VERDACHTE IS POLITIEMAN

Geplaatst op woensdag 17 maart 2010 @ 07:18 , 273 keer bekeken

De mogelijke verdachte is een politieman van het Korps Rotterdam-Rijnmond. Zie overigens 2e bericht en ook dát is 'geen stijl' van GeenStijl.nl, zolang iemand nog niet is veroordeeld. Onvoorstelbaar en toch komt zoiets voor. We leven mee met de nabestaanden en vrienden van het meisje. 

Milly Boele dood gevonden in tuin buurman

UPDATE  DORDRECHT - Het 12-jarige meisje Milly Boele is dinsdag dood gevonden in een tuin bij een woning nabij haar ouderlijk huis in Dordrecht. Het betreft de woning van een 26-jarige politieman, die als verdachte is aangehouden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De familie van het meisje is ingelicht.

De toedracht van haar dood is nog onbekend. De politie zei dat met de vondst van het lichaam van Milly Boele een einde is gekomen aan een periode van onzekerheid. Het meisje werd sinds vorige week woensdag vermist.

Volgens de politie gaat het sporenonderzoek in de tuin nog de gehele nacht door. Ook het lichaam van het meisje moet nog worden geborgen.

De agent, werkzaam bij het korps Rotterdam-Rijnmond meldde zich dinsdag op het bureau met volgens de politie belangrijke informatie. Hierop is hij direct aangehouden. De politie startte vervolgens een onderzoek in de woning van de man aan de Schuilenburg. De Rijksrecherche neemt het onderzoek nu over en zal de verdachte verder verhoren, een normale procedure als een verdachte een politieman is.

Milly verdween vorige week spoorloos. Haar verdwijning kreeg landelijke bekendheid door een grootscheepse zoekactie waarbij donderdag het landelijk alarm Amber Alert werd ingezet.

De politie geeft waarschijnlijk in de loop van de woensdagochtend een persconferentie in Dordrecht. (ANP/DHE)

17/03/10 00u12

Foto's verdachte op internet

ROTTERDAM - Weblog GeenStijl publiceert op de homepage prominent foto's van Sander V.

Sander V. is de agent die is gearresteerd voor de moord op het meisje Milly Boele.

Haar lichaam werd dinsdagavond dood aangetroffen in de tuin van de man. Op de privéfoto's is te zien hoe V. op vakantie is, en hoe hij poseert met een klein katje op zijn rug. (ANP/EBO)

17/03/10 06u30
Bron: AD, 17-03-10


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: