633 keer bekeken

ZINNIGE BOETE'S ook die...

 • zondag 27 januari 2019 @ 00:13
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, IN VIJF KWARTIER 14.000 EURO AAN BOETE'S VOOR HET KEREN OP SNELWEG OM FILE TE VERMIJDEN die vanwege een ongeval was ontstaan. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie Ridderkerk deelt in vijf kwartier voor 14.000 euro aan boetes uit

  VANDAAG, 09:22

  REGIO

  ANP

  In vijf kwartier tijd hebben honderd automobilisten die gisteren bij Ridderkerk een file probeerden te omzeilen een bekeuring gekregen. Ze keerden op een kruising waar dat niet is toegestaan, meldt RTV Rijnmond.

  Vanwege een ongeluk op de A16 pakten automobilisten de A38 richting Ridderkerk. Aan het einde van de afrit keerden veel van hen om weer de snelweg op te gaan en de file te omzeilen, terwijl er op dat kruispunt een keerverbod geldt.

  Op het overtreden van het verbod staat een boete van 140 euro.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Rijnmond

  handtekeningafbeelding
 • maandag 06 augustus 2018 @ 00:34
  #1

  Goedemorgen, n.a.v. een dodelijk VERKEERSONGEVAL en de vele FILMERS DAARVAN o.a. op de ANDERE RIJBAAN, file's ook daar etc. etc. krijgen vele automobilisten een boete daar voor. De politie heeft genoeg van deze 'sensatiezoekers', filmers en daarmede de verkeersveiligheid nog meer hinderende automobilisten, medeweggebruikers. Zou u in zo'n situatie filmen? Zekere, een ieder kijkt heel even opzij, als je zoiets meemaakt, maar dan weer op je eigen rijbaan, verkeer letten...?

  Zie en lees verder art. van NU.nl (bron)

  Politie schrijft meer dan twintig bonnen voor filmende automobilisten op A58 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 05 augustus 2018 13:33 Laatste update: 05 augustus 2018 13:45

  De politie heeft ongeveer 25 bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten die zaterdag al rijdend met hun mobieltje in de hand filmend langs een ongeluk op de A58 reden.

  Kentekens van filmende automobilisten werden genoteerd, waarna de bekeuringen konden worden verstuurd, bevestigt de politie in Tilburg tegenover NU.nl na berichtgeving van het AD. Voor de overtreding staat een boete van 230 euro exclusief administratiekosten.

  Politiemensen beklaagden zich zaterdagavond al over het gedrag van de automobilisten. "Na de aanrijding vonden mensen het nodig om met telefoons opnames van de voertuigen en slachtoffers te maken en door de sporen te lopen op de plaats van het ongeval. Zelfs tijdens het reanimeren van een van de slachtoffers", meldde Politieteam Leijdal op Facebook.

  Het ongeluk op de A58 tussen Tilburg en Breda kostte een 48-jarige man uit Roermond het leven. Een man en een vrouw raakten gewond.

  Door: ANP 320 reacties  

  Lees meer over: 

  Verkeer

   

  handtekeningafbeelding