391 keer bekeken

ZWEDEN

 • zaterdag 03 juli 2021 @ 00:50
  #2

  Goedemorgen, ZWEEDSE POLITIEMAN DOODGESCHOTEN, 17 JARIGE JONGEN daarvoor aangehouden na klopjacht. Het heeft vermoedelijk te maken met een criminele bende in Gothenburg, ook daar heeft net als overal de overheid en de politiek de maatschappij niet meer altijd nog in handen... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bronnen)

  Politiemensen op de plek in Gothenburg waar hun collega werd neergeschoten EPA

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 18:47

  17-jarige aangehouden voor doodschieten agent Zweden

  In Zweden is een 17-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van het doodschieten van een politieagent in de stad Gothenburg afgelopen woensdagavond.

  De verdachte werd na een klopjacht opgepakt. Volgens de politie woont hij in de wijk Biskopsgården, waar de agent woensdagnacht werd doodgeschoten.

  Over het motief van de beschieting zegt de officier van justitie dat er niet van wordt uitgegaan dat de 33-jarige agent het doelwit was. In plaats daarvan wordt diens dood in verband gebracht met aanhoudend bendegeweld in de wijk. Biskopsgården geldt als probleemwijk.

  Behalve de 17-jarige verdachte zijn bij huiszoekingen nog twintig mensen opgepakt voor verhoor, meldt de krant Aftonbladet.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 02 april 2019 @ 00:43
  #1

  Goedemorgen, toch een LUCHTIG BERICHT DAN MAAR, EEN ZWEEDSE AGENT ARRESTEERT EEN GEZOCHTE MAN IN DE SAUNA, in zijn vrije tijd... De naakte waarheid dus....en bovendien 'het hoofd ook nog koel houden'? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Zweedse agent arresteert voortvluchtige crimineel naakt in sauna

   VANDAAG, 21:11

  BUITENLAND

  Een Zweedse agent heeft in zijn vrije tijd een voortvluchtige drugsdealer gearresteerd in een spa. Hij herkende de gezochte crimineel toen hij samen met hem naakt in een sauna in Stockholm zat, meldt de Zweedse publieke omroep SVT.

  De dealer had eigenlijk in de cel moeten zitten voor drugshandel en mishandeling van een ambtenaar. De man was echter nooit komen opdagen om zijn straf uit te zitten en werd sindsdien gezocht door de politie.

  De agent herkende de crimineel ook zonder zijn kleren aan en slaagde erin hem te arresteren zonder andere saunabezoekers in gevaar te brengen.

  'Hij hield zijn hoofd koel'

  Zijn politiechef prijst hem in een Facebookbericht voor zijn optreden. "Deze topcollega hield zijn hoofd koel in een situatie die zomaar gevaarlijk had kunnen worden, ook al zat hij op zijn vrije dag in de sauna."

  "Het is veel makkelijker om iemand te arresteren als je samen met collega's bent en de juiste hulpmiddelen bij je hebt", zegt de chef. "Deze crimineel zal nu eindelijk zijn straf uitzitten."

  Deel dit artikel: 

   

   

  handtekeningafbeelding