1067 keer bekeken

POLL OVER BUITENAARDS LEVEN OP MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN INFO

 • zaterdag 26 juni 2021 @ 08:04
  #12
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG VORIGE ARTIKEL: DE OFFICIELE VERKLARING, RAPPORT AAN HET VS CONGRES IS ER EN al VOORSPELD feitelijk hetzelfde nog, 'men weet het niet exact' en: Voor slechts een van de 144 waarnemingen is een verklaring gevonden. Volgens de bron van Reuters ging het om "rommel" in de lucht. Van de overige 143 gevallen is het volgens het rapport onduidelijk of ze wel of niet van buitenaardse oorsprong zijn. wink

  Overigens ook 'rommel in de lucht' beweegt zich meestal ook niet zeer snel en met niet te volgen bewegingen.... wink

  Vorige artikel: Maar inderdaad is de kans nog steeds groot dat 'ze' BEWUST nog proberen te verdoezelen MET EEN PLAUSIBELE VERKLARING i.p.v. de ECHTE WAARHEID nl ECHT WEL BUITENAARDS LEVEN .... zie vooral (ALLE) vorige artikel(en) ook! EN OORDEELT U ALTIJD ZELF, niemand wordt iets opgedrongen te geloven (zoals o.a. bij sectarische complotdenkers die een andere mening zelfs niet dulden)

  Maar neem het geheel in acht en bovendien wéten we ALLEN al lang dat er voor 1000% buitenaards leven IS en hier geweest en nog... anders HADDEN WE GEEN ENKELE VORM VAN GELOOF op Aarde gehad... doordenkertje maar 'niet te lang'.... en daarom ook 'houdt men nog enige reserve ECHTE wel degelijk bekend want > voor de miljoenen nog op deze wereld die nog 'geloven' in een God of 'hiernamaals zelfs' doodeng, maar ook dat is wel Universeel te verklaren zelfs en ook wél iets meer voor ALLEN 'tussen Hemel en Aarde' en daarom:

  Zie nogmaals de BOEKEN (Buitenaardse Beschaving en Van Homo sapiens naar homo galacticus, ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  ENGLISH: For those from else in this world who read here: Indeed as expected the Pentagon DECLARES 'OFFICIALLY' 'whe still don't know .... 'good be also EXTRATERESTIAL?!' But we ALL know for 1000% ET's were here in Ancient Times en we would not have al kind of religions, source Universum(!) and STILL 'they' try to have us in ORDER OF THE UNIVERSE rules and books, see else are  about that, ons even in English the other not yet, in Dutch only. And see all OLDER topics and messages IN COMMON HERE and always judgement yourself! 

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Foto uit een video die het Pentagon in april vorig jaar vrijgaf AFP

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 23:47

  Pentagon heeft geen verklaring voor waargenomen ufo's

  Specialisten van het Amerikaanse leger en veiligheidsdiensten hebben geen verklaring voor de waarnemingen van ufo's door vliegers van defensie. In een rapport van het ministerie van Defensie dat daarover is vrijgegeven, staat dat er onvoldoende gegevens zijn om vast te kunnen stellen of het om aardse technologie gaat of om atmosferische of buitenaardse verschijnselen.

  In het rapport, dat het Pentagon aan het Congres heeft aangeboden, worden 144 "niet-geïdentificeerde fenomenen in de lucht" (uap's) beschreven. De oudste dateert uit 2004.

  Een paar daarvan waren al bekend van video's die het Pentagon had vrijgegeven. Daarop waren raadselachtige 'luchtvaartuigen' te zien die zich ongekend snel voortbewegen en ongekend wendbaar zijn, zonder dat duidelijk is hoe ze worden aangedreven.

  Amerikaanse luchtmachtpiloten filmden deze ongeïdentificeerde vliegende objecten (ufo's) tijdens oefenvluchten.

  0:57 Zie video in oorspronkelijke artikel / see video in original article

  Dit zijn UFO's, volgens het Pentagon

  Op de vraag of het om buitenaardse luchtvaartuigen kan gaan, zegt een hoge ambtenaar tegen persbureau Reuters: "We hebben geen duidelijke aanwijzingen dat er een buitenaardse verklaring voor ze is, maar we onderzoeken alles waar de informatie op wijst."

  Voor slechts een van de 144 waarnemingen is een verklaring gevonden. Volgens de bron van Reuters ging het om "rommel" in de lucht. Van de overige 143 gevallen is het volgens het rapport onduidelijk of ze wel of niet van buitenaardse oorsprong zijn.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2021-06-26 08:06:03
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 04 juni 2021 @ 00:53
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG VORIGE ARTIKEL: OOK DE NOS eindelijk een artikel HIEROVER: BUITENAARDS LEVEN bezoekt ons of toch iets anders? Hierover kunnen we kort zijn ZIE ALLE VOORGAANDE ARTIKELEN en oordeelt u altijd zelf. Meer kunnen we ook niet doen, maar zoals de VS Marinepilote o.a. al in dit artikel zegt, 'mogelijk een plausibele verklaring'? Een heel goed stuk hierover en leest u zelf vooral de gearceerde aanhalingen

  Maar inderdaad is de kans nog steeds groot dat 'ze' BEWUST nog proberen te verdoezelen MET EEN PLAUSIBELE VERKLARING i.p.v. de ECHTE WAARHEID nl ECHT WEL BUITENAARDS LEVEN .... zie vorige artikel ook!

  Want een beetje te begijpen HET IS NOG VOOR MILJOENEN oa 'gelovigen' en mensen die ONBETWIST IN DE P O L I T I E K geloven en het MONETAIRE systeem een schok te aanvaarden dat het mogelijk tóch anders is wat oa Heilige geschriften stellen. En in Bijbelbelten o.a.... ?? TE VEEL ONRUST ZAL DAT GEVEN DAAR en veronderstelde complotheorien van 'het is de duivel' kunnen we weer voorspellen.... EN IS HET NU AL ONRUSTIG OMDAT MEN BESEFT DAT MOGELIJK dan toch...?? kiss daarom komt het de overheid (VS) uitstekend uit dat er vele totaal onzinnige complottheorieen over 'Covid' zijn en worden verspreid en een grotere afleiding kunnen ze zich niet wensen.... 

  Zie nogmaals de BOEKEN ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/  en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  AANVULLING  'VERS VAN DE PERS' EN INDERDAAD!!! Als al verwacht de VS Overheid komt al met een 'verklaring'; MAAR LAAT HET OOK 'OPEN' ..... Maar het kan nog steeds niet worden uitgesloten, zeggen hooggeplaatste functionarissen die al bijgepraat zijn over een langverwacht rapport over ufo's tegen The New York Times.....en Toch is de inmenging van buitenaardse wezens niet volledig uit te sluiten, omdat de bevindingen zo dubbelzinnig zijn, stellen de functionarissen in de krant.......

  Want zoals gezegd als de waarheid NU AL echt verteld wordt dan zeer schokkend voor velen, niet direct het bestaan ook van 'anderen' maar onze wijze van leven, ZEER DISCIRIMINEREND EN GEWELDDADIG onderling ('geloof', 'politiek' en 'monetair' de drie grote kwaden) en dat moet veranderen anders GEEN TOEKOMST op Aarde (zie boeken hier genoemd, oa. vooral 'hoe dan' en GAAT U OOK MEE, Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg..."!)  

  Bovendien nog weer zie ook alle oude berichten hier in forum/Universum http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ we WETEN HET AL SINDS DE OUDHEID.... anders hádden we ook geen - deels zelf gecreeerde en opgeschreven 'geloofswaarden/normen, vooral 'zekerheden' van in de 'hemel komen', troost zoeken in een sprookje...!) - maar ook overdrachtelijke genoemde zaken zijn er WEL...?! Ten Hemel varen of gewoon 'ONTVOERINGEN' door UFO's.... zie vorige artikel b.v.?! En "God' (Jaweh) is geen of WAS een ET-persoon DESTIJDS is het beste wat we daarover kunnen zeggen?  

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • VANDAAG, 21:56

  Na decennia van geruchten komt er nu een officiëel rapport over ufo's

  NOS

  Zijn het spionnen? Een gevaar voor de nationale veiligheid? Luchtspiegelingen? Of toch vliegende schotels? In Amerika moet daar binnenkort duidelijkheid over komen, want het hoofd van de Amerikaanse veiligheidsdiensten en het ministerie van Defensie komen met een rapport over ufo's in het Amerikaanse luchtruim.

  De afgelopen decennia kwamen er allerlei meldingen binnen over vliegende objecten die niet te identificeren waren. Lange tijd werden ze niet serieus genomen en afgedaan als complottheorien en een hobby van science fiction-liefhebbers. Maar sinds een paar jaar neemt de Amerikaanse overheid de ufo-verschijnselen serieus en worden ze in kaart gebracht.

  Straaljagerpiloot Alex Dietrich zal haar ontmoeting met een onbekend vliegend object niet snel vergeten. Ze vertelt over wat ze op 14 november 2004 zag, hoeveel technisch geavanceerder het object was, en waarom het belangrijk is het te onderzoeken:

  4:34 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Straaljagerpiloot zag iets onverklaarbaars: 'Ik zou daar wel eens mee willen vliegen'

  "Het vliegende object had de vorm van een grote Tic Tac", zegt luitenant-kolonel Dietrich. "De cockpit en helmen van onze Super Hornet FA/18 straaljagers zijn zeer geavanceerd, ik zag het heel helder. Maar de technologie van dat vliegende ding was nog veel geavanceerder. Ik dacht dat wij cool waren, dat wij de beste machines hadden, maar toen ik dat zag, dacht ik; daar wil ik zo mee vliegen, ik was er gewoon jaloers op!"

  De video van Dietrich treffen met het onbekende fenomeen is één van de drie video's die het Pentagon vorig jaar heeft vrijgegeven. Ze waren al eerder gelekt naar de New York Times, maar het Pentagon bracht ze officieel naar buiten om "iedere twijfel van het publiek of het materiaal echt was te ontkrachten."

  Dietrich zag het als haar plicht om er melding van te maken. "Er was ook geen ontkomen aan, want iedereen had ons horen gillen tijdens onze oefenmissie", zegt Dietrich. Toen ze met haar collega's terugkwam op het vliegdekschip, waren overal aluminium hoedjes voor ze achtergelaten, en werden films als Men in Black en Independence Day afgespeeld. "Maar ik word betaald door de belastingbetaler dus het is mijn plicht om vragen van het publiek te beantwoorden."

  Advanced Aerospace Threat Identification Program

  Dietrich vertelt dat het ministerie van Defensie haar waarnemingen al vrij snel serieus nam. Sinds 2008 werd ze vaker gevraagd naar het Pentagon te komen om naar andere opnames te kijken, met de vraag of ze er iets in herkende. Er bestond al een geheim Advanced Aerospace Threat Identification Program, dat ufo-verschijnselen onderzocht.

  De grote aanjager van dat project was de meerderheidsleider in de senaat, destijds Democraat Harry Reid. In zijn thuisstaat Nevada bevindt zich ook Area 51, een militaire testbasis die ook bekendstaat als het epicentrum van wilde ufo-complotheorieen. Reid was daar op bezoek geweest en kwam gefascineerd terug naar het Congres. Sindsdien wordt er serieus gekeken naar wat de onbekende verschijnselen in het luchtruim boven de VS kunnen zijn.

  Dat geheime, 22 miljoen dollar kostende programma, werd in 2012 stopgezet. Volgens Dietrich was het doel van het programma de verschijnselen systematisch te onderzoeken, hoewel er een limiet zat op wat er financieel mogelijk was. "Daarom werd ik ook wel gevraagd om met Congresleden te praten over wat ik had gezien", zegt ze.

  "Niet per se om ze te overtuigen, maar er is toch financiering nodig om erachter te komen waar we mee te maken hebben. Het kan gaan om een geavanceerd vliegtuig van een tegenstander of een natuurlijk fenomeen. Ik ga niet speculeren over buitenaards leven, daarmee voed ik alleen maar complottheoriën. Het zou het makkelijkste zijn als er gewoon een rationele verklaring voor is." Sceptici denken bijvoorbeeld aan lichtinval in de lens van de camera van de straaljagers, of een beschadiging aan de camera.

  'Het zou wel eens een enorme deceptie kunnen worden'

  Pas in 2019 kwam de marine met nieuwe richtlijnen over hoe piloten ongeïdentificeerde vliegtuigen moeten melden, en nu is het wachten op het rapport, dat er dankzij het coronasteunpakket komt. Opvallend genoeg was de opdracht tot een onderzoek daar een onderdeel van.

  De inmiddels afgezwaaide Dietrich gokt dat het rapport, dat later deze maand verwacht wordt, nog wel eens een teleurstelling kan worden "De verwachtingen zijn hoger gespannen dat wat er uiteindelijk uitkomt. Ik denk dat er een logische verklaring voor al die verschijnselen moet zijn. Het zou wel eens een enorme deceptie kunnen worden."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Extra: (Google) 

  DIVISION OF LEADERSHIP EDUCATION AND DEVELOPMENT

  LCDR Alex Dietrich, USN

   LCDR Alex Dietrich, USN

   NL310 Professor 

  •  Phone: (410) 293-6029
  •  E-mail: adietric@usna.edu
  •   Department of Leadership, Ethics, Law, Luce Hall (Mail Stop 7-B) 112 Cooper Road Annapolis, MD 21402-5022

  Lieutenant Commander Alex Dietrich is a F/A-18F Super Hornet pilot from the VFA-41 “Black Aces” of Lemoore, CA, having logged over 1250 hours and 375 carrier arrested landings while serving two combat deployments in support of Operation Iraqi Freedom and Operation Enduring Freedom in Afghanistan. Her most recent deployment was an Overseas Contingency Operations (OCO) assignment as a Provincial Reconstruction Team Engineer boots-on-ground in Ghazni, Afghanistan.

  Previously she served as an aide-de-camp to the Chief of Naval Personnel and Director Navy Staff, and executive assistant to the Director Navy Irregular Warfare, at the Pentagon in Washington DC. LCDR Dietrich taught as an Assistant Professor of Naval Science at the George Washington University, where she was named the 2012 NDIA Leo Codd award “Most Outstanding NROTC Instructor.” Her personal awards include Air Combat and Bronze Star medals.    

  LCDR Dietrich is an alumna of the Illinois Math & Science Academy. She received her B.S. in Civil Engineering from George Washington University in 2001 and attended the Defense Language Institute for Dari in 2010. She earned an MBA from the GW School of Business in 2014.

  LCDR Dietrich was selected for the Junior Permanent Military Professor program in 2014 and served as a Leadership Instructor in the Department of Leadership Ethics and Law.  She teaches NL310, Leadership Theory, and Application.  She also enjoys mentoring and flying with future aviators in the Powered Flight Program.  

  CULTURE

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich, from 60 Minutes Overtime's USS Nimitz encounter story?

  Jane Corscadden 2 weeks ago

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich, from 60 Minutes UFO special?

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich? After her interview on 60 Minutes Overtime yesterday about her 2004 UFO encounter, also known as the Nimitz Encounter, many are interested in finding out more about the US Navy pilot.

  So, what do we know about her? What’s she doing now? Let’s take a closer look.

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich?

  Lieutenant Commander Alex Dietrich is a pilot from the Black Aces of Lemoore, California. She served in the Iraqi War and the war in Afghanistan and logged over 1,250 hours and 375 carrier arrested landings during these missions.

   60 Minutes @60Minutes

  Sunday, Lt. Cmdr. Alex Dietrich speaks publicly for the first time about an incident in 2004, known as the Nimitz Encounter. It was an example of “unidentified aerial phenomena” and acknowledged by the Pentagon. https://cbsn.ws/33Jin3z

  She has also served as an aide-de-camp to the Chief Of Naval Personnel and executive assistant to the Director Navy Irregular Warfare in Washington DC.

  Dietrich is an alumna of the Illinois Math & Science Academy. As well as this, she completed a degree in Civil Engineering at George Washington University in 2001. She also earned an MBA from the GW School Of Business in 2014.

  Nowadays, Lt. Cmdr. Alex Dietrich is a professor in Leadership Theory And Application at the United States Naval Academy in Maryland.

  What was the USS Nimitz encounter?

  But Alex Dietrich may be best known for her involvement in the USS Nimitz encounter in 2004.

  This was a UFO incident off the coast of Southern California in November of that year, which was documented by radar, camera, and four naval operators. Lieutenant Alex Dietrich was one of the naval operators who witnessed the incident and hadn’t spoken publicly about it until last night’s episode of 60 Minutes.

  But what happened? Well, the UUS Nimitz was training about 100 miles southwest of San Diego. At the time, the radar on a nearby ship, the USS Princeton, had detected strange aerial vehicles over the horizon. These vehicles were caught descending 80,000 feet in under a second.

  The four naval operators on Nimitz were sent to encounter and came across something strange themselves. They found a stormy spot in an otherwise blue, calm sea. But what they next found, a little white Tic Tac shaped object that appeared to be copying their moves before suddenly disappearing, blew their minds.

  “I don't know who's building it, who's got the technology, who's got the brains. But there's something out there that was better than our airplane,” says fmr. Navy pilot David Fravor about his experience with a UFO off the Pacific coast in 2004. https://cbsn.ws/33MSr78

  Speaking about the encounter, Alex Dietrich said: “I think that over beers, we’ve sort of said, “Hey man, if I saw this solo, I don’t know that I would have come back and said anything,” because it sounds so crazy when I say it.”

  Jane Corscadden

   Lt. Cmdr. Alex Dietrich

  And: 

  Pentagon UFO videos - Wikipedia

  https://en.wikipedia.org › wiki › Pentagon_UFO_videos

  The Pentagon UFO videos are selected visual recordings of cockpit instrumentation displays from United States Navy fighter jets based aboard aircraft carriers USS Nimitz ... Fravor and another pilot, Alex Dietrich, said in an interview that a total of four people (two pilots and two weapons systems officers in the backseats of ...

  Fighter pilot who saw UFOs in 2004 says military kept quiet for ...

  https://www.dailymail.co.uk › news › article-9618827

  25 May 2021 — Alex Dietrich, 41, left, was on patrol near San Diego in 2004 when she ... The mother of three and former Lt. Cmdr. says she feels a 'duty and ...

  Gewijzigd op 2021-06-04 07:51:56
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 26 december 2020 @ 07:30
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen veel bezoekers hier op nieuwsclubs voor bewijzen buitenaardsleven in en uit de Oudheid maar ook HEDEN en voor meer zie club Maatschappelijke Belangen Info Forum/Universum en scroll daar naar vooral de oudere berichten!  En elke dag een beetje bijlezen. Wilt u deze links zie oudere berichten DELEN svp ook op andere social media, email etc dank!

  Dit op alle nieuwsclubs zie voor direct aanklikken clubhome!

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 12 december 2020 @ 12:34
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemiddag en zeker Vomie het verhaal gaat ook op officiële media de ronde, eindelijk! Maar ook social media zie oa Facebook googelen U.F.O.New Zealand Malcolm Turner bericht NBC News oa en dat ook Trump is ingeligt maar nog niet openbaar vanwege paniek bij grote publiek! Maar ja zo ook publiek geheim en zie ook alle vorige en oudere berichten hier Forum/Universum club Maatschappelijke Belangen Info en oordeelt u zelf of laat even weten hier of stemt u op de POLL op clubhome!

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 10 december 2020 @ 07:44
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goede morgen. Ik heb net zitten googlen en het verhaal van Haim Eshed voormalig chef veiligheid Ruimteprogramma Israël dir verklaard,,,, zie AD.nl Google 'Ex-baas ruimteprogramms Israël "aliens bestaan en komen in vrede" en lees zelf ik kan via IPhone miet kopiëren hele verhaal als gebruikelijk.

  Maar kort; volgens hem is Trump op dr hoogte en. wilde bekendmaken maar men wil geen massahysterie creeren ook op aanraden aliens waar VS mee samenwerkt oa ook óp MARS en zie nu weer oudere betichten hier, eerder al....  en dus toch waar wellicht?! 

  Ook 1 orgaan de orthodoxe THE Jewish Press zegt dat hij zijn verstand heeft verloren.... zeker ALLE orthodoxe geloofsstromimgen zullen ontkrachten want dan..... bestaan 'Jaweh, God, Allah' of hoe dan ook.....? Geen massahysterie dus maar beter een er langzaam maar aan?!

  Eshed is 87 nu en heeft niets meer te verliezen en 3 maal belangrijke prijzen gekregen. Neen deze man is niet gek al is hij oud!!! André Kuipers is zijn geloofwaardigheid al kwijt hij en ALLE wetenschappers overigens laten ze zeggen MOGELIJK wel zo?? Ook hier doen we dat!

  Zie ook de boeken hier genoemd en nogmaals de OUDE berichten op club Maatschappelijke Belangen Info Forum en rubriek Universum voor alle clubs en andere lezers hier !

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 09 december 2020 @ 07:16
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen zeker, zeer opmerkelijke filmpjes in ieder geval! Maar ANDRÉ KUIPERS zeer opmerkelijk ook gisteravond laat op NPO1 in interview:

  Er is een Israëlische oud wetenschapper/militaire ID etc die nu verklaard dat hij er zeker van is ER BESTAAT buitenaardsleven en is al onder ons maar vredelivend. Uiteraard anders had dit bericht al niet meer etc..... Maar ook opmerkelijk DE ZOVEELSTE die het kennelijk en mogelijk KAN weten en aan einde leven vertelt niets meer te vrezen hebbend van bazen, overheden - zie (hier) in forum club Maatschappelijke Belangen Info verder oudere berichten !! Daarover oa Boyd Bushmaan en ook oud-chef MIVD VS verklaringen - nog buiten alle andere berichten en de OUDHEID etc en :

  We moeten op zijn minst concluderen dat er veel meer is tussen hemel en Aarde !? Maar oordeelt u altijd zelf. Toch in 'met het oog op morgen NPO-1' gisteravond:

  KUIPERS: Nee natuurlijk is dat die Israëliër, NIET waar! Die man kletst maar wart! Zeker er zijn meer (exo) planeten dan zandkorrels en levensvormen daar zeker Maar we hebben nog geen BEWIJS hier?!?! Interviewer: maar U zegt dus die man is knettergek?! Kuipers: Ach ja het is een oudere man.... 

  Maw Kuipers stelt dus dat allen zie nogmaals de oudere berichten hier  - knettergek en in de war zijn?!

  Maar waar is hij mee bezig? Zijn eigen geloofwaardigheid en overigens van alle wetenschappers die stelselmatig ontkennen staat nu echt op een heel laag pitje!!

  We weten (nog) niets zeker maar ook niet allemaal waanzin  (verklaringen) !??!

  Geef deze link Maatschappelijke etc door aan allen! Dank!

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 28 april 2020 @ 16:31
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemiddag, 'BREAKING' PENTAGON GEEFT NU OOK TOE DAT DE BEELDEN VAN UFO'S ECHT ZIJN. Deze beelden - zie ook meerdere oude brichten hier in het forum daar ook over! - zijn door de VS Marine opgenomen in 2004 en 2015, vrij recent dus. Ze zijn nog steeds 'ongeidentificeerd'. Uiteraard dat betekend het woord UNIDENTIFIED Flying Object ook.

  Lees verder op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/  in FORUM / UNIVERSUM... zie beelden en foto's daar etc...

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 19 september 2019 @ 07:43
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, BREAKING: EINDELIJK VS OVERHEID ERKENT BESTAAN UFO's en dus ook BUITENAARDSLEVEN en dat ze hier komen!!!  WERELDNIEUWS zou dit moeten zijn. In NL: NU.nl maar ook WERELDMEDIA (CNN o.a) melden het nu en op Twitter volop berichten ook hierover, wordt gevolgd o.a.

  https://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum/topic/7084242_schokkende-ontdekkingen-en-onthullingen-disclosure…

  Want: dan zijn vele verhalen over ONTVOERINGEN EN 'SIGHTINGS', 'ENCOUNTERS' WAAR moeten we aannemen voor een groot deel. Op punten kan het verschillen uiteraard naar werkelijkheid. En ook het verhaal van boek Buitenaardse Beschaving en vooral het vervolg daarop Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg (hoe dan verder op Aarde in grote lijnen, POLITIEK? GELOOF in brede zin dan? Monetair? VERANDEREN EN SNEL OOK!!! Zie voor beide boeken o.a. Bol.com maar ook de vele oudere berichten hier, aanbevolen.

   Homo sapiens#FBPE#HaveDemocracy and One world @Homosap97831912 2 u

  Als antwoord op @lesliekean CNN media: E.T. Life, UFO'S admits anyway US Navy! See also this link... CNN: Ufo's filmpje is echt geeft US Navy toe. Waar blijven @NOSNieuwsTeam @RTLnieuws @HartvNL @SBSBelgium o.a.? See more: https://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum/topic/7084242_schokkende-ontdekkingen-en-onthullingen-disclosure… every thing changes now:

   CNN Politics CNNPolitics 10 u

  The US Navy just confirmed these UFO videos are the real deal cnn.it/30oZYox

   35 118 187

  Zie en lees verder art. van NU.nl en/of Twitter (bron)

  Donderdag 19 september 2019 |

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Amerikaanse marine erkent dat op meerdere video's ufo's boven VS vliegen

  Amerikaanse marine erkent dat op meerdere video's ufo's boven VS vliegen

  19 september 2019 03:50Laatste update: 9 minuten geleden   

  De Amerikaanse marine heeft woensdag officieel toegegeven dat op drie video's tussen 2004 en 2015 zogeheten ufo's (onbekende vliegende objecten) te zien zijn. Een woordvoerder wil tegenover CNN niet ingaan over mogelijke buitenaardse wezens, omdat "nog niet precies duidelijk is wat er op de beelden te zien is".

  De beelden kwamen tussen december 2017 en maart 2018 naar buiten. In de video's, geschoten door geavanceerde infraroodcamera's, zijn snel bewegende, langwerpige objecten te zien.

  Bij twee van de video's is te horen hoe Amerikaanse piloten zichtbaar schrikken van de ufo's en zich afvragen wat ze precies gezien hebben. Piloten die onbekende "vliegende objecten" zien worden de laatste jaren aangemoedigd zich te melden, omdat de ufo's een gevaar kunnen vormen voor de veiligheid van Amerikaanse luchtoefeningen.

  Eerder zouden jarenlang dergelijke incidenten onder het tapijt zijn geveegd, vanwege de complottheorieën die rondom ufo's spelen in de Verenigde Staten, aldus de woordvoerder. Door de beelden te onderzoeken hoopt de Amerikaanse marine te verklaren wat piloten hebben gezien.

  In juni werden een aantal senatoren en president Donald Trump nog bijgepraat over ufo's omdat het aantal meldingen van defensiepiloten over ufo's enorm gestegen zou zijn. Trump liet al vaker weten de meldingen "niet serieus te nemen" omdat hij nooit in ufo's heeft geloofd.

  Amerikaanse marine toont video van 'onbekend vliegend object'

   Amerikaanse marine toont video van 'onbekend vliegend object'

  Nieuwsbrief

  Door: NU.nlBeeld: Thinkstock

  0  reacties     

  Lees meer over:

  Verenigde Staten  Amerikaanse marine 

     

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 22 juni 2019 @ 12:38
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemiddag, BREAKING: UPDATE zat. 22 juni 2019: BERICHTEN OVER DAT DE VS-OVERHEID nu meer en meer 'vrij geeft', ja zelfs hoge functionarissen en Trump zelf zijn, uiteraard in uiterste geheimhouding(??) ingelicht achter gesloten deuren. MEN, alle overheden ter wereld beséffen nu ook wel dat het niet meer is tegen te houden.. met INTERNET en YouTube o.a... nogmaals:  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerder opnamen, -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! EN #92 TWEE BERICHTEN TERUG VOORAL over 'politiek' o.a. 

  Van RTL-Nieuws (bron) Buitenaards leven Opvallend hier wer, dat Trump het verschinsel weer 'bagatelliseerd'... ? Hoe dom is deze man eigenlijk.... zie overige Twitterberichten ook hierover...wink  Tip: mochten de video's in dit artikel wegvallen, ziet u zelf het oorspronkelikjke artikel! (ervaring met RTL-Nieuws dat in verloop tijd de foto's, video's wegvallen? 

  Luchtmacht VS meldt meer ufo's, Trump en senatoren bijgepraat.

  21 juni 2019 11:18 Aangepast: 21 juni 2019 15:13

  Impressie van een UFO, tekening.

  Een aantal senatoren én president Trump zijn door veiligheidsdiensten bijgepraat over ufo's. Dat komt omdat het aantal meldingen door met name defensiepiloten gestegen zou zijn.

  De besprekingen zijn achter gesloten deuren, wat er precies is besproken blijft geheim. Volgens een statement van de Amerikaanse marine vormen de vliegende objecten een veiligheidsrisico voor zowel de marine als de luchtmacht.

  'Cilindervormig'

  Politico en The New York Times melden dat een aantal piloten 'cilindervormige' en 'zeer geavanceerde' objecten zag, die 'onmogelijke manoeuvres' deden op 'hoge snelheid'. De waarnemingen waren langs de Amerikaanse oostkust.

   

  'Wow, wat is dat, man?'

  1. Een aantal getuigen vertelde dat ze vliegende objecten zagen, die zo bewogen dat het in strijd zou zijn met de natuurwetten. "Wow, wat is dat, man? Kijk dan hoe het vliegt!", is te horen in een melding door een gevechtspiloot.

  De zaak ligt nu bij het Congres. Zij kunnen besluiten om bijvoorbeeld het ministerie van Defensie een analyse te laten maken van alle beschikbare data over onbekende objecten die het Amerikaanse luchtruim binnendringen, schrijft The Hill.

  Miniatuurvoorbeeld

   Lees ook:

  Meerdere piloten melden ufo's bij Ierland, officieel onderzoek bezig

  Buitenaards leven

  Trump liet bij ABC doorschemeren het allemaal niet zo serieus te nemen. "Mensen zeggen dat ze ufo’s zien. Of ik dat geloof? Niet echt", volgens de president. "Als het om buitenaards leven zou gaan zouden mijn fantastische piloten het wel weten."

  Een immens project waarbij wetenschappers een miljoen gigabytes aan data van meer dan 1300 sterren analyseerde, leverde tot nu toe nog geen bewijs op van buitenaards leven. Maar de onderzoekers geven nog niet op.

  Verbazing in Los Angeles om 'ufo'

  Inwoners van Los Angeles wisten niet wat ze zagen: "Mensen worden gek als ze dit zien"

  Andre Weststrate

  Donald Trump UFO Marine LuchtmachtMilitaire basis Amerika

  DE OPENBARING is 'aanstaande' of eigenlijk AL HEEL LANG AAN DE GANG. 'We' de Homo sapiens wéét het al vanaf begin bestaan op Aarde!  Zie alle vorige berichten hier en ook de rubriek Universum en geloof... overzicht'! Een 'must'voor alle GELOVIGE Homo sapiens om hier te lezen en ook de genoemde boeken?! Zeker alle voorgangers, zij krijgen er al vragen over...Hoe zit het dan écht?  

