316 keer bekeken

BABY DOOD AANGETROFFEN OP BALKON.

 • zondag 08 april 2018 @ 00:47
  #1

  Goedemorgen, Politie SCHIEDAM dringend op zoek naar de ouders van doodgevonden baby op een balkon van een appartementsgebouw. Een bizarre zaak. 

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter en Politie.nl (bron)

  Politie dringend op zoek naar ouders van overleden baby'tje

  Laatste update:

  07-04-2018 | 20:16

  Schiedam - De politie is dringend op zoek naar de ouders van een overleden, pasgeboren baby'tje. Het stoffelijk overschot van het kleintje werd zaterdagmiddag 7 april gevonden op het balkon van een flatwoning aan de Stationstraat in Schiedam. “We maken ons vooral zorgen om de moeder, die mogelijk medische of psychische zorg heeft “, aldus de leider van het onderzoek.

  De bewoners van de flat vonden het stoffelijk overschot van het kindje zaterdagmiddag op het balkon van hun woning en waarschuwden de politie. Forensisch rechercheurs startten direct een uitvoerig onderzoek in en om het balkon. Zo werd bijvoorbeeld een 3D scan onder andere van het balkon gemaakt, spraken zij met enkele omwonenden en stelden zij het vuil uit een container aan de Stationstraat veilig. De bewoners die het lichaampje vonden, zijn meegenomen om op het bureau gehoord te worden als getuigen.

  Vuilnis Stationstraat veilig gesteld

  Ouders: meld u

  Op dit moment kan nog geen antwoord worden gegeven op vragen als: hoe oud is het baby'tje, gaat het om een jongetje of meisje, wanneer en hoe is het kindje overleden en hoe lang heeft het op het balkon gelegen. Ook is nog onduidelijk wie de ouders zijn. Een dringend verzoek aan de vader en moeder is om zich zo spoedig mogelijk te melden bij de politie. De zorgen gaan daarbij vooral uit naar de moeder die mogelijk psychische of medische hulp nodig heeft.

  Onderzoek op balkon

  Tips?

  Ook andere informatie die het onderzoeksteam kan helpen, is uiteraard welkom. Bent u omwonende en heeft u eerder iets gezien dat kan helpen in het onderzoek, laat het ons weten. De kleinste details kunnen soms van grote waarde zijn. Geef uw tips door via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

  Heeft u meer informatie?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  •  

  Bewoners flatwoning vonden dode baby Schiedam op hun balkon

  •  

  Bewoners flatwoning vonden dode baby Schiedam op hun balkon

  De recherche onderzoekt het balkon waarop de pasgeboren baby in Schiedam is gevonden. 

  © Politie Rotterdam

  Bewoners van een flatwoning in de Stationsstraat in Schiedam hebben vanmiddag de stoffelijke resten van een pasgeboren baby op hun balkon gevonden. Daarna waarschuwden ze de politie.

  De politie laat weten dat zij als getuigen op het bureau worden verhoord en is dringend op zoek naar de ouders van het kind. De politie weet nog niet hoe en wanneer de baby is overleden. Ook het geslacht is nog onbekend. 

  ZIE OOKDode baby gevonden op balkon in Schiedam

  Agenten roepen de ouders van het kind op zich te melden. "We maken ons vooral zorgen om de moeder, die mogelijk medische of psychische zorg heeft", zegt de leider van het onderzoek.

  Na de vondst van de baby begonnen forensisch rechercheurs een uitvoerig onderzoek. Ze spraken met omwonenden en maakten een 3D-scan van het balkon. Uit voorzorg stelde de politie de inhoud van een vuilniscontainer veilig voor het onderzoek.

  Afbeelding weergeven op Twitter

  Afbeelding weergeven op Twitter

  Politie Rotterdam eo✔@Politie_Rdam

  Vuilnis in een container aan de is uit voorzorg veiliggesteld in het onderzoek naar het overleden babytje. Oproep aan de ouders blijft om zich te melden. De zorg is dat de moeder mogelijk (medische) zorg nodig heeft.

  18:25 - 7 apr. 2018

  Informatie over Twitter Ads en privacy

  RTL Nieuws / ANP

  Gewijzigd op 2018-05-18 12:57:20
  handtekeningafbeelding