1898 keer bekeken

ACHTERVOLGINGEN IN HET VERKEER

 • vrijdag 06 augustus 2021 @ 09:53
  #28
  reactie op (#27) herman_dad

  Goedemorgen, AUTO CRASHT OP SNELWEG BIJ ACHTERVOLGING OVER 100 KILOMETER. Er zijn drie mannen opgepalt daarbij en kennelijk geen ernstig gewonden. Maar de ravage was groot.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 11:19 • AANGEPAST GISTEREN, 11:55

  Man in Zandvoort rijdt twee keer in op politieagenten

  Een 29-jarige man is gisteravond op de boulevard van Zandvoort twee keer ingereden op politieagenten. De agenten wisten hem te ontwijken en bleven ongedeerd.

  Agenten kregen een melding omdat de man vanuit zijn auto handhavers bekogelde met bierflesjes. Toen agenten hem daarop wilden aanspreken startte hij de motor en reed hij achteruit op hen af. De agenten gebruikten vervolgens pepperspray, waarop de man vol gas opnieuw op hen wilde inrijden.

  De verdachte botste uiteindelijk tegen een geparkeerde politieauto, waarop de agenten hem uit de auto haalden. De man is gearresteerd en naar het politiebureau gebracht.

  Zowel de auto van de man als de politieauto raakten zwaar beschadigd, ze zijn weggesleept. De politie doet verder onderzoek naar het voorval.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zondag 01 augustus 2021 @ 00:43
  #27
  reactie op (#26) herman_dad

  Goedemorgen, AUTO CRASHT OP SNELWEG BIJ ACHTERVOLGING OVER 100 KILOMETER. Er zijn drie mannen opgepalt daarbij en kennelijk geen ernstig gewonden. Maar de ravage was groot.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  En kennelijk had er iemand ook een Ferrari gehuurd... 'indruk maken', dat is dan geslaagd het slachtoffer hier was alleen maar een boom....

  1. Ferrari crasht tegen boom in Eemnes

   Het voertuig raakte zwaarbeschadigd. De boom was dusdanig beschadigd, dat de brandweer die moest omzagen.

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 17:33 • AANGEPAST GISTEREN, 19:20

  Auto crasht op A12 na achtervolging politie over 100 kilometer

  Puinruimen na de crash op de A12 bij Zoetermeer REGIO 15

  De politie heeft vanmiddag drie mannen opgepakt na een langdurige achtervolging. Die begon in het Brabantse Vught en eindigde 100 kilometer verderop, op de snelweg A12. Daar botste de vluchtauto op de vangrail ter hoogte van Zoetermeer.

  De aanleiding voor de achtervolging is onbekend. Rond 15.00 uur kreeg de politie een melding over een hevige ruzie in een woonwijk in Vught. Maar toen de agenten aankwamen, was er niemand meer.

  Wel bleek dat na het incident twee auto's waren weggereden. Eén van die auto's werd herkend op het camerasysteem dat langs de snelwegen hangt, meldt Omroep West. De politie zette de achtervolging in, die eindigde met de crash. Twee van de drie verdachten zijn nagekeken door ambulancepersoneel, ze lijken niet ernstig gewond. De snelweg was ter hoogte van het ongeluk urenlang dicht vanwege politieonderzoek en herstelwerkzaamheden aan de vangrail en het asfalt. Rond 19.15 werd de weg weer opengesteld.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • maandag 10 mei 2021 @ 01:15
  #26

  Goedemorgen, ook weer BIJ ACHTERVOLGING CRASHT DE AUTO EN BESTUURDER ZWAAR GEWOND. 

  En ook FOUTJE, BEDANKT....!

   

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  SQ VISION

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 13:24

  Auto botst op boom na politieachtervolging, automobilist zwaargewond

  Een automobilist is vannacht in Eindhoven zwaargewond geraakt nadat hij tegen een boom was gebotst. De auto crashte na een achtervolging door de politie.

  De bestuurder had een stopteken gekregen vanwege een verkeerscontrole, maar ging ervandoor. Na een achtervolging door Veldhoven kwam de man in Eindhoven tegen een boom tot stilstand.

  Een ooggetuige zegt tegen Omroep Brabant dat door de crash het motorblok uit de auto vloog. "De weg was bezaaid met onderdelen."

  Geslipt

  Vanwege de ernst van de situatie werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De automobilist is overgebracht naar het ziekenhuis.

  Volgens de politie reed de man op hoge snelheid en is hij mogelijk geslipt. Het is nog niet bekend waarom de automobilist op de vlucht sloeg.

