166 keer bekeken

INTERNATIONALE OPSPORINGSBERICHTEN - MEEST GEZOCHTEN LIJST

 • zaterdag 01 mei 2021 @ 07:58
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, INTERNATIONALE GEZOCHTE CRIMINEEL (van NATIONALE LIJST) AANGEHOUDEN IN BELGIE. Hij wordt wel uitgeleverd eerstdaags.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 13:43

  Bij verstek veroordeelde crimineel van Nationale Opsporingslijst opgepakt in België

  Een 26-jarige man die op de Nationale Opsporingslijst stond, is gisteravond gearresteerd in het Belgische Anderlecht. Youseff Ben H. is dit jaar bij verstek veroordeeld tot een celstraf van 14 jaar voor een dodelijke schietpartij in Almere in december 2019.

  Daarbij kwam een man van 35 uit Utrecht om het leven. Hij had met vier anderen afgesproken in een woning om drugs te verkopen. Vrijwel direct na binnenkomst werd er gevochten en geschoten. H. en Yousen El M. gingen er daarna vandoor met een rugzak vol cocaïne. Later werden ze veroordeeld voor gekwalificeerde doodslag.

  H. was sinds de schietpartij spoorloos. De politie vroeg onder meer via Opsporing Verzocht tips over zijn verblijfplaats. Door nieuwe informatie werd hij gisteren opgespoord en aangehouden door een Belgisch arrestatieteam. Volgens de politie verzette hij zich hevig bij zijn aanhouding. Nederland heeft België om uitlevering gevraagd.

  Deel dit artikel:

   

  handtekeningafbeelding
 • zondag 24 januari 2021 @ 00:48
  #1

  Goedemorgen, INTERNATIONALE GROOTSTE AZIATISCHE DRUGSBARON OP SCHIPHOL OPGEPAKT bij het overstappen op ander vliegtuig..... Had hij maar niet..... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •BUITENLAND • GISTEREN, 18:47

  Grote Aziatische drugsbaron opgepakt bij overstap in Nederland

  PASPOORT TSE CHI LOP

  Een van de grootste drugsbazen van Azië is opgepakt in Nederland. Dat meldt de Landelijke Eenheid van de politie. Tse Chi Lop (57) is een Canadees van Chinese origine. Hij werd aangehouden op verzoek van de Australische politie toen hij op Schiphol over wilde stappen op een vlucht naar Canada.

  profielfoto Landelijke Eenheid @PolitieLE

  Afgelopen vrijdag hield de Landelijke Recherche op verzoek van @AusFedPolice een 57-jarige Canadees aan op verdenking van grootschalige smokkel van drugs. De man stond sinds 2019 gesignaleerd door @interpol #politie #drugs #aanhouding

  7 uur geleden

  Tse Chi Lop is de baas van het Sam Gor-syndicaat, dat ook wel bekendstaat als The Company. Hij zou verantwoordelijk zijn voor 70 procent van de drugs die Australië ingesmokkeld worden, schrijft de Sydney Morning Herald. Sommigen vergelijken hem met de Mexicaanse drugsbaron El Chapo of met de Combiaanse drugsbaas Pablo Escobar.

  Sam Gor is een van grootste drugskartels ter wereld. De Verenigde Naties schatten dat het in 2018 met de verkoop van methamfetamine 8 tot 17 miljard dollar omzette. In vijf jaar zou het syndicaat vier keer groter geworden zijn.

  Volgens Sky News Australia heeft Sam Gor ook banden met motorbendes in Australië zoals The Comancheros en de Hells Angels. Onder leiding van Tse Chi Lop zouden verschillende Chinese triadegroepen, die voorheen concurrenten waren, zich hebben verenigd.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding