2843 keer bekeken

OVERIGE REGIO'S ALGEMEEN NIEUWS

 • zondag 09 augustus 2020 @ 01:09
  #40
  reactie op (#39) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE NOORD-HOLLAND DRUK MET 'FLIPPENDE DRUGSGEBRUIKERS' die overlast veroorzaken of anderszins. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 11:57

  Politie druk met flippende drugsgebruikers in Noord-Holland

  De politie in Noord-Holland heeft gisteravond en afgelopen nacht meerdere mensen aangehouden die onder invloed van drugs rare dingen deden, vochten of spullen vernielden. In alle gevallen kostte het agenten behoorlijke moeite om de drugsgebruikers aan te houden.

  Zo liep in Hoorn een man zonder shirt, maar mét een mes in zijn mond over straat. Ook zweette hij flink. "Hij schreeuwde van alles en nog wat, en maakte oergeluiden", schrijft de politie. Nadat hij spullen kapot had gemaakt in een zonnestudio rende hij richting agenten. Die spoten pepperspray in zijn gezicht. Later vertelde de man dat hij wiet en lachgas had gebruikt en dat hij agenten wilde vermoorden, zegt de politie.

  Agenten gewond

  Ook in Haarlem draaide een drugsgebruiker door. De man werd na cocaïnegebruik erg agressief. Na een diefstal ging hij een café binnen en schreeuwde om zich heen. De politie stuurde een hond op hem af, omdat agenten hem zelf niet onder controle kregen. Een agent raakte gewond bij de worsteling. De politie denkt dat hij een zogenoemd opwindingsdelier had, waarbij mensen zeer agressief kunnen worden.

  Op een camping op Texel ging het ook mis. Een jong stelletje uit Almere raakte de weg kwijt bij een lsd-trip. Ze zaten zich in hun blootje luidkeels af te vragen waar hun kleren waren gebleven. Agenten die op het geschreeuw afkwamen, werden door de man aangevallen. Een agent raakte daarbij gewond. Ook hier gebruikte de politie pepperspray. De twee zijn naar de cel gebracht.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

   

  Gewijzigd op 2020-08-16 01:22:44
  handtekeningafbeelding
 • maandag 03 augustus 2020 @ 01:17
  #39
  reactie op (#38) herman_dad

  Goedemorgen, TWEE MANNEN ZWAAR GEWOND na een 'verzoek tot opruiming rommel'. De politie zoekt getuigen van deze misdaad door 4 jongeren. Inderdaad 'je kunt er bijna niet meer van zeggen', als je iets aan de samenleving probeert te doen. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 15:35

  Twee mannen zwaar mishandeld in Gouda na verzoek rommel op te ruimen

  In Gouda zijn vrijdagavond twee mannen zwaar mishandeld nadat een van hen vier jongeren vroeg of ze hun rommel wilden opruimen. De twee slachtoffers van 41 en 45 jaar zijn met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

  De mishandeling was op de Doesburgweg, waar een van de slachtoffers woont, meldt Omroep West. Nadat hij had gevraagd of de jongeren hun rommel wilden opruimen, werd hij zo hard geslagen dat hij bewusteloos raakte. Ook de andere man kreeg meerdere klappen. Het viertal ging er na het incident vandoor.

  De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. De politie denkt dat de daders tussen de 18 en 20 jaar zijn.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

   

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 14 juli 2020 @ 01:44
  #38
  reactie op (#37) herman_dad

  Goedemorgen, MAN DOODGESCHOTEN IN HOOFDDORP. Kennelijk nog niet duidelijk waarom, 'liquidatie' in het criminele mileu of anderszins een misdaad in de persoonlijke (relatie?) sfeer. Eén verdachte is gearresteerd, mogelijk nog en 2e persoon erbij betrokken.  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Man doodgeschoten in Hoofddorp INTER VISUAL STUDIO

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 14:26 • AANGEPAST GISTEREN, 18:58

  Man doodgeschoten in Hoofddorp, verdachte aangehouden

  Bij een schietincident in Hoofddorp is vanmiddag een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

  De politie heeft iemand aangehouden in verband met de schietpartij, meldt NH Nieuws. Mogelijk is er nog een tweede verdachte. Agenten in kogelwerende vesten zijn naar deze persoon op zoek. Daarbij zijn ook een politiehelikopter en speurhonden ingezet.

  Bekijk hier beelden van het politieonderzoek en de aanhouding:

  0:31 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Dode bij schietpartij Hoofddorp

  Buurtbewoners zeggen tegen NH Nieuws dat ze niet geschrokken of verbaasd zijn. "Angstig was ik niet, want hoe hard het ook klinkt: er gebeurt hier wel vaker wat. Dus het was niet iets nieuws om te horen", zegt een vrouw.

  Een man vult aan: "Ik kom hier vandaan, ik heb hier wel meer gekke dingen voorbij zien komen. Je ziet gewoon dat hier vaker dingen gebeuren, dus ik schrik er niet van."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  Gewijzigd op 2020-07-14 01:47:06
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 18 juni 2020 @ 01:38
  #37
  reactie op (#36) herman_dad

  Goedemorgen, MAN MET 6000 euro AAN POSTZEGELS AANGEHOUDEN. Betrokkene was een autoband aan het wisselen en viel op, hij was een 'bekende' van de politie en kon geen verklaring geven.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  OMROEP ZEELAND

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 12:24

  Man gearresteerd met 6000 euro aan postzegels in zijn auto

  De politie heeft gisteravond in Kruiningen een man aangehouden die een grote hoeveelheid nieuwe postzegels in zijn auto had liggen. De waarde ervan bedraagt volgens Omroep Zeeland zeker 6000 euro.

  Rond 20.45 uur zag een agent dat een man een lekke autoband aan het vervangen was op een carpoolplek in de Zeeuwse plaats. De man bleek een bekende van de politie te zijn.

  Omdat de 34-jarige automobilist uit Dordrecht geen goede verklaring kon geven voor de aanwezigheid van de postzegels, werd hij aangehouden. Hij zit nog vast en wordt vandaag verhoord.

  De politie zoekt nog naar de eigenaar van de postzegels. Mogelijk zijn ze afkomstig uit een winkel.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Zeeland 

   

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 29 april 2020 @ 01:30
  #36
  reactie op (#35) herman_dad

  Goedemorgen, MAN AANGEHOUDEN NA BRAND IN WONING DOKKUM. De Friese politie vemoedt met opzet, en vedenkt hem vam poging tot doodslag op de bewoonster en haar kind van 3 jaar, die beiden gewond raakten.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 19:21

  Man aangehouden na woningbrand Dokkum, politie vermoedt poging tot doodslag

  BEN DE JAGER / OMROP FRYSLÂN

  De politie heeft een 34-jarige man uit het Friese dorp Ferwert aangehouden die wordt verdacht van brandstichting in een woning in Dokkum. Bij de brand raakten een 29-jarige vrouw en haar 3-jarige dochter gewond.

  De brand werd in de nacht van zondag op maandag gesticht. Nadat de vrouw en haar dochter uit de brandende woning waren gered en naar het ziekenhuis waren gebracht, bleek dat de verwondingen van de vrouw niet door de brand maar door geweld zijn veroorzaakt.

  Volgens de politie zijn de verdachte en de slachtoffers bekenden van elkaar. De man wordt verdacht van brandstichting en poging tot doodslag.

  Camerabeelden

  Wat precies de relatie is tussen de verdachte en de slachtoffers, is onduidelijk. Buurtbewoners zijn geschokt en zeggen tegen Omrop Fryslân dat het een rustige buurt is.

  De politie doet op dit moment onderzoek en vraagt mensen die zondagnacht iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen. Ook mensen die camerabeelden hebben, worden gevraagd zich te melden.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omrop Fryslân

   

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 21 april 2020 @ 01:38
  #35
  reactie op (#34) herman_dad

  Goedemorgen, OOK DE HOOFDVERDACHTE IN MILJOENENFRAUDEZAAK SOCIALE DIENST AANGEHOUDEN.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 13:11

  Hoofdverdachte in miljoenenfraudezaak opgepakt

  POLITIE

  In een woning in Weert is vanochtend een 52-jarige man opgepakt. Hij is de hoofdverdachte in de miljoenenfraudezaak bij KempenPlus uit Bladel, een 'participatiebedrijf' dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpt. Vorige week werden twee medewerkers van dit bedrijf opgepakt.

  De man uit Weert wordt verdacht van heling, afpersing en witwassen. De politie vermoedt dat hij het meest heeft geprofiteerd van het verduisterde geld. Hij leidde een luxe leven, zonder dat daar duidelijke legale inkomsten tegenover stonden.

  Zijn ex is vanmorgen in haar woning in Bladel opgepakt. Mogelijk heeft ook zij geprofiteerd van het verduisterde geld. De vrouw wordt verdacht van heling en witwassen. Bij beiden zijn auto's, een caravan, quads en onroerend goed in beslag genomen.

  Verduistering onder dwang

  De gemeente Bladel zei vorige week tegen Omroep Brabant dat er jarenlang fraude is gepleegd en dat de zaak in september aan het licht kwam. Door het horen van de twee medewerkers kwam het onderzoek in een stroomversnelling.

  De hoofdverdachte zou het duo langere tijd hebben afgeperst en zo hebben gedwongen om geld te verduisteren. Dat geld moest vervolgens worden afgestaan, meldt 1Limburg.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  Gewijzigd op 2020-04-21 01:39:51
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 17 april 2020 @ 01:06
  #34
  reactie op (#33) herman_dad

  Goedemorgen, MILJOENEN VERDUISTERD BIJ SOCIALE DIENST BRABANT... ook deze misdaad gaat door. De daders werkten bij een 'Participatiebedrijf' voor verlening bijstandsgelden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ze dachten kennelijk 'wie het dichtste bij het vuur zit'... maar dát gaat niet altijd op. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 13:42

  Miljoenen verduisterd bij sociale dienst in Brabant

  Twee mannen zijn opgepakt in een onderzoek naar fraude bij een Brabants bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpt. De directie van het participatiebedrijf, KempenPlus uit Bladel, had aangifte gedaan.

  Onderzoek leidde naar de twee verdachten, mannen uit Bladel en Valkenswaard die bij het bedrijf werken. Ze zouden miljoenen euro's hebben verduisterd.

  "Het fraudeonderzoek richt zich op een langere periode", zegt een woordvoerder van de politie tegeOmroep Brabant. Het zou niet gaan om directie- of bestuursleden. De gemeente Bladel verklaart dat de fraude eind september aan het licht is gekomen en enkele jaren geduurd heeft.

  Gemeenschapsgeld

  Het participatiebedrijf is ontstaan uit een fusie van de sociale werkvoorziening en de sociale dienst in de Kempen. Het bedrijf voert de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening uit voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden.

  "We werken voor kwetsbare groepen in onze samenleving en we werken met gemeenschapsgeld. Daar gaan we zorgvuldig mee om", zegt bestuursvoorzitter Davy Jansen.

  "Blijkbaar hebben deze twee medewerkers dit toch kunnen doen. Dat vinden we schokkend. Er is veel geld mee gemoeid. We nemen waar nodig maatregelen om fraude te voorkomen en onderzoeken mogelijkheden om het geld te verhalen. Onze eerste zorg gaat uit naar onze medewerkers, want ook zij zijn erg geschrokken van dit nieuws."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel vaOmroep Brabant.

   

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 31 maart 2020 @ 00:29
  #33
  reactie op (#32) herman_dad

  Goedemorgen, GEEN 'BIJEENKOMST VOOR SLACHTOFFERS GEZINSDRAMA' ETTEN-LEUR ivm CORONA maatregelen. Normaal zouden er herdenkingsbijeenkomsten of ook een stille tocht voor hen plaatsvinden, echter ook wel begrijpelijk gezien de Coronamaatregelen nu niet mogelijk.
  AANVULLING DD 1-4-2020:

  Vader gezinsdrama Etten-Leur aangehouden

   GISTEREN, 16:10 IN BINNENLAND

  De politie zei zondag dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. De vader werd als verdachte beschouwd.

