3034 keer bekeken

OVERIGE REGIO'S ALGEMEEN NIEUWS

 • maandag 13 december 2021 @ 00:33
  #63

  Goedemorgen, TUSSEN ALLE STEEK- EN SCHIETPARTIJEN DOOR, dit bericht, TOCH BIJ ZIEN MISDRIJF ingrijpen al wordt je bedreigd of zelfs mishandeld, hulde dan toch en niet laten afschrikken door geweld.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 16:18

  Getuige diefstal wordt mishandeld en bedreigd in Tilburg

  Een 46-jarige man is vannacht in Tilburg mishandeld en bedreigd door twee mogelijke inbrekers op een bouwterrein. Volgens de politie had het slachtoffer gezien dat een man en een vrouw een ladder hadden gestolen. Toen zij dat in de gaten kregen, werd de man aangevallen.

  Het slachtoffer zag het tweetal iets na middernacht over een hek bij het bouwterrein klimmen. Zij hadden een ladder bij zich. Omdat de man vermoedde dat de ladder was gestolen, besloot hij volgens de politie de twee achterna te lopen en maakte hij een foto van hen.

  Dat viel niet goed. Hij kreeg klappen en moest de foto meteen verwijderen, meldt de politie.

  Verdachten overmeesterd

  Op een bepaald moment wist het slachtoffer los te komen en zette hij het op een lopen. Onderweg merkte hij dat hij zijn bril tijdens het incident was kwijtgeraakt. Hij vroeg daarop een voorbijganger om hulp. Samen liepen ze terug naar de plaats waar de bril zou kunnen liggen. De verdachten bleken er nog te zijn en opnieuw kwam het tot een vechtpartij, meldt Omroep Brabant.

  Met hulp van de voorbijganger en nog iemand anders lukte het om de twee verdachten onder controle te krijgen en aan te houden. Agenten hebben de man en vrouw (39 en 42 jaar) meegenomen en vastgezet. Zij worden verdacht van diefstal, mishandeling, bedreiging en het kapotmaken van de bril van de getuige.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 11 december 2021 @ 00:37
  #62
  reactie op (#61) herman_dad

  Goedemorgen, NU WEER IN EINDHOVEN MIDDEN IN WOONWIJK SCHIETPARTIJ, 17 jarige jongen zwaar gewond, meerdere aanhoudingen.  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:35

  Zes arrestaties na schietpartij in Eindhoven, 17-jarige zwaargewond

   

  De politie doet nog onderzoek OMROEP BRABANT

  De politie heeft zes mensen aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij gisteravond laat in Eindhoven. Onder hen is een 17-jarige jongen, die zwaargewond raakte.

  Het schietincident gebeurde rond middernacht op de Locomotiefstraat. Kort daarna werd de jongen een paar straten verderop gevonden door een bewoner.

  Het slachtoffer bonsde op de ruiten van de woning. "Die jongen zat onder het bloed", zegt de bewoner tegen Omroep Brabant. "Hij vertelde dat hij was neergeschoten. Dan verschiet je wel even. Er kwam ook bloed uit zijn mond." Daarop schakelde de bewoner de politie in. "Ik heb meteen 112 gebeld en mijn vrouw is een deken gaan halen."

  De jongen werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en is buiten levensgevaar.

  Meer gewonden

  Kort na de vondst van de tiener meldden nog twee personen zich in het ziekenhuis. Eén van hen was ook gewond. Beiden zijn gearresteerd.

  Later in de nacht hield een arrestatieteam nog drie mannen aan in een woning in de straat waar werd geschoten. Het is onbekend hoe oud de arrestanten zijn.

  De politie doet onderzoek. "Op dit moment is nog veel onduidelijk over de aanleiding van de schietpartij", zegt een woordvoerder. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

  Flink geschrokken

  Bewoners van de Locomotiefstraat werden wakker van de schoten en zijn flink geschrokken. "Ik dacht eerst nog even dat het vuurwerk was, wat ik hoorde. Echt bizar, zo recht voor je deur", zegt een van hen tegen de regionale omroep. "Hier gebeurt normaal nooit iets."

  Een andere bewoner vertelt dat zijn vriendin iemand zag wegrennen na de schietpartij. "Het was iemand met een zwarte capuchon. Dat heeft ze meteen doorgegeven aan de politie."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 28 oktober 2021 @ 09:16
  #61
  reactie op (#58) herman_dad

  Goedemorgen, EN WEER IEMAND DOODGESCHOTEN BIJ EEN INCIDENT IN WONING APELDOORN .... Bijna dagelijks komt dit nu voor, landelijk gezien dan. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  De politie doet onderzoek bij de woning in Apeldoorn PERSBUREAU HEITINK

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • VANDAAG, 03:27 • AANGEPAST VANDAAG, 09:00

  Dode bij schietincident in Apeldoorn

  In Apeldoorn is vannacht een dode gevallen bij een schietincident. Het slachtoffer werd zwaargewond in een woning gevonden. Reanimatie mocht niet meer baten.

  De politie kreeg kort voor 01.00 uur een melding van een incident aan de Kervelstraat in de wijk De Mheen. Buurtbewoners zeggetegen Omroep Gelderland dat ze ervan wakker werden en dat er meerdere keren is geschoten.

  Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen. Ook is niet duidelijk of er binnen of buiten is geschoten.

  De politie heeft buurt- en sporenonderzoek gedaan en roept getuigen op zich te melden. Ook wordt verzocht om beelden van bewakingscamera's te delen. Er is nog niemand aangehouden.

  Zie video in oorspronkelijke artikel 

  Dode bij schietpartij in Apeldoorn

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 26 oktober 2021 @ 01:08
  #60
  reactie op (#59) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg VROUW (20) DOODGESTOKEN in WONING DEN BOSCH, DAAD STAAT OP INTERNET, een nieuw gegeven weer, MAAR DEEL DE BEELDEN NIET, dringende oproep!! Meer hierover bekend nu.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • ZONDAG, 11:28

  Dodelijke steekpartij Den Bosch vermoedelijk gestreamd, 'deel beelden niet'

  OMROEP BRABANT

  De dodelijke steekpartij in Den Bosch waarbij gisteravond een 20-jarige vrouw om het leven kwam, is gestreamd via Instagram. Dat melden diverse media, waaronder Omroep Brabant.

  De politie heeft de beelden ook gezien en neemt ze mee in het onderzoek. De politie houdt er sterk rekening mee dat de beelden door de verdachte, een 21-jarige vrouw uit Den Bosch, zijn gemaakt. Die vrouw is gisteren na het incident opgepakt. Volgens de politie waren de vrouwen halfzussen van elkaar en woonden ze in hetzelfde huis.

  De steekpartij gebeurde gisteravond rond 19.30 uur in een huis in Den Bosch. De aanleiding is nog niet duidelijk. Het 20-jarige slachtoffer wist eerst nog het huis uit te vluchten en klopte bij de buren aan voor hulp. Uiteindelijk is ze in dat huis overleden.

  Foxterriër

  Hulpdiensten waren niet op tijd om de vrouw te redden. Bij het incident is ook een hond, een foxterriër, zwaargewond geraakt. Het dier is naar een dierenziekenhuis in Waalwijk gebracht.

  Op sociale media worden beelden van de steekpartij gedeeld. De politie doet een oproep om de videobeelden en de screenshots niet verder rond te sturen. "Mensen realiseren zich niet wat die beelden doen met de nabestaanden van het slachtoffer. Je moet ook niet willen dat zoiets rondgaat op sociale media. Wat zou jij ervan vinden als dit jouw zus of vriendin was?", aldus de woordvoerder.

  De politie deed onderzoek rond en in de twee woningen:

  0:59 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Vrouw (20) omgekomen bij steekincident in woning Den Bosch

  De politie gaat nog achterhalen wie de beelden heeft gemaakt, maar "het lijkt er wel op dat dit door de verdachte is gedeeld. Dat moeten we nog verder onderzoeken."

  De politie heeft gisteren met nabestaanden en buren van het slachtoffer gesproken. Het onderzoek naar de steekpartij gaat vandaag weer verder. De woning wordt nog verder onderzocht en de verdachte wordt gehoord.

  De hond die zwaargewond raakte bij de steekpartij is gisteravond geopereerd. Zijn toestand is nu stabiel, laat de dierenambulance aan Omroep Brabant weten. Het dier kreeg acht messteken in zijn lichaam. "De messteken zaten verdeeld over zijn hele lichaam", zegt een woordvoerder van de dierenambulance.

  Volgens de woordvoerder was de operatie succesvol. "Hij had heel veel bloed verloren, maar de operatie is goed gelukt. Dat is positief. Ze hebben alle wonden kunnen dichten en de bloedingen gestopt. Maar je weet nooit hoe het intern verder verloopt."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • zondag 24 oktober 2021 @ 08:40
  #59
  reactie op (#55) herman_dad

  Goedemorgen, en WEER VROUW (20) DOODGESTOKEN in WONING DEN BOSCH, een andere vrouw van 21 daar aangetroffen is aangehouden. De buurt is geschokt....

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • VANDAAG, 03:08

  Vrouw overleden na steekincident Den Bosch

  De hulpdiensten verleenden eerste hulp. maar dat mocht niet baten MEESTERS MULTI MEDIA

  In Den Bosch is een 20-jarige vrouw overleden na een steekincident. Bij het incident, dat gisteren rond 19.30 uur in een huis plaatsvond, is ook een hond zwaargewond geraakt. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is aangehouden.

  Het slachtoffer wist het huis te ontvluchten en klopte bij de buren aan, meldt Omroep Brabant. Hulpdiensten waren massaal uitgerukt, onder meer met een traumahelikopter.

  De hulpdiensten waren niet op tijd aanwezig om de vrouw te redden. Er werd eerste hulp verleend, maar dat mocht niet baten, ze overleed in het huis van de buren. De hond is naar een dierenziekenhuis in Waalwijk gebracht.

  De toedracht is niet duidelijk. Het incident zorgde voor commotie op straat. Veel omwonenden stonden bij de politieafzetting.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 13 oktober 2021 @ 00:42
  #58
  reactie op (#57) herman_dad

  Goedemorgen, EN WEER ZWAARGEWONDE BIJ SCHIETPARTIJ BERGEN OP ZOOM, 3 VERDACHTEN AANGEHOUDEN. Bijna elke dag ergens in Nederland is er wel een misdrijf met vuurwapengebruik, schietpartij....sad maar dan ook altijd weer een grote inzet van politiemacht en andere eenheden daarbij.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  UPDATE 15-10-21 09.00 uur: 

   

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 21:23 • AANGEPAST GISTEREN, 22:18

  Zwaargewonde bij schietpartij Bergen op Zoom, drie verdachten vast

  Arrestatieteam doet inval in theehuis na schietpartij Bergen op Zoom CHRISTIAN TRAETS SQ VISION

  Bij een schietpartij in Bergen op Zoom is iemand vanavond zwaargewond geraakt. Het incident vond rond half zeven plaats op de Wouwsestraatweg.

  Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette een helikopter in om de schutter of schutters te achterhalen. Een half uur later kreeg de politie een melding van een andere schietpartij, anderhalve kilometer verwijderd van de plek waar de eerste schoten vielen.

  Daarop werd een arrestatieteam ingezet dat auto's doorzocht en een theehuis aan de Wouwsestraatweg binnenviel, meldt Omroep Brabant. Daarbij zijn twee verdachten aangehouden. Een derde verdachte is op een andere locatie gearresteerd.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  Gewijzigd op 2021-10-14 08:11:50
  handtekeningafbeelding
 • zondag 10 oktober 2021 @ 00:44
  #57
  reactie op (#56) herman_dad

  Goedemorgen, NU WEER MAN DOODGESCHOTEN BIJ CAFÉ UTRECHT, daarna onstond een oploopje en ruzie, de politie moest hen uiteendrijven... 

  UPDATE 22.00 uur:

  UPDATE 09.00 uur: SBS-Hart van Nederland meldt vanmorgen dat het slachtoffer mogelijk een verkeerd persoon is, dodelijk geraakt. >>> Nabij Café de Plak aan de Vleutenseweg in Utrecht heeft zaterdag een schietpartij plaatsgevonden. Vermoedelijk gaat het om een uit de hand gelopen conflict, zegt de politie. Eén persoon is bij de schietpartij overleden, een ander raakte vermoedelijk ook gewond. De verdachte is op dit moment nog voortvluchtig. Het gaat om een dunne getinte man. Verdere informatie over het uiterlijk van de man is niet bekend.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 20:52 • AANGEPAST GISTEREN, 21:52

  Dode bij schietpartij bij café in Utrecht, oploop van omstanders

  Het café waarbij de schietpartij was MIZZLE MEDIA / MICHEL VAN BERGEN

  In Utrecht is bij een schietpartij een man omgekomen. De schutter is op de vlucht geslagen en wordt door de politie gezocht. De schietpartij was bij een café aan de Vleutenseweg, in de buurt van het Majellapark.