  En dan ja dan 'moeten we ook aannemen dat het boek, gebeurtenis, Buitenaardse Beschaving, zie vorige berichten ook, OP WAARHEID KAN BERUSTEN EN DAN... is o.m. het aan de hand daarvan verschenen boek Van Homo sapiens naar... de grote veranderingen die we 'moeten' aanbrengen ook in 'onze - WERELD - maatschappij, samenleving voor ALLE 7 miljard Homo sapiens...Anders voor einde deze eeuw einde voor ALLEN ook, alle leven op  Aarde? 'Politiek'?, 'Geloof'?', 'Monetair'? Alle onderlinge grote discriminaties elimineren, voordat we ons Homo galacticus zelfs maar mogen noemen... (Buitenaardse beschaving...ook Bol.com o.a..) En hoofdstuk 6 in boek: 

  kirjaboek.nl/proddetail.asp… of via Bol.com - op voorraad - en alle internetboekensite's, boekwinlkels, BRUNA b.v. verkrijgbaar.  

  Hieronder de berichten van Twitter en ook de OFFICIELE MEDIA, als RTL-NIEUWS zie boven, gaan er nu eindelijk aandacht aan besteden?!!  Nu nog in het NIEUWS EN andere programma's op tv als 'talkshows'? Welke talkshow durft als eerste... laugh Berichten in het Engels voorzover van Twitter maar we nemen aan. vrijwel iederaan kan dit lezen en begrijpen...

   Nick Pope @nickpopemod 20 jun.

  Senators get classified briefing on UFO sightings. With many of the world's flashpoints likely to involve naval forces (the Spratly Islands, the Strait of Hormuz, the Baltic Sea and the Black Sea), explaining US Navy/UFO interactions is a defense priority.

  Senators get classified briefing on UFO sightings

  Sen. Mark Warner’s office cites “safety concern” of “unexplained interference.”

  politico.com 18 103 297

   Michael Salla @MichaelSalla 18 jun.

  The Admiral Wilson Leaked UFO Document & Corporate Reverse Engineering of Alien Technology (link: https://www.exopolitics.org/the-admiral-wilson-leaked-ufo-document-corporate-reverse-engineering-of-alien-technology/) exopolitics.org/the-admiral-wi… via @michaelsalla

  The Admiral Wilson Leaked UFO Document & Corporate Reverse Engineering of Alien Technology

  There are several important conclusions from Admiral Thomas Wilson’s failed efforts to learn about and gain access to a classified UFO program that involved a clandestine corporate effort to revers…

  exopolitics.org 4 62 138

   Michael Salla @MichaelSalla 17 jun.

  Navy Admiral describes Reverse Engineering program involving extraterrestrial spacecraft (link: https://www.exopolitics.org/navy-admiral-describes-reverse-engineering-program-involving-extraterrestrial-spacecraft/) exopolitics.org/navy-admiral-d… via @michaelsalla

  Navy Admiral describes Reverse Engineering program involving extraterrestrial spacecraft

  [Cont. from Part 1] In the transcript/summary of a 2002 conversation between Vice Admiral Thomas Wilson and Dr. Eric Davis it was revealed that a crashed extraterrestrial vehicle was being reverse …

  exopolitics.org 3 91 207

   Alien UFO Sightings @alienufovideos 19 u

  Trump’s Space Force proposal is a ‘bold idea,’ but the US...

  Trump’s Space Force proposal is a ‘bold idea,’ but the US already dominates outer space, Air Force...

  Air Force Secretary Heather Wilson called her office’s proposal for the new branch “a bold idea to dominate in space” in a Wednesday interview with CNBC’s Morgan Brennan. Wilson’s office estimated in...

  alien-ufo-sightings.com 4 10 29

  EN VOORAL IN DEZE TWEET DE VERKLARING VAN OUD-ASTRONAUT Edgar Mittchel: (waarvan we al veel eerder weten dát hij het gewoon heeft verklaard!):

  A quote I love to use in many of my articles comes from Apollo 14 astronaut Dr. Edgar Mitchell. He said, “yes there have been crashed craft, and bodies recovered.” (source) 

   Alien UFO Sightings @alienufovideos 15 u

  Video: The Most Significant Leak About Extraterrestrial Craft Just Went Public (link: https://alien-ufo-sightings.com/2019/06/video-the-most-significant-leak-about-extraterrestrial-craft-just-went-public/) alien-ufo-sightings.com/2019/06/video-… via @alienufovideos

  Video: The Most Significant Leak About Extraterrestrial Craft Just Went Public - Alien UFO Sightings

  A quote I love to use in many of my articles comes from Apollo 14 astronaut Dr. Edgar Mitchell. He said, “yes there have been crashed craft, and bodies recovered.” (source) The thought that governm...

  alien-ufo-sightings.com 1 34 80 

   UFO Insight @UFOinsightcom 12 u

  #Deadly UFO Experiences Of The Sixth Kind (link: https://www.ufoinsight.com/deadly-ufo-experiences-sixth-kind/) ufoinsight.com/deadly-ufo-exp… #aliens #extraterrestrial #ufos

  Deadly UFO Experiences Of The Sixth Kind

  Most UFO sightings are nothing more than exactly that – mere sightings. Even close contact encounters or alien abduction result in little to no harm to those involved. Some people, though, albeit a...

  ufoinsight.com 2

  Tot zover update dd 22 juni 2019. GEEFT U SVP DEZE LINK DOOR AAN ALLEN... of retweeten, delen Facebook etc...??   

  Dit bericht, zie aanhef 'BREAKING'... WORDT OOK GEPLAATST OP de andere nieuwsclubs hier en eventueel relevante... BUITENAARDS LEVEN bestaat... en alles gaat veranderen dan op deze wereld.. we, de Homo sapiens 'moeten wel'... (boek, lees hoe dat kan...of anders?)      

  handtekeningafbeelding
 • maandag 03 juni 2019 @ 00:59
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, wellicht weinig nieuws komende maanden? HOEWEL (?!!) UFO'S BESTAAN EN AMERIKAANSE OVERHEID IS IN BEZIT VAN WRAKSTUKKEN. Zegt DE man die op het Pentagon 10 jaar lang onderzoek deed!  

  Inderdaad, komende maanden juni, juli en augustus de vakantietijd komt weer, WEINIG NIEUWS soms, de nieuwsclubs voorradig weten we uit andere jaren, een enkele keer dus helemaal geen nieuwe berichten.

  TOCH, DIT ZOU HET WERELDNIEUWS PUR SANG MOETEN ZIJN? Velen weten of 'wisten het al in de onderbuik', we zijn niet alleen op Aarde en er zijn er dus veel en veel meer nog in het Universum?! Immers bij bekendmaking daarvan GAAT ALLES VERANDEREN OP AARDE, we gaan beseffen dat 'God' wellicht niet bestaat (?) de 'schepping' anders is, hoewel op PUNTEN toch wel zo als de Heilige schriften zeggen soms, de 'dood'? 'Hemel, Hel'? Élke keer als jullie weer (her)boren worden, - na de dood gaat de geest door (?) - zitten alle voorgaande levens weer in je'? 

  ALLES DAN WAARSCHIJNLIJK WEL WÁÁR in het boek Buitenaardse Beschaving (planeet Iarga bestaat en die ontmoeting met (-) is dus gebeurd?!! Ook het vervolgboek daarop gebaseerd, HOE NU VERDER MET ONS, DE HOMO SAPIENS? 'Politiek', 'GELOOF', 'MONETAIR' de grootste discriminaties eerst elimineren en dan pas mogen we ons Homo Galacticus noemen, WORDEN WE TOEGELATEN TOT DE HOGE UNIVERSELE 'BESCHAVINGEN'... Boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg, GAAT U OOK MEE? (Bol.com o.a. of Bruna-winkels etc.) Zie alle vorige berichten nog.     

  Inderdaad, vandaag al weinig 'Aards' nieuws maar dit zou toch HET WERELDNIEUWS MOETEN ZIJN de komende dagen, weken, jaren..?! EN GAAT OOK U MEE?

  Zo belangrijk dat we het op alle nieuwsclubs plaatsen vandaag als enige. Leest u allen en vooral DEELT U DIT MET VELEN, via Facebook, Twitter, email eigen familie, vrienden etc. en (social) media, WAAR BLIJFT HET REGULIERE NIEUWS, de 'gewone' media', kranten en zelfs NOS JOURNAAL, RTL-NIEUWS etc....?

  YOUTUBE.COM

  Tucker Carlson UFO's 1 juni 2019

  (NL ondertiteling) UFO’s bestaan en de Amerikaanse overheid is in het bezit van wrakstukken ervan zo zegt Luis Elizondo, de man die op het Pentagon… 

  • Eindelijk!

   YouTube · 

  UFO’s bestaan en de Amerikaanse overheid is in het bezit van wrakstukken ervan zo zegt Luis Elizondo, de man die op het Pentagon voor de Amerikaanse overheid 10 jaar onderzoek naar UFO’s deed. Tucker Carlson van FOX NEWS interviewt hem.

   Alien UFO Sightings @alienufovideos â€‹4 u

  The Roswell Aliens (link: https://alien-ufo-sightings.com/2019/02/the-roswell-aliens/) alien-ufo-sightings.com/2019/02/the-ro… via @alienufovideos

  The Roswell Aliens - Alien UFO Sightings

  Featured Video How Many Fingers? Four? Five? Or Six?      Keep in mind that there are many different kinds of beings visiting our planet. Different reports from crashes describe beings with different...

  alien-ufo-sightings.com 2 7 27

   Alien UFO Sightings @alienufovideos 5 u

  UFO Watch: 8 Times the Government Looked for Flying Saucers (link: https://alien-ufo-sightings.com/2019/06/ufo-watch-8-times-the-government-looked-for-flying-saucers/) alien-ufo-sightings.com/2019/06/ufo-wa… via @alienufovideos

  UFO Watch: 8 Times the Government Looked for Flying Saucers - Alien UFO Sightings

  Is the truth really out there? It’s an age-old question, with reports of UFOs going back decades. We looked back at actual UFO and alien investigations by the U.S. and other countries. Check it out!…

  alien-ufo-sightings.com 1 15 50

  ZIE ALLE NIEUWSCLUBS maar vooral clubplaatjeMaatschappelijke Belangen Info! rubriek FORUM0/UNIVERSUM. 

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/ 

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2019-06-03 01:05:36
  handtekeningafbeelding