Agent in uniform naar werk

Geplaatst op zaterdag 20 november 2010 @ 08:10 , 1607 keer bekeken

Leden en dagelijks terugkeren bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? Dank! B.v.: http://justitiele-dwalingen-politieke-blunders.clubs.nl/ Bovendien scroll ook even naar beneden, vaak UPDATES toegevoegd aan de afzonderlijke nieuwsblokjes. 1.gif

DE PERSONELE PERIKELEN VAN DE NEDERLANDSE POLITIE.

UPDATE VRIJD. 31 DEC.Ondanks alle beloftes en verkiezingsretoriek, 3000 POLITIEMENSEN ERBIJ!! - blijft er niet veel over, sterker nog, de totale sterkte zal vermoedelijk tijdens deze regeerperiode verminderen?   

Kilometers rijden voor politiepost

Foto+bij+artikel+Kilometers+rijden+voor+

FOTO ANP

UPDATE  DEN HAAG - Steeds meer Nederlanders moeten het zonder politiebureau in de buurt stellen. Korpsen sluiten de bureaus vanwege bezuinigingen. Op sommige plekken kunnen burgers alleen nog aangifte doen bij een digitaal loket in plaats van bij een agent. Dit meldt het AD.

Volgens een inventarisatie van deze krant telde Nederland in 2004 nog 430 politieposten. Dat zijn er inmiddels zeker tachtig minder. Ook in het nieuwe jaar dreigen veel bureaus te verdwijnen, met name in kleinere gemeenten. Burgers moeten soms kilometers rijden om aangifte te doen. Daarnaast blijven veel posten korter open dan voorheen.

In de regio Rijnmond is op zeventien locaties het bemande bureau vervangen door een post waar de burger alleen nog aangifte kan doen bij een driedimensionale 'praatpaal'.

De politiebonden maken zich grote zorgen over de sluitingen. 31/12/10 09u48, AD, 31-12-10 

Agenten weg uit Amsterdam

AMSTERDAM -  Agenten zullen Amsterdam verlaten en kiezen voor een rustiger baantje elders in het land omdat ze er financieel op achteruit gaan, vreest de grootste politiebond van de hoofdstad. De reden voor de terugval in salaris is de Hap-regeling, waardoor alle agenten hetzelfde beloond moeten worden.
 
In de hoofdstad golden veel extratjes voor ageneten die....
 
Lees verder op De Telegraaf (bron):
 

UPDATE dinsd 22 dec.:

'Oudere agenten op straat'

Opmerkelijk 'initiatief'? Vroeger... tot in de jaren zeventig vorige eeuw, wáren er geen kleedkamers, kasten op politiebureau's en toen kwám iedere politieman/vrouw in uniform naar het werk, oveigens vaak 'alleen' zonder enige verbinding, immers de eerste portofoons vaak alleen nog op de bureaus en van de mobieletelfoon had niemand ooit nog gehoord. Later is dit sterk verbeterd, kleedruimten op de bureau's ook vanwege de veiligheid van de diender, in BURGER naar/van werk. En nu in déze tijd waarin vaak respect ver te zoek is, dit INITIATIEF? Oké, we hébben de mobieletelefoon nu....maar toch?3.gif

Agent in uniform naar werk

ROERMOND -  Om goed zichtbaar te zijn voor de burger moeten politieagenten in uniform van hun huis naar het werk reizen. Het liefst met de trein, tram, bus of fiets.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: