a. vele maatschappelijke onderwerpen als SPORT b.v. ‘vechtsporten’, deze zijn ook en juist zinloos geweld, en omdat we de naam ‘sport’ en ‘heldendom’ er aan verbinden mág het dan wel? - muziek - en vele andere vormen, met 2 benen op de grond...er zijn 7 miljard HELDEN op deze wereld en niemand in het bijzonder... doordenkertje... veelal misplaatst? Een (sport) blad als ‘Helden’ dus zou geheel overbodig moeten zijn!

  Hieronder volgen nu vele LINKS NAAR MEER INFORMATIE daarover, behalve hier op de nieuwsclubs van clubsCSM - vroeger van HetNet, KPN, vermeld. Veel van Twitter o.a.....

  Deel dit artikel verder, verder en verder het zou de ‘grootste gemene deler’ moeten worden ooit op social media… een groot maatschappelijk belang voor ALLEN: 

  Indien u zelf een Twitter account heeft dan volgt u of gaat u deze accounts zelf volgen? 

  En de wetenschappers of astronauten die beweren dat het allemaal niet zo is… die kunnen zich onsterfelijk ongeloofwaardig nu gaan maken. Éen groot aantal zullen zeker ook niet álle feiten weten, dus beter ‘wij weten het ook niet’, ipv stelselmatige ontkenningen.

  Overigens vandaag nog gevonden op Facebook dit bericht, deze afbeeldingen: 

  Homo sapiens#FBPE@Homosap97831912 Zie bij de likes en Twitterberichten o.a. daar van:

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos

  RendleshamUFO@Bentwaters1980 

  Area51‏ @area51org

  UfoWijzer‏ @ufowijzer

  henk aartsma @henkaartsma

  9fornews@9fornews

  No Nexit‏ @No_Nexit

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/

  Van homo sapiens naar homo galacticus - Ako

  www.ako.nl › Filosofie › Filosofie algemeen

  Bestel nu zonder verzendkosten 'Van homo sapiens naar homo galacticus' van 'Homo Sapiens'. Is er nog een kans voor de homo sapiens van de planeet ...

  OF VIA ALLE BOEKENSITES als Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl etc. en verkrijgbaar in alle boekhandels in NL en Vlaanderen en de Antillen. In Suriname o.a. via Boekhandel Vaco, Domineestraat 26, Paramaribo Boekhandel Vaco - Surinam Hotspots

  www.surinamhotspots.com/boekhandel-vaco/

  Amazon.fr - Van homo sapiens naar homo galacticus: samen op weg ...

  https://www.amazon.fr/Van-homo-sapiens...galacticus/.../9460082...

  1. Vertaal deze pagina

  Noté 0.0/5: Achetez Van homo sapiens naar homo galacticus: samen op weg de Homo Sapiens: ISBN: 9789460082993 sur amazon.fr, des millions de livres ...

  bol.com | Buitenaardse beschaving, Stefan Denaerde ...

  https://www.bol.com/nl/f/buitenaardse-beschaving/39925067/

  1. Beoordeling: 5 - ‎7 reviews  -----  Uitgeverij is AnkhHermes

  Buitenaardse beschaving (paperback). Ben jij klaar voor een nieuwe samenleving?In 1969 verschijntBuitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct ...

  BARBARAMILLER.NL

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft: Het keert terug naar het Universum Het is natuurlijk een theorie, maar wel iets om eens over na te denken. Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, is het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ en het ‘bewustzijn van de... ...

  Veel te 'surfen' voor u o.a. EN OOK VELE LINKS verder daar weer? Nu hieronder nog het artikel van weekblad Panorama, 2 juli 2018 (bron)

  Wetenschappers vrezen voor massale uitsterving op aarde

  Redactie Panorama © Panorama Wetenschappers vrezen voor massale uitsterving op aarde

  Wetenschappers aan de Arizona State University in de Verenigde Staten houden rekening dat bijna al het leven binnenkort verdwijnt. Dat is al vijf keer eerder gebeurd op aarde.

  Ramp

  Een team van de Amerikaanse universiteit deed onderzoek naar een ramp die 550 miljoen jaar geleden is gebeurd, waarbij bijna al het leven verdween. Wat ze opviel was dat zuurstof in het water toen heel laag was. Nu is er hetzelfde aan de hand in de oceanen wat er op zou kunnen duiden dat er een nieuwe ramp op komst is.

  Deze schepen verzamelen informatie uit de oceaan (via KameraOne):

  • Data:

  “Rekenmodellen uit onze data laten zien dat 550 miljoen jaar geleden bijna de hele zeebodem was bedekt met zuurstofloos water”, vertelt een onderzoeker aan de Engelse krant Metro. Het gevolg was dat er veel leven zowel in zee als op aarde verdween.

  Klimaatverandering

  De onderzoekers luiden nu de noodklok: Het zuurstofgehalte in het water daalt nu vanwege klimaatverandering. Dit zou er op kunnen wijzen dat er een enorme golf van uitgestorven levens komt wat verschrikkelijk zou zijn voor onze planeet. Het is verontrustend hoe vaak zuurstofloos water hierin een rol heeft gespeeld in het verleden. We weten veel niet over klimaatverandering, maar de dingen die we nu doen zorgen voor grote ongerustheid.”

  Van homo sapiens naar homo galacticus
  Homo sapiens

  Is er nog een kans voor de homo sapiens van de planeet Aarde? Wat moeten we doen om de planeet niet te verliezen? De auteur van het zojuist verschenen boek Van homo sapiens naar homo galacticus geeft zijn kijk op de geschiedenis en de toekomst van de mensheid.
  In dit omvangrijke werk komen onder andere aan bod: historisch perspectief op religie, politiek en rijkdom, het besef dat de mens niet alleen is in dit universum, democratische waarden en normen, en een blik op de toekomst: onder meer infrastructuur, maatschappelijke onderwerpen, werk, school, cultuur en gezondheidszorg.
  Eén Aarde zonder grenzen, nationaliteiten en discriminatie, duurzaam voor iedereen: dat zou de grote taak moeten zijn van de gezamenlijke politiek.
  De auteur vraagt de lezer nadrukkelijk: Samen op weg... Gaat u ook mee? 

  ISBN: 978-94-6008-299-3
  blz.: 489
  Formaat: 17x24 cm
  Deel dit artikel: 

  Levertijd is ongeveer een week. Sommige boekhandels zullen het inmiddels in voorraad hebben, echter niet alle. Of via de Bibliotheek. 

   

  Gewijzigd op 2018-07-04 07:46:49
  handtekeningafbeelding
 • zondag 29 april 2018 @ 07:12
  #22
  reactie op (#21) herman_dad

  ZIE VERDER VEEL MEER NOG IN FORUM CLUB MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN INFO! En voor alle leden en bezoekers hier, reageert u eens op deze artikelen OP DIE CLUB DAAR? DANK

  Goedemorgem, NOG EEN VERKLARING OUD-ASTRONAUT EN OUD-MILITAIR: zoals we al voorspelden er komen steeds meer oud-militairen, wetenschappers, astronauten die verklaren. WIE GELOOFT DIE VERHALEN DAN NIET, het zijn er té veel om 'zo maar onder tafel te schuiven' wat vele regeringen, overheden doen.

  Van vooral Twitterberichten (bron) Klikt u daar zelf weer even door! 

  Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE#FBR‏ @AuroraBlogspot

  Meer

  "When I learned that aliens really do exist, I wasn't too surprised. But what did shock me when I started investigating extra-terrestrial reports a decade ago is the extent to which the proof has been hushed up." ~ Apollo-astronaut Edgar Mitchell

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  "toen ik leerde dat Aliens echt bestaan, was ik niet al te verrast. Maar wat schokte me toen ik begon onderzoek naar buitenaardse rapporten een decennium geleden is de mate waarin het bewijs is hushed up. " ~ Apollo-astronaut Edgar Mitchell

   

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos 12 u12 uur geleden

  Meer

  Navy Engineer: I Saw Ancient Ruins, Aliens, And Top-Secret Bases In Antarctica! http://alien-ufo-sightings.com/2017/11/navy-engineer-i-saw-ancient-ruins-aliens-and-top-secret-bases-in-antarctica/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Navy Engineer: ik zag oude ruïnes, buitenaardse wezens, en Top-Secret bases in Antarctica! http://alien-ufo-sightings.com/2017/11/navy-engineer-i-saw-ancient-ruins-aliens-and-top-secret-bases-in-antarctica/ … via @alienufovideos

  2 antwoorden35 retweets73 vind-ik-leuks

  Dan Smith

  @666alienboy ‏ 

  Homo sapiens

  @Homosap97831912

   

  Gewijzigd op 2018-05-16 07:51:55
  handtekeningafbeelding
 • maandag 23 april 2018 @ 07:38
  #21
  reactie op (#20) herman_dad

  Goedemorgen, EEN ARTIKEL VAN EEN BRITSE KRANT, om het feit aan te tonen, de 'Ufo meldingen' en DISCLOSURE (openbaring) wordt wereldwijd nu onder de aandacht gebracht. En steeds meer mensen, deskundigen, piloten en anderen die GEZIEN HEBBEN of WETEN durven te praten omdat ze niet meer voor 'gek' worden verklaard. Het artikel is in het Engels maar we gaan er vanuit dat allen die lezen hier, deze taal wel machtig zijn.  

  Zie en lees verder art. van DAILY STAR Twitter (bron)

  'UFOs are real’ Ex Air Force pilot makes bombshell claim after chasing ‘8000mph’ craft

  A RETIRED Air Force officer claims the UK government is hiding proof of extraterrestrial life and has spilled the beans on his own encounter.

     
     
     
     

  126

  By Callum Hoare / Published 20th April 2018

  Retired U.S Air Force intelligence: UFO's are real

  CLOSE

  FullscreenFacebookTwitterShare

  George Filer III, 82, serves as the New Jersey director of MUFON – am American based non-profit organisation that investigates UFO sighting. 

  But he has more than 20 years first hand experience in the skies – and he has revealed some of them are unexplainable.

  When Filer was stationed in Scotland during the Cold War, he recalls flying a military aircraft that attempted to intercept such an object that appeared as big as a bridge on radar.

  Retired Air Force pilot makes bombshell claim about UFOs APP

  SHOCKING: The man revealed he had encountered a UFO

  'Fast walker' UFO captured travelling at speed through space

  Play Video

  “We were doing over 400mph and I would say it was doing 10, 20 times our speed”

  George Filer

  He revealed: “When we got closer, we could see lights off in the distance – kind of like a cruise ship you would see at night, with multiple lights across it.

  “As we got, I don’t know, about 5 miles from it – it went up into space.

  “We were doing over 400mph and I would say it was doing 10, 20 times our speed and it was this huge object.

  “So we were convinced that it was something that was not ours, let’s put it that way. … to me, it looked like a long cylinder.”

  UFOs in pictures: Seeing is believing

  Some UFO sightings are unexplained

  1 / 16

  Many American's believed this photo to prove the existence of UFOPOPPERFOTO/GETTY IMAGES

  Many American's believed this photo to prove the existence of UFO

  • Many American's believed this photo to prove the existence of UFO
  • A UFO was spotted over Germany in 1954
  • Did a UFO visit England in 1954
  • In mid-1947, a United States Air Force balloon crashed at a ranch near Roswell
  • 200 students and teachers witnessed the Westall UFO in 1966
  • A UFO is spotted in 1974
  • Intelligence officer Jesse Marcel initially investigated and recovered some of the Roswell UFO site debris in 1947

  George originally detailed his story with American news outlet Asbury Park Press, but it has since gained popularity online. 

  It has now been shared on a number of conspiracy channels 

  In December last year, it was revealed The Pentagon ran a secret $22million (£16.5million) project to investigate UFO

  'UFO' spotted near International Space Station

  Play Video

  According to the New York Times, the Defense Department ended funding for the programme in 2012 and shut it down.

  “It was determined that there were other, higher priority issues that merited funding, and it was in the best interest of the DoD to make a change,” a Pentagon spokesman, Thomas Crosson, said in an email.

  But Luis Elizondo, a military intelligence official who ran the programme, said it continued after funding dried up and he continued to work on it until October, when he resigned in protest of “excessive secrecy and internal opposition.”

  RELATED ARTICLES

  DIT ARTIKEL IS GEVONDEN VIA TWITTER:

  UFO-Disclosure‏ @UFO_Disclosure

  Meer

  'UFOs are real’ Ex Air Force pilot makes bombshell claim after chasing ‘8000mph’ craft

  Tweet vertalen

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  ' Ufo's zijn echte ' ex Air Force pilot maakt bom claim na Chasing ' 8000mph ' Craft https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/697453/Alien-news-ex-Air-Force-pilot-George-Filer-MUFON-makes-bombshell-UFO-claim-Scotland-video …

  UFO-Disclosure‏ @UFO_Disclosure

  Meer

  Have you seen this? https://www.facebook.com/ufodisclosure.fanpage/posts/10160274481785383 …

  Homo sapiens

  @Homosap97831912

  Gewijzigd op 2018-05-16 07:53:07
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 18 april 2018 @ 07:04
  #20
  reactie op (#19) herman_dad

  Goedemorgen, WORDEN WE IN DE MALING GENOMEN OF NIET? NASA lanceert sateliet 'om meer te gaan zoeken naar buitenaardsleven'. ZIE HET VORIGE BERICHT dan nog over GORDON COOPER, (overleden in 2004)  één van de eerste groep van 7 astronauten die rond de Aarde vlogen EN expliciet verklaarde dat de NASA al weet dát we door buitenaardseentiteiten worden bezocht, sterker nog een andere wetenschapper van naam heeft ook kort voor zijn dood verklaard dat de VS, Rusland én CHINA gezamenlijk samenwerken MET BUITENAARDSE ENTITEITEN in de VS... Lees, nogmaals boek daarover en ook U BENT OVERTUIGD (!!??), zie CLUBHOME daarvoor, plaatje en tekst... Nog veel méér beijzen te over daarin vermeldt... WERELDNIEUWS? 

  Zie en lees art. RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  17 april 2018 15:16

  Nieuwe satelliet van NASA gaat op zoek naar buitenaards leven

  •  

  Nieuwe satelliet van NASA gaat op zoek naar buitenaards leven

  NASA ontdekte deze zeven planeten bij dwergster Trappist 1 in 2017. 

  © NASA

  Bestaat er buitenaards leven? Het is misschien wel de meest intrigerende vraag voor ruimtewetenschappers. NASA-satelliet TESS is het nieuwste wapen in de strijd. Morgen gaat hij de lucht in om te jagen op planeten waar leven mogelijk is. Hoe belangrijk is deze missie?

  Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX stelde de lancering van TESS gisteravond uit. Er waren toch nog wat meer tests nodig, bleek een uur voor de geplande lift-off. Het plan is nu om de satelliet morgen te lanceren. 

  Planeten waar leven kan

  Ruimtevaartdeskundige Hans van der Lande kijkt uit naar de lancering: "Deze satelliet gaat op jacht naar zogenoemde exoplaneten, dat zijn planeten die buiten ons zonnestelsel liggen. En dan gaat het vooral om de planeten waar leven mogelijk is. Uiteindelijk gaat dit onderzoek dus om de grote vraag: is er buitenaards leven?"

  TESS speurt een groter gebied in de ruimte af dan tot nu toe mogelijk was. Doel is het bestuderen van zoveel mogelijk sterren in de nabijheid van ons zonnestelsel. De sterren zijn relatief goed zichtbaar: ze geven warmte af net als 'onze' zon. We weten uit eerdere missies met ruimtetelescopen dat rond sterren exoplaneten draaien. Op dit moment zijn er zo'n 3750 van deze planeten ontdekt, ruim twee derde van deze planeten zijn gevonden door één van voorgangers van TESS, de Keplermissie.   

  Een artist's impression van TESS. FOTO: AFP/NASA.

  Leefbare zone

  Exoplaneten zijn niet zo makkelijk te zien, omdat ze geen warmte afgeven, net net als onze planeet aarde dat nauwelijks doet. Daar is een oplossing voor. TESS kan de lichtintensiteit van de sterren meten. Die intensiviteit van een ster verandert als er een planeet voorbijkomt. Zo kan worden vastgesteld hoeveel planeten er om deze ster draaien en waar die planeten zich bevinden ten opzichte van de ster.   

  De volgend vraag is: is er leven op deze planeet mogelijk? Daarvoor is de afstand tussen de planeten en de ster belangrijk, de zogenoemde leefbare zone. Als de planeet erg dicht bij de ster staat, is het daar waarschijnlijk te heet voor vloeibaar water. Staat de planeet te ver weg dan is het er juist weer te koud. 

  Geen aliens 

  TESS zal nieuwe exoplaneten ontdekken, maar de satelliet komt dus niet terug met haarscherpe plaatjes van aliens, benadrukt Van der Lande. Wat dat betreft moeten we sowieso de verwachtingen temperen, zegt hij​. "Ik ben ervan overtuigd dat er buitenaards leven bestaat, maar ik geloof niet dat we met de huidige technologie ver genoeg zijn om echt leven te kunnen ontdekken."

  Het probleem is eigenlijk simpel: de afstanden zijn te groot, zegt Van der Lande. "De eerste ster buiten ons De eerste ster buiten ons sterrenstelsel, Proxima Centauri, ligt 4.2 lichtjaren van ons af. Dat betekent dat je meer dan vier jaar op weg zou zijn met een snelheid van bijna 300.000 kilometer per seconde. Een beetje raket gaat nu zo’n slordige 28.000 kilometer per uur.""

  De ruimtevaart staat echt nog in de kinderschoenen, concludeert Van Der Lande. "We zetten steeds kleine stapjes vooruit. TESS is ook weer een stap verder, maar we staan nog in de wieg om echt andere werelden te ontdekken. Vooralsnog lijkt mij de kans groter dat wij worden ontdekt door buitenaards leven dan andersom."

  Toerisme in de ruimte?

  Virgin Galactic heeft begin deze maand met succes haar nieuwe ruimteschip gelanceerd. Passagiers van de VSS Unity zweven een paar minuten buiten door de ruimte. De tripjes zijn voorlopig nog niet voor iedereen betaalbaar. 

  Meer op rtlnieuws.nl:

  RTL Nieuws

  NOG EVEN EEN HERHALING VAN BERICHTEN HIERVOOR... voor 'uw overtuiging'? Lees verder daar en alle berichten 'over het Universum' hier, overigens aan de STATISTIEKEN TE ZIEN, dagelijkse (terugkerende) bezoekers, zijn er kennelijk door het stijgend aantal bezoekers, lezers, meerdere personen die dagelijks bijlezen? DANK daarvoor maar geef ook uw mening eens hierover? U kunt GRATIS 'gewoon lid' worden hier en uw meningen geven op alle forumberichten... (TIP)     

  Gewijzigd op 2018-06-10 13:22:13
  handtekeningafbeelding
 • maandag 09 april 2018 @ 01:19
  #19
  reactie op (#18) herman_dad

  Goedemorgen, WEER EEN OUD-ASTRONAUT DIE VERTELD: NASA EN OVERHEID HEBBEN BEWIJZEN TE OVER VAN BEZOEK BUITENAARDSE BESCHAVINGEN, die regelmatig ons bezoeken om 'de mensheid te redden'... maar ZE HOUDEN TEGEN OM DE MENSHEID NIET TE VERONTRUSTEN? Gordon COOPER was de eerste VS astronaut die een rondje om de aarde vloog destijds en voor zijn overlijden (2004) verklaarde: Zijn geheimhoudingsplicht deed er toen niet meer toe...als vele anderen al eerder en verklaard...

  Des te meer nogmaals, het vele malen al genoemde 'schokkende, voor een aantal?' boek Van homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... (zie clubhome plaatje!) gebaseerd o.a. op het boek Buitenaardse beschaving, is des kennelijk meer dan waar, althans in essentie.. en dat we moeten veranderen op aarde anders voor einde deze eeuw zijn we weer 'weg'...onszelf opgeblazen. LEES VERDER ZELF EENS HET BOEK!!! 

  BERICHT VAN TWITTER: 

   Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE #FBR heeft geretweet

  Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE #FBR @AuroraBlogspot 15 mrt.

  Meer

  "Intelligent beings from other planets regularly visit our world in an effort to enter into contact with us. NASA and the American government know this and possess a great deal of evidence. Nevertheless, they remain silent in order not to alarm people." Gordon Cooper, astronaut

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  "intelligente wezens van andere planeten bezoeken regelmatig onze wereld in een poging om met ons in contact te treden. NASA en de Amerikaanse regering weten dit en bezitten veel bewijs. Niettemin, ze zwijgen om niet te alarmeren mensen. " Gordon Cooper, astronaut

   

  2 antwoorden 8 retweets 12 vind-ik-leuks

   

  Gewijzigd op 2018-05-16 07:55:03
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 27 maart 2018 @ 07:01
  #18
  reactie op (#17) herman_dad

  VOOR ALLEN, ALLE HOMO SAPIENS die meer willen weten over dit opzienbarende boek, Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg...GAAT U OOK MEE? Dan: volg vooral en discsieer mee (?!), de 1e discussie op gang komend hierover en op kennelijk meerdere clubs (?), op MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN INFO CLUB, forum, subrubriek: UNIVERSUM, sub: SCHOKKENDE ONTDEKKINGEN. Zijn we nu aan het einde van deze wereld toe, zie de toenemende spanningen tussen 'oost/west'(???) nieuwsberichten of luisteren we echt naar aanbevelingen van de omni-creativiteit, het onzichtbare en ongrijpbare energieveld, niet persé in de persoon van 'iemand' dus, dat het gehele Universum beheerst? We komen daar alle 7 miljard (!) hoe dan ook mee in aanraking binnen 10-20 jaar. Bereidt u vast in alle rust voor!  (wordt ook geplaatst op clubhome, voorzijde)

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 08 februari 2018 @ 07:21
  #17
  reactie op (#16) herman_dad

  Dank voor je reacties Paul en heb je privéberichtje gelezen, kan idd niet voor jou om het ook elders op clubs te plaatsen? Ik zal het voor je doen. Wel heb ik iets gecorrigeerd. foutjes dan, inderdaad gister in haast op je werk geschreven? (via Kirjaboek uitgever of idd via de boekenwebsites of handels ik heb het bij de Bruna hier besteld)  

  Goede morgen, Ik heb het boek van Homo sapiens naar homo galacticus inmiddels helemaal gelezen maar je moet er even voor gaan ziiten en zeker opmerkelijk en vragen nog te over. Nog steeds, maar ik ben het er wel mee eens dat we inderdaad heel erg deze wereld moeten veranderen en de politiek moet dat samen doen.

  Met de partijen die dit dan willen uiteraard want zeker ook waar in het boek, de PVV en Baudet die in het boek worden weggezet als onbenullen, hebben ze het al gelezen, doen zo wie zo niet mee. Het boek toont aan dat het gebakken lucht is van Baudet en die partij en uit de artikelen hier in het forum blijkt ook al het gelijk van de steling van het boek!! En de hele politiek overigens die er van langs krijgt ik hoor nog niets van daarover in de pers? Kennelijk weten ze nog niet allemaal.. 

  Voor alle gelovigen is het mogelijk zeker de openbaring daar leven we ook in, in die tiijd, zeker ook waar. Wat het universum betreft dat we nu zelf aan het ontdekken zijn, zeker na het lezen ben ik er van overtuigd dat er meer bekend is over buitenaards intelligent leven zelfs en ook de geheime Apollovluchten en de vondst daar denk ik wel mogelijk, maar? Ik zie ook op Youtube filmpjes waarvan ik denk dat is onzin maar ook dat zegt het boek, sensatiezoekers? Toch neem ik aan dat ze een verlaten buitenaards ruimteschip hebben gevonden destijds en dat in geheim hebben onderzocht met de 'afgelaste' vluchten? 

  Ik raadt het zeker iedereen aan in mijn omgeving om het te gaan lezen, ook de mensen die hier lezen en die het nog niet kennen, gewoon doen! Uw leven veranderd denk ik wel in goede zin, maar je moet het van a tot z lezen. Ik vond de hoofdtukken van onze geschiedenis wel wat langdradig maar toch even weer het besef krijgen van waarom al weer?

  Nu ik moet weer verder met het juridische werk, zal het ook op de andere clubs even plaatsen. Ik neem aan dat u het kunt vinden, ik heb het via de Bruna.nl besteld.  

  Een goede dag voor iedereen verder en lees het boek eens, ik raadt het u aan! 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 29 januari 2018 @ 22:29
  #16
  reactie op (#15) herman_dad

  Goedeavond en een rustige nacht ook voor u en dit ook op nog enkele clubs geplaatst.

  Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het bestaan van aliens?https://www.ninefornews.nl/mysterieuze-voorwerpen.../ Er is meer dan genoeg bewijs! LEES B.V. HET BOEK Van Homo sapiens naar Homo Galacticus, samen op weg... DE 'OPENBARING'?https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3282 Er is ook nog een bericht dat de Anunaki 'onze stichters' zouden zijn? Lees de sitehttp://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/Beheren

  Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het…

  NINEFORNEWS.NL

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 26 januari 2018 @ 06:05
  #15
  reactie op (#14) Gotspe

  Goedemorgen, UFO'S bestaan zegt (zei, hij is onlangs overleden) oud astronaur en commandant van de Apollo 14, 5e man op de maan.

  UFOs.jpg

  Meer (oud) astronauten verklaren het en ook wetenschappers, overigens is er één van hen, Coen Vermeeren en komt ook wel eens in de media hiermede, ontslagen bij de TU-Delft, ómdat hij in het bestaan van het UFO fenomeen gelooft en daarover een boek heeft geschreven!!) ZO worden er veel cover-up's gegeven! Zie ook vele berichten hierover op FACEBOOK / even kopieren en plakken / o.a. https://www.facebook.com/paul.harmans.7?pnref=lhc.friends en https://www.facebook.com/profile.php?id=100005602277249&pnref=lhc.unseen en https://www.facebook.com/Aeolus1969?pnref=lhc.unseen en https://www.facebook.com/ger.woudehttps://www.facebook.com/search/str/frans+frederiks/keywords_search

  En WE MOETEN GEHEEL VERANDEREN OP AARDE, één wereld letterlijk worden, zonder grenzen, landen en nationaliteiten zelfs! Ook een POLITIEK boek o.a. dat aantoont op sommige partijen juisst niet te stemmen, degenen die bij hoog en laag beweren UIT DE EU groot ongelijk hebben. Voor degenen die 15 maart gaan stemmen, lees eerst eens het boek Van Homo sapiens naar Homo Galacticus, samen op weg. Gaat u ook mee...www.kirjaboek.nl  https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3282 

  Gewijzigd op 2018-05-16 07:55:44
  handtekeningafbeelding