2840 keer bekeken

OVERIGE REGIO'S ALGEMEEN NIEUWS

 • zaterdag 07 augustus 2021 @ 00:54
  #51
  reactie op (#50) herman_dad

  Goedemorgen, VREEMDE ZAAK, in Gouda 6 MANNEN AANGEHOUDEN VOOR ONTVOERING MAN UIT HOOFDDORP MAAR DEZE IS NOG NIET GEVONDEN....  \Hopelijk komt daar duidelijkheid in vandaag of morgen. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 12:43

  Zes verdachten aangehouden in Gouda voor ontvoeren 56-jarige man

  In Gouda zijn zes mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ontvoering in Cruquius. Ze zouden een man van 56 hebben ontvoerd. De man uit Hoofddorp wordt nog steeds vermist.

  De verdachten zijn gisteravond aangehouden in de omgeving van het Vogelplein in Gouda. Eerder op de avond, rond 18.00 uur, kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen van een mogelijke ontvoering aan de Spaarneweg in het Noord-Hollandse dorp Cruquius.

  Daar zou de man uit Hoofddorp door enkele personen uit een auto zijn getrokken en zijn meegenomen in een rode Mercedesbus met imperiaal, die in de richting van de N201 vertrok. Daarop begon een zoekactie en al snel konden de verdachten worden aangehouden. De ontvoerde man is niet gevonden.

  De verdachten zijn twee mannen van 22 jaar en een man van 30 uit Rotterdam, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige uit Dordrecht en een man van 30 zonder woonadres. Ze worden verhoord en hun betrokkenheid wordt verder onderzocht. De politie roept getuigen op zich te melden en is op zoek naar camerabeelden.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 18 juni 2021 @ 00:47
  #50

  Goedemorgen, VROUW DOOR ECHTGENOOT OM HET LEVEN GEBRACHT. De politiemensen hebben  nog geprobeerd te reanimeren, helaas later ook nadat ambulance personeel had overgenomen zonder resultaat. Beiden waren 65 jaar.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 14:37

  Vrouw (65) uit Breda overleden na zware mishandeling, echtgenoot opgepakt

  Een 65-jarige vrouw uit Breda is overleden na zware mishandeling, haar echtgenoot is opgepakt. Het slachtoffer werd zondagavond gevonden in haar appartement door de politie na melding van een heftige ruzie.

  Haar 65-jarige man is meteen aangehouden en wordt verdacht van poging tot doodslag. Hij zit nog vast.

  De melding van het conflict kwam rond 23.30 uur binnen bij de politie. Agenten vonden de vrouw in kritieke toestand en startten meteen met reanimeren. De hulpdiensten namen dit later over.

  De vrouw is daarna aan de beademing overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed ze aan haar verwoningen, meldt Omroep Brabant.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 17 juni 2021 @ 07:51
  #49
  reactie op (#48) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg vorige art.: NIET ALLEEN OP ZEEUWSE STRANDEN OOK OP ANDERE STRANDEN, ZANDVOORT O.A. grote groepen jongeren die overlast veroorzaken, in Zandvoort met name ook gewonden en aanhouding na grote vechtpartij en inzet grote politiemacht. maar ook elders op de stranden druk, VEELS TE DRUK? Noordwijk o.a. en Bloemendaal.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Veel politie op strand Zandvoort vanwege grote vechtpartij PERSBUREAU NIEUWSFOTO

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 22:47

  Ruim honderd jongeren betrokken bij vechtpartijen op strand Zandvoort

  Een groep van zo'n 100 tot 150 strandgangers is vanavond betrokken geraakt bij meerdere vechtpartijen op het strand van Zandvoort. Zeker drie mensen zijn gewond geraakt.

  De strandgangers, met name jongeren, gedroegen zich tegen 20.00 uur "buitengewoon vervelend", zegt een woordvoerder van de politie. "Er ontstond hier en daar een handgemeen, in wisselende samenstellingen. Met elkaar, maar ook met omstanders."

