2842 keer bekeken

OVERIGE REGIO'S ALGEMEEN NIEUWS

 • maandag 22 juli 2019 @ 00:19
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, GEBOEIDE ONTSNAPTE VERDACHTE BIJ TOEVAL OPNIEUW GEPAKT....opnieuw het  Na een nacht te zijn weggeweest. Hij zat overigens nog steeds in de handboeien.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Geboeide ontsnapte verdachte bij toeval opnieuw opgepakt

  ANP

   VANDAAG, 19:40

  BINNENLAND

  Een gearresteerde man die gisteravond in Heemstede geboeid ontsnapte uit een politieauto, is vanochtend alsnog in de kraag gegrepen. Dat gebeurde bij toeval: hij zat, nog steeds geboeid, achter in de auto van een vriend die betrokken was bij een aanrijding.

  Gisteravond werd de man opgepakt op verdenking van mishandeling, zegt een politiewoordvoerder tegen het ANP. Agenten zetten hem geboeid in een politiewagen en gingen nog even weg voor de afhandeling van opstootjes en ongeregeldheden. Toen ze terugkwamen, bleek de verdachte gevlogen.

  Lachgas

  Vanochtend kreeg de politie een waarschuwing over een automobilist die was doorgereden na een ongeluk en iets later kwam een melding binnen dat er mensen bij een auto lachgas zouden gebruiken. De twee incidenten bleken over dezelfde auto te gaan. Toen agenten die wagen hadden gevonden, bleek de ontsnapte man erin te zitten, met nog altijd zijn handboeien om.

  "Hij mocht weer bij ons instappen", meldde de dienstdoende wijkagent uit Heemstede op Instagram. Zijn collega uit Zandvoort reageerde daarop verheugd met "gelukkig zijn mijn boeien weer terecht".

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 21 juli 2019 @ 00:16
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen, DE POLITIE IN NIJMEGEN VRAAGT INFO OVER door misdrijf OVERLEDEN PERSOON, daar gaat men althans vanuit.  

  Zie en lees verder art. van NU.nl Twitter (bron)

  Zaterdag 20 juli 2019 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  • Overleden persoon gevonden in Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

  Overleden persoon gevonden in Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

  20 juli 2019 19:39 Laatste update: 29 minuten geleden

  0   

  Een overleden persoon die zaterdag is aangetroffen in Nijmegen, is volgens de politie omgekomen door een misdrijf. Over het overlijden is verder niets bekend.

  De politie meldt dat de omgeving van de Nieuwe Ubbergseweg, waar het lichaam werd gevonden, is afgezet. De plek wordt in de nacht van zaterdag op zondag bewaakt, zodat zondag het onderzoek kan worden voortgezet.

  De overleden persoon werd volgens De Gelderlander aangetroffen in de berm. Over de identiteit van het slachtoffer is niets naar buiten gebracht.

  De politie vraagt mensen die informatie over deze zaak hebben zich te melden.

  Nieuwsbrief

  Door: NU.nlBeeld: Pro Shots

  0  reacties     

  Lees meer over:

  Nijmegen  Misdaad in Nederland  Binnenland 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 08 juli 2019 @ 00:39
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, GISTEREN NOG EEN OPSPORINGS-VERMISSINGSBERICHT, nu een lichaam gevonden. Nog niet bekend gemaakt dát het de gezochte jonge vrouw is maar het lijkt er wel op. Het onderzoek op P(laats)D(elict) is gestaakt bij het donker worden. We leven mee met de familie.

  LAATSTE NIEUWS: De politie heeft net bekend gemaakt dat de vrouw door een ongeval om het leven is gekomen. Zeer triest. 

  De 18-jarige Loes die vanmiddag dood werd teruggevonden bij Oene, is om het leven gekomen door een ongeval. Op Twitter meldt de politie dat een misdrijf wordt uitgesloten.

  Politie staakt onderzoek op vindplaats lichaam

  Vermissing Loes (18) uit Epe Politie staakt onderzoek op vindplaats lichaam RTL-Nieuws

  Toch nog eerst weer een meer dan schandalige Tweet van een 'PVV aanhanger'? Niet vreemd dat de PVV dan ook op steeds groter verkiezingsverlies staat? En zeker ook niet vreemd dat er een proces nog loopt tegen Wilders zelf, vanwege de 'meer of minder' uitspraak.... opruiing, aanzetten haat tegen een bevolkingsgroep? 

   Against_Islamization @PVV_Op1 10 u

  En nog steeds geen nieuws over de vermiste vrouw #Loes uit Epe..het moet allemaal zeker de doofpot in? Verkracht, vermoord door een asielzoeker/vluchteling, of is het iemand uit een kliniek zoals Den Dolder..kom eens met wat nieuws!!

  @NOS 15 1 

   Charlotte R  @Charlot2409  8m

  Aasgier

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Loes uit Epe.

  Politie heeft de vindplaats in Oene afgezet NOS / JEROEN DE JAGER

  VANDAAG, 15:13 AANGEPAST VANDAAG, 22:24

  BINNENLAND

  De politie heeft in de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes een lichaam gevonden. De politie heeft nog niet bevestigd dat het om de jonge vrouw uit Epe gaat. Wel is het onderzoek inmiddels afgerond, zegt de politie, die nog voor middernacht met een update komt.

  Loes verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ze werd voor het laatst rond 04.00 uur gezien toen ze vertrok van een feestje in het dorp Oene. Zaterdag kwam ze niet op haar werk.

  Zoektocht

  Vandaag is in de wijde omgeving gezocht naar Loes, onder meer door een politiehelikopter. Vrienden en omwonenden zochten mee. Het lichaam werd in het water bij de Middendijk gevonden, iets ten zuidoosten van Oene.

  Rond 15.00 uur werd het gebied afgezet, zag verslaggever Jeroen de Jager. "Er was ineens veel politie op de been, alles werd afgezet en er werd een scherm opgezet. De vader van Loes kwam ook in paniek aanrennen. Hij is opgevangen door agenten."

  Bij de plek waar de politie het lichaam vond, omschrijven vrienden van Loes haar:

  Video afspelen

  00:47

  'Loes was een grappenmaker'

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

   

  Gewijzigd op 2019-07-08 08:47:45
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 03 juli 2019 @ 01:18
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, POLITIE ONDERZOEKT 'HEKGOLFINCIDENT IN VLISSINGEN'? Een opmerkelijke zaak, KAPITEIN SCHIP AANGEKLAAGD door diverse maritieme instanties en de ouders hiervoor. Hij voer te dicht langs de kust waardoor de hekgolf een aantal mensen, waaronder kinderen meesleurde. Enkelen van hen raakten gewond. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Politie onderzoekt hekgolfincident bij Vlissingen.

  Een vloedgolf trekt in Vlissingen strandgangers de zee in RIEN SCHRIER

  GISTEREN, 18:32

  BINNENLAND

  De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de oorzaak van de hekgolf waardoor zondagavond zeven mensen het zeewater bij Vlissingen werden ingetrokken. De golf werd veroorzaakt door een schip dat hard voorbij voer.

  Drie van de zeven mensen die het water in werden gesleurd raakten gewond, onder wie twee kinderen van drie en vijf jaar uit Pijnacker. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld. De twee jongens mochten de volgende dag naar huis.

  Na het incident zijn enkele boten de zee op gegaan om te kijken of er meer slachtoffers waren, maar dat was niet zo. De ouders van de kinderen doen aangifte bij de politie. Verder wordt een aangifte opgenomen van de Nederlands-Vlaamse Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit. Gisteren deed Rijkswaterstaat al aangifte.

  Agenten hebben de kapitein van het schip inmiddels gesproken. Op een later moment wordt hij verhoord. Ook worden diverse getuigen gehoord.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

   

  handtekeningafbeelding
 • maandag 01 juli 2019 @ 00:43
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, FAILLIETE RIJSCHOOLHOUDER DOOR KLANTEN BEDREIGT. POLITIE: STOP DAARMEDE! De rijschoolhouder spreekt dit echter tegen, failliet te zijn, maar is ook niet 'thuis', letterlijk.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Politie: stop met bedreigen Zoetermeerse rijschoolhouder.

  VERKEERSSCHOOL AALBREGT

  VANDAAG, 12:23

  REGIO

  De politie roept mensen op te stoppen met het bedreigen van een rijschoolhouder uit Zoetermeer die in opspraak kwam nadat de rijschool woensdag plotseling zijn deuren had gesloten.

  Via Twitter laat de politie weten sociale media te monitoren. Mensen wordt gevraagd het hoofd koel te houden en niemand te bedreigen of laster te verspreiden. "Het lost de situatie niet op, maakt jou verdachte en kost de politie onderzoekscapaciteit. Stop ermee."

  Er gaan geruchten dat de rijschool failliet is maar de rijschoolhouder spreekt dat tegen en bij de rechtbank is er niets over bekend.

  profielfoto Politie Zoetermeer@POL_Zoetermeer

  In aanvulling op dit bericht, we hebben zeker oog voor de situatie van de gedupeerden en begrijpen de gevoelens en willen dat niet afdoen, echter moeten we wel een grens trekken waar het gaat om strafbare bedreigingen. De recherche buigt zich reeds over de gehele zaak. https://t.co/uWEHm7Gq1a

  14 uur geleden

  Bij de politie hebben zich 220 mensen gemeld die zeggen benadeeld te zijn door de eigenaar van verkeersschool Aalbregt. Gedupeerden denken dat de rijschoolhouder failliet is of zelfs met hun vooruitbetaalde geld naar Spanje is gevlucht.

  De politie onderzoekt samen met het Openbaar Ministerie of er strafbare feiten zijn gepleegd door rijschoolhouder.

  In een aanvullende tweet zegt de politie de gevoelens van de gedupeerden te begrijpen maar wel een grens te moeten trekken waar het gaat om strafbare bedreigingen, schrijft Omroep West.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep West

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 11 juni 2019 @ 00:17
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, MAN PLEEGT ZELFMOORD IN ETENSZAAL VAN VERZORGINGSTEHUIS voor ogen van velen en de reeds aanwezig politiemensen. Een traumatische gebeurtenis die je liever niet meemaakt, voor én de ouderen én de politiemensen ook. Hoe ervaren ook.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Man pleegt zelfmoord in eetzaal woonzorgcentrum Helmond.

  De commotie bij het woonzorgcentrum in Helmond OMROEP BRABANT

   VANDAAG, 15:08 AANGEPAST VANDAAG, 15:10

  REGIO

  Een nog onbekende man heeft vanmiddag zelfmoord gepleegd in de eetzaal van een woonzorgcentrum in Helmond.

  Omroep Brabant schrijft dat er paniek ontstond onder de ongeveer zestig mensen in de zaal, toen de man met een mes op zijn keel binnenliep en dreigde zichzelf iets aan te doen.

  Terwijl de verpleging probeerde om hem tot bedaren te brengen, werden de veelal oudere bewoners de eetzaal uitgeleid. Even later arriveerde de politie, maar die kon niets uitrichten toen de man zichzelf het leven benam.

  Voor het personeel en bewoners van het complex is Slachtofferhulp ingeschakeld.

  Paniek was groot

  Wim van Ooij woont in de buurt. Hij was aan het lunchen in het zorgcentrum. "Er zaten tientallen ouderen binnen", vertelt hij. "De verpleging heeft die mensen zo snel mogelijk de zaal uitgekregen en met de lift naar boven gebracht. Sommigen begonnen helemaal te trillen. De paniek was groot."

  Heb jij hulp nodig?

  Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 01 juni 2019 @ 00:17
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, UITVERKOOP MAGAZIJN BLOKKER IN GOUDA LOOPT UIT DE HAND....Politie moet met meerdere eenheden de orde handhaven. Mensen, MET HONDERDEN TER PLAATSE, vechten om de goedkope tuinstoelen... 

  Zie en lees verder art. van NU.nl Twitter (bron)

  Vrijdag 31 mei 2019 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Politie grijpt in na 'grimmige sfeer' bij uitverkoop Blokker in Gouda

  Politie grijpt in na 'grimmige sfeer' bij uitverkoop Blokker in Gouda

  31 mei 2019 13:56 Laatste update: 7 uur geleden

  169  

  De politie heeft vrijdag de gemoederen tot bedaren moeten brengen bij het Blokker-distributiecentrum in Gouda.

  Het magazijn van de winkelketen aan de Antwerpseweg, wat binnen enkele weken gaat sluiten, trok met speciale aanbiedingen honderden klanten. De massale belangstelling voor de uitverkoop leidde volgens Omroep West tot een grimmige sfeer tussen koopjesjagers.