  Wat aan het incident vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. Enige tijd na de schietpartij meldde zich iemand in het ziekenhuis. Mogelijk is dat een tweede slachtoffer, zegt de politie.

  Bij het café verzamelden zich na de schietpartij zo'n 200 mensen, meldt RTV Utrecht. Daarbij kreeg een aantal mensen ruzie. De politie heeft hen uit elkaar gedreven.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Utrecht.

  Gewijzigd op 2021-10-10 22:02:17
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 14 september 2021 @ 10:27
  #56

  Goedemorgen, 20 AUTO'S IN EDE VANNACHT UITGEBRAND.... uiteraard BRANDSTICHTING, maar WAAROM ??? Welke idioot... of wat dan ook..? Zelfs een zeldzaam oud Volkswagenbusje in vlammen op, wat hééft men eraan, behalve veel verdriet van de eigenaars...?  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • VANDAAG, 03:04 • AANGEPAST VANDAAG, 08:26

  Twintig auto's beschadigd door meerdere branden in Ede

  In Ede zijn afgelopen nacht twintig auto's beschadigd door meerdere branden. De branden woedden volgens de brandweer op zes verschillende plekken in de Gelderse gemeente.

  De brandweer rukte met veel menskracht uit om alle brandhaarden te bestrijden:

  0:27 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Tientallen auto's uitgebrand

  De autobranden vonden plaats in de wijk Veldhuizen, in het noordwesten van Ede. Rond 02.30 uur meldde de brandweer dat de branden onder controle zijn. De toedracht wordt nog onderzocht.

  Zo'n achttien mensen zouden gedupeerd zijn door de branden, zegt een verslaggever van Omroep Gelderland in het NOS Radio 1 Journaal. Ze sprak een man van wie een geleend, zeldzaam Volkswagen-busje uit 1963 in vlammen opging. "Dit maakt je gewoon heel verdrietig", zei hij. "Ik sliep nog niet helemaal, toen we rond 00.15 uur een doffe knal hoorden die we niet direct konden plaatsen. Buiten zagen we vervolgens dat er iets in brand stond."

  Naast de auto's stond ook de heg in brand, zei de man. Ternauwernood kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de carport. De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen. "Twintig branden is natuurlijk geen toeval."

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2021-09-14 22:14:08
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 09 september 2021 @ 00:43
  #55
  reactie op (#50) herman_dad

  Goedemorgen, en WEER VROUW (34) DOODGESTOKEN DOOR RELATIE, baby in kinderwagen of niet.... Zeer traumatische ervaring voor de omstanders en hulde ook ver hen die de dader overmeesterde..... 

  Aanvulling 15-9-21:

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  En aanvulling 10-9-21: En wéér in de relationele/familiaire sfeer, moeder-zoon dan: 

  En ook dit laatste bericht weer, nog net:

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 14:51 • AANGEPAST GISTEREN, 19:55

  Vrouw op straat doodgestoken in Den Bosch: 'Het was een afschuwelijk gezicht'

  SQ VISION/BART MEESTERS

  Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend in Den Bosch gestoken en overleden. Een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein is aangehouden en zit vast. Volgens de politie ging er vermoedelijk een conflict in de relationele sfeer aan vooraf.

  Het steekincident gebeurde rond 09.45 uur aan het Ploossche Hof. Een man die vlak bij de plek woont, zegt tegen Omroep Brabant dat de vrouw waarschijnlijk 25 keer is gestoken. "Het was een afschuwelijk gezicht. Ik sta nog te trillen op m'n benen."