  Na een half uur greep de politie in met tientallen agenten en enkele politiepaarden. Daarbij is één aanhouding verricht. Zeker drie mensen raakten gewond. Een van hen is een vrouw die een fles tegen haar hoofd kreeg, schrijft NH Nieuws.

  De jongeren zijn uit elkaar gedreven en kregen het dringende verzoek het strand te verlaten. De politie heeft daarbij naar eigen zeggen veel namen genoteerd. De meeste jongeren zijn intussen met de trein vertrokken.

  Ook in Noordwijk was het onrustig, meldt Omroep West. Volgens een woordvoerster waren een paar honderd jongeren feest aan het vieren. "Er werd lachgas gebruikt, alcohol gedronken en op een gegeven moment sloeg de sfeer om."

  Rond 23.00 uur werd door de politie naar huis gestuurd. Daarna keerde de rust terug op de boulevard en het strand van Noordwijk.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  Gewijzigd op 2021-06-17 07:52:42
  handtekeningafbeelding
 • maandag 07 juni 2021 @ 07:27
  #48

  Goedemorgen, POLITIE PAKT JONGERENOVERLAST AAN OP ZEEUWSE STRANDEN.... veel (geluids)hinder of anderszins, VERNIELINGEN en dan zijn de coronaregels nog steeds van kracht maar dit heeft daar primair niets mee te maken het is vele jaren zo, in de zomer? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 11:53

  Boetes en aanhouding bij controle tegen overlast op Zeeuws strand

  POLITIE ZEELAND-WEST-BRABANT

  In een poging de overlast van jeugd bij het strand van het Zeeuwse Dishoek tegen te gaan, heeft de politie gisteravond en vannacht in de omgeving gesurveilleerd en gecontroleerd op fietspaden. Daarbij is iemand aangehouden en zijn veertien boetes uitgedeeld aan fietsers en bromfietsers, meldt de politie.

  De controle is onderdeel van de maatregelen die de gemeente Veere, waaronder Dishoek valt, en de politie nemen om de overlast op het strand aan te pakken. De afgelopen tijd kwamen veel klachten over groepen jongeren die er onder meer alcohol en drugs gebruiken en vernielingen plegen.

  Agenten schreven onder meer boetes uit voor rijden met een snor- of bromfiets op een onverlicht fietspad. Ook gaven ze bekeuringen voor fietsen zonder verlichting, rijden op een bromfiets zonder een helm, rijden met een bromfiets door voetgangersgebied en rijden op een bromfiets met geschorst kenteken.

  Te veel gedronken

  Een 18-jarige vrouw werd aangehouden nadat ze had geweigerd om mee te werken aan een ademanalyse, meldt Omroep Zeeland. De vrouw was door agenten aangesproken omdat ze met een bromscooter op een onverlicht fietspad reed.

  Omdat werd vermoed dat ze had gedronken, wilden ze een ademanalyse bij haar uitvoeren, maar ze verzette zich. Uiteindelijk lukte het op het politiebureau wel, en toen bleek dat ze te veel had gedronken. Haar rijbewijs is ingenomen en ze kreeg een rijverbod van zes uur en een boete.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Zeeland

   

  handtekeningafbeelding
 • maandag 19 april 2021 @ 01:04
  #47
  reactie op (#46) herman_dad

  Goedemorgen, WEER EEN ONVERKLAARBARE - TOT NU TOE DAN? - EXPLOSIE, SCHIETPARTIJ bij restaurant Den Haag. Een '(wraak)aktie in het criminele milieu, áfpersing' of iets anders? We zullen het later wel weer horen, echter Den Haag is hier nog niet zo bekend mee, met deze aanslagen dan. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  REGIO15

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 13:10

  Restaurant in Den Haag beschoten en beschadigd door explosie

  In Den Haag is vannacht een restaurant beschoten en beschadigd geraakt door een explosie. Volgens de politie zijn er voor zover bekend geen gewonden.

  De politie kreeg rond 03.30 uur een melding van een explosie bij het pand. Een voertuig zou vlak erna hard zijn weggereden. Ter plekke zagen agenten dat ook is geschoten op het pand en op een auto in de straat, meldt Omroep West.

  Agenten vonden hulzen op straat en kogelgaten in de ruiten van het pand. De politie doet onderzoek en kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd,

  Later in de ochtend vonden agenten enkele kilometers verderop een brandende auto. De politie onderzoekt of dit voertuig iets met de explosie en de beschieting te maken heeft en vraagt getuigen zich te melden.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zondag 28 maart 2021 @ 00:32
  #46
  reactie op (#45) herman_dad

  Goedemorgen, VROUW ONTVOERD na opzettelijk veroorzaakte aanrijding. Eén persoon opgepakt en uit het artikel blijkt het niet maar mogelijk hier een klassiek 'crime passionel'? Of hulp van iemand in de relationele sfeer....  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • GISTEREN, 18:51

  Vrouw aangereden en ontvoerd, man opgepakt

  Sporenonderzoek bij de auto waarin de vrouw zat DE VRIES MEDIA

  De Groningse politie heeft een man van 22 aangehouden op verdenking van ontvoering van een 22-jarige vrouw. De arrestatie was gisteravond, uren nadat de vrouw in een auto naar verluidt opzettelijk was aangereden en meegenomen.

  Ze zat 's middags in Doezum (Groningen) als passagier in een auto toen ze door een andere auto werd achtervolgd en aangereden, meldt RTV Noord. Daarop botste de auto waarin ze zat tegen een boom. In de auto die haar achtervolgde zat de 22 jarige man die nu is opgepakt. Hij zou haar tegen haar wil hebben meegenomen.

  De bestuurder van de auto waarin de vrouw zat was een man van 21, hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  De politie zocht na het incident naar de man en de vrouw. Uiteindelijk meldde de man zich die avond zelf bij het politiebureau, samen met de vrouw. De politie meldt dat het bekenden zijn van elkaar.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 16 september 2020 @ 00:56
  #45
  reactie op (#44) herman_dad

  Goedemorgen, KOMENDE JAARWISSELING WEER VREUGDEVUREN IN SCHEVENINGEN EN DUINDORP? Politie, gemeente en hulpverleningsinstanties zijn er niet direct tegen bij de nieuw aangeboden plannen. Twee jaar geleden liepen deze vreugdevuren geheel uit de hand. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Vliegvuur tijdens de jaarwisseling 2018-2019 in Scheveningen NOS

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 14:55 • AANGEPAST GISTEREN, 14:58

  Sein op groen voor vreugdevuren Scheveningen en Duindorp

  De organisatie van het vreugdevuur op het strand van Scheveningen gaat zich voorbereiden op een jaarwisseling met een vuurstapel van 10 bij 10 bij 10 meter.

  De gemeente Den Haag is tevreden over de vergunningsaanvragen voor de vreugdevuren in Scheveningen en Duindorp. Ook de hulpdiensten hebben een positief advies uitgebracht, meldt Omroep West.

  In 2018 liep het vreugdevuur op het Scheveningse strand uit op een drama. Er ontstond een vonkenregen die in de omgeving voor ongeveer een miljoen euro schade veroorzaakte.

  Vernietigend rapport

  De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) deed onderzoek naar de gang van zaken en kwam in oktober 2019 met een vernietigend rapport. De bouwers van de vreugdevuren schonden afspraken en de autoriteiten traden niet op, waardoor de vuurstapels veel hoger werden dan was afgesproken.

  Burgemeester Pauline Krikke van Den Haag stapte op naar aanleiding van de conclusies in het rapport.

  Onrust

  De OvV adviseerde om een vergunningsplicht in te voeren voor de vreugdevuren. Maar na het verschijnen van het rapport was er afgelopen jaarwisseling te weinig tijd om dat goed te regelen. Daardoor gaf de gemeente Den Haag geen toestemming om de vreugdevuren jaar door te laten gaan. Dat leidde tot onrust en rellen, onder andere in Duindorp.

  'Substantieel beter'

  Voor de komende jaarwisseling ziet het er "substantieel beter uit in vergelijking met voorgaande jaren", schrijft burgemeester Jan van Zanen in een brief aan de gemeenteraad. "De plannen laten zien dat de organisatoren van Scheveningen en Duindorp hard gewerkt hebben aan het completeren van de vergunningsaanvraag."

  Wel waarschuwt Van Zanen dat de beperkende maatregelen vanwege het coronavirus nog roet in het eten kunnen gooien.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • maandag 14 september 2020 @ 00:59
  #44
  reactie op (#43) herman_dad

  Goedemorgen, VROUW ZWAAR GEWOND BIJ ONTPLOFFINGE (ZWAAR VUURWERK?) VOORDEUR. Een onbegrijpelijke en 'laffe daad' van vermoedelijk een groep jongeren.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Hulpdiensten bij de woning in Zwolle waar vannacht een explosie plaatsvond PNN

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • ZATERDAG, 17:54

  Vrouw zwaargewond bij explosie in woning Zwolle

  Bij een ontploffing vannacht in een woning in een buitenwijk van Zwolle, is een vrouw zwaargewond geraakt.

  De politie vermoedt dat net na middernacht een projectiel tot ontploffing is gebracht bij de voordeur. De vrouw was toen in de gang, net achter die voordeur. Zij raakte zwaargewond. De ontploffing richtte ook veel materiële schade aan. Een aantal andere bewoners van dezelfde woning bleef ongedeerd.

  De politie spreekt bij RTV Oost van "een laffe daad". Uit een eerste buurtonderzoek blijkt dat een groepje jongeren tijdens de ontploffing hard lachend zou zijn weggelopen bij de woning van de vrouw.

  Onduidelijk is nog wat de aanleiding was om het projectiel te plaatsen en of er ruzie aan is voorafgegaan. "Er wordt uitgegaan van het opzettelijk teweeg brengen van een ontploffing door één of meer nog onbekende daders", aldus de politie.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Oost 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 07 september 2020 @ 00:59
  #43
  reactie op (#42) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE ARNHEM MAAKT EINDE AAN 'GEVAARLIJK RIJDEN TROUWSTOET'. Onlangs was dit hetzelfde het geval in Utrecht waar dit voor een politieman geheel gewelddadig afliep.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Foto van de trouwstoet die de Politie Arnhem-Noord op Facebook deelde POLITIE ARNHEM-NOORD

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • GISTEREN, 19:49

  Politie Arnhem deelt 26 bekeuringen uit na 'gevaarlijke trouwstoet'

  De Arnhemse politie heeft bekeuringen uitgedeeld aan bestuurders die vermoedelijk bij een trouwstoet hoorden.

  De politie kreeg veel meldingen over een groep auto's die "gevaarlijk rijgedrag" vertoonde in het centrum. Bestuurders reden agressief en toeterden veel, zegt de politie. Ook gingen passagiers uit het dakraam hangen en stapten sommigen midden op de rijbaan uit.

  Met hulp van camerabeelden zijn inmiddels 26 bekeuringen uitgeschreven, ook voor het onnodig voeren van de alarmlichten, onnodig stilstaan op de rijbaan en het rijden over een verdrijvingsvlak. "Alle kentekenhouders kunnen een bekeuring verwachten van tussen de 90 en 400 euro", meldt de politie.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 03 september 2020 @ 07:45
  #42
  reactie op (#41) herman_dad

  Goedemorgen, NU WEER MAN DOODGESCHOTEN IN BOXMEER. Het lijkt wel of er bijna elke dag ergens in Nederland iemand wordt doodgeschoten?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  SQ VISION

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 22:03

  Man op straat doodgeschoten in Boxmeer

  In Boxmeer is bij een schietincident een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

  De politie kreeg rond 20.15 uur een melding dat er een zwaargewonde man in een brandgang lag aan de Leeuwerik in Boxmeer. Bij aankomst zagen agenten dat hij was neergeschoten. De man leefde nog maar bezweek korte tijd later ter plaatse aan zijn verwondingen.

  De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding