837 keer bekeken

OPSPORING tav GOEDEREN, gevonden of inbeslagname

 • zondag 30 september 2018 @ 00:14
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, politie RIJNMOND TREFT KILO'S GESTOLEN SIERADEN AAN. Mogelijk zitten eigendommen van u ook daarbij? Alsmede veel geld. Opsporing verzocht dus...

  Zie en lees verder art. van NU.nl (bron)

  Politie treft kilo's gestolen sieraden aan

  VANDAAG, 12:18

  REGIO

  4,5 kilo sieraden en 210.000 euro in een kluis POLITIE.NL

  De politie heeft afgelopen week in Rotterdam een man (44) en een vrouw (33) opgepakt die ervan worden verdacht via internet gestolen sieraden te hebben verkocht. Na hun aanhouding vond de politie in Venlo een kluis met daarin 4,5 kilo aan sieraden en 210.000 euro.

  Het is niet duidelijk hoe de twee de sieraden hebben gestolen. Ook is nog onbekend voor welk bedrag ze via internet hebben verkocht. Wel is duidelijk dat de verdachten hun slag sloegen door heel Nederland, en mogelijk ook in Duitsland, meldt RTV Rijnmond. Er zitten volgens de politie heel bijzondere sieraden tussen.

  De politie gaat de komende tijd op zoek naar de eigenaren van de sieraden en naar klanten die de sieraden van de verdachten hebben gekocht. "Wie zijn eigen sieraden op de foto's terugziet, kan nu al contact opnemen", aldus politie.nl.

  Alle aangetroffen sieraden POLITIE.NL

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Rijnmond

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 04 augustus 2018 @ 00:37
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, Drentse politie zoekt eigenaren van gestolen grafornamenten. Ook her een aandacht hiervoor, soms redelijk veel bezoekers, lezers op de nieuwsclubs van Clubs.nl...

  Zie en lees verder art. NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Drentse politie zoekt eigenaren van gestolen grafornamenten

  GISTEREN, 17:02

  REGIO

  Deze spullen zijn gestolen in Erica en Emmen FACEBOOK / POLITIE EMMEN

  De politie zoekt naar de eigenaren van tientallen grafornamenten die zijn gestolen van begraafplaatsen in Emmen en Erica. Er zijn foto's vrijgegeven van de versierselen, in de hoop dat eigenaren zich melden.

  Twee mannen van 28 en 31 jaar uit Schoonebeek zijn in de zaak opgepakt op verdenking van heling, meldt RTV Drenthe. De twee kwamen in beeld toen een opkoper argwaan kreeg en de politie belde. Of ze ook schuldig zijn aan grafschennis en vernieling is nog niet duidelijk.

  Een aantal spullen zijn terug bij de eigenaren, maar het is nog niet gelukt om alles terug te geven. Volgens de politie komt dat doordat de ornamenten vernield zijn. Op Facebook heeft de politie een oproep gedaan.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV-Drenthe

  Gewijzigd op 2018-08-04 00:37:42
  handtekeningafbeelding
 • maandag 19 maart 2018 @ 00:47
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg, POLITIE overspoeld met reacties op deze oproep. Het grote voordeel weer van social media o.a.

  Zie verder art. van NU.nl bron

  Maandag 19 maart 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Haagse politie overspoeld met reacties na vondst gestolen gereedschap 

  Foto: Politie Loosduinen

  Gepubliceerd: 18 maart 2018 08:50 Laatste update: 18 maart 2018 11:14

  • De politie in het Haagse stadsdeel Loosduinen is overspoeld met reacties op de vondst van een vracht aan gestolen gereedschap.

  Het bericht van zaterdag is inmiddels meer dan tienduizend keer gedeeld en er is zo'n zesduizend keer op gereageerd.

  Op Facebook spreekt de politie de hoop uit zoveel mogelijk spullen terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaars.

  Meer dan driehonderd koffers met gereedschap werden gevonden bij huiszoekingen op verschillende adressen in Den Haag, na de aanhouding van twee verdachten. Het tweetal werd op heterdaad betrapt bij een auto-inbraak.

  Aangifte

  Iedereen bij wie gereedschap uit de auto is gestolen kan zich via de mail melden bij de recherche in Loosduinen. De politie drukt gedupeerden op het hart wel eerst aangifte te doen.

  Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

  Door: ANP/NU.nl

  Lees meer over: 

  Politie

  Gewijzigd op 2018-08-04 00:33:17
  handtekeningafbeelding
 • zondag 18 maart 2018 @ 06:52
  #1

  Goedemorgen, OPSPORING van aangevers/eigenaren tav vondst GEREEDSCHAPPEN MET VELE WAARDE.

  Zie art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) Facebook (delen svp!!) Facebook-bericht

  Politie vindt schat aan gestolen gereedschap

  VANDAAG, 03:42

  AANGEPAST OM 04:53

  BINNENLAND

  De politie in Den Haag heeft gisteren meer dan 300 gereedschapskoffers in beslag genomen die waarschijnlijk uit bedrijfsauto's zijn gestolen. Agenten kwamen in actie na de arrestatie van twee mensen die op heterdaad waren betrapt bij een auto-inbraak.

  De koffers lagen op meerdere adressen in Den Haag. Ze zijn allemaal overgebracht naar het bureau in het stadsdeel Loosduinen. Op foto's is te zien dat vergaderruimtes en gangen daar nu volstaan met bouwgereedschap.

  POLITIE LOOSDUINEN

  Over de waarde van de spullen is niets bekendgemaakt, maar volgens een gedupeerde aannemer gaat het om zeker anderhalve ton.

  Het Facebook-bericht over de inbeslagname is meer dan 4000 keer gedeeld. De politie vraagt bouwlieden die gereedschap kwijt zijn en daarvan aangifte hebben gedaan, zich per mail te melden.

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2018-05-16 07:36:12
  handtekeningafbeelding