  Nadat onder meer de tuinsets uitverkocht waren, kregen verschillende aanwezigen ruzie met elkaar en met Blokker-medewerkers. Die liep zo hoog op, dat het personeel de politie inlichtte.

  Zo'n vijfhonderd mensen bevonden zich in het magazijn. Nog eens vierhonderd anderen liepen buiten rond, op zoek naar aanbiedingen. Door de toeloop ontstond er chaos op de wegen rond de winkel.

  De politie kwam vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse. Volgens een woordvoerder moesten de teleurgestelde koopjesjagers tot bedaren worden gebracht. Ook zouden enkele mensen zijn flauwgevallen in het gedrang.

  Het magazijn van de Blokker in Gouda is inmiddels gesloten en gaat vrijdag niet meer open.

  Door: NU.nl  Beeld: ANP

  169  reacties  

  Lees meer over:

  gouda  Blokker 

   

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 31 mei 2019 @ 00:20
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, EN WÉÉR: POLITIE HAALT 2 KINDEREN UIT SNIKHETE AUTO. Ditmaal in Tilburg. Desondanks vele berichten EN WAARSCHUWINGEN hiertegen, net als bij dieren, honden meestal, TOCH WEER iemand die dit 'gewoon' doet? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Twee kinderen in snikhete auto: 'Ik zou mijn hond niet eens zo achterlaten'.

  In twee ambulances worden de kinderen onderzocht SQ VISION

   VANDAAG, 17:07 AANGEPAST VANDAAG, 20:12

  BINNENLANDREGIO

  De politie heeft vanmiddag twee kleine kinderen bevrijd uit een hete auto op het Stadhuisplein in Tilburg. De kinderen zaten mogelijk meer dan drie uur in het voertuig, dat midden op het Stadhuisplein in de zon stond geparkeerd.

  Beide ouders zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Volgens Omroep Brabant zijn de vader en moeder niet aangehouden.

  Parkeerverbod

  De auto stond op een opvallende plek: midden op het Stadhuisplein, waar een parkeerverbod geldt. De auto stond nabij lunchroom De Carrousel van eigenaar Jan Willemse.

  Bezorgde mensen attendeerden hem erop dat er kinderen in zaten. Toen Willemse ging kijken, zag hij een kind in een Max-cosi en een ouder kind in een auto die volgens hem "nog geen vijftig euro" waard was.

  Willemse schatte de kinderen ongeveer 1,5 en 4 jaar oud. "En de zon scheen er vol op, dus dan wordt zo'n auto al snel een broeikas. Ik zou mijn hond niet eens zo achterlaten. Ik heb toen de politie gebeld", zegt Willemse tegen de NOS.

  Hij zag meteen dat de kinderen er nog gezond uitzagen. "Anders hadden we de ruiten wel ingegooid."

  'Enorm opgeblazen'

  De politie haalde de kinderen uiteindelijk uit de auto door het oudste kind de deur van binnenuit open te laten doen. Daarna duurde het nog twee uur voordat de ouders terugkeerden bij de auto met een derde kind. Mogelijk hadden ze gewinkeld in de stad, aangezien ze volgens Willemse met tassen van een kledingwinkel terugkeerden.

  Op sociale media gaat rond dat Willemse geen water mocht geven aan de kinderen omdat het ramadan is. Dat is niet waar, zegt Willemse. "Ik heb ze twee flesjes water gebracht."

  Of de ouders de kinderen niet hebben toegestaan water te drinken, weet Willemse niet. "Ze hebben er niet van gedronken. Waarom is mij niet duidelijk. Dat heb ik verder ook aan de politie gelaten. Maar er was met die kinderen verder niets aan de hand. Dat verhaal is enorm opgeblazen, allemaal."

  Ook de politie zegt "geen idee" te hebben of de kinderen geen water mochten. De kinderen zijn nog wel onderzocht in twee ambulances. Over hun gezondheid is verder niets bekendgemaakt. De ouders moesten mee naar het politiebureau.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 25 mei 2019 @ 00:23
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, ONRUST IN GOUDA NA AUTOBRANDEN. De politie mag PREVENTIEF FOUILLEREN bij mogelijke verdachten en surveilleert 's nachts extra. Veel mensen zijn door de branden extra gedupeerd. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Onrust en verdriet na reeks autobranden in Gouda: 'Het was de lieveling van mijn man'

   VANDAAG, 19:57

  BINNENLAND

  NOS

  "Het ontregelt je leven als je have en goed zo in brand gestoken worden." De impact van de autobranden in Gouda is groot, zag burgemeester Mirjam Salet de afgelopen dagen bij de inwoners van de stad.

  "De schrik en het verdriet zitten er bij de inwoners van Gouda goed in", vertelt Salet. Maar liefst negentien auto's gingen de afgelopen weken in vlammen op, vanochtend was het opnieuw raak. Om de brandstichtingen een halt toe te roepen gaat de politie vanaf vanavond preventief fouilleren.

  "We hebben dat besloten omdat de aanhoudende stroom branden niet stopt. Het helpt de politie als ze tijdens het surveilleren mensen in de zakken kunnen kijken."

  Een heftige, maar noodzakelijke maatregel, legt Salet uit: "Daarom beperken we het preventief fouilleren tot de wijken waar de afgelopen weken branden zijn geweest. En in tijd is het beperkt want we doen dit van vanavond tot dinsdagnacht."

  Een echtpaar aan de Plaswijckweg zag hun auto vannacht in vlammen opgaan. "Het was de lieveling van mijn man":

  Video afspelen

  00:54

  'Heel jammer, die auto was de lieveling van mijn man'

  De branden waren in de wijken Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck en Goverwelle. In alle gevallen gaat de politie uit van brandstichting. Bij alle branden is buurtonderzoek gedaan en zijn camerabeelden bekeken. Dat heeft nog niet geleid tot aanhoudingen.

  Dat is niet vreemd want autobranden zijn complexe zaken voor de politie. Er zijn in Nederland steeds meer autobranden, maar over het type daders is maar weinig bekend. Criminoloog Jasper van der Kemp doet onderzoek naar geografische patronen van de branden.

  Concrete cijfers zijn er nog niet, maar jongeren die vandalisme plegen en mensen die seriematig brandstichten lijken in ieder geval de voornaamste daders. "Bij seriematige brandstichters wordt vaak over pyromanen gesproken, maar het hoeft niet altijd om mensen met zo'n psychische aandoening te gaan", vertelde hij eerder deze maand.

  Extra ogen

  Bij de politie in Gouda is inmiddels een speciaal rechercheteam opgericht en er wordt extra gesurveilleerd 's nachts. Dat kan dankzij de inzet van politiekorpsen uit de regio. Gisteren deed de politie een oproep om informatie te delen over de autobranden.

  BEKIJK OOK

  Negentiende autobrand in drie weken in Gouda

  12 autobranden per dag, maar over de daders weten we weinig

  Flinke toename schadeclaims door stijging autobranden

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 24 mei 2019 @ 00:21
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, TILBURGS POLITIEBUREAU DICHT NADAT 2 ACHTEREENVOLGENDE DAGEN AGENTEN ONWEL ZIJN GEWORDEN. De oorzaak is vermoedelijk een technisch gebrek aan het bureau. Dat nu wel dicht blijft tot de oorzaak is gevonden. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Politiebureau Tilburg gesloten na opnieuw onwel worden agenten

   VANDAAG, 18:08

  REGIO

  Een politiebureau in Tilburg is per direct gesloten omdat net als gisteren agenten onwel zijn geworden. Vandaag en gisteren werden medewerkers ziek, vermoedelijk door verontreinigde filters van de klimaatbeheersing in het pand.

  Gisteren werd het bureau ontruimd toen vijf agenten ziek werden nadat ze een vreemde lucht hadden ingeademd, schrijft Omroep Brabant. Nu er opnieuw agenten onwel zijn geworden is besloten het bureau te sluiten totdat de oorzaak duidelijk is.

  Na een eerste onderzoek is gebleken dat de klimaatbeheersing in het gebouw verontreinigde filters had. Dat wordt morgen verder onderzocht.

  Pas als de oorzaak van de problemen is opgelost gaat het bureau weer open. Tot die tijd worden bezoekers doorverwezen naar een van de andere politiebureaus in de omgeving.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep Brabant

  handtekeningafbeelding