313 keer bekeken

RIJKSRECHERCHE ONDERZOEKEN

 • donderdag 23 augustus 2018 @ 00:46
  #1

  Goedemorgen, RIJKSRECHERCHE DOET ONDERZOEK NAAR DOOD MAN NA AANHOUDING. Een bij een vechtpartij betrokken man is na zijn aanhouding in het ziekenhuis overleden.

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  1 uur 14 minuten geleden

  Man overlijdt na aanhouding om vechtpartij.

  Man overlijdt na aanhouding om vechtpartij

  De politie doet onderzoek, een deel van de straat is afgezet. 

  © Inter Visual Studio

  Een 32-jarige Amsterdammer die op straat was opgepakt na een steekincident en vechtpartij is kort na zijn aanhouding in het ziekenhuis overleden. De man had zich hevig verzet tegen zijn aanhouding.

  De Rijksrecherche onderzoekt de dood van de man. De politie nam vanmiddag poolshoogte in de Van Ostadestraat in Amsterdam na een melding over een vechtpartij op straat. Getuigen meldden dat een man een voorbijgangster in de rug zou hebben gestoken. De vrouw raakte daardoor lichtgewond.

  Hard voorwerp

  Een 41-jarige Amsterdammer ging daarna op zoek naar de belager van de vrouw. Hij sloeg een 32-jarige plaatsgenoot vermoedelijk met een hard voorwerp op zijn hoofd. De politie trof de geslagen man later op straat aan. Hij had een hoofdwond en verzette zich fel tegen zijn aanhouding.

  Nadat zijn hartslag was weggevallen, werd de man gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij overleden. De Amsterdammer die hem zou hebben geslagen, is aangehouden.

  RTL Nieuws

   

  handtekeningafbeelding