402 keer bekeken

EIGEN 'BERECHTING' NIET TOEGELATEN

 • maandag 26 augustus 2019 @ 00:50
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, DE VIJF MANNEN BETROKKEN BIJ DE 'AANHOUDING' VAN MOGELIJKE  'ZEDENPLEGER' op vrije voeten gesteld. Er is volgens de politie géén aanwijzing dat er sprake was van MISHANDELING van de overleden man, die overigens doof-stom bleek te zijn.

  AANVULLING 28-8-2019: Het OM stelt nu dat er wél voldoende aanwijzingen zijn dat er sprake was van een zedenmisdrijf. Zij zullen daar hun rederen voor hebben.

  Openbaar Ministerie: voldoende feiten die wijzen op zedenmisdrijf Assen

   16:43 IN BINNENLAND 

  Uit de sectie op het lichaam van de overleden 32-jarige man is vooralsnog niet gebleken wat de doodsoorzaak was.

  Niet horen of praten Overleden man in speeltuin Assen was doofstom RTL-NIEUWS 

  Politie zichtbaarder aanwezig in Assen na overlijden van man in speeltuin NU.nl

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Vijf mannen Assen vrijgelaten, geen aanwijzing voor mishandeling

  De speeltuin in de Assense wijk Peelo waar een 32-jarige man om het leven kwam ANP

   GISTEREN, 23:06 AANGEPAST GISTEREN, 23:35

  BINNENLAND

  De vijf mannen uit Assen die vastzaten in verband met de dood van een man van 32 in een speeltuin in Assen zijn op vrije voeten gesteld. Uit politieonderzoek is niet gebleken dat ze de overleden man hebben mishandeld. Ze blijven wel verdachten in de zaak.

  De politie kreeg zaterdag een melding van een zedendelict met een 4-jarig meisje, waarbij de man mogelijk betrokken zou zijn. Haar vader sprak de man aan en probeerde hem tegen te houden toen hij weg wilde fietsen. Daarbij ontstond een worsteling, waarbij beiden vielen.

  Vier omstanders hielden de 32-jarige Assenaar vervolgens vast in afwachting van de komst van de politie. Later bleek dat de man was overleden en werden de vier aangehouden. De vader van het meisje meldde zich vervolgens zelf bij de politie.

  Sectie

  Op grond van de voorlopige bevindingen is nu besloten het vijftal vrij te laten. Het gaat om mannen uit Assen tussen de 27 en 54 jaar.

  Het onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer gaat door. Morgen verricht een patholoog van het Nederlands Forensisch Instituut sectie.

  De politie doet verder onderzoek naar het mogelijke zedendelict dat aan de dood van de man zou zijn voorafgegaan. Vanwege de privacy van de betrokkenen zullen hierover geen mededelingen worden gedaan.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

    

  Gewijzigd op 2019-08-28 00:19:58
  handtekeningafbeelding
 • zondag 25 augustus 2019 @ 00:36
  #1

  Goedemorgen, MAN OVERLEDEN NA 'AANPAK' VAN HEM, VERMOEDELIJK NA PLEGEN ZEDENMISDRIJF MET KIND. Er zijn 5 mensen aangehouden die bij de 'aanhouding' en mishandeling van de 'dader' betrokken waren, spreken we hier over een toevallige samenloop of een gerichte 'eigen berechting'? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Burgemeester Assen: 'Dit was een hele veilige plek, dat krijgt een enorme tik'.

  Politie in de speeltuin in Assen EDWIN VAN DEN BERG | NOS

   VANDAAG, 22:30

  BINNENLAND

  In de wijk Peelo in Assen heerste vanavond een vredige sfeer en kinderen uit de buurt speelden alweer in de speeltuin. "Wat dat betreft lijkt het net of er niks gebeurd is", zegt burgemeester van Assen Marco Out.

  In de speeltuin speelde zich vanmiddag een drama af. De politie kwam af op een melding over een man die een 4-jarige meisje zou hebben betast. Toen agenten arriveerden, zaten er vijf mannen op hem. De verdachte was buiten bewustzijn. Reanimatie mocht niet baten. De vijf mannen zijn meegenomen naar het bureau.

  Volgens Out is het incident nog moeilijk te bevatten. Veel mensen waren getuige van de gebeurtenissen. "Iedereen is weer terug naar zijn huis en denkt: 'Wat is hier vanmiddag voor enorm naar incident gebeurd, wat niemand verwacht had, maar waar we wel allemaal in terechtgekomen zijn?"

  Video afspelen

  00:43

  Burgemeester Assen: 'laat eerst duidelijk worden wat er echt gebeurd is'

  "Het was altijd een hele veilige plek, dat krijgt natuurlijk een enorme tik", zegt Out verder. "De gemeente kijkt nu hoe we mensen kunnen ondersteunen met hulpverlening. Dat gaat de komende dagen door. Men vraagt zich af wat er gebeurd is en hoe daarmee om te gaan. Daar gaan we ze bij helpen."

  Out roept op niet te snel conclusies te trekken. "Wat mensen hier lastig vinden is dat de wildste speculaties voorbijkomen over wat er gebeurd is. Laat eerst duidelijk worden wat er precies gebeurd is, voordat iedereen conclusies trekt. De beelden lopen best wel uiteen."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

   

  handtekeningafbeelding