458 keer bekeken

NIEUWS VAN POLITIEKORPSEN IN DE WERELD

 • zondag 19 augustus 2018 @ 00:42
  #1

  Goedemorgen, OPMERKELIJK BERICHT UIT ARGENTINIE. POLITIEAGENTE GEEFT VIEZE EN STINKENDE BABY BORSTVOEDING, dit zou zeer waarschijnlijk hier, in Europa bij de politiekorpsen niet zo snel voorkomen? Toch zeker hulde voor deze onzelfzuchtige bijdrage aan de maatschappij...

  Zie en lees verder art. RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  4 uur 10 minuten geleden

  Lof voor agente die 'vieze en stinkende' baby de borst geeft in het ziekenhuis.

  Lof voor agente die 'vieze en stinkende' baby de borst geeft in het ziekenhuis

  Celeste Ayala gaf een hongerig jongetje borstvoeding. 

  © Facebook Marco Heredia

  Een foto waarop de Argentijnse Celeste Ayala een baby borstvoeding geeft in een ziekenhuis is al meer dan 140 duizend keer geliket op Facebook. Haar collega postte de foto op social media om 'dit geweldige gebaar van liefde' wereldkundig te maken.

  Ayala had dienst in het Maria Ludovica kinderziekenhuis toen een ondervoedde baby werd binnengebracht. Het kind huilde en was niet te troosten. De agente zag dat het personeel het druk had en eigenlijk geen tijd voor hem vrij konden maken. Daarom vroeg ze of ze hem mocht knuffelen.

  Alleenstaande moeder

  "Ik zag dat hij honger had, omdat hij zijn vuistje steeds in zijn mond stopte", zegt ze tegen lokale media. "Daarom vroeg ik of ik hem vast mocht houden en voeden. Het was een heel verdrietig moment, het brak mijn hart om hem zo te zien." De baby zou de jongste zijn van zes kinderen van een alleenstaande moeder die moeite heeft om rond te komen.

  Volgens Ayala's collega Marco Heredia noemde het personeel in het ziekenhuis de baby vies en stinkend. "Maar dat maakte jou niet uit", schrijft hij bij zijn Facebookpost. "Dat is iets dat je niet elke dag ziet. Goed werk!"

  Joodse verpleegster geeft Palestijnse baby de borst

  Zie video in originele artikel, RTL-nws kopieert niet mee, NOS-nws video's wel

  Een bijzonder moment.

  Meer op rtlnieuws.nl:

  RTL Nieuws

  handtekeningafbeelding