  De 35-jarige getuige had net boodschappen gedaan in de naburige supermarkt. "Ik hoorde gegil en zag een vrouw krom lopen. Een man stak met een mes op haar in. Eerst in haar nek, toen in haar buik. Het slachtoffer bloedde hevig. Heel haar gezicht en nek zaten onder het bloed."

  Ooggetuigen waren van slag van wat ze hebben gezien:

  1:05 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Vrouw doodgestoken in Den Bosch: 'Ik sta nog te trillen op m'n benen'

  Omstanders die het zagen gebeuren, wisten de verdachte volgens de politie tegen te houden. Ze hielden hem in bedwang totdat agenten arriveerden. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Al snel bleek dat de vrouw er slecht aan toe was. Ze werd op straat gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten.

  Een agente neemt een mes in beslag BART MEESTERS/SQ VISION

  De vrouw liep met haar 1-jarig kind in een kinderwagen over straat toen ze werd aangevallen. "Het kind is ongedeerd en opgevangen", zegt een woordvoerder van de politie tegen Omroep Brabant. De verdachte die is aangehouden is de vader van het kindje, bevestigt de politie. De vrouw was bij familie in Den Bosch op bezoek.

  De politie heeft een mes meegenomen en doet sporenonderzoek. Ook hebben agenten met zo veel mogelijk getuigen gesproken. Veel mensen op straat hebben de steekpartij gezien. Zij krijgen slachtofferhulp als ze daar behoefte aan hebben. "Want wat zij hebben gezien is heel heftig", laat de politie weten.

  Auto in beslag genomen

  In de buurt van het incident is een auto in beslag genomen. Het gaat mogelijk om de auto van de verdachte. De politie heeft op die plek ook sporenonderzoek gedaan. Een getuige zou hebben gezien dat de verdachte de vrouw met de kinderwagen al een tijdje achtervolgde.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  Gewijzigd op 2021-09-15 08:56:04
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 03 september 2021 @ 07:56
  #54
  reactie op (#53) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg ONTVOERINGSZAAK MET VERKEERDE PERSOON wordt steeds complexer. WEL WEER EEN PERSOON AANGEHOUDEN daarvoor, eerder al een vrouw en verdere onderzoeken: Vrouw opgepakt in onderzoek naar geweldsincidenten regio Alblasserdam - Tweede woning gesloten in Alblasserdam in onderzoek naar vergisontvoering

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  AANVULLING 30-9-21: En weer een 'waarschuwingsaanslag' in deze VERGISONTVOERINGSZAAK'?

  AANVULLING 25-9-21: 

  AANVULLING 14-9-21: 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 00:56

  Man (24) aangehouden in onderzoek geweldsincidenten na vergisontvoering

  Explosie bij een woning in Alblasserdam PETER STAM

  De politie heeft opnieuw iemand aangehouden in het onderzoek naar een reeks geweldsincidenten in Alblasserdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Die zouden te maken hebben met de vergisontvoering begin augustus, waar een man van 56 het slachtoffer van werd.

  De 24-jarige man uit Amsterdam die nu is opgepakt wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de explosie bij een woning in Alblasserdam afgelopen weekend en het plaatsen van een explosief bij een ander huis in diezelfde plaats.

  Een inwoner van Alblasserdam meldde zich na de ontvoering bij de politie met de mededeling dat hij mogelijk het echte doelwit van de ontvoering was.

  De woningen die zijn belaagd zijn van zijn vriendin en van haar dochter. In deze zaak is gisteren ook al een 43-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden.

  1900 kilo cocaïne onderschept

  Afgelopen weekend brak ook brand uit bij een bedrijfspand in Alblasserdam en werd een woning in Hendrik-Ido-Ambacht beschoten. Eerder, op 14 augustus, reed een auto tegen de gevel aan van een ander bedrijfspand in Zwijndrecht, waarna het gebouw door brand werd verwoest.

  Volgens de politie hebben de bedreigingen en ontvoering mogelijk te maken met de onderschepping van bijna 1900 kilo cocaïne uit Ecuador, eind juli in de haven van Antwerpen.

  Na het aanhoudende geweld de burgemeester van Alblasserdam besloten dat de politie de komende maand preventief mag fouilleren. De bebouwde kom is aangewezen als veiligheidsrisicogebied.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Rijnmond

  Gewijzigd op 2021-09-30 09:14:21
  handtekeningafbeelding