1425 keer bekeken

VERMISTE PERSONEN, AMBER ALERTS

 • zondag 02 juni 2019 @ 00:19
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, VROUW, 33 UIT KATWIJK VERMIST. TIENTALLEN MENSEN VETERANENTEAM EN vrijwillgers zoeken mee. Het veteranen search team https://veteranensearchteam.nl/ bestaat uit oud militairen en politiemensen met ervaring.

  Politie staakt zoektocht naar vermiste Anja Schaap Grote zorgen Politie staakt zoektocht naar vermiste Anja Schaap RTL-NIEUWS

  Tientallen mensen helpen bij zoektocht naar vermiste vrouw (33) uit Katwijk.

  De zoektocht gisteren waarbij de tas van de vermiste vrouw werd gevonden REGIO15

   VANDAAG, 17:41 AANGEPAST VANDAAG, 18:04

  REGIO

  Samen met oud-politiemensen van het Veteranen Search Team en tientallen vrijwilligers heeft de politie vanmiddag gezocht naar Anja Schaap (33). De Katwijkse verliet in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.00 uur te voet een café in haar woonplaats. Ze kwam niet thuis.

  Gistermiddag werd in een sloot een tas met persoonlijke spullen van Schaap gevonden. Duikers van de brandweer hebben na die vondst de rest van de sloot en omgeving doorzocht, maar niets aangetroffen, meldt Omroep West. Ook de inzet van een politiehelikopter leverde niets op.

  'Ik tel zo een man of zestig'

  "Een volwassen vrouw van 33 die niet aankomt waar ze thuis hoort, dat is opmerkelijk", zegt een politiewoordvoerder. "In ieder geval is het reden om met een groot aantal mensen te gaan zoeken. Ik tel zo een man of zestig."

  De zoekacties richtten zich tot nu toe op de looproute van het café naar het huis van Schaap. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte leren jas, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

   Politie Den Haag eo @POL_DenHaag

  De zoektocht naar Anja Schaap uit #Katwijk gaat onverminderd door. Samen met het #veteranensearchteam en andere vrijwilligers. Heeft u nog informatie? Bel dan 0900-8844. @PolitieKatwijk

  8 uur geleden

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep West

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 27 februari 2019 @ 00:12
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, NA TONEN FOTO OVERLEDEN VROUW wordt haar identiteit achterhaalt. Het blijkt een 81 jarige te zijn die vermoedelijk onwel is geworden. Het komt niet vaak voor dat een fotoin de media wordt vertoond, pas in uiterste noodzaak. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie achterhaalt identiteit overleden vrouw Langbroek na tonen foto

  VANDAAG, 19:22

  REGIO

  De politie weet wie de vrouw is die vorige week op straat in Langbroek overleed. Het gaat om een 81-jarige inwoonster van Doorn. De vrouw werd vrijdag gevonden. Ze was vermoedelijk onwel geworden tijdens het wandelen. Verschillende reanimatiepogingen mochten niet meer baten.

  De vrouw had geen identiteitsbewijs bij zich en ook met een actie via Burgernet lukte het niet om haar identiteit te achterhalen. Dit weekend verspreidde de politie daarom foto's van haar kleren, schoenen, sleutels en een horloge. Ook werd omschreven hoe ze eruit zag, maar dat leverde niets op.

  Als laatste redmiddel zette de politie daarom vandaag een foto van haar gezicht online. Dat gebeurt niet vaak, mede omdat mensen kunnen schrikken van foto's van overledenen. "Pas als alle sporen doodlopen en we gewoon echt geen idee hebben wie het is, doen we dit", zei een woordvoerder daarover.

  Het bericht werd veel gelezen en gedeeld, meldt RTV Utrecht. De politie bedankt het publiek voor de medewerking.

  Politie Utrecht

  @PolitieUtrecht

  De identiteit van de vrouw die overleed na een onwelwording in #Langbroek is bekend. Het gaat om een 81-jarige vrouw uit Doorn. Bedankt voor het vele delen en meedenken. Veel sterkte voor de nabestaanden.

  4 uur geleden

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Utrecht

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 14 augustus 2018 @ 00:59
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, 14-jarig MEISJE MOGELIJK ZELF WEGGELOPEN EN UIT EIGEN VRIJE WIL ergens verblijvend? Denkt de politie, mogelijk, dit gebeurt ook wel vaker. 

  UPDATE 22 AUGUSTUS: VERMIST MEISJE IN GOEDE GEZONDHEID TERECHT.

   Vermiste Nsimire (14) uit Den Haag is terecht

  LAATSTE NIEUWS (NOS) dd 15 augustus 2018:

  Telefoon vermist meisje (14) na verdwijning nog gebruikt

   GISTEREN, 18:51 IN REGIO

  Nsimire Massembo uit Den Haag is nu tweeënhalve week vermist. De politie houdt er rekening mee dat ze is weggelopen en dat iemand haar helpt om onvindbaar te blijven.

  ZIe en lees verder art. NU.nl Twitter (bron)

  Dinsdag 14 augustus 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Politie denkt dat veertienjarig meisje uit Den Haag uit eigen wil wegblijft 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 13 augustus 2018 12:32 Laatste update: 13 augustus 2018 16:37

  Het veertienjarige meisje uit Den Haag, naar wie al enige tijd gezocht wordt, heeft sinds 27 juli niets meer van zich laten horen. De politie denkt dat de tiener zelf is weggelopen en mogelijk onderdak van iemand krijgt. 

  Haar telefoon is zondag 29 juli voor het laatst actief geweest, waarna haar familie het meisje als vermist heeft opgegeven. De politie benadrukt dat het niet is toegestaan om het meisje onderdak te bieden. "Dit is strafbaar, want in dit geval wordt ze onttrokken aan het ouderlijke gezag", zegt de politie. 

  Er is geen Amber Alert uitgezonden voor de vermissing, omdat er geen sterke aanwijzingen zijn dat het meisje ontvoerd of in gevaar is.

  Wel zijn de media bewust opgezocht om tips binnen te krijgen. Een aantal mensen heeft zich gemeld, aldus de woordvoerder. "Dit zijn bijvoorbeeld mensen die denken dat ze haar hebben zien lopen."

  De drempel voor het meisje om zich te melden bij haar ouders of op het politiebureau, wordt volgens de politie steeds hoger.

  De ouders van het meisje hebben zondag met vrijwilligers flyers met een foto van het meisje uitgedeeld in Rotterdam en Zoetermeer.

  Door: NU.nl 167 reacties  

  Lees meer over: 

  Den Haag

  Gewijzigd op 2018-08-23 00:20:38
  handtekeningafbeelding
 • zondag 12 augustus 2018 @ 00:58
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, ook hier AANDACHT VOOR VERMISSING 14 JARIGE Nismire uit Den Haag. De familie, vooral de ouders zijn teneinde raad. Er werd niet direct een 'Amber Alert' uitgegeven, daar waren de ouders, vader ook ontstemd over. Inderdaad dan maar zo goed mogelijk via social media ook aandacht. .

  Zie en lees verder art.RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  Nsimire foto AD, Politie.nl.

  4 uur 3 minuten geleden

  Familie vermiste Nsimire (14) ten einde raad: 'We blijven flyeren en hopen'

  • De zoektocht naar de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag is uitgebreid. Tientallen familieleden en vrienden flyeren vandaag in Rotterdam, Amsterdam en Zoetermeer. Het meisje is al vijftien dagen vermist.

  RTL Nieuws en van AD:

  Vermiste Nsimire (14) wordt mogelijk geholpen om onvindbaar te blijven

  De 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag, die al twee weken wordt vermist, wordt mogelijk geholpen om onvindbaar te blijven. Daarmee houdt de politie ernstig rekening. ,,Dat is strafbaar.”

  Simone van Zwienen 11-08-18, 21:41 Laatste update: 22:37 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 30 april 2018 @ 00:44
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, UPDATE VERMISTE PERSONEN, 30 mei 2018. Af en toe doen we dat hier, vanaf de site www.Politie.nl, maar houdt u het daar ook zelf bij, de lijst veranderd uiteraard steeds.

  Zie nu:

  Vermist

  Meer vermiste personen

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 27 februari 2018 @ 00:21
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, helaas bericht dat het lichaam van Orlando in het water is gevonden. Medeleven met de nabestaanden. Overigens was er vandaag nog een 'Amber alert' over een vermiste (ontvoerde, door de natuurlijke ouders) baby en zij is wel in Duitsland teruggevonden in goede omstandigheden .

  Zie en lees verder art van NU.nl (bron)

  Dinsdag 27 februari 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Gevonden lichaam in water Ypenburg is van vermiste 17-jarige Rotterdammer 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 26 februari 2018 20:56Laatste update: 26 februari 2018 22:10

  • Duikers hebben maandagavond een lichaam aangetroffen in het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om het lichaam van de vermiste Rotterdammer Orlando Boldewijn.

  Eerder op de avond kon de politie nog niet zeggen of het inderdaad om de vermiste jongen ging. Rond 22.00 uur heeft de politie Rotterdam bevestigd dat het gevonden lichaam van Orlando is. 

  De politie deed de zoektocht rond het water in Rotterdam "op basis van nieuwe informatie", die maandag bij de politie was binnengekomen. 

  De jongen verdween op 18 februari na een afspraak in Den Haag. Sindsdien was er niets meer van hem vernomen, ook zijn mobiele telefoon werd niet meer gebruikt.

  De jongen had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft de man gesproken met wie Boldewijn had afgesproken. HIj zegt dat hij Boldewijn na hun ontmoeting heeft afgezet op de Böttgerwater. 

  Vanuit de Haagse wijk zou de jongen weer teruggaan naar Rotterdam, maar hij is niet thuisgekomen. 

  Er wordt sectie uitgevoerd op het lichaam, maar momenteel is er over de doodsoorzaak nog niets bekend. Ook is nog niet duidelijk hoe de jongen in het water terechtgekomen is. 

  Politie voert maandag onderzoek uit in zoektocht naar 17-jarige Orlando

   Politieboten en duikers zoeken vermiste Orlando Boldewijn (17)

  Door: NU.nl/ANP

  Lees meer over: 

  Orlando Boldewijk Rotterdam

  Gewijzigd op 2018-08-21 00:45:07
  handtekeningafbeelding
 • maandag 26 februari 2018 @ 07:30
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, ook hier EXTRA AANDACHT VOOR ONDERSTAANDE ZAAK:

  Zie en lees verder van NOS-Nieuws (bron)

  17-jarige Orlando al een week spoorloos, politie doet passantenonderzoek

  GISTEREN, 20:36

  AANGEPAST GISTEREN, 21:13

  BINNENLAND

  Orlando Boldewijn (17) .

  De politie doet vanavond in Den Haag een passantenonderzoek om meer te weten te komen over de vermissing van een 17-jarige jongen. De Rotterdammer Orlando had vorige week zondag een internetdate met een man in Den Haag, die hij had gemaakt via datingapp Grindr. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

  De politie sluit niet uit dat Orlando slachtoffer is geworden van een misdrijf. Er is geen concrete informatie over wat er met hem is gebeurd, maar het is duidelijk dat er "iets niet klopt".

  Orlando maakt volgens de politie regelmatig afspraken via sites en apps. Maar het komt nooit voor dat hij daarna wegblijft en niets van zich laat horen.

  "Zijn vrienden en familie, die hij dagelijks spreekt, hebben niets van hem gehoord. Hij is niet op school en werk verschenen, terwijl hij daar normaal altijd verschijnt. Ook heeft hij zijn pinpas niet meer gebruikt", zegt de politie.

  'Afgezet na date'

  De man met wie Orlando vorige week de internetdate had, is verhoord door de politie. Hij verklaart dat hij Orlando na hun date heeft afgezet in Ypenburg, waar hij hem ook had opgehaald.

  Kort na middernacht stuurde Orlando zijn moeder nog een paar sms'jes. Daarin stond onder meer dat hij op weg was naar huis. Sindsdien staat zijn telefoon uit.

  'Orlando stuurde berichten niet zelf'

  Zijn familie zegt tegen het AD te vermoeden dat Orlando's laatste berichten niet door hemzelf zijn geschreven. Bepaalde woorden zijn anders gespeld dan Orlando altijd doet. De politie weet hiervan.

  Een wijkonderzoek in Ypenburg heeft nog geen aanwijzingen opgeleverd. Daarom benadert de politie daar vanavond joggers, mensen die honden uitlaten en andere passanten, in de hoop dat zij vorige week rond dat tijdstip ook in de wijk waren en iets hebben gezien dat licht op de zaak kan werpen.

  Afbeelding weergeven op Twitter

   

  Politie Rotterdam eo✔@Politie_Rdam

  Vermiste Orlando Boldewijn laatst gezien zondagavond 18 februari in Den Haag. Wie heeft hem nog gezien? Met wie was hij? https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/25/07-wie-zag-vermiste-orlando-in-den-haag.html …

  13:58 - 25 feb. 2018

  Informatie over Twitter Ads en privacy

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2018-08-21 00:45:29
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 24 februari 2018 @ 06:58
  #1

  Goedemorgen, rubriek ook hier OMTRENT VERMISTE PERSONEN... van Politie.nl (bron) Let wel: sommige berichten zullen tzt verouderd zijn of worden d.d. 24-2-2018 eerste plaatsing. 

   

  Gewijzigd op 2018-05-15 09:07:21
  handtekeningafbeelding