1243 keer bekeken

ACHTERVOLGINGEN IN HET VERKEER

 • donderdag 08 april 2021 @ 00:33
  #25
  reactie op (#24) herman_dad

  Goedemorgen, TWEE AGENTEN GEWOND BIJ ACHTERVOLGING AUTO IN DEN HAAG. Vermoedelijk is de auto opzettelijk op de (onherkenbare) politieauto ingereden? De twee gewonde agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is opgepakt.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Achtervolging in Den Haag eindigt in crash REGIO15

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 22:12

  Twee agenten gewond bij achtervolging in Den Haag

  Twee agenten zijn vanavond gewond geraakt bij een achtervolging in Den Haag. De bestuurder van de auto die op de vlucht sloeg, is opgepakt.

  Omroep West schrijft dat de automobilist ervandoor ging toen de politie hem wilde controleren vanwege een drugsverdenking. De politie zette de achtervolging in.

  Die eindigde in de Stuwstraat in de Haagse Molenwijk waar de twee auto's op elkaar botsten. De politie denkt dat de verdachte bewust met zijn auto op de politieauto is ingereden.

  De twee gewonde agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • maandag 15 maart 2021 @ 01:02
  #24
  reactie op (#23) herman_dad

  Goedemorgen, CAMERA'S BIJ GRENS REGISTREERDEN 2 GESTOLEN AUTO, WILDE ACHTERVOLGING DOOR LIMBURG en twee Fransen aangehouden uiteindelijk

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  FACEBOOK POLITIE MAASTRICHT

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 11:45

  Politie houdt Fransen in gestolen auto's aan na lange achtervolging in Limburg

  Twee Fransen die reden in gestolen auto's zijn na een achtervolging van tientallen kilometers door de politie aangehouden in Limburg. Er moesten wagens van de Landelijke Eenheid van de politie, de marechaussee en een politiehelikopter aan te pas komen om de auto's tot stoppen te dwingen.

  Toen de auto's bij Eijsden Nederland binnenkwamen, gaf het systeem dat via camera's nummerborden herkent aan dat de auto's als gestolen geregistreerd staan. Daarop probeerde de politie de Fransen bij Maastricht aan te houden. Maar die negeerden stoptekens en scheurden over de A2 naar het noorden.

  Uiteindelijk kozen beide bestuurders hun eigen route. De ene kon tot stoppen gedwongen worden in Baexem, de ander bij Kelpen-Oler, beide zo'n 50 kilometer van Maastricht.

  Eén van de Fransen probeerde vervolgens te voet te ontkomen, maar kon ondanks een tocht door tuinen en velden niet voorkomen dat de helikopter hem met een zoeklicht continu in het vizier hield. Hij gaf zich uiteindelijk over.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 04 februari 2021 @ 00:51
  #23
  reactie op (#22) herman_dad

  Goedemorgen, MAN RIJDT IN OP POLITIEWAGENS EN CRASHT NA  ACHTERVOLGING DOOR 2 PROVINCIES.  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 09:19

  Man rijdt in op politiewagens en crasht na achtervolging

  POLITIE

  De politie heeft vannacht een automobilist gearresteerd na een achtervolging door de provincies Utrecht en Gelderland. De man wordt onder meer vervolgd voor poging tot doodslag, omdat hij met hoge snelheid op politiewagens inreed.

  De automobilist had in Gouda getankt zonder te betalen. Agenten van de Utrechtse politie werden door collega's ingeseind en zagen de man rijden op de A28 bij Zeist. Ze gaven een volgteken dat de man negeerde. In plaats daarvan probeerde hij het politievoertuig te rammen met een snelheid van 120 kilometer per uur.

  Daarna sloeg hij op de vlucht. Op de A1 bij Apeldoorn zette de politie een blokkade op om de man te stoppen. Die reed in de op de blokkade en beschadigde daarbij meerdere politieauto's.

  De man zelf werd na de crash naar het ziekenhuis gebracht en na behandeling meegenomen naar het politiebureau. Hij wordt volgens RTV Utrecht vervolgd voor meerdere pogingen tot doodslag, tanken zonder te betalen, rijden met valse kentekenplaten, meerdere verkeersovertredingen en het weigeren van een bloed- en alcoholtest.

  "De ellende die de verdachte met zijn handelen heeft veroorzaakt is enorm", schrijft de politie op Instagram.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van   RTV Utrech

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 05 augustus 2020 @ 01:26
  #22
  reactie op (#21) herman_dad

  Goedemorgen, MAN OPGEPAKT VOOR CARJACKING NA ACHTERVOLGING politie door NH van Hoofddorp naar Castricum... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:45

  Man opgepakt voor carjacking in Castricum na achtervolging politie

  Een 36-jarige man uit Zwolle is vanochtend opgepakt in Castricum na een kilometerslange achtervolging door de politie. De verdachte zou een beveiliger onder dreiging van een mes van zijn dienstauto hebben beroofd.

  De carjacking vond rond 6.45 uur plaats in Hoofddorp. Naast de auto nam de verdachte ook wat persoonlijke bezittingen mee van de beveiliger.

  Het slachtoffer belde na de beroving de politie. "Vervolgens hebben we alles in het werk gesteld om de auto te traceren", zegt een woordvoerder van de politie tegen NH Nieuws. "We konden de auto volgen omdat er een track-and-tracesysteem in zat."

  Stopteken genegeerd

  Agenten kregen de auto op de A22 ter hoogte van Velsen-Noord in het vizier, en gaven de verdachte een stopteken. De verdachte negeerde dat waarna de politie de achtervolging inzette. Bij zijn vlucht reed de man veel te hard en maakte hij meerdere verkeersovertredingen.

  Meerdere politiewagens en een politiehelikopter waren betrokken bij de achtervolging. Uiteindelijk is de man in Castricum staande gehouden.

  De verdachte is meegenomen naar het politiebureau in Haarlem. Daar wordt hij verhoord. De beveiliger heeft aangifte gedaan. Hij heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

  profielfoto Ralph Castricum @RalphCastricum

  @RoelBeems 16 uur geleden

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  Gewijzigd op 2020-08-05 05:58:11
  handtekeningafbeelding
 • maandag 13 juli 2020 @ 01:31
  #21
  reactie op (#20) herman_dad

  Goedemorgen, MOTORRIJDER KOMT OM HET LEVEN BIJ VLUCHT VOOR POLITIE. De man negeerde een stopteken en ging er vandoor. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  PROVICOM

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 12:17

  Vlissingse motorrijder overleden na vlucht voor politie

  In Vlissingen is een motorrijder overleden nadat hij een stopteken van de politie had genegeerd en er met hoge snelheid vandoor was gegaan. De 48-jarige man uit Vlissingen raakte daarbij zwaargewond en bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

  De motorrijder werd vrijdagnacht bij een routinecontrole staande gehouden, maar weigerde te stoppen. De agenten zetten de achtervolging in maar konden de motor niet bijhouden. De man reed daarbij verschillende keren door rood en is vervolgens verongelukt, meldt Omroep Zeeland.

  Agenten vonden de motorrijder die met zware verwondingen op de grond lag. Ze verleenden eerste hulp en de man werd overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Daar is hij gisteren overleden.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Zeeland.

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 12 juni 2020 @ 01:12
  #20
  reactie op (#19) herman_dad

  Goedemorgen, MANNEN SPRINGEN UIT BUSJE TIJDEN ACHTERVOLGING POLITIE...'Het is alleen wat je in films ziet'...?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  SQ VISION

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 15:15

  Mannen springen uit rijdend busje tijdens politieachtervolging

  Twee mannen zijn vanochtend bij Geldrop tijdens een achtervolging door de politie uit een rijdende bestelbus gesprongen.

  De politie wilde het busje aanhouden bij een routinecontrole op de A67. De bestuurder negeerde het stopteken en reed door, waarna de politie de achtervolging inzette.

  Op een gegeven moment sprongen de twee inzittenden uit het nog rijdende voertuig. "De bus raakte de vangrail en kwam in een sloot tot stilstand", zegt een ooggetuige tegen Omroep Brabant. De mannen vluchtten daarna het bos naast de snelweg in.

  Een van de twee is aangehouden. Naar de ander is de politie nog op zoek met speurhonden. De politie vermoedt dat de mannen betrokken waren bij ladingdiefstal.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 18 februari 2020 @ 00:56
  #19
  reactie op (#18) herman_dad

  Goedemorgen, AGENT IN MAASTRICHT AANGEREDEN, AUTOMOBILIST NA ACHTERVOLGING opgepakt. De auto werd 'verdacht' ivm mogelijke drugshandel en werd gecontroleerd, althans dat wilde men. De agent is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 18:43

  Agent aangereden in Maastricht, bestuurder na achtervolging gepakt

  Agent aangereden in Maastricht, achtervolging tot Valkenburg L1

  Een agent is gewond geraakt toen hij werd aangereden in Maastricht. De bestuurder van de auto is aangehouden voor poging tot doodslag. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is niet bekend.

  Rond 15.00 uur wilden agenten een auto controleren nadat ze erachter waren gekomen dat het voertuig mogelijk werd gebruikt voor drugshandel. Op het moment dat de politieman uit zijn auto stapte, werd hij aangereden door de andere bestuurder.

  De auto reed ervandoor, waarna de politie een achtervolging begon. In Valkenburg werd de auto klemgereden, waar de bestuurder werd gearresteerd.

  In de zaak zijn in Maastricht en Valkenburg nog vijf mensen aangehouden, meldt 1Limburg. Ze worden verdacht van het bezit van verdovende middelen en verboden wapenbezit.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van 1Limburg.

  handtekeningafbeelding
 • zondag 29 december 2019 @ 00:14
  #18
  reactie op (#17) herman_dad

  Goedemorgen, ACHTERVOLGINGEN AAN DE ORDE VAN DE DAG. POLITIE LOST SCHOTEN BIJ DE POGING TOT AANHOUDING VAN DE ACHTERVOLGDE AUTO. Ook een helicopter werd ingezet. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 15:35

  Politie lost schoten bij aanhouding snelheidsduivel Berkel-Enschot.

  De auto van de hardrijder wordt weg getakeld OMROEP BRABANT

   Met de nodige moeite heeft de Brabantse politie vanmiddag een automobilist aangehouden die met hoge snelheid tussen Tilburg en Berkel-Enschot reed.

   De politie zette onder meer een helikopter in om de man te achterhalen en loste waarschuwingsschoten toen de bestuurder ervandoor dreigde te gaan.

   Onverminderde snelheid

   "De man reed 180 tot 200 kilometer per uur", zegt een politiewoordvoerster bij Omroep Brabant. De rijstijl van de bestuurder viel al op in Tilburg, vanwaar hij met hoge snelheid in de richting van Kaatsheuvel reed. Daar negeerde hij een stopteken van de politie en jakkerde hij over een binnenweg verder in de richting van Berkel-Enschot. Ter plaatse gelden maximumsnelheden van 50, 60 en 80 kilometer per uur.

   De politie zette niet alleen met auto's maar ook vanuit de lucht de achtervolging in. "Een helikopter was toevallig in de buurt", zegt de woordvoerster. Op de Hoolstraat in Berkel-Enschot kon de snelheidsduivel tot stilstand worden gebracht.

   Waarschuwingsschoten
   De bestuurder stapte uit en probeerde weg te rennen, waarop agenten waarschuwingsschoten losten. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij bleek ook een grote hoeveelheid contant geld bij zich te hebben. Volgens de woordvoerster wordt nader onderzoek naar de man ingesteld.

   Deel dit artikel:

   Dit is een artikel van  Omroep Brabant

   handtekeningafbeelding
  • vrijdag 27 december 2019 @ 00:15
   #17
   reactie op (#16) herman_dad

   Goedemorgen, WILDE ACHTERVOLGING IN TIEL NA AUTODIEFSTAL, één persoon aangehouden en nog een andere voortvluchtig.

   Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

   NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • VANDAAG, 09:58 • AANGEPAST VANDAAG, 12:19

   Wilde achtervolging in Tiel na autodiefstal

   PERSBUREAU HEITINK

    Wildwesttaferelen vannacht in Tiel. De politie wachtte op de A15 bij afslag Kesteren een mogelijke autodief op, maar die ging er na een stopteken als een dolle vandoor.

    Dat leidde tot een wilde achtervolging door woonwijken van Tiel, waarbij de gestolen auto met hoge snelheid over drempels vloog en onderdelen verloor. Het voertuig kwam tot stilstand nadat het over een te hoge drempel was geklapt en in brand was gevlogen.

    De bestuurder en een inzittende namen de benen. Een van hen, een 18-jarige man uit Rheden, kon al snel worden aangehouden. De tweede is nog voortvluchtig, zegt de politie.

    Deel dit artikel:

    Dit is een artikel van Omroep GLD

    handtekeningafbeelding
   • dinsdag 12 november 2019 @ 00:15
    #16
    reactie op (#15) herman_dad

    Goedemorgen, 100 uur TAAKSTRAF VOOR AGENT die bij achtervolging scooterrijder de snelheid VERKEERD INSCHATTE EN ONGEVAL VEROORZAAKTE DAARDOOR. Waardoor de scooterrijder zwaar gewond raakte.  

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Reklame voor een goed doel: 

    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

    ====================================================================

    Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

    NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 17:32

    100 uur taakstraf voor agent die verkeersongeluk veroorzaakte

    Een politieagent uit Den Bosch is door de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur wegens het veroorzaken van een verkeersongeluk. Daarbij raakte een scooterrijder ernstig gewond. De agent krijgt ook een voorwaardelijke rijontzegging van zes maanden.

    De 29-jarige agent wilde in mei vorig jaar in de ochtend een scooterrijder aanhouden die te hard reed. Die weigerde te stoppen, ondanks meerdere stoptekens en signalen.

    De agent blokkeerde vervolgens met zijn auto het fietspad. De bestuurder van de scooter botste er tegenaan en liep daarbij breuken op in zijn bovenbeen en gezicht. Bij een van de operaties die volgden op de botsing liep het slachtoffer ook hersenvliesontsteking op.

    Inschattingsfout

    De agent zei zelf dat hij de afstand tot de scooterrijder verkeerd had ingeschat. Daardoor had het slachtoffer geen tijd om af te remmen of de wagen te ontwijken.

    De rechtbank hield er rekening mee dat de agent met de beste bedoelingen heeft gehandeld. Desondanks oordeelde de rechter dat zijn "levensgevaarlijke rijgedrag" niet opwoog tegen de relatief lichte verkeersovertreding van de scooterrijder.

    Deel dit artikel:

    handtekeningafbeelding