  De politie doet verder onderzoek en laat weten dat de automobilist later wordt verhoord.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van  Omroep Brabant

   

  Gewijzigd op 2021-05-10 01:21:41
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 08 april 2021 @ 00:33
  #25
  reactie op (#24) herman_dad

  Goedemorgen, TWEE AGENTEN GEWOND BIJ ACHTERVOLGING AUTO IN DEN HAAG. Vermoedelijk is de auto opzettelijk op de (onherkenbare) politieauto ingereden? De twee gewonde agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is opgepakt.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Achtervolging in Den Haag eindigt in crash REGIO15

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 22:12

  Twee agenten gewond bij achtervolging in Den Haag

  Twee agenten zijn vanavond gewond geraakt bij een achtervolging in Den Haag. De bestuurder van de auto die op de vlucht sloeg, is opgepakt.

  Omroep West schrijft dat de automobilist ervandoor ging toen de politie hem wilde controleren vanwege een drugsverdenking. De politie zette de achtervolging in.

  Die eindigde in de Stuwstraat in de Haagse Molenwijk waar de twee auto's op elkaar botsten. De politie denkt dat de verdachte bewust met zijn auto op de politieauto is ingereden.

  De twee gewonde agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • maandag 15 maart 2021 @ 01:02
  #24
  reactie op (#23) herman_dad

  Goedemorgen, CAMERA'S BIJ GRENS REGISTREERDEN 2 GESTOLEN AUTO, WILDE ACHTERVOLGING DOOR LIMBURG en twee Fransen aangehouden uiteindelijk

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  FACEBOOK POLITIE MAASTRICHT

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 11:45

  Politie houdt Fransen in gestolen auto's aan na lange achtervolging in Limburg

  Twee Fransen die reden in gestolen auto's zijn na een achtervolging van tientallen kilometers door de politie aangehouden in Limburg. Er moesten wagens van de Landelijke Eenheid van de politie, de marechaussee en een politiehelikopter aan te pas komen om de auto's tot stoppen te dwingen.

  Toen de auto's bij Eijsden Nederland binnenkwamen, gaf het systeem dat via camera's nummerborden herkent aan dat de auto's als gestolen geregistreerd staan. Daarop probeerde de politie de Fransen bij Maastricht aan te houden. Maar die negeerden stoptekens en scheurden over de A2 naar het noorden.

  Uiteindelijk kozen beide bestuurders hun eigen route. De ene kon tot stoppen gedwongen worden in Baexem, de ander bij Kelpen-Oler, beide zo'n 50 kilometer van Maastricht.

  Eén van de Fransen probeerde vervolgens te voet te ontkomen, maar kon ondanks een tocht door tuinen en velden niet voorkomen dat de helikopter hem met een zoeklicht continu in het vizier hield. Hij gaf zich uiteindelijk over.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 04 februari 2021 @ 00:51
  #23
  reactie op (#22) herman_dad

  Goedemorgen, MAN RIJDT IN OP POLITIEWAGENS EN CRASHT NA  ACHTERVOLGING DOOR 2 PROVINCIES.  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 09:19

  Man rijdt in op politiewagens en crasht na achtervolging

  POLITIE

  De politie heeft vannacht een automobilist gearresteerd na een achtervolging door de provincies Utrecht en Gelderland. De man wordt onder meer vervolgd voor poging tot doodslag, omdat hij met hoge snelheid op politiewagens inreed.

  De automobilist had in Gouda getankt zonder te betalen. Agenten van de Utrechtse politie werden door collega's ingeseind en zagen de man rijden op de A28 bij Zeist. Ze gaven een volgteken dat de man negeerde. In plaats daarvan probeerde hij het politievoertuig te rammen met een snelheid van 120 kilometer per uur.

  Daarna sloeg hij op de vlucht. Op de A1 bij Apeldoorn zette de politie een blokkade op om de man te stoppen. Die reed in de op de blokkade en beschadigde daarbij meerdere politieauto's.

  De man zelf werd na de crash naar het ziekenhuis gebracht en na behandeling meegenomen naar het politiebureau. Hij wordt volgens RTV Utrecht vervolgd voor meerdere pogingen tot doodslag, tanken zonder te betalen, rijden met valse kentekenplaten, meerdere verkeersovertredingen en het weigeren van een bloed- en alcoholtest.

  "De ellende die de verdachte met zijn handelen heeft veroorzaakt is enorm", schrijft de politie op Instagram.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van   RTV Utrech

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 05 augustus 2020 @ 01:26
  #22
  reactie op (#21) herman_dad

  Goedemorgen, MAN OPGEPAKT VOOR CARJACKING NA ACHTERVOLGING politie door NH van Hoofddorp naar Castricum... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:45

  Man opgepakt voor carjacking in Castricum na achtervolging politie

  Een 36-jarige man uit Zwolle is vanochtend opgepakt in Castricum na een kilometerslange achtervolging door de politie. De verdachte zou een beveiliger onder dreiging van een mes van zijn dienstauto hebben beroofd.

  De carjacking vond rond 6.45 uur plaats in Hoofddorp. Naast de auto nam de verdachte ook wat persoonlijke bezittingen mee van de beveiliger.

  Het slachtoffer belde na de beroving de politie. "Vervolgens hebben we alles in het werk gesteld om de auto te traceren", zegt een woordvoerder van de politie tegen NH Nieuws. "We konden de auto volgen omdat er een track-and-tracesysteem in zat."

  Stopteken genegeerd

  Agenten kregen de auto op de A22 ter hoogte van Velsen-Noord in het vizier, en gaven de verdachte een stopteken. De verdachte negeerde dat waarna de politie de achtervolging inzette. Bij zijn vlucht reed de man veel te hard en maakte hij meerdere verkeersovertredingen.

  Meerdere politiewagens en een politiehelikopter waren betrokken bij de achtervolging. Uiteindelijk is de man in Castricum staande gehouden.

  De verdachte is meegenomen naar het politiebureau in Haarlem. Daar wordt hij verhoord. De beveiliger heeft aangifte gedaan. Hij heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

  profielfoto Ralph Castricum @RalphCastricum

  @RoelBeems 16 uur geleden

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  Gewijzigd op 2020-08-05 05:58:11
  handtekeningafbeelding
 • maandag 13 juli 2020 @ 01:31
  #21
  reactie op (#20) herman_dad

  Goedemorgen, MOTORRIJDER KOMT OM HET LEVEN BIJ VLUCHT VOOR POLITIE. De man negeerde een stopteken en ging er vandoor. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  PROVICOM

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 12:17

  Vlissingse motorrijder overleden na vlucht voor politie

  In Vlissingen is een motorrijder overleden nadat hij een stopteken van de politie had genegeerd en er met hoge snelheid vandoor was gegaan. De 48-jarige man uit Vlissingen raakte daarbij zwaargewond en bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

  De motorrijder werd vrijdagnacht bij een routinecontrole staande gehouden, maar weigerde te stoppen. De agenten zetten de achtervolging in maar konden de motor niet bijhouden. De man reed daarbij verschillende keren door rood en is vervolgens verongelukt, meldt Omroep Zeeland.

  Agenten vonden de motorrijder die met zware verwondingen op de grond lag. Ze verleenden eerste hulp en de man werd overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Daar is hij gisteren overleden.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Zeeland.

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 12 juni 2020 @ 01:12
  #20
  reactie op (#19) herman_dad

  Goedemorgen, MANNEN SPRINGEN UIT BUSJE TIJDEN ACHTERVOLGING POLITIE...'Het is alleen wat je in films ziet'...?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  SQ VISION

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 15:15

  Mannen springen uit rijdend busje tijdens politieachtervolging

  Twee mannen zijn vanochtend bij Geldrop tijdens een achtervolging door de politie uit een rijdende bestelbus gesprongen.

  De politie wilde het busje aanhouden bij een routinecontrole op de A67. De bestuurder negeerde het stopteken en reed door, waarna de politie de achtervolging inzette.

  Op een gegeven moment sprongen de twee inzittenden uit het nog rijdende voertuig. "De bus raakte de vangrail en kwam in een sloot tot stilstand", zegt een ooggetuige tegen Omroep Brabant. De mannen vluchtten daarna het bos naast de snelweg in.

  Een van de twee is aangehouden. Naar de ander is de politie nog op zoek met speurhonden. De politie vermoedt dat de mannen betrokken waren bij ladingdiefstal.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 18 februari 2020 @ 00:56
  #19
  reactie op (#18) herman_dad

  Goedemorgen, AGENT IN MAASTRICHT AANGEREDEN, AUTOMOBILIST NA ACHTERVOLGING opgepakt. De auto werd 'verdacht' ivm mogelijke drugshandel en werd gecontroleerd, althans dat wilde men. De agent is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 18:43

  Agent aangereden in Maastricht, bestuurder na achtervolging gepakt

  Agent aangereden in Maastricht, achtervolging tot Valkenburg L1

  Een agent is gewond geraakt toen hij werd aangereden in Maastricht. De bestuurder van de auto is aangehouden voor poging tot doodslag. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is niet bekend.

  Rond 15.00 uur wilden agenten een auto controleren nadat ze erachter waren gekomen dat het voertuig mogelijk werd gebruikt voor drugshandel. Op het moment dat de politieman uit zijn auto stapte, werd hij aangereden door de andere bestuurder.

  De auto reed ervandoor, waarna de politie een achtervolging begon. In Valkenburg werd de auto klemgereden, waar de bestuurder werd gearresteerd.

  In de zaak zijn in Maastricht en Valkenburg nog vijf mensen aangehouden, meldt 1Limburg. Ze worden verdacht van het bezit van verdovende middelen en verboden wapenbezit.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van 1Limburg.

  handtekeningafbeelding