   

  Algemeen Agenten mogen antispuugmaskers meenemen op patrouille

  CORONA:

  Kortheidshalve ziet u het volledige overzicht even zelf verder op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ HIEROVER....!!

  Het zou hetzelfde artikel zijn.

  Dank en voor alle vele bezoekers hier op de nieuwsclubs, ook hier kunt u uw mening of inzicht geven in het forum!! Gratis aanmelden als 'gewoon' lid is al voldoende, of stemmen op de polls bijvoorbeeld?

  Zie nog meer op:

  ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden endagelijks terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ -  Dank!

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Onderzoek door de recherche bij het huis aan de Dasseburcht SQ VISION

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 12:40

  Geen gezamenlijke bijeenkomst na mogelijke gezinsmoord Etten-Leur

  Er komt geen bijeenkomst voor mensen in Etten-Leur die zich betrokken voelen bij het de mogelijke gezinsmoord van zaterdag. Dit schrijft burgemeester Miranda de Vries in een brief aan de buurt. De coronacrisis maakt zo'n bijeenkomst momenteel moeilijk om te organiseren. Daarom kunnen mensen die daar behoefte aan hebben telefonisch psychische hulp krijgen.

  In de brief spreekt de burgemeester van een tragische gebeurtenis, die een schok heeft veroorzaakt. Ook toont ze haar medeleven met de buurtbewoners.

  In een huis in Etten-Leur werden zaterdagavond vier doden gevonden, die daar ook woonden. Het gaat om een meisje van 2, een jongen van 6, hun moeder en hun oma. Hoe ze om het leven zijn gekomen, is onduidelijk. De politie spreekt van "een mogelijk misdrijf".

  De vader van de kinderen wordt gezocht. Gisteren werd door de politie een opsporingsbericht verspreid met zijn naam en foto. Het gaat om een man van 33, schrijft Omroep Brabant.

  In de brief aan de buurt meldt de burgemeester ook dat de politie waarschijnlijk nog enkele dagen aanwezig is in en om het huis waar de slachtoffers zijn gevonden.

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van Omroep Brabant.

   

   

   

  Gewijzigd op 2020-04-01 00:25:40
  handtekeningafbeelding
 • maandag 30 maart 2020 @ 00:22
  #32
  reactie op (#31) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG BERICHT GISTEREN, zoals gevreesd weer een vreselijk familiedrama. De politie is op zoek naar de vader maar 'vreest ook voor diens welzijn'. Mogelijk dus ook niet meer in leven?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 12:52

  Politie zoekt vader na vier doden gezin Etten-Leur

  Onderzoek door de recherche bij het huis SQ VISION

  De politie is op zoek naar de vader van een familie waarvan gisteravond vier gezinsleden dood werden gevonden in hun woning. Het gaat om de oma, de moeder en twee jonge kinderen.

  Mogelijk is er sprake van een misdrijf, zegt de politie, die na een melding naar de woning toe ging. De vader is aangemerkt als verdachte. "We willen weten wat zijn rol is, en daarom moeten wij hem zo snel mogelijk spreken", zegt een woordvoerder van de politie. "Daarnaast maken we ons zorgen om zijn welzijn."

  De politie is een grootschalig onderzoek begonnen met ongeveer vijftien rechercheurs. De forensische opsporing is sinds gisteravond bezig met een sporenonderzoek en er wordt verwacht dat dat nog de hele dag duurt.

  Het was niet duidelijk wat er in de woning was gebeurd toen de eerste agenten gisteravond binnenkwamen. Daarom hebben ze de brandweer om koolstofmonoxidemetingen laten doen. Dat is een standaardprocedure. Over de doodsoorzaak is nog niets gezegd.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding